Ben de aynıyım Can'ım ya hep ağlama isteği geliyor içimden herşeye herkese kızasın geliyor ama beni anlayan yok.birde benim eksiklerimde daha çok.off.ya bende bugün öyleydim bi ruh daraltısı bi çatacak yer arama durumu sonracığıma ni durduk yere ağlama isteği bugün delirdi bu hormonlar.bide burada havada yağmurlu kasvetliydi üstüne tuz biber oldu iyice bunalım moduna soktu beni valla
günaydın canım. Aynı sorun bende de var. ve eşlerimizin ve biizm boyumuzda aynı neredeyse :)sadece benm eşim 4cm ve bende 2 cm faaln daha uzunuz . Dün akşam kontrol muaenesine gittik doktora. Benim oğluşumunda devamlı bacak boyu 5-6 gün geriden çıkıyor. Fakat bana şukadar cm demiyor. bende muayene esnasında dedimki hep böyle çıkıyor canım sıkılıyor kafamı takıorum dedim bnda birşey yok dedi demekki ya kısa olacak yada pozisyondan dedi. Önemli değil dedi. Karın çevresi ve kafası ttam günüyle uyumlu çıkıyor. Ama şu bacak boyyu benimde kafamı çok karıştırıyor. Kilomuz da 1275 gr olmuş.Haftasına göre tam dedi. herşey yolunda ama işte insna yinede kafasına takıyor. Hele buradan önde gidenleri okudukça benim çoçuk tembelmi diyorum ama garibim onlada alakası yok :)Ya kızlar benim aklım takıldı.
Şimdi bizim bebeğin bacak boyu olarak geriydi biraz. 24+2 yken 23+5 le uyumluydu yani. 29 santimdi.
Bugün devlete gidince nerdeyse 2 hafta geri çıktı. 25+5 ken 23+5 çıktı yine ve 28 santim.Doktor minyon olacak demekki dedi.Bende çok uzun değilim 1.63 eşim 1.78 falan ikimizde zayıfız.(Ben zayıftım yani)
Cidden aklım takıldıGöbek çevresi haftasıyla uyumluydu hep,bugünkü doktor bakmadı bile ona o hala uyumlu mu bilmiyorum.
Ama boyu aklımı karıştırdı cidden bu çocuk 10 günde hiç mi uzamadıhayır bir santimde çekti mi 25+5 nerde 23+5 nerde
Bir yandan ölçüm farkıdır diyorum,belki bebeğin duruşuyla alakalı diyorum ama çok rahatsız oldum cidden,detaylı değil 3 dakikada çıktım zaten tansiyon+ultrason dahil düşünün ne kadar kapsamlı bakıldığınıAma içim rahatta etmiyor.
Çocuğu göreyim diye dayanamayıp gittim kırkyılın başı devlete,canımı sıkıp döndüm bebeğide göremedim hiç iyi mi
Çarşamba günü şeker yüklemesi için hastaneye gideceğim ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. Ya cidden 10 günde hiç uzamamış olamaz dimi?
Çok şükür Can'ım bir gün daha geçti diye dua ediyorum günler yaklaştıkçada hem seviniyorum hem de korku heyecan alıyorGünaydın canlar nasilsiniz
Ya bu bebekler doğunca el kadar bebegı nasıl bırakıp işe dönücez yavrular daha bizim kokumuzu isterben de 32 de çalışır alacagım , 1 hafta daha çalışacağım 2 hafta da izin yazacağım 4 hafta raporumu dogum sonrasına uzatacagım inşallah
günaydın canım. Aynı sorun bende de var. ve eşlerimizin ve biizm boyumuzda aynı neredeyse :)sadece benm eşim 4cm ve bende 2 cm faaln daha uzunuz . Dün akşam kontrol muaenesine gittik doktora. Benim oğluşumunda devamlı bacak boyu 5-6 gün geriden çıkıyor. Fakat bana şukadar cm demiyor. bende muayene esnasında dedimki hep böyle çıkıyor canım sıkılıyor kafamı takıorum dedim bnda birşey yok dedi demekki ya kısa olacak yada pozisyondan dedi. Önemli değil dedi. Karın çevresi ve kafası ttam günüyle uyumlu çıkıyor. Ama şu bacak boyyu benimde kafamı çok karıştırıyor. Kilomuz da 1275 gr olmuş.Haftasına göre tam dedi. herşey yolunda ama işte insna yinede kafasına takıyor. Hele buradan önde gidenleri okudukça benim çoçuk tembelmi diyorum ama garibim onlada alakası yok :)
Bence hiç sorma ben geçen muayenede sordum hemde özele Prof. Gidiyorum ölçülmüyor dedi pozisyondan dolayı.bende bir sorun olsa söyler heralde diyorum hiç merak etmez oldum.doktordanda pek kafam almıyor ama artık şimdiden sonra değiştiremem de birde dikişleri atan doktorda bu olunca el mecbur aslında doktor iyi bir doktor gelende çok ama çok açıklayıcı değil hasta psikolojisinden de pek anlamıyorŞu bacak boyu bana da bir dert oldu hayır 28 den yukarıda çıkmıyor hiç kime gitsem 28-29 diyor.Valla deli olcam
Benim kendi doktorum çocuğu biraz daha tombik ve uzun ölçüyor hep ona gidicem artık :)
Kusturmadi ama gecede alsam benimde midemi bulandirdiBu arada kızlar ben gyno Ferro sanol kullanıyorum beni mahvediyor sizde de yaptımı ya midem bulanıyor istifra ediyorum bir kaç gündür bitti diye içmiyordum iyiydim dün aldım gece de içtim sabah beri istifra ediyorum içimde bomboş boğazım acıdı artık. @ikizcan2016 Başka muadilinide alsam aynı mı olur ne dersin?
denedım canım ya hepsı aynı etkıyı gösterıo zararı olucak fdyede korkuyorumben hamilelikten once sandoz olarak kullanmistim, bagirsaklarimi bozmustu
granul olan olumsuz etkilemedi
belki baska marka filan denesen etkilemez
3 hafta once devlete gittigimde dr kan degerlerimin kan ilacina ragmen dustugunu gorunce bazi kadinlarin vucudu ne yaparsan yap kan uretimini arttirmiyor bildiginden sasmiyor hamilelik haftasi ilerledikcede dusuyor dedi. sanirim sende bendensin :)Keçiboynuzu özü,pekmez her gün 3 kaşık tüketiyorum demir ilacıda alıyorum ama yok benim değerler yine de düşük
ozaman hergun muz badem soda ihmal etmede dogal yoldan alabildigini al canimdenedım canım ya hepsı aynı etkıyı gösterıo zararı olucak fdyede korkuyorum
Tam sopaliksin cok takiyorsun geri ileri olayini canina bebegine eziyet yapma. bende kendi dr um disinda devlete ve eve yakin ozele gidiyorum hepsinin olcumu farkli ama kilit cumle "hersey yolunda ". bunu duyduysam gerisine takilmiyorum. sonucta olcumu bebegi uzatip milim milim yapamıyorlar cihazdan baslangic bitis yerinden mm lik bile sapma cok farkli sonuc veriyor sil bu dusunceleri aklindan hem oglun eccuk kisa olsa daha mi az seveceksin :)Ya kızlar benim aklım takıldı.
Şimdi bizim bebeğin bacak boyu olarak geriydi biraz. 24+2 yken 23+5 le uyumluydu yani. 29 santimdi.
Bugün devlete gidince nerdeyse 2 hafta geri çıktı. 25+5 ken 23+5 çıktı yine ve 28 santim.Doktor minyon olacak demekki dedi.Bende çok uzun değilim 1.63 eşim 1.78 falan ikimizde zayıfız.(Ben zayıftım yani)
Cidden aklım takıldıGöbek çevresi haftasıyla uyumluydu hep,bugünkü doktor bakmadı bile ona o hala uyumlu mu bilmiyorum.
Ama boyu aklımı karıştırdı cidden bu çocuk 10 günde hiç mi uzamadıhayır bir santimde çekti mi 25+5 nerde 23+5 nerde
Bir yandan ölçüm farkıdır diyorum,belki bebeğin duruşuyla alakalı diyorum ama çok rahatsız oldum cidden,detaylı değil 3 dakikada çıktım zaten tansiyon+ultrason dahil düşünün ne kadar kapsamlı bakıldığınıAma içim rahatta etmiyor.
Çocuğu göreyim diye dayanamayıp gittim kırkyılın başı devlete,canımı sıkıp döndüm bebeğide göremedim hiç iyi mi
Çarşamba günü şeker yüklemesi için hastaneye gideceğim ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. Ya cidden 10 günde hiç uzamamış olamaz dimi?
Hayırdır nasıl sancılarHerkese günaydınnn
benim sancılarım devam ediyor.
Canım böbreklerine yakın yerlerdr ağrın yoksa geneldr bakmıyorlar. Açıkçası kadın doğumcular anlamıyorda... benim böbreğimde ve karaciğerimde kist var hamilelik öncesinde vardı çok korkuttu dr allahtan biliyordum değilse hamilelik işkence olacaktı.melina_monnarosa bende haftalar once boyle merakla burdaki acil nobetci dr a gittim hevesle bi goriyim diye
oyle seyler soylediki gunlerce agladim sonra baska 2 dr gittim biri unlu bi prof
yok bisey dediler
o gunden sonra acil bisey olmadikca gitmem diye karar aldim
sende de bisey yoktur icin rahat etsin
ama bildigin dr dan sasma bencede
atiyo ortaya bisey mahvediyo insani
kizlar bide bu bobrek genislemesini sizmi dr mu anladi
benimki sanki bobregime pek bakmiyo bisey demiyo
Valla canım adet sancısı gibi sancım oluyor kaç kere acile gittim kendi druma gittim görünen bir şey yok diyorlar.Hayırdır nasıl sancılar
İdrar yollarında bir sorun vardır üşütmüşsündür belki başka bişey olmasındaValla canım adet sancısı gibi sancım oluyor kaç kere acile gittim kendi druma gittim görünen bir şey yok diyorlar.
Ya bu bebekler doğunca el kadar bebegı nasıl bırakıp işe dönücez yavrular daha bizim kokumuzu ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?