ben geceleri sağ veya sol tarafıma 15 dk dan fazla yatamiyorum sürekli dönüyorum bu şikayeti soyleyince baktı bobreklerime canım genişleme var dedi oyüzden dedi çoğu gebede olur normal dedi ama ben 2 ay önce bobreklerimi tutarak acil e gitmistim yuruyemeiyordum ozaman neden bakmamiski anlamadim, demekki ozaman da bu sıkıntı varmis ağrıdıan ölmüştüm ,ozaman yatış yapilmisti idrar yolu enfeksiyon cikmisti . dünden beri bol su içiyorum sırtımı koltuğa dayadigimda belimde sıkışma hissi oluyo böyle sanki patlayacak gibi böbrek kısımları şu günler sağlıkla gecsinde böyle minik el ayak sevelim yaa ,daha dogmadan özlüyorum yaa.melina_monnarosa bende haftalar once boyle merakla burdaki acil nobetci dr a gittim hevesle bi goriyim diye
oyle seyler soylediki gunlerce agladim sonra baska 2 dr gittim biri unlu bi prof
yok bisey dediler
o gunden sonra acil bisey olmadikca gitmem diye karar aldim
sende de bisey yoktur icin rahat etsin
ama bildigin dr dan sasma bencede
atiyo ortaya bisey mahvediyo insani
kizlar bide bu bobrek genislemesini sizmi dr mu anladi
benimki sanki bobregime pek bakmiyo bisey demiyo
Arkadaslar bebegim kuvezde hastanede kaldi suan ben evdeyim. Kucucuk yavrum ins toparlar en kisa zamanda da iyi olur beraber oluruz. Kimlik cikartmamiz gerekiyor tabi sizden HAFSA nin yanina ikinci bir isim onerisi istiyorum teyzeleri bebislerinizle beraber dualarinizdan eksik etmeyin ins. Simdiye kadar verdiginiz destekleriniz icin sagolun
Çok cicii maşallaahh, sağlıklı mutlu günlerde kullanınn :)Kızımın odası
Ben de daha bulmadımm..casamaa canım hayirlisi ile alacaksin kizini kucagina benim arkadaşım vardi 600 gr doymuş görsen boylu poslu kimse demez erken doğmuş diye. Isim olarakta Gül ve ya ipek kibar isimler Bende daha kizima isim bulamadım
Maşallah kızınaBebeğimin kıyafetlerini yıkadım astım şimdi ikinci posta geliyor çamaşır :) kızımda hala ateşli kanında enfeksiyon çıktı 38.5-40 derece arası gidip geliyoruz çabuk geçer inşallah. Yavrum öyle merhametli ki gece ilaç için kaldırdığımda "anne Benimle ilgilendiğin için benim odamda yattığın için teşekkür ederim sen çok iyi bi annesin " :) ya yavrum sen 3 yaşındasın kalbini sevdiğim kurban olurum ben bu melekleri verene
Ben de bu isim konusunda kararsızım benimde nasipse kızım olucak ben de Elif İpek var Ceren var burda bir arkadaşda miray koyacak ismi sabırsız dı galibaBen de daha bulmadımm..nilüfer yada müge arasındayız.. ama full de değişebilir.. Mercan da güzeldi, ama vazgeçtik, üff bilmiom.
Can'ım biraz düşmüş benimde düşüyor biraz tuzlu ayran iç yarım saat sonra yine ölçKızlar tansiyonum 8-5 nabız 110 çıkıyor böyle olan var mı benim gene mi oynuyor
Can'ım biraz düşmüş benimde düşüyor biraz tuzlu ayran iç yarım saat sonra yine ölç
Doktor şekeri mutlaka yaptır dedi.yaptırdım ama normal çıktı şeker. Doktor sorunlu bişey gibi konuşmadı canım tombik sesi sadece. Boyu çok fazla büyük değil kilosu kadar. Göbeği Zaten cidden kocaman :) doktor kızımı sordu kızımda 3750 doğmuştu 37. Haftada bende 4600 doğmuşum o yüzden doktor olabilir dedi :) valla büyük olması işime gelmiyor değil 38 de alırlar muhtemelen azıcık ele gelsin. Ama som haftalarda da aynı şekilde devam eder mi bilemiyorum tabi.Maşallah kızına
Can'ım bişey sorucam seninde nerdeyse iki hafta önden çıktı ve sen şeker yüklemesi yaptırdın mı kaç çıktı.doktor ne diyor ileri olması konusunda
Ne guzelmış ınsallah kalır öyle :))Ben daha tasari asamasinda diye biliyorum ama bir bakmak lazim tabi.
Neyseki zaten yarim gun calisiyorum :)
Insallah hep yarim gunde kalirim.
Kramp yoksa stres yapma kendıne Dr bıle test yapmadan vermış,istersen test yaptırda için rahatlasın en azındanmuz cok tuketıyorum canım nesekı..ya bana tahlıl yapmadan verdı doktor kramp sorunum falanda yok aslında.sımdılık ıdare edıoz bakalım bazen korkuyorum erken doguma yol acarmı dıe ıcmeye calısıyorm bugun aldım korkudan
Ptesı konuşucam inşallah canım,bıde onaylamak için SGK nın bı no su vardı onuda arıycam 187 mıydı neresi aranıyorduSevinirim canım bilgi verirsen. Bizim de mali müşavirimiz konuştu dün benimle. Haklarımdan bahsetti. 6 ay ücretsiz kullanır sonra yarı zamanlı bizimle çalışmaya devam edersin dedi ama bilmiyorum. Tam araştırmadım. Görüşünce haber verirsen çok sevinirim :)
Ptesı konuşucam inşallah canım,bıde onaylamak için SGK nın bı no su vardı onuda arıycam 187 mıydı neresi aranıyorduSevinirim canım bilgi verirsen. Bizim de mali müşavirimiz konuştu dün benimle. Haklarımdan bahsetti. 6 ay ücretsiz kullanır sonra yarı zamanlı bizimle çalışmaya devam edersin dedi ama bilmiyorum. Tam araştırmadım. Görüşünce haber verirsen çok sevinirim :)
Allah sağsalim kucağımıza almayı nasıp etsın,sagol canım bılgı içinben geceleri sağ veya sol tarafıma 15 dk dan fazla yatamiyorum sürekli dönüyorum bu şikayeti soyleyince baktı bobreklerime canım genişleme var dedi oyüzden dedi çoğu gebede olur normal dedi ama ben 2 ay önce bobreklerimi tutarak acil e gitmistim yuruyemeiyordum ozaman neden bakmamiski anlamadim, demekki ozaman da bu sıkıntı varmis ağrıdıan ölmüştüm ,ozaman yatış yapilmisti idrar yolu enfeksiyon cikmisti . dünden beri bol su içiyorum sırtımı koltuğa dayadigimda belimde sıkışma hissi oluyo böyle sanki patlayacak gibi böbrek kısımları şu günler sağlıkla gecsinde böyle minik el ayak sevelim yaa ,daha dogmadan özlüyorum yaa.
Can'ım normalde nabzı gebelikde biraz fazla çıkanilirNabzım normal mi? normalde 80-85 ti.
Bugün öğleden beri 110-100 koşturmadım da. karnımda biraz ağrı var nefes almamı zorlaştırıyor gibi.
Doktora yazdım yine de ama kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?