2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de aynıyım Can'ım ya hep ağlama isteği geliyor içimden herşeye herkese kızasın geliyor ama beni anlayan yok.birde benim eksiklerimde daha çok.off.

günaydın canım. Aynı sorun bende de var. ve eşlerimizin ve biizm boyumuzda aynı neredeyse :)sadece benm eşim 4cm ve bende 2 cm faaln daha uzunuz . Dün akşam kontrol muaenesine gittik doktora. Benim oğluşumunda devamlı bacak boyu 5-6 gün geriden çıkıyor. Fakat bana şukadar cm demiyor. bende muayene esnasında dedimki hep böyle çıkıyor canım sıkılıyor kafamı takıorum dedim bnda birşey yok dedi demekki ya kısa olacak yada pozisyondan dedi. Önemli değil dedi. Karın çevresi ve kafası ttam günüyle uyumlu çıkıyor. Ama şu bacak boyyu benimde kafamı çok karıştırıyor. Kilomuz da 1275 gr olmuş.Haftasına göre tam dedi. herşey yolunda ama işte insna yinede kafasına takıyor. Hele buradan önde gidenleri okudukça benim çoçuk tembelmi diyorum ama garibim onlada alakası yok :)

Son düzenleme:

Şu bacak boyu bana da bir dert oldu hayır 28 den yukarıda çıkmıyor hiç kime gitsem 28-29 diyor.Valla deli olcam

Benim kendi doktorum çocuğu biraz daha tombik ve uzun ölçüyor hep ona gidicem artık :)

Şu bacak boyu bana da bir dert oldu hayır 28 den yukarıda çıkmıyor hiç kime gitsem 28-29 diyor.Valla deli olcam

Benim kendi doktorum çocuğu biraz daha tombik ve uzun ölçüyor hep ona gidicem artık :)
Bence hiç sorma ben geçen muayenede sordum hemde özele Prof. Gidiyorum ölçülmüyor dedi pozisyondan dolayı.bende bir sorun olsa söyler heralde diyorum hiç merak etmez oldum.doktordanda pek kafam almıyor ama artık şimdiden sonra değiştiremem de birde dikişleri atan doktorda bu olunca el mecbur aslında doktor iyi bir doktor gelende çok ama çok açıklayıcı değil hasta psikolojisinden de pek anlamıyor

cordeliac Can'ım belki okursun sen şeker yüklemesi yaptıracaktın ve seni de iki hafta ilerden gidiyordu nasıl çıktı acaba sonucun tekrar dönmeyi düşünmüyor musun burda paylaşımlarımızın birbirimizden faydası oluyordu.ayrılmakda kalmakta senin kararın tabiki saygı duyarım.

Kusturmadi ama gecede alsam benimde midemi bulandirdi

Keçiboynuzu özü,pekmez her gün 3 kaşık tüketiyorum demir ilacıda alıyorum ama yok benim değerler yine de düşük
3 hafta once devlete gittigimde dr kan degerlerimin kan ilacina ragmen dustugunu gorunce bazi kadinlarin vucudu ne yaparsan yap kan uretimini arttirmiyor bildiginden sasmiyor hamilelik haftasi ilerledikcede dusuyor dedi. sanirim sende bendensin :)

denedım canım ya hepsı aynı etkıyı gösterıo zararı olucak fdyede korkuyorum
ozaman hergun muz badem soda ihmal etmede dogal yoldan alabildigini al canim
yada yemek sonrasi yatmadan once filan gibi taktikler denemediysen dene ama cokta kramp sorunun filan yoksa endisede etme yada tahlillerinde ciddi dusuk cikmadiysa
bana 1 tane bile yetmedi mesela 2 ye cikardi dr
ve hergun muz badem vs yemege calisiyorum
ben troid hastasiyim bazi vitamin ve minarellerin vucutta tutulmamasina neden oluyomus belki magnezyumda bunlardan biriyse bende oyle oluyo
mesela dr bana oyle bi d vitamini yukluyoki kisa sure sonra yine yok oluyo :/

Tam sopaliksin cok takiyorsun geri ileri olayini canina bebegine eziyet yapma. bende kendi dr um disinda devlete ve eve yakin ozele gidiyorum hepsinin olcumu farkli ama kilit cumle "hersey yolunda ". bunu duyduysam gerisine takilmiyorum. sonucta olcumu bebegi uzatip milim milim yapamıyorlar cihazdan baslangic bitis yerinden mm lik bile sapma cok farkli sonuc veriyor sil bu dusunceleri aklindan hem oglun eccuk kisa olsa daha mi az seveceksin :)

melina_monnarosa bende haftalar once boyle merakla burdaki acil nobetci dr a gittim hevesle bi goriyim diye
oyle seyler soylediki gunlerce agladim sonra baska 2 dr gittim biri unlu bi prof
yok bisey dediler
o gunden sonra acil bisey olmadikca gitmem diye karar aldim
sende de bisey yoktur icin rahat etsin
ama bildigin dr dan sasma bencede
atiyo ortaya bisey mahvediyo insani
kizlar bide bu bobrek genislemesini sizmi dr mu anladi
benimki sanki bobregime pek bakmiyo bisey demiyo

Canım böbreklerine yakın yerlerdr ağrın yoksa geneldr bakmıyorlar. Açıkçası kadın doğumcular anlamıyorda... benim böbreğimde ve karaciğerimde kist var hamilelik öncesinde vardı çok korkuttu dr allahtan biliyordum değilse hamilelik işkence olacaktı.

nur_84 Bu aralar bende de var canım. Annem ayaklarını üşütüyorsun, havalar artık soğudu, kendine böyle bakmamaya devam edersen hem karnın ağrır hem de bebeğin doğduktan sonra gazlı olur haberin olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…