2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
E Esra can 'ım ben çalışmıyorum da SGK yatıyor benim eşimin işyerimden doktor bana 32. Haftada rapor vereyim gitme demişti. Kocam da doktora "hocam 4 yıldır çalışır raporuyla geldiği olmadı zaten " deri :) yani istersen 32. Haftada bırakırsın. Valla benim doktor 38-39. Haftada Alacak kilosu Zaten baya 2 hafta önde gidiyor. Sanırım sancıyla Doğum kanalına girmeden almak istiyorlar tahminen 2 ocakta olur Doğum gibi geliyor

Kızlar pijama takımı alıcam ama karar vermEm Lazım bütün baktığım modeller arasında 2 tane beğendim internette. Eğer dışarda mağazalardan beğenmezsem bunlardan birini alıcam sizde fikrinizi söyler misiniz
1-
2-
1 in ekru rengi 2 nin gül kurusu. Hadi bakalım oy veren elleriniz dert görmesin :)

Benim son haftalarim cok zor gecer. Simdi iyim ama biliyorum kendimi. Carpintim , tansiyonum olur. Birde odem olmaya basladim artim kim tutar beni. Bu yuzden 2 hafta sonra yani 32. Haftamda raporumu alacagim.

2 nin gül kurusu ben bunları nette gördüm ama üzerime olur mu korkusundan alamıyorum bende çarşıdan bakıcam bulabilirsem

2 nin gül kurusu ben bunları nette gördüm ama üzerime olur mu korkusundan alamıyorum bende çarşıdan bakıcam bulabilirsem
Aynı korku bende de Yok desem yalan olur ya. Bu markaları satan mağazalara da bakmak lazım aslında yada aldığım yerle irtibatlaşıp olmazsa beden değiştirme kabul ediyorlar mı diye sorabilirim

Anladim canim çok haklisin.
Kizimda ben de 32de ayrildim hemen.
Ama bu sefer biraz maddi sıkıntılarımız var, kizimi 2 yasina kadar nerdeyse evde büyüttüm. Rahat rahat izin kullandim ama su an oyle olamayacak malesef.
O sebepten bir ay bir aydir diyerek dogum sonrasina aktarmak istiyorum.
Ama baktim olmuyor raporu bozdururum tabi.
Calisabildigim yere kadar goturmek istiyorum su an.

Ins canim benim cok sagol bizde sizlere destek olur tek tek guzel haberlerinizi aliriz kizimla o zaman isim icin tesekkur ederim canim siz nasilsiniz bakalim bir sikinyi yok ins demi hersey yolundadir umarim

insallah canım, cok sukur simdilik bi sikinti yok, pek dolanmiyorum yatiyorum genelde..
ikiz olunca heran hersey olabilir dedi dr..
hayirlisi :)

Ben de bu isim konusunda kararsızım benimde nasipse kızım olucak ben de Elif İpek var Ceren var burda bir arkadaşda miray koyacak ismi sabırsız dı galiba
Evet babamız istedi kızımızın adı Miray olacak :) aslında Serdar ve Ayseden Seray düşünmüştük ama ısınamadık Miray daha muhlis ve içten geldi bize :)

Eki Görüntüle 1904631 bende bu takımın ekrusunu aldım,kumaşı falan hem yumuşacık hemde acaba açık renk iç gösterir mi diye endişelenmiştim,çok güzel geldi.
Canım hangi siteden aldın bide oradakiler inceleyim. Ben açık renk kan olunca çok belli olur diye pek istemiyorum ama bakalım hangisinde gönlüm kalacak .)

Ben Gül kurusunu begendım koyu renk olması iyidir kanama falan çok olursa leke çıkmıyor

Bende aslında öyle istiyorum ama mecbur ayrılacam riske atamam bi arkadasım 37 e kadar çalıştı 38 de doğurdu ama hem 2. Çoçuğu tecrübeli hemde işi rahattı yinede sen bilirsin ama bebek rızkıyla gelir inan hamile olduğumu öğrendim işle ilgili bi müjde aldım Allah yardımcımız olsun

Ikısıde cok güzel ama 1
Bıde hangısının emzırmede kullanılışı daha rahat gözüküyor
Ben ıkı pıjama almıştım Internet'ten bırının emzırme Düğme açılışı rahat degıl şimdı ıçın kullandım bende öyle olunca

Can'ım beden değişimi yapıyorlar.mesela ben m almıştım sonra değiştirdim S aldım.benim boy 1.73 kilo 65 bana m çok büyük geldi s anca oldu.lohusaların kalıpları büyük ona göre sipariş edin kızlar Vasfiyeteyzeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…