2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bebeğin başaracak Can'ım sen buna inan kavuşacaksınız inşallah

BEN babe marka almayı düşünüyorum ama kesin değil canım mustela da olabilir. Ama o ürünler paketi açtığından itibaren 12 ay son kullanma tarihi. Yani paketi açmazsan eğer son kullanma zamanı başlamıyor

Alisverise baslamadim daha ben :) Bu gidisle hastanede yapicam gibi geliyo.

Mıllet nerde anlamadım hazırlıklarlamı meşguller acaba? Yada hsonu dıyemi?

Bir iki gündür böyle çok sohbet yok gibi geliyor.

Önceden bakayım diye girdiğimde sayfalarca okuyamadığım şeyler dolardı şimdi girip baksam da maksimum 1-2 sayfa oynuyor. Çok eskisi gibi aktif değiliz

Sonlara yaklaşınca koşturma başladı belkı
32. Haftada çalışanlar izne çıkıp evde oturmaya başlayınca canlanır yıne
Bı de guneydoguda 2-3 gündür Internet yok dıyolar canım belkıde oradaki arkadaşlar bu sebeple gıremıyodur

Demın Kasım annelerını okuyum dedım ekımden doğurmuş cogu :/

Gecmiş olsun canım,cok güzelmiş :) isim yazılınca daha da güzel olur :))

Nabzım normal mi? normalde 80-85 ti.

Bugün öğleden beri 110-100 koşturmadım da. karnımda biraz ağrı var nefes almamı zorlaştırıyor gibi.

Doktora yazdım yine de ama kötü hissediyorum

sakın sakın ayran fln icme canim, nabiz 110 yuksek..
doktoruna ulasabildin mi?

toparlicak insallah, icini ferah tut, bak gorursun, senin guzel haberlerini alarak doguma gidicez bizler de :)
belki biz dogurana kadar sen kavusacaksin yavrunu evine gotureceksin :)
hafsa nin yanina uzun bisey olmaz bence,
hafsa nur ya da naz gibi kısa sade bi isim seç canım..

sakın sakın ayran fln icme canim, nabiz 110 yuksek..
doktoruna ulasabildin mi?

Ulaştım canım sonra 88 e düştü.

Düşmezse,ağrın varsa acile geç hemen dedi ama ağrım sızım yoktu.
Yarın bende hastanedeyim gel bir kontrol edelim dedi.

Şu ara ya tansiyonum ya nabzım oynuyor durmadan sanırım.

Tiroid biraz fazla çıkmıştı ondan sebep mi bilmiyorum yarın gideceğim bakalım.

Şuan için normal tansiyon,nabız. Fırladıkça halsizlikten ölüyorum gözlerim görmüyor resmen,anlıyorum artık oynadığını

Bebeğimi özledim diye diye yadın kendine randevu aldırdın seni gidi seni :)[/QUOTE]

Bebeğimi özledim diye diye yadın kendine randevu aldırdın seni gidi seni :)
[/QUOTE]

İyice şu sıra abarttım 10 günde bir ben geldim der oldum.

Bazen çaktırmadan başka doktora da gidiyorum 1-2 kere yakın diye tıp merkezi görüp girdim 1-2 devlet hastanesi denemem ve 1 kere de özel muayenesi olan bir doktora gittim

Benim doktor 1 ay dolmadan çağırmıyor,mecburen ağrım sızım var deyip gidebiliyorum şu 30 hafta dolsa da 2 haftada bir çağırsa Kadın iyi hoş ama bir ay dolmadan gelme der gibi konuşuyor,ağrı sızım olmasa çocuğumu göremicem hiç :/

Allahtan doktor değilim ya da kocam doktor değil,her gün bakardık biz kesin

Bu arada kızın nasıl oldu?

melina_monnarosa ayyy varya bi doğursaydık keşke hepimiz.sağ sağlim bebelerimizi kucağımıza alsaydık

Ben şu böbrek ağrısından ve tansiyondan kendimi kaybetmez doğurursam bravo bana :))

Ama insan bir geriliyor her şeyi dert ediyor aslım ya oynasa niye çok tekmeliyor,tekmelemese niye oynamıyor diye. Çok mu evhamlı bir anne olucam :/

İyice şu sıra abarttım 10 günde bir ben geldim der oldum.

Bazen çaktırmadan başka doktora da gidiyorum 1-2 kere yakın diye tıp merkezi görüp girdim 1-2 devlet hastanesi denemem ve 1 kere de özel muayenesi olan bir doktora gittim

Benim doktor 1 ay dolmadan çağırmıyor,mecburen ağrım sızım var deyip gidebiliyorum şu 30 hafta dolsa da 2 haftada bir çağırsa Kadın iyi hoş ama bir ay dolmadan gelme der gibi konuşuyor,ağrı sızım olmasa çocuğumu göremicem hiç :/

Allahtan doktor değilim ya da kocam doktor değil,her gün bakardık biz kesin

Bu arada kızın nasıl oldu?[/QUOTE]
Sonunda 37 yi gördük ateşte çok şükür ya. Bana sarıldı uyuyor. Babam gelene kadar yanında yatayım da yalnız kalma dedi :) benim doktor da aynı senin ki gibi 1. Ay olmadan çağırmıyor iyi mi kötü mü bilemedim :) bida ki randevum ta 2 hafta sonra 32. Haftada artık ondan sonra 2 haftada çağırır herhalde

Vasfiyeteyzeniz çocuk büyüdükçe daha da hevesli oldum görmeye.

Taşıyorum ama bir yandan anne olacakmışım gibi gelmiyor o psikolojiye giremedim sanırım daha.

Bir yandan ultrasonda 4 boyutlu görünce burnunu ağzını,ah yavrum benim moduna giriyorum.

Şu 1 aydır çok sık gördüm,şimdi yarın gene bana 1 ay uğrama diyecek eminim
.Korudaki tüm doktorlar böyle galiba 30-32 den önce çağırmıyorlar 2 hafta da bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…