- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.027
- 448
- 35
Gunaydin kizlar.
Son adet tarihime gore dogum 8 ocak gorunuyor ama dr 28 aralikta alalim dedi. Ya da bebek durursa 2 ocak olur dedi.
Ve bana 8 aralik a kadar calisabilir raporu verdi.
Bu hafta siddetli bas agrilari yasiyorum, hic hayal edemedim kendimi dogumdan 20 gun once hala calisiyor olarak.
Bakarim duruma gore bozdururum raporu.
Calisan anneler aiz ne zaman ayrilacaksiniz??
@bugza birkac kisi kilosunu yazmis guncelleme yapacaksin sanirim.
Ben dolu dolu 71 kilo oldum.
Cos geldi hadi bakalim hayirlisi.
Kızlar pijama takımı alıcam ama karar vermEm Lazım bütün baktığım modeller arasında 2 tane beğendim internette. Eğer dışarda mağazalardan beğenmezsem bunlardan birini alıcam sizde fikrinizi söyler misiniz
1-Eki Görüntüle 1904615
2-Eki Görüntüle 1904616
1 in ekru rengi 2 nin gül kurusu. Hadi bakalım oy veren elleriniz dert görmesin :)
2 nin gül kurusu ben bunları nette gördüm ama üzerime olur mu korkusundan alamıyorum bende çarşıdan bakıcam bulabilirsemKızlar pijama takımı alıcam ama karar vermEm Lazım bütün baktığım modeller arasında 2 tane beğendim internette. Eğer dışarda mağazalardan beğenmezsem bunlardan birini alıcam sizde fikrinizi söyler misiniz
1-Eki Görüntüle 1904615
2-Eki Görüntüle 1904616
1 in ekru rengi 2 nin gül kurusu. Hadi bakalım oy veren elleriniz dert görmesin :)
Aynı korku bende de Yok desem yalan olur ya. Bu markaları satan mağazalara da bakmak lazım aslında yada aldığım yerle irtibatlaşıp olmazsa beden değiştirme kabul ediyorlar mı diye sorabilirim2 nin gül kurusu ben bunları nette gördüm ama üzerime olur mu korkusundan alamıyorum bende çarşıdan bakıcam bulabilirsem
Anladim canim çok haklisin.Ben hiç riske atmıcam 32 Yada 33 de ayrılıcam havalar soğumaya başladı heryerde hasta insanlar var evimde oturup biraz hamileliğin tadını çıkarıcam bebegın kıyafetlerını yıkarım odasını hazırlarım
Bı gunüm bı günüme uymuyor zaten bi gun iyiyim ağrım sızım yok öbür gün ya kasıklarda ya belde ya kaburgada ağrım oluyor bunlar olmasa bile burnum kanıyor tansiyonla uğraşıyorum o yüzden hakkımı elde edeyım çıkıcam hemen
Ins canim benim cok sagol bizde sizlere destek olur tek tek guzel haberlerinizi aliriz kizimla o zaman isim icin tesekkur ederim canim siz nasilsiniz bakalim bir sikinyi yok ins demi hersey yolundadir umarim
1 diyorum..1 daha hoş bence:)Kızlar pijama takımı alıcam ama karar vermEm Lazım bütün baktığım modeller arasında 2 tane beğendim internette. Eğer dışarda mağazalardan beğenmezsem bunlardan birini alıcam sizde fikrinizi söyler misiniz
1-Eki Görüntüle 1904615
2-Eki Görüntüle 1904616
Evet babamız istedi kızımızın adı Miray olacak :) aslında Serdar ve Ayseden Seray düşünmüştük ama ısınamadık Miray daha muhlis ve içten geldi bize :)Ben de bu isim konusunda kararsızım benimde nasipse kızım olucak ben de Elif İpek var Ceren var burda bir arkadaşda miray koyacak ismi sabırsız dı galiba
Canım hangi siteden aldın bide oradakiler inceleyim. Ben açık renk kan olunca çok belli olur diye pek istemiyorum ama bakalım hangisinde gönlüm kalacak .)Eki Görüntüle 1904631 bende bu takımın ekrusunu aldım,kumaşı falan hem yumuşacık hemde acaba açık renk iç gösterir mi diye endişelenmiştim,çok güzel geldi.
Bugüne geldıler enazından 1 ay fılan daha dayansa hepsiEvet Can'ım bende arada kasım aralık annelerine bakıyorum biz ne yapıcam acaba.
Ben Gül kurusunu begendım koyu renk olması iyidir kanama falan çok olursa leke çıkmıyorKızlar pijama takımı alıcam ama karar vermEm Lazım bütün baktığım modeller arasında 2 tane beğendim internette. Eğer dışarda mağazalardan beğenmezsem bunlardan birini alıcam sizde fikrinizi söyler misiniz
1-Eki Görüntüle 1904615
2-Eki Görüntüle 1904616
Can'ım antibiyotik başlamıştın sanki niye düşmedi Ateş?Yine 40 derece ateş yine nöbet tutmaya. Kızım beni gelecek bebeğin uykusuzluğuna hazırlıyor sanırım
Bende aslında öyle istiyorum ama mecbur ayrılacam riske atamam bi arkadasım 37 e kadar çalıştı 38 de doğurdu ama hem 2. Çoçuğu tecrübeli hemde işi rahattı yinede sen bilirsin ama bebek rızkıyla gelir inan hamile olduğumu öğrendim işle ilgili bi müjde aldım Allah yardımcımız olsunAnladim canim çok haklisin.
Kizimda ben de 32de ayrildim hemen.
Ama bu sefer biraz maddi sıkıntılarımız var, kizimi 2 yasina kadar nerdeyse evde büyüttüm. Rahat rahat izin kullandim ama su an oyle olamayacak malesef.
O sebepten bir ay bir aydir diyerek dogum sonrasina aktarmak istiyorum.
Ama baktim olmuyor raporu bozdururum tabi.
Calisabildigim yere kadar goturmek istiyorum su an.
Ikısıde cok güzel ama 1Kızlar pijama takımı alıcam ama karar vermEm Lazım bütün baktığım modeller arasında 2 tane beğendim internette. Eğer dışarda mağazalardan beğenmezsem bunlardan birini alıcam sizde fikrinizi söyler misiniz
1-Eki Görüntüle 1904615
2-Eki Görüntüle 1904616
Can'ım beden değişimi yapıyorlar.mesela ben m almıştım sonra değiştirdim S aldım.benim boy 1.73 kilo 65 bana m çok büyük geldi s anca oldu.lohusaların kalıpları büyük ona göre sipariş edin kızlar2 nin gül kurusu ben bunları nette gördüm ama üzerime olur mu korkusundan alamıyorum bende çarşıdan bakıcam bulabilirsem
seray da çok güzel olurmuş amaEvet babamız istedi kızımızın adı Miray olacak :) aslında Serdar ve Ayseden Seray düşünmüştük ama ısınamadık Miray daha muhlis ve içten geldi bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?