Meme ucu kremi ne kullanacaksinNormal Doğum isteyenler artık videolar izleyip egzersiz yapabilirmişiz :)
Bi de Doktorum meme ucu kremine başla artık dedi :)
Kanda enfeksiyon çıktı canım. Doktor kanda enfeksiyon böyle yapar dedi antibiyotiği de iğne olarak vuruşuyoruz şimdi.3. Gün hafifler dedi gerçekten sabahtan beri çıkmadı çok şükür. BUGün son iğne bakalım nasıl yaptırıcaz :/Can'ım antibiyotik başlamıştın sanki niye düşmedi Ateş?
Bende l alayım da olmazsa m ile değiştireyim diyorum. Çok bol durmasınCan'ım beden değişimi yapıyorlar.mesela ben m almıştım sonra değiştirdim S aldım.benim boy 1.73 kilo 65 bana m çok büyük geldi s anca oldu.lohusaların kalıpları büyük ona göre sipariş edin kızlarVasfiyeteyzeniz
Şampuanlar genelde açık oluyor ya zaten ondan tereddut ettim. Söz konusu bebeğim olunca ekstra titizleniyorum herşeydee <3 bende unibaby ve bübchen arasında kaldım. Onları daha çok tavsiye eden duydum sankimm. Babe duymamıştım hiç. Onada bakayım biiBEN babe marka almayı düşünüyorum ama kesin değil canım mustela da olabilir. Ama o ürünler paketi açtığından itibaren 12 ay son kullanma tarihi. Yani paketi açmazsan eğer son kullanma zamanı başlamıyor
Babe i devlet hastanesinde çocuk doktoru tavsiye etmişti yeğenim egzamalı. Aslında bazen de diyorum ki çok detaylı bişey almadan sebamed mi alsam. Açıkçası çok pimpirikli bi tip değilim. Kızım var 3 yaşında dalin Johnsons baby falan kullanıyorum bebekken sebamed kullanmıştım. Öyle ayrı deterjan yumuşatıcı falan kullanmam bize neyse ona da o. Hiç de sıkıntı olmadı. Oğlanı da öyle alıştırmayı düşünüyorum aslındaŞampuanlar genelde açık oluyor ya zaten ondan tereddut ettim. Söz konusu bebeğim olunca ekstra titizleniyorum herşeydee <3 bende unibaby ve bübchen arasında kaldım. Onları daha çok tavsiye eden duydum sankimm. Babe duymamıştım hiç. Onada bakayım bii
Doktorum rahat geçireceğin son 3 hafta gez toz ye iç keyfine bak dedi. Bende bir an önce hazırlıklarımı tamamlamaya karar verdim canımm. Rahat rahat içime sindiği gibi yaparım diye duşundummAlisverise baslamadim daha ben :) Bu gidisle hastanede yapicam gibi geliyo.
Doktorum bella b diye bi masaj yağı tavsiye etti canımMeme ucu kremi ne kullanacaksin
insallah canım, cok sukur simdilik bi sikinti yok, pek dolanmiyorum yatiyorum genelde..
ikiz olunca heran hersey olabilir dedi dr..
hayirlisi :)
Canım hayırlı olsun bebegin sağlıkla büyüsün.Çok sevindim sizin için dikkat edi tabi kendinize rabbim vaktinde kucaklamayi nasip etsin inş yavrularini
N11 den aldım ben canım,fotoğraf çekimi için fln bi tane böyle olsun dedim,bi pijama bi gecelik daha alacağım,daha sade ve sonrasında evde kullanabilecegim gibi.Canım hangi siteden aldın bide oradakiler inceleyim. Ben açık renk kan olunca çok belli olur diye pek istemiyorum ama bakalım hangisinde gönlüm kalacak .)
benim büyük kızımda 1,5 yaşındaydı zatüre olmuştu hemde yazın ortasındaKanda enfeksiyon çıktı canım. Doktor kanda enfeksiyon böyle yapar dedi antibiyotiği de iğne olarak vuruşuyoruz şimdi.3. Gün hafifler dedi gerçekten sabahtan beri çıkmadı çok şükür. BUGün son iğne bakalım nasıl yaptırıcaz :/
boy kilo kaç ki seninBende l alayım da olmazsa m ile değiştireyim diyorum. Çok bol durmasın
Oooooy kıyamam ya. Kızımda korkuyorum annecim diyobenim büyük kızımda 1,5 yaşındaydı zatüre olmuştu hemde yazın ortasındaiğne vermişti dr 10 tane artık yavrum iğne için sedye ye yattığını anlayınca nedeeeeennn nedeeeeennn diye ağlıyordu.sağlıklı olsunlarda
Utanıyorum söylemeye :) 168 boy 73 kilo :/ düğün günü 52 kilo olan kadının dramı :)boy kilo kaç ki senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?