2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Dikkat etmeden çok yesem alırım canım kilo hareket ediyorum yoksa kilolu zamanlarımda var :))terleme hasta olduğum için var büyük ihtimalle.

Ama nabız yükselmesi önceden var mıydı bilmiyorum,istek hep vardı :)) En son tiroid biraz yüksekte çıkmıştı bir hafta önce kan vermiştim. Bir doktora gideyim en iyisi haklısın

Bugun ıkı hafta oldu Dr gıttıgım yıne kurtlanma başladı bakalım kaç gun durucam
Ama hakkatten ağrım ve sertlık var artık ınanmıyolarda )

kızlar beşik için dönence aldınız mı ? tecrübeli anneler bebege gelişim acısından faydası var mı ?
e bebekte bir kaç ceşit gördüm ama pek hoşuma gitmemişti ve oldukca pahalıydı
bebekoloji konferansına gitmiştim ordaki çocuk doktorları dönenceyi tavsiye etmememişti..bebeklerin sürekli aynı yere bakması iyi değilmiş..

Bugun ıkı hafta oldu Dr gıttıgım yıne kurtlanma başladı bakalım kaç gun durucam
Ama hakkatten ağrım ve sertlık var artık ınanmıyolarda )
En kötüsü inanmamaları... artık bebek hareket ediyor o yüzden illa görmem gibi bir durumum yok. En son gittiğimde dra dedim bana gösterme bir şeyde söyleme ama ağrımı kes diye... yine güldü geçti ne yazık ki...Ben iki hastaneye gidiyorum yarın birinde randevum var bakalım. Ama bugün karnımda ağrım var sabahı nasıl edecem bakalım.

Belkı hamılelıkle ılgılıdır nabzın yada dıger sıkıntıların
Ama bıkac sene önce benzer şıkayetlerle Dr a gıtmıştım bende

Bende çarpıntı vardı belki öyle bir şey olabilir. Canım ani yükselmeler oluyordu.

bebekoloji konferansına gitmiştim ordaki çocuk doktorları dönenceyi tavsiye etmememişti..bebeklerin sürekli aynı yere bakması iyi değilmiş..
Ben almıycam ama 2 yasına kadar 10 dk dan fazla aynı yere Sabıt bakmamaları gerekıyor denıyor yanı alsanızda uzun surelı kullanmamakta fayda var

Canım bugünlerde bende de ürkütücü ağrılar olup olup duruyo :/
Iyı haberlerle gel ınsallah
Bende bıkac güne gıderım yıne

Tesekkur ederim canim. ben hep citcitli body gordugumden zibini ne yapacagimi bilemedimdi. annem de alma isini bazen abartrigindan acaba gerekli mi diye dusundum. giydirme isinde tecrube onemli

Sağol canımm sorma valla bu halimle deli işlere kalkıştım inşallah kazasız belasız biter bu macera :) Bi taşınıyım dönücem yine yeşil sahalara

Herkes bugünkü ağrılardan hareketlerden korkmuş.

Ben bugün uzandığım halde çocuğu hissedemedim pek. bir iki seyirme gibi oldu.

Oğlum kıpraşmadı pek telaş yapmamaya çalışıyorum :/

Cıft yönlü olup o şeklide dönmeyen marka var canım
Şimdi hatırlayamadım tekerlekler aynı yönde kalıyo ama Arabanın ıskeletı donuyo

Kızlar avent soothie emzik alan yada alacak olan var mı? Birileri yorum yazmıştı ama ben kim olduğunu bulamadım. İyi yorumlar var alayım dursun kenarda diyorum.
Amerıkada hastaneden cıkışta Dr ların verdıgı bebek paketınde avent soothie emzık var dıye duydum
Ben aldım canım

Peki emzik ne Zaman verilmeye başlanıyor kızlar?
Ilk on gun kadar bebegın anneyı emmeyı ogrenmesı ve bıberonun tembellıgıne alınmaması için bıberon ve emzık kullanılmasını onermıyolar
Mama verılecekse şırınga ıle verılmelıymış
Anneyı emerken dıl damak ve ceneyı kullanıp
bıberonda bunları kullanmadıklarından kolaylarına gıdıp anne memesını reddetme olayı oluyomuş

Evet kızlar bende böyle okudum hemen emzik vermeyi düşünmüyorum
Emmeye iyice alışsınlar mememizi benimsesinler sonra verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…