2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
3 hafta once devlete gittigimde dr kan degerlerimin kan ilacina ragmen dustugunu gorunce bazi kadinlarin vucudu ne yaparsan yap kan uretimini arttirmiyor bildiginden sasmiyor hamilelik haftasi ilerledikcede dusuyor dedi. sanirim sende bendensin :)
Hamilelikte referans aralıklarımız çok değişiyor benımde sınırın altında Dr normal diyor

Bende de var o tıroıt yaklaşık 10 yıldır düzeyli bi ilişkimiz var bendeki hassımato

6 ay da ücretsiz iznim var canım , minik kuzumu bırakamam ben
Bende 6 ay ücretsiz üstüne yıllık izin alıcam bide canım bilgin var mı acaba yarım gün çalışıp yarım maaş alma durumu varmış ben memurum var mı öyle bişey

evet bu haftalarda tansiyon oynamalari basliyor, dikkat etmek lazim..
e buro senin degil mi? baska avukatla ortakli mi?
ne biliym kendi isin olunca daha rahat olursun yaa, dogumdan sonra nasil 2 ay?
daha kirki yeni cikiyor kiz 2 ayda, kime birakip ise donuceksin?

çok kücük oluyo
sen bilirsin tabi canim..

Bende 6 ay ücretsiz üstüne yıllık izin alıcam bide canım bilgin var mı acaba yarım gün çalışıp yarım maaş alma durumu varmış ben memurum var mı öyle bişey

Böyle bir durum varmış canım. İş yerim teklif etti. 6 ay ücretsiz iznimden sonra çocuğum okula başlayana kadar yarım gün veya nasıl program yaparsan yarım maaşımı şirket yarım maaşımı devlet verecek dediler. Tabi tam kapsamlı araştırmadım bende. Şirketime güveniyorum :)

İşlerin takibini yapacak kimse yok canım. ortak falan yok ki.
sadece yeni başlayan bir maaşlı avukat var.o da stajı yeni bitmiş biri.işleri takip edecek kimse olmadığı için mecburen koşturacağım.

Doğumdan sonra duruşma falan olmadan gitmem zaten ama müvekkillerim var hepsiyle ilgilenmem gerek.
Annemle arayı düzelttik bakalım o bakacak çocuğa,işimi halledip döneceğim hep.

Yanımda başlayan avukat çabuk kavrarsa rahat ederim evde olurum ama geç kaldım bulmakta,işler bana kaldı iyice.

Gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum cidden

Valla canım adet sancısı gibi sancım oluyor kaç kere acile gittim kendi druma gittim görünen bir şey yok diyorlar.
Nurcum artık ben düşünmemeye çalışıyorum benım en baştan kanamalı oldu
Onun dışındada neredeyse Butun hamılelıgım hep agrılı oldu
Ne zaman gıtsem arasam ağrıya eşlık eden kanama yoksa normal dendı çok şükür
Dun akşamüstü yıne kötü oldum hep yattım
Insan endışe edıyo ama Yatıp dınlenıyorum çünkü kendı Dr um IST un bı ucu gecelerı kapalı bı klınık
Gece buradaki bı hastaneye gıtmem gerekıyo ve tanımadığım Dr ların Yorumları olumsuz etkıledıgı ıcın mümkün olduğunca gıtmemek ıstıyorum
Dun 40 kere gıderdım aslında hep frenledım kendımı

Sagol canım,az kaldı inşallah saglıkla alıcaz kucağımıza hepımız
Bana bı kere Dr bazı ınsanların hamılelıklerı agrılı sancılı geçer demıştı sanırım bız onlardanız
Allah kötü şey yaşatmasın agrı çekelım napalım :/

Geçen hafta yaptırdığım idrar tahlilini bugün göstermeye gittim dr a usg baktı 28+5 1334 gr 38.5 cm olmuş 10 günde 300 gr almış 3.5 cm uzamış bebişim gelişimi çok güzel haftasıyla uyumlu artık 2 haftada 1 kontrol ve bir dahaki gelişinde nst başlayacağız artık dedi idrar yolu enfeksiyonu için de üromisin saşe verdi bir de bol su tüketimi...

Bunları da araştırmak lazım hep alışverişe yoğunlaştım sıra bunlarda

ben de okudum canım ama yürürlüğe girdi mi bilmiyorum . yarı zamanlı çalışıyorsun 15 gün işyerin 15 gün primini devlety karşılıyormuş maaşının 800 tl sini devletten alabilecekmişiz. okuduğum kadarıyla şartı da doğum raporu biter bitmez işe başlamakmiş 16 hafta rapordan sonra da bebek çok küçük oluyor benim aklıma yatmadı 2 -3 aylık bırakamam . bir de özel sektördeyim , yoğunlukla bayanın çalıştıgı yerdeyim şuan 7-8 hamile bayan var , iş yeri yarı prim ödese bile bu şekilde çalıştıracagını sanmıyorum , tam gün çalışsacak elemana ihtiyac var

Merhaba kızlar, ayrıca hayırlı cumalar
Gününüz hayrolsun inşaAllah... uzun süredir yazamıyorum memleketteyim :) ama takip ediyorum yazılarınızı
Dün doktora gittim ve benim küçük bey ters duruyordu , ayaklar aşağıda kafayı kaburgalara gömmüş durumda kaburgalarim uyuşuk sırt ağrım var hepsi ters durması ile alakaliymis. Ayrıca B bugza canım 74.7 kg olmuşum
Ters durması beni korkutuyor ya dönmezse diye kafam allak bullak oldu doktor daha 27+5 çok zaman var döner dedi ama pek dönecek gibi değil sabah akşam gece öğlen hep aynı dimdik duruyor , hic duruş pozisyonunu bozmuyor böyle olması tedirgin ediyor çünkü kendimi okadar çok normal doğuma hazırladım ki... Korkuyorum...
Sizlerdeki durum nedir arkadaşlar

Bebeğimin kıyafetlerini yıkadım astım şimdi ikinci posta geliyor çamaşır :) kızımda hala ateşli kanında enfeksiyon çıktı 38.5-40 derece arası gidip geliyoruz çabuk geçer inşallah. Yavrum öyle merhametli ki gece ilaç için kaldırdığımda "anne Benimle ilgilendiğin için benim odamda yattığın için teşekkür ederim sen çok iyi bi annesin " :) ya yavrum sen 3 yaşındasın kalbini sevdiğim kurban olurum ben bu melekleri verene

ne güzel iş yerin varmış .

Canım 38. Haftada bile dönme oluyor stres yapma boşuna hatta ben annesi 40. Hafta sezeryana giderken dönen Bebek biliyorum :)

Bende bırakamam eger oyle bişey varsa zaten 3 ayda bakslım biz toparlanabilecek miyiz Allah eşime bol hayırlı kazançlar versin ben bebeğimle ilgileneyim zaten olağanüstü halde var raporda alamıyoruz ağrılarla işe gidiyoruz

Bebeğin gazına taktılar kızımı yazın doğurdum çok gazlı bir bebekti. Gazlı olacaksa her şekildr oluyor valla

minnoşum yerim ben onu fıstık.maşallah tam 3 yaşında mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…