2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben geceleri sağ veya sol tarafıma 15 dk dan fazla yatamiyorum sürekli dönüyorum bu şikayeti soyleyince baktı bobreklerime canım genişleme var dedi oyüzden dedi çoğu gebede olur normal dedi ama ben 2 ay önce bobreklerimi tutarak acil e gitmistim yuruyemeiyordum ozaman neden bakmamiski anlamadim, demekki ozaman da bu sıkıntı varmis ağrıdıan ölmüştüm ,ozaman yatış yapilmisti idrar yolu enfeksiyon cikmisti . dünden beri bol su içiyorum sırtımı koltuğa dayadigimda belimde sıkışma hissi oluyo böyle sanki patlayacak gibi böbrek kısımları şu günler sağlıkla gecsinde böyle minik el ayak sevelim yaa ,daha dogmadan özlüyorum yaa.

casamaa canım hayirlisi ile alacaksin kizini kucagina benim arkadaşım vardi 600 gr doymuş görsen boylu poslu kimse demez erken doğmuş diye. Isim olarakta Gül ve ya ipek kibar isimler Bende daha kizima isim bulamadım

Ben de daha bulmadımm.. nilüfer yada müge arasındayız.. ama full de değişebilir.. Mercan da güzeldi, ama vazgeçtik, üff bilmiom.

B bugza canım gebe kaldigimdan beri 68 ,300 demekten sıkıldım gobusum büyümüş masallah ama hala ayni kilodayim neden anlamadim Tombak olmusum hastane tartisi yanlış olamaz aynı odada tartiliyorum geçen ay 68 200 du 1 ayda sadece 100 gr almışım güncel kilo 68 300 canım ..saglik ocağında ise gebe kaldığım ay 68 kiloymusum geçen gün tartildik yine 68 küsür çıktı koskoca 7 ay nese oluşum sağlıklı olsun yeter .diğer oglumdada +8 kiloyla doğuma gittim oğlum maşallah 4000 gr dogmustu inşallah bu bebisimde 4000 gr civarı doğar.

Maşallah kızına
Can'ım bişey sorucam seninde nerdeyse iki hafta önden çıktı ve sen şeker yüklemesi yaptırdın mı kaç çıktı.doktor ne diyor ileri olması konusunda

Ben de daha bulmadımm.. nilüfer yada müge arasındayız.. ama full de değişebilir.. Mercan da güzeldi, ama vazgeçtik, üff bilmiom.
Ben de bu isim konusunda kararsızım benimde nasipse kızım olucak ben de Elif İpek var Ceren var burda bir arkadaşda miray koyacak ismi sabırsız dı galiba

Can'ım biraz düşmüş benimde düşüyor biraz tuzlu ayran iç yarım saat sonra yine ölç

Nabzım normal mi? normalde 80-85 ti.

Bugün öğleden beri 110-100 koşturmadım da. karnımda biraz ağrı var nefes almamı zorlaştırıyor gibi.

Doktora yazdım yine de ama kötü hissediyorum

Maşallah kızına
Can'ım bişey sorucam seninde nerdeyse iki hafta önden çıktı ve sen şeker yüklemesi yaptırdın mı kaç çıktı.doktor ne diyor ileri olması konusunda
Doktor şekeri mutlaka yaptır dedi.yaptırdım ama normal çıktı şeker. Doktor sorunlu bişey gibi konuşmadı canım tombik sesi sadece. Boyu çok fazla büyük değil kilosu kadar. Göbeği Zaten cidden kocaman :) doktor kızımı sordu kızımda 3750 doğmuştu 37. Haftada bende 4600 doğmuşum o yüzden doktor olabilir dedi :) valla büyük olması işime gelmiyor değil 38 de alırlar muhtemelen azıcık ele gelsin. Ama som haftalarda da aynı şekilde devam eder mi bilemiyorum tabi.

Ben daha tasari asamasinda diye biliyorum ama bir bakmak lazim tabi.
Neyseki zaten yarim gun calisiyorum :)
Insallah hep yarim gunde kalirim.
Ne guzelmış ınsallah kalır öyle :))

Kramp yoksa stres yapma kendıne Dr bıle test yapmadan vermış,istersen test yaptırda için rahatlasın en azından

Ptesı konuşucam inşallah canım,bıde onaylamak için SGK nın bı no su vardı onuda arıycam 187 mıydı neresi aranıyordu

Ptesı konuşucam inşallah canım,bıde onaylamak için SGK nın bı no su vardı onuda arıycam 187 mıydı neresi aranıyordu

Allah sağsalim kucağımıza almayı nasıp etsın,sagol canım bılgı için
Cok gecmiş olsun ayrıca

Bu arada alışverişlerinizi tamamladınızmı. Ben önümüzdeki hafta tamamlamayı duşunuyorum ama şampuandı ıslak mendildi bu tarz bakım ürünlerinide alsakmı bilemedim. Tarihleri geçermi onları doğuma yakın almak dahamı mantıklı acaba. Sizler aldınızmı,bide şampuan vs hangi marka tercih ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…