2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende de var o tıroıt yaklaşık 10 yıldır düzeyli bi ilişkimiz var bendeki hassımato
benimde 5 yildir subakut troidit diye bi arkadasim oldu artik
benimki tam piyango hastalandığımda bi virus tiroid bezime yapisip kalici hasar birakmis
300binlik d vitamini ampulu iciyorum o bile yok oluyo vucudumdan

Selam arkadaslar.
Dun kontrolunuz vardi bizim de.
29+4,1500 gr olmus. Dr biraz ilerde gidiyor dedi. Benim dr hic memnun olmaz ilerde gitmesinden, tripli tripli soyledi nedense. Kizimda da aynisini yapardi.
Ultrasinda ayaginin biri cenesinin altindaydi. Nasil duruyorsa oyle. Yavrum ya ayak bilegini emmeye calisiyordu. Canli goruntu verdi dr arada, o zaman gorduk. Bir ağlama hissi geldi bana yine o an
Bu arada kehribar kolyesi aldim hem oğlana hem kiza. Kiziminkini taktik bugun, alerjik geniz akintisina oksurugune iyi gelir umuduyla. Insallah oyle olur. Oglaninki de bekleyecek artik biraz daha :)

Benim kötü olan kızımda hiç ağrı yaşamadım. O yüzden sürekli kıyaslama yapıyorum. Ama dediğin gibi sürekli ağrım var önemli değildir diyip yatıyorum. Bi taraftanda korkularım var hadi bir şey olursa diye... allahın izniyle sağ salim kavuşalım kuzularımıza

Vasfiyeteyzeniz ,canim cok gecmis olsun.
Kuzum benim kiyamam ona.
Benim kiz da hasta ne zamandir. Gece kontrol ederken falan uyaniyor bazen, canim annemm bir saril bir op nolur falan diyor.
Cok duygusalim zaten, bir de bu kizlar boyle insanı fena ediyor :))

Maşallah kuzuna canım
Benim kızımda da alerjik akıntısı var. Bende alayım bari

bunun detayini biliyomusunuz kizlar ben gecen haberlerde soyle bi duydumda sanki okul cagina kadar herkese vermiyolar
insallah verirlerde
ben uzun zamandir gidemesemde malimusavirlik burosunda calisiyorum
tanidik diye ses etmiyo
ona danisicam su durumuzu size bilgi veririm bisry ogrenirsem

Maşallah kuzuna canım
Benim kızımda da alerjik akıntısı var. Bende alayım bari
İnşallah fayda eder ya,cok perisan oluyoruz.
Gecen sene okula basladi tek sıkıntımız buydu. Geniz akintisi ve oksuruk. Sabahlara kadar ayaga dikiyordu bizi. Hep antibiyotik verdiler. Kullaninca duzeliyor, birkac haftaya tekrar basliyordu.
Simdi bir aydir yine ayni. Bu sefer alerjik dendi, alerji ilaci basladik. Istet ilactan ister kolyeden,bir fayda bulmak istiyorum artik.
Ben de dayanamiyorum cunku butun gece uykusuz kalip sabah ise gitmeye.

Ben daha tasari asamasinda diye biliyorum ama bir bakmak lazim tabi.
Neyseki zaten yarim gun calisiyorum :)
Insallah hep yarim gunde kalirim.

Canım 38. Haftada bile dönme oluyor stres yapma boşuna hatta ben annesi 40. Hafta sezeryana giderken dönen Bebek biliyorum :)

Öncelikle geçmiş olsun canım .
Ayrıca MaşaAllah darısı bana canım benim inşaAllah döner son dk dönmesine de raziyim . içime su serptin Allah Razı olsun senden 2 gündür stresten başıma ağrılar girmişti tekrar çok sağol canım benim

muz cok tuketıyorum canım nesekı..ya bana tahlıl yapmadan verdı doktor kramp sorunum falanda yok aslında.sımdılık ıdare edıoz bakalım bazen korkuyorum erken doguma yol acarmı dıe ıcmeye calısıyorm bugun aldım korkudan

yeni mi basladin gyno ferro.ya?
ben de kullaniyorum, gece alirsan butun gun bulanti yapmamasi lazim, seninki 3.trimestre bulantilari olmasin?
sonlara dogru basliyor ya bazilarinda
Yeni başlamadım aslında ilk başladığım zamanda yapmıştı bir kaç gün sonra azalmıştı baya. İlaç bitmişti bir kaç gün içmedim yeniden alıp içince oldu ama çok kötü oldum dün içmedim gece de içiyorum ama sabah bulandırdı.

Senin doktor beni görse kovar o zaman 28+0 da 1700 dü benim tosun :)))

Sorma gerçekten dün iğne vurulacaktı anne korkuyorum lütfen yapmasınlar deyince resmen içim parçalandı gözüm doldu. Dönerken de anne omzunda uyuyabilir miyim dedi. Açıkladım dedim kızım iyice ateşlenirsin iyileştiğinde omzumda istediğin kadar uyu olur mu dedim. Olur anne dedi kurban olduğum. Bide bende su var önce kızıma kıyamıyorum sonra savaşta kalan çocuklar aklıma geliyor oturuyorum ağlıyorum :/

Sevinirim canım bilgi verirsen. Bizim de mali müşavirimiz konuştu dün benimle. Haklarımdan bahsetti. 6 ay ücretsiz kullanır sonra yarı zamanlı bizimle çalışmaya devam edersin dedi ama bilmiyorum. Tam araştırmadım. Görüşünce haber verirsen çok sevinirim :)

Merhabalar güzel anneler,nasılsınız. Benim bir sıkıntım var. Göbeğimin alt kısımları fena halde çatladı. Morumsu morumsu çizgiler yarıklar var bolcaa Artık engelleme şansım kalmadı ama azaltma görünüşünü iyileştirme şansım yokmuu. Varmı bildiğiniz bir yöntem,krem yağ vs. Sizde çatlama durumları nasıl. Var mı benim gibi bol bol çatlayann

Canım ben hamileliğimin başından beri bio oil kullanıyorum. Çok şükür şimdilik bir problemim yok. İlk hamileliğimde kakao yağı kullandım. Ozaman da çok şükür bir problem olmadı. En kötü zeytin yağı sürebilirsin canım. Önemli olan nemli olması, gerilmemesi :)

Ben daha çatlamaya başlamadım canım ilk hamilelikte de çok çok inçe az bi çatlağım vardı oraların açılma payından faydalanıyorum sanırım su an. Ama herkesin görüşü farklı yönde benim duyduğum çatlamaya başladıktan sonra dönüşü yada azaltma şansı olmuyor. Ama tabi emin olarak söylemiyorum bunu. İnşallah vardır çözümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…