Aslıcım Sagol canım
hayırlı olsun bizde @ikizcan2016 la tamda alışverişler durdu derken sen çıkageldin.havamız yerine geldi şimdi
O sertlık bende de var ve saatlerce suruyo Dr kasılma 1 dk gıbı Sürer sertlıgı dıyo bu ne anlamıyorumKarnım çok sertleşti kızlar ve gözle görülür bi büyüme gösterdi son haftada
Kilo almadım ama
bu sertleşme hayra alamet mi yoksa kötü bi şey mi hiç bilmiyorum
ya bende bugün öyleydim bi ruh daraltısı bi çatacak yer arama durumu sonracığıma ni durduk yere ağlama isteği bugün delirdi bu hormonlar.bide burada havada yağmurlu kasvetliydi üstüne tuz biber oldu iyice bunalım moduna soktu beni vallaAslıcım Sagol canımevet ustumuzdekı durgunluğu atalım bı eskı havamıza donelım
Ikizcim alışverışlerın sonuna mı ne geldık sophıe yı alırken kupon kullanıcam , yanında bışey almam Lazım gobegım catladı bulamadım
3. Trımester zorlukları başladı herhalde mıde bulantısı mıde yanması karnım taş gıbı oluyo hatta hamılelıgın basından berı lokum gıbı olan ben duvar Kağıtçı bugun arayıp stokta kalmamış yurt dışından gelıcek dıyınce hem tlf da delırdım hemde çıldırmış gıbı agladım kendıme gelınce noluyo bana ya fılan dedım ama ınsan ayrı bı ruh halıne gecıyo hormonlardan demek yapmam dedıgın seylerı yapıyosun
su 2-2.5 ay gecsinde sağsaglim her turlu ruh haline burundukya bende bugün öyleydim bi ruh daraltısı bi çatacak yer arama durumu sonracığıma ni durduk yere ağlama isteği bugün delirdi bu hormonlar.bide burada havada yağmurlu kasvetliydi üstüne tuz biber oldu iyice bunalım moduna soktu beni valla
canim cok sevindim. Insallah bu 2 ay da cok cabuk gececek. Bebegin nasil anlatsana biraz cok tatlidir simdi yaArkadaslar cok sagolun guzel dilekleriniz icin ins. Bugun sezaryan gerceklesti bebegim kuvezde dr onumuzdeki 3 gunu atlatirsak hersey yolunda gider ins 2-2bucuk ay bizimle olacak dedi dualarinizi esirgemeyin kuzumdan ins
olabilir cnm, bu aralar tekrardan baslayabiliyor bulantilar
artık egilip kusmak da zor, koca göbekle, ilk zamanlardaki gibi degiliz :)
sen calismaya devam ediyor musun?
nerde calisiodun cnm sen?
ofis mi, büro mu?
sen gitmeden isler nasi yuricek?
sıkma canını canım..ölçümlerde en fazla hata fl ölçümünde yapılıyormuş..bende de doktorun birinde 2 hafta geri çıktı 1 gün sonra diğerinde haftasıyla uyumlu çıktı..2 hafta geri çıkan doktorun yaptığı ölçüm 15 gün önce yaptığı ölçümle aynı çıkmıştı düşün..eve gelip kağıda bakınca farkettim..yani senin dediğin gibi 15 günde bu çocuk hiç mi uzamadı dedim:)aynı doktor aynı ultrasonda bile hata oluyor gördüğün gibi..diğer doktorda haftasıyla uyumlu olduğunu görünce rahatlamıştım bende..seninde öyledir muhtemelen takma kafaya..
Arkadaslar cok sagolun guzel dilekleriniz icin ins. Bugun sezaryan gerceklesti bebegim kuvezde dr onumuzdeki 3 gunu atlatirsak hersey yolunda gider ins 2-2bucuk ay bizimle olacak dedi dualarinizi esirgemeyin kuzumdan ins
Kızlar kontrol güzel geçti fakat sol tarafıma yatamiyorum ben Dr sol böbrek te genişleme var dedi ciddi bişi değil sandım fakat forumda okudum da, hızlı şekilde evre atliyormus kateter takılıyormus iilerleyince ...cok korktum böyle bi durum olan varmı normal mi yoksa herkeste farklı mi ilerliyor.off .
Çok sevindim canım sağ salim doğmuş ya artık herşey çok daha iyi olacak inşallah sen de kendini toparlamış olursun sonra da yanında olur kuzucuğun dualarım seninleArkadaslar cok sagolun guzel dilekleriniz icin ins. Bugun sezaryan gerceklesti bebegim kuvezde dr onumuzdeki 3 gunu atlatirsak hersey yolunda gider ins 2-2bucuk ay bizimle olacak dedi dualarinizi esirgemeyin kuzumdan ins
Canım banada dün usg de bebeğe bakarken dedi ,ya taş var yada bebek baskı yapıyor ama ,önemli değil limonlu su iç dedi anlamadım vallaKızlar kontrol güzel geçti fakat sol tarafıma yatamiyorum ben Dr sol böbrek te genişleme var dedi ciddi bişi değil sandım fakat forumda okudum da, hızlı şekilde evre atliyormus kateter takılıyormus iilerleyince ...cok korktum böyle bi durum olan varmı normal mi yoksa herkeste farklı mi ilerliyor.off .
Günaydın kızlar :) Bugün iş yerindeki son günüm. Yıllık iznime çıkıyorum. 2 hafta sonra da 32. hafta raporum var. Ortalama 10 ay evlerdeyim. Patlarım artık sıkıntıdan
ben de 32 de çalışır alacagım , 1 hafta daha çalışacağım 2 hafta da izin yazacağım 4 hafta raporumu dogum sonrasına uzatacagım inşallah
3 4 gündür sabaha karşı uyuyorum yatınca 10 dk da yer degistiriyorum sanki böbrek patlıcak gibi oluyor .kalça ağrım çok fazla oyüzden sık dönemiyorum kuyruk sokumu ağrısından da ölüyorum dönerken inleyerek dönüyorum ..Dr banada normal oluyor genişleme dedi .ama ben 3 defa acilden yatış yapıldı idrar yolundaki enfeksiyondan buda etkiliymis böbrek genislemesinde. allahım bi sağlıkla doğuralim yeter inan. çabucak sağlıkla geçsin şu zamanCanım benim sağ böbreğimde genişleme var.Ağrılarını en aza indirmek için 3-4 litre su iç dedi doktor. Kateter için biraz bize bağlı olduğunu söyledi,şu kadar daha olursa takarız demedi. Doğum sonrası düzelecek nasılsa dedi.
Sol böbrek 0.1 sağ böbrek 1-2derece dedi bana.
Günde maksimum 2 litre su içiyorum ağrıdan ölüyorumSen içebildiğin kadar iç
3 4 gündür sabaha karşı uyuyorum yatınca 10 dk da yer degistiriyorum sanki böbrek patlıcak gibi oluyor .kalça ağrım çok fazla oyüzden sık dönemiyorum kuyruk sokumu ağrısından da ölüyorum dönerken inleyerek dönüyorum ..Dr banada normal oluyor genişleme dedi .ama ben 3 defa acilden yatış yapıldı idrar yolundaki enfeksiyondan buda etkiliymis böbrek genislemesinde. allahım bi sağlıkla doğuralim yeter inan. çabucak sağlıkla geçsin şu zaman
Suan sırtımi dayamış koltukta oturuyorum ama ağrıyor sırtım bi yere yaslaninca. en son Dr largopen yazmıştı zararı olur diye yarısını icmistim 10 tablet keşke tamamini içseydim offfBende enfeksiyon çıkmadı ama sağda solda şuan itibariyle ağrımaya başlado
Can'ım kıyafetlerini bebişlerin hangi marka ile yıkadınmilletin alisveris bitti demekki canim :)))
kimseden ses yok..
ben de bisey almadim bu ara, ekim ayını kapattik, kasim alisverisleri baslar haftaya..
hastane çantası hazırlıkları başlicak benim, 30.haftada hazirlarim diyordum.
aldiklarimi yikadim bu hafta, simdi ütü zamanı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?