2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Simdiden boyleysen cocuk dohduktan sonra dusunemiyorum seni

Yine 40 derece ateş yine nöbet tutmaya. Kızım beni gelecek bebeğin uykusuzluğuna hazırlıyor sanırım

Yine 40 derece ateş yine nöbet tutmaya. Kızım beni gelecek bebeğin uykusuzluğuna hazırlıyor sanırım
Canim yazdiysan da goremedim, doktora gitmissindir ne teshis koydular?
Kac gundur atesli yaziyorsun sanki?
Tedaviye baslamadiniz mi?
Allah yardimcin olsun.
Benim kizim da cok ateslenir.
Millet 38 derece atesle panik oluyor ben bir bakarim 40a dayanmis ates.
Cok zor oluyor gercekten.
Allah sifa versin insallah rahatlamıştie biraz

Gunaydin kizlar.
Son adet tarihime gore dogum 8 ocak gorunuyor ama dr 28 aralikta alalim dedi. Ya da bebek durursa 2 ocak olur dedi.
Ve bana 8 aralik a kadar calisabilir raporu verdi.
Bu hafta siddetli bas agrilari yasiyorum, hic hayal edemedim kendimi dogumdan 20 gun once hala calisiyor olarak.
Bakarim duruma gore bozdururum raporu.
Calisan anneler aiz ne zaman ayrilacaksiniz??
B bugza birkac kisi kilosunu yazmis guncelleme yapacaksin sanirim.
Ben dolu dolu 71 kilo oldum.
Cos geldi hadi bakalim hayirlisi.

Tek sen değilsin Can'ım yan yatıyorum hareket ediyor acaba rahatsızım oldu diyorum sırt üstü yatınca nefes alamıyorum sağıma yatsam yine rahat yok

Benimde işime gelir tombul olması da şekerden olmasında doktor artık bu haftalarda biraz yavaşlar dedi kilo alması göbişini sevsinler:))

Aralık ayına kadar devam edeceğim. Ocakta evdeyim yani sadece

en

Ben hiç riske atmıcam 32 Yada 33 de ayrılıcam havalar soğumaya başladı heryerde hasta insanlar var evimde oturup biraz hamileliğin tadını çıkarıcam bebegın kıyafetlerını yıkarım odasını hazırlarım
Bı gunüm bı günüme uymuyor zaten bi gun iyiyim ağrım sızım yok öbür gün ya kasıklarda ya belde ya kaburgada ağrım oluyor bunlar olmasa bile burnum kanıyor tansiyonla uğraşıyorum o yüzden hakkımı elde edeyım çıkıcam hemen

Ins canim benim cok sagol bizde sizlere destek olur tek tek guzel haberlerinizi aliriz kizimla o zaman isim icin tesekkur ederim canim siz nasilsiniz bakalim bir sikinyi yok ins demi hersey yolundadir umarim

Canım kanda enfeksiyon çıktı o yüzden bu ateş. İğne vuruldu iki gün bugün de vurulunca baya bi hafiflemiş olacak dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…