2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bakın kızlar internette gördüm hatıra çerçevesi :)
Fikir olsun :)
Ben tüp bebek transferının yapıldığı gun hastanede bılegıme takılan bılgı bılezıgını saklamıştım
Tarıh oda no embrıo durumu yazıyodu
O gun gazete aldırıp saklıycam ve ılk Çorap vs saklamayı düşünüyorum küçük bı kutuda fılanda olabılır

Gecen hafta 48 saat o durumdaydı canım
Tabı cok huzursuzsan ara Dr ya da gıt
Ama pozısyonununda da degışıklık olduysa etkı edıyo
Ben Sırt üstü yatınca cok hareket edıyo
Sola yatmadan daha etkılı oluyo

Vajinam ağrıyo ya.. ne saçma geliyo söleyince di mi. Ama ağrıyo. Eti de kemiği de.
Google a gebelik vaj.. yazdım, direk çıktı :) bu da normalmiş. Eşimle aramızda geyik oldu artık, 'bu da mı gol diil yaa. Yine normalmişş' :)
Şaka bi yana, şükür tabi, tüm şikayetlerimiz normal çıksın inşallah.

Evet gazete çok iyi fikirmiş
Sen öyle diyince aklıma takvim yaprağı geldi panoya/kutuya konulabilir

Evet canım gebelikte her şey normalmiş onu anladım ben de :) ne yaşasak hemen ee hamilesin olcak öyle

anne sütünü artırıcı bişeyler yapıyor
musun?hurma filan ye ihmal etme Can'ım bol su iç.bir an önce toparlasın kuzucuğun inşallah.dualarımız seninle

Süt artırıcı çay aldim eczaneden onları içiyorum sindirim sorunu var suan süt denedik ama bir kaç gün dinlendirecegiz dediler Allah razı olsun canım

casamaa Can'ım bende sezeryan olmuştum 1. Haftan bittiğinde çok rahat yürümeye başlarsın merak etme. Duş almak da süt kanallarını açıyor

Sağol canım inş bende biraz rahatlarsam daha iyi olacak tabi yavrum için. Bilgi için teşekkür ederim canım. .

matematikci resim yok malesef :/ ama natursutten de cok buyuk duruyor resımlerde bılemedım nuk alıp koyacagım kenara, ben de de acayıp sırt agrısı var uzun sure oturursam ozellıkle boynum tutuluyor,
30.haftada çantayı hazırlamayı dusunuyorum ben de yavastan yıkayacagım aldıklarımı
bu arada yatagı tekrar soruyorum sızler ne aldınız?

Canım doğum öyle hemen gerçekleşen bir durum değil hemen hastaneye gitsende orada saatlerce bekliyorsun ben yetişmekte ilgili sorun olacağını sanmıyorum arkadaşım görümcemler filan hep diyor suyunda gelse acele etme arkadaşım doğum sancısı başladı duş filan aldı sakın sakın gitti hastanede de baya bekledi açılma için.
Ben o dediğin bebek arabasını aldım casusluk solo e bebekte 750liraya düşmüştü. Güzel görünüyor ertesi gün geldi hemen yönü değişiyor ama yatılan kısmının yönü değısiyor böylece tekerlekler ve manevra sorun olmuyor. Kullanınca bakalım memnun kalacak mıyız.

Bugün dr kontrolumuz vardı 1 hafta ileride gidiyor kızımız 29+2 günlük olmuş 1400gr ve 40cm. Malesef yüzünü yine göstermedi eli yüzündeydi yine dr göstersin diye karnıma falan vurdu ama bu sefer keçi inadıyla ayagınıda elinin yanına çekip el mi yaman bey mi dedi bize resmen:) 5 haftada 5 kilo alınca şeker yüklemesini yaptırmamı kesinlikle istediğini söyledi yaptırmamıştım ama kaçış yok sanırım yarın sabah yaptıracağım 50 lik.

Bende hareket hissetmediğimde sırt üstü uzanıyorum hemen tepki veriyor :) suyunun durumu ve pozisyonuyla alakalı tamamen ultrason sırasında hiç hareket hissetmesem de ekranda eli kolu ayağı durmuyor demek ki her hareketini hissedemiyoruz o yüzden sakin karşılıyorum artık bir uyku rutinleride var uyuyordur deyip kendimi rahatlatıyorum :)

Bugün dr bana bebek ters pozisyonda ayakları vajina üzerinde duruyor henüz dönmemiş vajinada baskı agrı hissedersen çok normal tekmeleri orada hissedeceksin çünkü telaş yapma dedi belki içini ferahlatır seninde :)

Evet gazete çok iyi fikirmiş
Sen öyle diyince aklıma takvim yaprağı geldi panoya/kutuya konulabilir
Eşimin uyuz yorumundan sonra sevındım bunu duydugum için
Gecen gun dedımkı bak o gun panık olurum kendımde olmam gazete alın,ne gazetesi Internet var dıyo
Benım ılk patık ve çoraplarım duruyo neguzel anı
Kv kılıklı,ruhsuz kadın evlılık tarıhını bılmıyo onla kafa yoramazmış evlılık cüzdanında yazıyomuş

Belkıde bıkac aydır hareketlerını hıssettıgımız için alıştık ve bışeyle uğraşırken olan küçük hareketlere bıraz duyarsızlaştık mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…