2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hepinize meraba kızlar
Bayadır güneydoğuda internet kesintisi yaşanıyor malum. giremiyorum buralara özlendiniz :) alışmışım buraya yazmaya hayatımda bi eksiklik oldu :)
Bugün Bebeğimizi gördük biz baya büyümüş.
çok stresli günler geçirmiştim ama çok şükür o etkilenmemiş.
makat geliş pozisyonunda şu an dönmemiş yani ama doktor bu haftalarda hiç belli olmaz her an dönebilir ddi takılmadım o yüzden.
Doktora agdayı sordum dikkat ettiğin müddetçe sorun olmaz ama ben jilet tavsiye ediyorum yine de köpük krem vs kullanma dedi.
D vitamini için de kış geliyor güneş azaldı kullansan iyi olur dedi
balık yağı hapı için reflü yapabilir çok rahatsızlık hissediyorsan 2 günde bir al dedi
Benim hastanenin anlaşmalı Doğum fotoğrafçısı yokmuş kendiniz ayarlıyorsunuz dediler
Çalışabilir raporumu da aldım geldim :)
Aklıma gelenler bunlar :)

Can'ım antibiyotik başlamıştın sanki niye düşmedi Ateş?
Kanda enfeksiyon çıktı canım. Doktor kanda enfeksiyon böyle yapar dedi antibiyotiği de iğne olarak vuruşuyoruz şimdi.3. Gün hafifler dedi gerçekten sabahtan beri çıkmadı çok şükür. BUGün son iğne bakalım nasıl yaptırıcaz :/

Şampuanlar genelde açık oluyor ya zaten ondan tereddut ettim. Söz konusu bebeğim olunca ekstra titizleniyorum herşeydee <3 bende unibaby ve bübchen arasında kaldım. Onları daha çok tavsiye eden duydum sankimm. Babe duymamıştım hiç. Onada bakayım bii

Babe i devlet hastanesinde çocuk doktoru tavsiye etmişti yeğenim egzamalı. Aslında bazen de diyorum ki çok detaylı bişey almadan sebamed mi alsam. Açıkçası çok pimpirikli bi tip değilim. Kızım var 3 yaşında dalin Johnsons baby falan kullanıyorum bebekken sebamed kullanmıştım. Öyle ayrı deterjan yumuşatıcı falan kullanmam bize neyse ona da o. Hiç de sıkıntı olmadı. Oğlanı da öyle alıştırmayı düşünüyorum aslında

insallah canım, cok sukur simdilik bi sikinti yok, pek dolanmiyorum yatiyorum genelde..
ikiz olunca heran hersey olabilir dedi dr..
hayirlisi :)

Çok sevindim sizin için dikkat edi tabi kendinize rabbim vaktinde kucaklamayi nasip etsin inş yavrularini

Çok sevindim sizin için dikkat edi tabi kendinize rabbim vaktinde kucaklamayi nasip etsin inş yavrularini
Canım hayırlı olsun bebegin sağlıkla büyüsün.
Rabbim ona uzun sağlıklı mutlu bi ömür versin
Kaç gram doğdu anne sütü alıyor mu şimdi?
Sen nasılsın ? Sezeryan olmuştun dimi dikişlerin iyi mi şimdi?

Benim bebeğimin boyu burdaki takvimde yazılandan 2-3 cm daha kısa çıkıyor hep
ama doktorum, gelişimi haftasına uyumlu dediği için takılmamaya çalışıyorum bide hep kıvrık duruyor. ayakları yüzündeydi bugün mesela :) poz alamadık tabi ayağının altını gösterip avucunuzu yalayın der gibi yaptı :) pozisyonundan dolayı net ölçüm yapılmıyordur heralde diye düşünüyorum

Canım hangi siteden aldın bide oradakiler inceleyim. Ben açık renk kan olunca çok belli olur diye pek istemiyorum ama bakalım hangisinde gönlüm kalacak .)
N11 den aldım ben canım,fotoğraf çekimi için fln bi tane böyle olsun dedim,bi pijama bi gecelik daha alacağım,daha sade ve sonrasında evde kullanabilecegim gibi.

benim büyük kızımda 1,5 yaşındaydı zatüre olmuştu hemde yazın ortasında iğne vermişti dr 10 tane artık yavrum iğne için sedye ye yattığını anlayınca nedeeeeennn nedeeeeennn diye ağlıyordu.sağlıklı olsunlarda

Oooooy kıyamam ya. Kızımda korkuyorum annecim diyo ama 3 tanecik iğne çok şükür Allah dermansız dert vermesin diyorum ne yapayım. Hediye alacak halası bugün ki iğneden sonra hediyesi var :)

Kızlar benim gerdanımda küçük sivilcemsi pütür pütür noktalar cıktı kırmızı kırmızı hatta sırtımda da var teroemiyorum değişik bir şey de yemiyorum domtor stresten olur dedi ama aslında öyle aman aman bi stresim de yok bu ara sizde de oluyor mu böyle şeyler bir de bebel arabası işini ne yaptınız ben mamas and papas a karar verdim çocuk büyüse de ayakları aşağı sarkıtarak uyumak zorunda kalmıyor maxicosi anakıcağıyla kullanılabiliyor mima takoz gibi bebek rahat etmiyor keza stokke de öyle bebek biraCık büyüse ayaklar aşağıda uyuyor bu nedenlerle mamas and papas diyorum ama mamas ın hangi modeli siZce büyük teker mi küçük teker mi

Bu arada tokluk kan şekerim 138cıktı şeker yüklemesi yaptırmadım çünkü ellilik şeker yğklemesinden sonra yüz ve yüElli yüklüyolar ben o raddeye gelmektense doğruca diyabet tipi beslenmeye başladım tatlıyı azalttım hatta neredeyse hiç yemiyorum hamurişi pilav yok meyve yiyorum sadece o da kararında protein ve sebze ile beslenşyorum multivitamin omega ve kan hapını da içmiyorım çünlü organik besleniyprum tetanoz da yaptırmadım

kızlar oğluşumu alacağım kıyafetleri tamamladım sayılır.sadece bir kaç parça kaldı.işte aldıklarım

Eklentiler

• image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 105
  • image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 105
  • image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 107
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…