Hamilelikte referans aralıklarımız çok değişiyor benımde sınırın altında Dr normal diyor3 hafta once devlete gittigimde dr kan degerlerimin kan ilacina ragmen dustugunu gorunce bazi kadinlarin vucudu ne yaparsan yap kan uretimini arttirmiyor bildiginden sasmiyor hamilelik haftasi ilerledikcede dusuyor dedi. sanirim sende bendensin :)
Bende 6 ay ücretsiz üstüne yıllık izin alıcam bide canım bilgin var mı acaba yarım gün çalışıp yarım maaş alma durumu varmış ben memurum var mı öyle bişey6 ay da ücretsiz iznim var canım , minik kuzumu bırakamam ben
Can'ım kıyafetlerini bebişlerin hangi marka ile yıkadın
Devam ediyorum canım hala,büro söğütözü tarafında ama büroya gittiğim söylenemez adliye,icra koşturuyorum.
1 ay daha gideceğim kesin.
İşleri devam ettirecek arkadaş var ama yeni başladı mecburen ona her şeyi göstermem gerek ki idare etsin. Doğuma 1 ay kala anca evde olacağım,doğum sonrası da 2 ay falan :/
Valla dün adliyede tansiyonum 14 e fırlamış düşün,çıkıp çıkıp duruyor anlık.Koşturmaca yordu iyice,planlı bir bebek olsaydı ona göre işleri ayarlar hiç gitmezdim hamilelik boyunca. Deli gibi uyuma isteğim var :/
Bende 6 ay ücretsiz üstüne yıllık izin alıcam bide canım bilgin var mı acaba yarım gün çalışıp yarım maaş alma durumu varmış ben memurum var mı öyle bişey
evet bu haftalarda tansiyon oynamalari basliyor, dikkat etmek lazim..
e buro senin degil mi? baska avukatla ortakli mi?
ne biliym kendi isin olunca daha rahat olursun yaa, dogumdan sonra nasil 2 ay?
daha kirki yeni cikiyor kiz 2 ayda, kime birakip ise donuceksin?
çok kücük oluyo
sen bilirsin tabi canim..
Nurcum artık ben düşünmemeye çalışıyorum benım en baştan kanamalı olduValla canım adet sancısı gibi sancım oluyor kaç kere acile gittim kendi druma gittim görünen bir şey yok diyorlar.
Sagol canım,az kaldı inşallah saglıkla alıcaz kucağımıza hepımızCanım böbreklerine yakın yerlerdr ağrın yoksa geneldr bakmıyorlar. Açıkçası kadın doğumcular anlamıyorda... benim böbreğimde ve karaciğerimde kist var hamilelik öncesinde vardı çok korkuttu dr allahtan biliyordum değilse hamilelik işkence olacaktı.
Bunları da araştırmak lazım hep alışverişe yoğunlaştım sıra bunlardaBöyle bir durum varmış canım. İş yerim teklif etti. 6 ay ücretsiz iznimden sonra çocuğum okula başlayana kadar yarım gün veya nasıl program yaparsan yarım maaşımı şirket yarım maaşımı devlet verecek dediler. Tabi tam kapsamlı araştırmadım bende. Şirketime güveniyorum :)
Bende 6 ay ücretsiz üstüne yıllık izin alıcam bide canım bilgin var mı acaba yarım gün çalışıp yarım maaş alma durumu varmış ben memurum var mı öyle bişey
Böyle bir durum varmış canım. İş yerim teklif etti. 6 ay ücretsiz iznimden sonra çocuğum okula başlayana kadar yarım gün veya nasıl program yaparsan yarım maaşımı şirket yarım maaşımı devlet verecek dediler. Tabi tam kapsamlı araştırmadım bende. Şirketime güveniyorum :)
Canım 38. Haftada bile dönme oluyor stres yapma boşuna hatta ben annesi 40. Hafta sezeryana giderken dönen Bebek biliyorum :)Merhaba kızlar, ayrıca hayırlı cumalar
Gününüz hayrolsun inşaAllah... uzun süredir yazamıyorum memleketteyim :) ama takip ediyorum yazılarınızı
Dün doktora gittim ve benim küçük bey ters duruyordu , ayaklar aşağıda kafayı kaburgalara gömmüş durumda kaburgalarim uyuşuk sırt ağrım var hepsi ters durması ile alakaliymis. Ayrıca B bugza canım 74.7 kg olmuşum
Ters durması beni korkutuyor ya dönmezse diye kafam allak bullak oldu doktor daha 27+5 çok zaman var döner dedi ama pek dönecek gibi değil sabah akşam gece öğlen hep aynı dimdik duruyor , hic duruş pozisyonunu bozmuyor böyle olması tedirgin ediyor çünkü kendimi okadar çok normal doğuma hazırladım ki... Korkuyorum...
Sizlerdeki durum nedir arkadaşlar
Bende bırakamam eger oyle bişey varsa zaten 3 ayda bakslım biz toparlanabilecek miyiz Allah eşime bol hayırlı kazançlar versin ben bebeğimle ilgileneyim zaten olağanüstü halde var raporda alamıyoruz ağrılarla işe gidiyoruzben de okudum canım ama yürürlüğe girdi mi bilmiyorum . yarı zamanlı çalışıyorsun 15 gün işyerin 15 gün primini devlety karşılıyormuş maaşının 800 tl sini devletten alabilecekmişiz. okuduğum kadarıyla şartı da doğum raporu biter bitmez işe başlamakmiş 16 hafta rapordan sonra da bebek çok küçük oluyor benim aklıma yatmadı2 -3 aylık bırakamam . bir de özel sektördeyim , yoğunlukla bayanın çalıştıgı yerdeyim şuan 7-8 hamile bayan var , iş yeri yarı prim ödese bile bu şekilde çalıştıracagını sanmıyorum , tam gün çalışsacak elemana ihtiyac var
Bebeğin gazına taktılar kızımı yazın doğurdum çok gazlı bir bebekti. Gazlı olacaksa her şekildr oluyor vallanur_84 Bu aralar bende de var canım. Annem ayaklarını üşütüyorsun, havalar artık soğudu, kendine böyle bakmamaya devam edersen hem karnın ağrır hem de bebeğin doğduktan sonra gazlı olur haberin olsun dedi
Salı tekrar gidecem canım bi idrar tahlili isteyecem tekrardanİdrar yollarında bir sorun vardır üşütmüşsündür belki başka bişey olmasında
minnoşum yerim ben onu fıstık.maşallah tam 3 yaşında mı?Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım astım şimdi ikinci posta geliyor çamaşır :) kızımda hala ateşli kanında enfeksiyon çıktı 38.5-40 derece arası gidip geliyoruz çabuk geçer inşallah. Yavrum öyle merhametli ki gece ilaç için kaldırdığımda "anne Benimle ilgilendiğin için benim odamda yattığın için teşekkür ederim sen çok iyi bi annesin " :) ya yavrum sen 3 yaşındasın kalbini sevdiğim kurban olurum ben bu melekleri verene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?