Arkadaslar bebegim kuvezde hastanede kaldi suan ben evdeyim. Kucucuk yavrum ins toparlar en kisa zamanda da iyi olur beraber oluruz. Kimlik cikartmamiz gerekiyor tabi sizden HAFSA nin yanina ikinci bir isim onerisi istiyorum teyzeleri bebislerinizle beraber dualarinizdan eksik etmeyin ins. Simdiye kadar verdiginiz destekleriniz icin sagolun
Bu arada alışverişlerinizi tamamladınızmı. Ben önümüzdeki hafta tamamlamayı duşunuyorum ama şampuandı ıslak mendildi bu tarz bakım ürünlerinide alsakmı bilemedim. Tarihleri geçermi onları doğuma yakın almak dahamı mantıklı acaba. Sizler aldınızmı,bide şampuan vs hangi marka tercih ettiniz
BEN babe marka almayı düşünüyorum ama kesin değil canım mustela da olabilir. Ama o ürünler paketi açtığından itibaren 12 ay son kullanma tarihi. Yani paketi açmazsan eğer son kullanma zamanı başlamıyor
Bu arada alışverişlerinizi tamamladınızmı. Ben önümüzdeki hafta tamamlamayı duşunuyorum ama şampuandı ıslak mendildi bu tarz bakım ürünlerinide alsakmı bilemedim. Tarihleri geçermi onları doğuma yakın almak dahamı mantıklı acaba. Sizler aldınızmı,bide şampuan vs hangi marka tercih ettiniz
Sonlara yaklaşınca koşturma başladı belkı
32. Haftada çalışanlar izne çıkıp evde oturmaya başlayınca canlanır yıne
Bı de guneydoguda 2-3 gündür Internet yok dıyolar canım belkıde oradaki arkadaşlar bu sebeple gıremıyodur
Ben kızımın ateşiyle uğraşıyorum eşimde şehir dışından geliyor oda hasta olmuş :/ Bunu da kayınvalidem almış kapı süsü üstüne isim yazılacak çocuğumun ismi bi belli olursa inşallah :)
Arkadaslar bebegim kuvezde hastanede kaldi suan ben evdeyim. Kucucuk yavrum ins toparlar en kisa zamanda da iyi olur beraber oluruz. Kimlik cikartmamiz gerekiyor tabi sizden HAFSA nin yanina ikinci bir isim onerisi istiyorum teyzeleri bebislerinizle beraber dualarinizdan eksik etmeyin ins. Simdiye kadar verdiginiz destekleriniz icin sagolun
toparlicak insallah, icini ferah tut, bak gorursun, senin guzel haberlerini alarak doguma gidicez bizler de :)
belki biz dogurana kadar sen kavusacaksin yavrunu evine gotureceksin :)
hafsa nin yanina uzun bisey olmaz bence,
hafsa nur ya da naz gibi kısa sade bi isim seç canım..
İyice şu sıra abarttım 10 günde bir ben geldim der oldum.
Bazen çaktırmadan başka doktora da gidiyorum 1-2 kere yakın diye tıp merkezi görüp girdim 1-2 devlet hastanesi denemem ve 1 kere de özel muayenesi olan bir doktora gittim
Benim doktor 1 ay dolmadan çağırmıyor,mecburen ağrım sızım var deyip gidebiliyorum şu 30 hafta dolsa da 2 haftada bir çağırsa Kadın iyi hoş ama bir ay dolmadan gelme der gibi konuşuyor,ağrı sızım olmasa çocuğumu göremicem hiç :/
Allahtan doktor değilim ya da kocam doktor değil,her gün bakardık biz kesin
İyice şu sıra abarttım 10 günde bir ben geldim der oldum.
Bazen çaktırmadan başka doktora da gidiyorum 1-2 kere yakın diye tıp merkezi görüp girdim 1-2 devlet hastanesi denemem ve 1 kere de özel muayenesi olan bir doktora gittim
Benim doktor 1 ay dolmadan çağırmıyor,mecburen ağrım sızım var deyip gidebiliyorum şu 30 hafta dolsa da 2 haftada bir çağırsa Kadın iyi hoş ama bir ay dolmadan gelme der gibi konuşuyor,ağrı sızım olmasa çocuğumu göremicem hiç :/
Allahtan doktor değilim ya da kocam doktor değil,her gün bakardık biz kesin
Bu arada kızın nasıl oldu?[/QUOTE]
Sonunda 37 yi gördük ateşte çok şükür ya. Bana sarıldı uyuyor. Babam gelene kadar yanında yatayım da yalnız kalma dedi :) benim doktor da aynı senin ki gibi 1. Ay olmadan çağırmıyor iyi mi kötü mü bilemedim :) bida ki randevum ta 2 hafta sonra 32. Haftada artık ondan sonra 2 haftada çağırır herhalde
Vasfiyeteyzeniz
çocuk büyüdükçe daha da hevesli oldum görmeye.
Taşıyorum ama bir yandan anne olacakmışım gibi gelmiyor o psikolojiye giremedim sanırım daha.
Bir yandan ultrasonda 4 boyutlu görünce burnunu ağzını,ah yavrum benim moduna giriyorum.
Şu 1 aydır çok sık gördüm,şimdi yarın gene bana 1 ay uğrama diyecek eminim
.Korudaki tüm doktorlar böyle galiba 30-32 den önce çağırmıyorlar 2 hafta da bir.