- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Ben şu böbrek ağrısından ve tansiyondan kendimi kaybetmez doğurursam bravo bana :))
Ama insan bir geriliyor her şeyi dert ediyor aslım ya oynasa niye çok tekmeliyor,tekmelemese niye oynamıyor diye. Çok mu evhamlı bir anne olucam :/
Simdiden boyleysen cocuk dohduktan sonra dusunemiyorum seni
Kızlar tansiyonum 8-5 nabız 110 çıkıyor böyle olan var mı benim gene mi oynuyor
Canim yazdiysan da goremedim, doktora gitmissindir ne teshis koydular?Yine 40 derece ateş yine nöbet tutmaya. Kızım beni gelecek bebeğin uykusuzluğuna hazırlıyor sanırım
Kıyamam inşallah en kısa zamanda atlatır şifa bulur Can'ım koltuk altlarına diz altına dirsek içlerine alnına ıslak bez koy.Yine 40 derece ateş yine nöbet tutmaya. Kızım beni gelecek bebeğin uykusuzluğuna hazırlıyor sanırım
Evet Can'ım bende arada kasım aralık annelerine bakıyorum biz ne yapıcam acaba.Demın Kasım annelerını okuyum dedım ekımden doğurmuş cogu :/
Tek sen değilsin Can'ım yan yatıyorum hareket ediyor acaba rahatsızım oldu diyorum sırt üstü yatınca nefes alamıyorum sağıma yatsam yine rahat yokBen şu böbrek ağrısından ve tansiyondan kendimi kaybetmez doğurursam bravo bana :))
Ama insan bir geriliyor her şeyi dert ediyor aslım ya oynasa niye çok tekmeliyor,tekmelemese niye oynamıyor diye. Çok mu evhamlı bir anne olucam :/
Benimde işime gelir tombul olması da şekerden olmasında doktor artık bu haftalarda biraz yavaşlar dedi kilo alması göbişini sevsinler:))Doktor şekeri mutlaka yaptır dedi.yaptırdım ama normal çıktı şeker. Doktor sorunlu bişey gibi konuşmadı canım tombik sesi sadece. Boyu çok fazla büyük değil kilosu kadar. Göbeği Zaten cidden kocaman :) doktor kızımı sordu kızımda 3750 doğmuştu 37. Haftada bende 4600 doğmuşum o yüzden doktor olabilir dedi :) valla büyük olması işime gelmiyor değil 38 de alırlar muhtemelen azıcık ele gelsin. Ama som haftalarda da aynı şekilde devam eder mi bilemiyorum tabi.
Gunaydin kizlar.
Son adet tarihime gore dogum 8 ocak gorunuyor ama dr 28 aralikta alalim dedi. Ya da bebek durursa 2 ocak olur dedi.
Ve bana 8 aralik a kadar calisabilir raporu verdi.
Bu hafta siddetli bas agrilari yasiyorum, hic hayal edemedim kendimi dogumdan 20 gun once hala calisiyor olarak.
Bakarim duruma gore bozdururum raporu.
Calisan anneler aiz ne zaman ayrilacaksiniz??
B bugza birkac kisi kilosunu yazmis guncelleme yapacaksin sanirim.
Ben dolu dolu 71 kilo oldum.
Cos geldi hadi bakalim hayirlisi.
enGunaydin kizlar.
Son adet tarihime gore dogum 8 ocak gorunuyor ama dr 28 aralikta alalim dedi. Ya da bebek durursa 2 ocak olur dedi.
Bu hafta siddetli bas agrilari yasiyorum, hic hayal edemedim kendimi dogumdan 20 gun once hala calisiyor olarak.
Ben hiç riske atmıcam 32 Yada 33 de ayrılıcam havalar soğumaya başladı heryerde hasta insanlar var evimde oturup biraz hamileliğin tadını çıkarıcam bebegın kıyafetlerını yıkarım odasını hazırlarımGunaydin kizlar.
toparlicak insallah, icini ferah tut, bak gorursun, senin guzel haberlerini alarak doguma gidicez bizler de :)
belki biz dogurana kadar sen kavusacaksin yavrunu evine gotureceksin :)
hafsa nin yanina uzun bisey olmaz bence,
hafsa nur ya da naz gibi kısa sade bi isim seç canım..
Canım kanda enfeksiyon çıktı o yüzden bu ateş. İğne vuruldu iki gün bugün de vurulunca baya bi hafiflemiş olacak dedi doktorCanim yazdiysan da goremedim, doktora gitmissindir ne teshis koydular?
Kac gundur atesli yaziyorsun sanki?
Tedaviye baslamadiniz mi?
Allah yardimcin olsun.
Benim kizim da cok ateslenir.
Millet 38 derece atesle panik oluyor ben bir bakarim 40a dayanmis ates.
Cok zor oluyor gercekten.
Allah sifa versin insallah rahatlamıştie biraz
Kanda enfeksiyon olunca olur böyle dedi doktor. 3. Gün artık hafifler demişti bugün 3. Gün bakalım. İnşallaj iyi olacak bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?