Allah sifa versin butun kuzulara insallah.Sorma gerçekten dün iğne vurulacaktı anne korkuyorum lütfen yapmasınlar deyince resmen içim parçalandı gözüm doldu. Dönerken de anne omzunda uyuyabilir miyim dedi. Açıkladım dedim kızım iyice ateşlenirsin iyileştiğinde omzumda istediğin kadar uyu olur mu dedim. Olur anne dedi kurban olduğum. Bide bende su var önce kızıma kıyamıyorum sonra savaşta kalan çocuklar aklıma geliyor oturuyorum ağlıyorum :/
Bende çok duzenli olmasada mustela nın çatlak önleyici yağından kullandım. Çatlayacağı varsa ne sürersen sür çatlar deniyordu genelde. Bende onun rahatlığıyla duzenli kullanmadım ama çok pişmanım şuanda. Belki çatlardım yine ama bu kadar olmazdı diye hayıflanıyorummCanım ben hamileliğimin başından beri bio oil kullanıyorum. Çok şükür şimdilik bir problemim yok. İlk hamileliğimde kakao yağı kullandım. Ozaman da çok şükür bir problem olmadı. En kötü zeytin yağı sürebilirsin canım. Önemli olan nemli olması, gerilmemesi :)
Bende dönüşü yoktur diye biliyorum ama belki dedim gorunuşunu biraz azaltan toparlayan krem yağ bişeyler vardır belkim. Bir umut sorayım dedimBen daha çatlamaya başlamadım canım ilk hamilelikte de çok çok inçe az bi çatlağım vardı oraların açılma payından faydalanıyorum sanırım su an. Ama herkesin görüşü farklı yönde benim duyduğum çatlamaya başladıktan sonra dönüşü yada azaltma şansı olmuyor. Ama tabi emin olarak söylemiyorum bunu. İnşallah vardır çözümü
Bende çok duzenli olmasada mustela nın çatlak önleyici yağından kullandım. Çatlayacağı varsa ne sürersen sür çatlar deniyordu genelde. Bende onun rahatlığıyla duzenli kullanmadım ama çok pişmanım şuanda. Belki çatlardım yine ama bu kadar olmazdı diye hayıflanıyorummartık iş işten geçti. Dedim belki gorunuşunu azaltabilcek bir iki yöntem vardır. Bir danışayım dedim.
Canım bende çatlamadım ama lierac sürüyorum lieracın çatladıktan sonra da baya azalttığını söylüyolar dene istersenMerhabalar güzel anneler,nasılsınız. Benim bir sıkıntım var. Göbeğimin alt kısımları fena halde çatladı. Morumsu morumsu çizgiler yarıklar var bolcaa Artık engelleme şansım kalmadı ama azaltma görünüşünü iyileştirme şansım yokmuu. Varmı bildiğiniz bir yöntem,krem yağ vs. Sizde çatlama durumları nasıl. Var mı benim gibi bol bol çatlayann
Doğru diyosun canım. Bu seferde iş işten geçti moduna girip hepten bırakmıyım. Daha 2,5 ay var neticedee. Beterin beteri varr. Teşekkır ederim cnm cvbn içinDoğumdan sonra canım catlaklar beyazlamaya başlar. Belli belirsiz olur. Okadar kafana takma ama daha fazla çatlamaması için bence düzenli olarak kullanmaya başla. Son zamanlarımız göbekler alıp başını gidecek :)
Ben doktorumu değiştirdim,yeni doktorumda lierac tavsiye etmişti ama eczacı ikisinin birbirinden farkı yok diyince almadım bennCanım bende çatlamadım ama lierac sürüyorum lieracın çatladıktan sonra da baya azalttığını söylüyolar dene istersen
VALLa bence düzenli kullansan da çatlardı ben öyle düşünüyorum en azından o yüzen boşver üzülme :)Bende dönüşü yoktur diye biliyorum ama belki dedim gorunuşunu biraz azaltan toparlayan krem yağ bişeyler vardır belkim. Bir umut sorayım dedimdoktorda muayenesinde demişti zaten hassas cilt çatlamaya çok müsait diyee ahh ben işte aldığım mustela yağı düzenli kullanmadım ne yapalım artık sağlık olsun. Kızım sağlıklı olsundaa.
Herhangi bi yumuşatıcı canım çamaşırlarında ne kullanıyorsan ondan koy bi kovaya bi kapak. İki güne bir sil haftasına biter kokusu. E bi resim görelim hadi :)Selamlar güzel anneler bugün benim kızımın odası geldi :)Vasfiyeteyzeniz cnm sen demiştin bana koku kalmaması için yumuşatıcı ile 2 günde bir sil diye neydi onun markası
Ya arkadaşım sabah mustela akşam lierac sürdü 33. Haftada doğurduğu halde karnı harita gibiBen doktorumu değiştirdim,yeni doktorumda lierac tavsiye etmişti ama eczacı ikisinin birbirinden farkı yok diyince almadım benn
Doğru diyosun kızımın canı saolsunVALLa bence düzenli kullansan da çatlardı ben öyle düşünüyorum en azından o yüzen boşver üzülme :)
Benimki de biraz erken çatladı galibas. Birden kilo alınca,ciltte hassas olunca malum son. Sağlık olsunn artık napimmYa arkadaşım sabah mustela akşam lierac sürdü 33. Haftada doğurduğu halde karnı harita gibi
Arkadaslar bebegim kuvezde hastanede kaldi suan ben evdeyim. Kucucuk yavrum ins toparlar en kisa zamanda da iyi olur beraber oluruz. Kimlik cikartmamiz gerekiyor tabi sizden HAFSA nin yanina ikinci bir isim onerisi istiyorum teyzeleri bebislerinizle beraber dualarinizdan eksik etmeyin ins. Simdiye kadar verdiginiz destekleriniz icin sagolun
Canım benim aklıma ilk Ayşe geldi ömrü uzun bahtı açık olsun inşallah kızınınArkadaslar bebegim kuvezde hastanede kaldi suan ben evdeyim. Kucucuk yavrum ins toparlar en kisa zamanda da iyi olur beraber oluruz. Kimlik cikartmamiz gerekiyor tabi sizden HAFSA nin yanina ikinci bir isim onerisi istiyorum teyzeleri bebislerinizle beraber dualarinizdan eksik etmeyin ins. Simdiye kadar verdiginiz destekleriniz icin sagolun
Teşekkur ederim canım. Bir sorayım eczaneye. Elimdekinide düzenli kullanayım. Ben 4 ay hiç kilo almadım hatta zayıfladım 2 kilo. Sonra bir anda 10 kilo alınca,ciltte hassas olunca ve duzenli nemlenmeyince beklenen son. Karnımda bayaa buyudu çunkuuNette Oluşan çatlaklar doğum sonrasında lazerli bir uygulamayla giderilebiliyormuş diye okumuştum. Cilt yara olarak görmediği için onu onarmazmış ama bu lazerli yöntemle cildin çatlağı yara gibi algılamasını sağlıyormuş canım istersen bir araştır. Kremleride doğum sonra 3 ay kadar sürmeye devam etmek gerekiyormuş. Çatlamanın en önemli iki nedeni varmış biri ani kilo alımı iki protein bakımından yetersiz beslenmek. Sen yine de sür kremlerini oluşmuş çatlaklar için yağlar var eczanede onlara da bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?