2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Allah sifa versin butun kuzulara insallah.
O dedigin bende de var malesef.
Ozellikle kucukken , daha yasina girmemisti, su Misirdaki savas gundemdeydi o siralar.
Bir haberlere bakıyorum savastaki bebeklere, bir kendi kizima.
Delirecek gibi oluyordum, bir bebegin nelere ihtiyaci olmaz. Mamasi, ek gidasi, bezi,kiyafeti...surekli ruyalarima giriyordu.
Allah zor durumdaki herkese yardim etsin, kimseyi de o hallere dusurmesin insallah.

Bende çok duzenli olmasada mustela nın çatlak önleyici yağından kullandım. Çatlayacağı varsa ne sürersen sür çatlar deniyordu genelde. Bende onun rahatlığıyla duzenli kullanmadım ama çok pişmanım şuanda. Belki çatlardım yine ama bu kadar olmazdı diye hayıflanıyorumm artık iş işten geçti. Dedim belki gorunuşunu azaltabilcek bir iki yöntem vardır. Bir danışayım dedim.

Bende dönüşü yoktur diye biliyorum ama belki dedim gorunuşunu biraz azaltan toparlayan krem yağ bişeyler vardır belkim. Bir umut sorayım dedim doktorda muayenesinde demişti zaten hassas cilt çatlamaya çok müsait diyee ahh ben işte aldığım mustela yağı düzenli kullanmadım ne yapalım artık sağlık olsun. Kızım sağlıklı olsundaa.

Doğumdan sonra canım catlaklar beyazlamaya başlar. Belli belirsiz olur. Okadar kafana takma ama daha fazla çatlamaması için bence düzenli olarak kullanmaya başla. Son zamanlarımız göbekler alıp başını gidecek :)

Merhaba kızlar ,
Yeni geldik doktordan 28+0 dayız çok şükür bebişim gayet iyi, herşey yolunda, 1160 gram dedi, dr.um bu haftada 1000 gram normal bu biraz tontiş dedi :) birde sizinkileri görse :) 26+6 da denemek için başka bi hastanede başka bi doktora gitmiştim başı yukardaydı makat geliş pozisyonunda demişti , çok üzülmüştüm normal doğum istiyorum çünkü, bugün baş geliş dedi çok mutlu oldum , dönebiliyormuş bu haftalarda normal dedi , inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Canım bende çatlamadım ama lierac sürüyorum lieracın çatladıktan sonra da baya azalttığını söylüyolar dene istersen

Doğru diyosun canım. Bu seferde iş işten geçti moduna girip hepten bırakmıyım. Daha 2,5 ay var neticedee. Beterin beteri varr. Teşekkır ederim cnm cvbn için

VALLa bence düzenli kullansan da çatlardı ben öyle düşünüyorum en azından o yüzen boşver üzülme :)

Selamlar güzel anneler bugün benim kızımın odası geldi :) Vasfiyeteyzeniz cnm sen demiştin bana koku kalmaması için yumuşatıcı ile 2 günde bir sil diye neydi onun markası
Herhangi bi yumuşatıcı canım çamaşırlarında ne kullanıyorsan ondan koy bi kovaya bi kapak. İki güne bir sil haftasına biter kokusu. E bi resim görelim hadi :)

VALLa bence düzenli kullansan da çatlardı ben öyle düşünüyorum en azından o yüzen boşver üzülme :)
Doğru diyosun kızımın canı saolsun zaten yukardan bakınca gözüm gormuyor benim çatlakları,aynadan yada telefonla kameradan gorebiliyorumm

Arkadaslar bebegim kuvezde hastanede kaldi suan ben evdeyim. Kucucuk yavrum ins toparlar en kisa zamanda da iyi olur beraber oluruz. Kimlik cikartmamiz gerekiyor tabi sizden HAFSA nin yanina ikinci bir isim onerisi istiyorum teyzeleri bebislerinizle beraber dualarinizdan eksik etmeyin ins. Simdiye kadar verdiginiz destekleriniz icin sagolun

benim kızım olsaydı , aylin ya da melike düşünmüştüm , irem ismini de beğeniyorum . hiç olmadı zeynep koy
zeynepler hep kibar cok tatlı oluyor

Canım benim aklıma ilk Ayşe geldi ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah kızının

Nette Oluşan çatlaklar doğum sonrasında lazerli bir uygulamayla giderilebiliyormuş diye okumuştum. Cilt yara olarak görmediği için onu onarmazmış ama bu lazerli yöntemle cildin çatlağı yara gibi algılamasını sağlıyormuş canım istersen bir araştır. Kremleride doğum sonra 3 ay kadar sürmeye devam etmek gerekiyormuş. Çatlamanın en önemli iki nedeni varmış biri ani kilo alımı iki protein bakımından yetersiz beslenmek. Sen yine de sür kremlerini oluşmuş çatlaklar için yağlar var eczanede onlara da bakabilirsin

Teşekkur ederim canım. Bir sorayım eczaneye. Elimdekinide düzenli kullanayım. Ben 4 ay hiç kilo almadım hatta zayıfladım 2 kilo. Sonra bir anda 10 kilo alınca,ciltte hassas olunca ve duzenli nemlenmeyince beklenen son. Karnımda bayaa buyudu çunkuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…