Ben tüp bebek transferının yapıldığı gun hastanede bılegıme takılan bılgı bılezıgını saklamıştımBakın kızlar internette gördüm hatıra çerçevesi :)
Fikir olsun :)
Gecen hafta 48 saat o durumdaydı canımkızlar yardııımmm!!!bugün bebeğim çok az oynadı sizce panik yapmalı mıyım normal mi?hareket ettiğini hissediyorum ama güçsüz hissediyorum önceden bi tekmeliyordu ayağı çıkıntı oluşturuyordu resmen karnımda ama bugün sadece dönüyor gibi oluyor
Canım modeli hatırlamıyorum da yarın bakar söylerim 2 sene oldu ben alalıBende o uçları sordum ama her ölçmeye değiştirmek gerekmiyomuş. Ucuz da olsa süreklilik olduğunda sıkıntı.
tamam canimCanım modeli hatırlamıyorum da yarın bakar söylerim 2 sene oldu ben alalı
tamam canim
Evet gazete çok iyi fikirmişBen tüp bebek transferının yapıldığı gun hastanede bılegıme takılan bılgı bılezıgını saklamıştım
Tarıh oda no embrıo durumu yazıyodu
O gun gazete aldırıp saklıycam ve ılk Çorap vs saklamayı düşünüyorum küçük bı kutuda fılanda olabılır
Evet canım gebelikte her şey normalmiş onu anladım ben de :) ne yaşasak hemen ee hamilesin olcak öyleVajinam ağrıyo ya..ne saçma geliyo söleyince di mi. Ama ağrıyo. Eti de kemiği de.
Google a gebelik vaj.. yazdım, direk çıktı :) bu da normalmiş. Eşimle aramızda geyik oldu artık, 'bu da mı gol diil yaa. Yine normalmişş' :)
Şaka bi yana, şükür tabi, tüm şikayetlerimiz normal çıksın inşallah.
anne sütünü artırıcı bişeyler yapıyor
musun?hurma filan ye ihmal etme Can'ım bol su iç.bir an önce toparlasın kuzucuğun inşallah.dualarımız seninle
casamaa Can'ım bende sezeryan olmuştum 1. Haftan bittiğinde çok rahat yürümeye başlarsın merak etme. Duş almak da süt kanallarını açıyor
casamaa canım şu malt içecekler var onlar süt yapması için doktorlar tavsiye ediyor.Sarımsak ve suyuda. Bu zorlu süreç elbet geçecek bu tablodakileri yararı olur diye kaydetmiştim bir bak istersen.
Eki Görüntüle 1904952
Canım doğum öyle hemen gerçekleşen bir durum değil hemen hastaneye gitsende orada saatlerce bekliyorsun ben yetişmekte ilgili sorun olacağını sanmıyorum arkadaşım görümcemler filan hep diyor suyunda gelse acele etme arkadaşım doğum sancısı başladı duş filan aldı sakın sakın gitti hastanede de baya bekledi açılma için.Ya kızlar dün bebek arabalarına baktım burda konuşuluyordu casual marka tek bir ürününde pusetiyle beraber 1,5 dan 750 tl olmuş bizden öncede birileri bakıyordu.kedini ciğere baktığı gibi baktım malesef onlar aldı zaten tek bitane gelmiş.kısmetten öteye geçilmezmiş .ben de E bebekte başka bir markaya baktım .o da depoda kalmamış.birde çift yönlü istiyordum hep ama satıcı onların manevra kabiliyetini zor olduğunu
Yön değiştirince küçük tekerlekler öne geldiği için söyledi.çift yönlü olmayan modelin manevra kabiliyeti daha güzel gerçekten
Bende hareket hissetmediğimde sırt üstü uzanıyorum hemen tepki veriyor :) suyunun durumu ve pozisyonuyla alakalı tamamen ultrason sırasında hiç hareket hissetmesem de ekranda eli kolu ayağı durmuyor demek ki her hareketini hissedemiyoruz o yüzden sakin karşılıyorum artık bir uyku rutinleride var uyuyordur deyip kendimi rahatlatıyorum :)Gecen hafta 48 saat o durumdaydı canım
Tabı cok huzursuzsan ara Dr ya da gıt
Ama pozısyonununda da degışıklık olduysa etkı edıyo
Ben Sırt üstü yatınca cok hareket edıyo
Sola yatmadan daha etkılı oluyo
Bugün dr bana bebek ters pozisyonda ayakları vajina üzerinde duruyor henüz dönmemiş vajinada baskı agrı hissedersen çok normal tekmeleri orada hissedeceksin çünkü telaş yapma dedi belki içini ferahlatır seninde :)Vajinam ağrıyo ya..ne saçma geliyo söleyince di mi. Ama ağrıyo. Eti de kemiği de.
Google a gebelik vaj.. yazdım, direk çıktı :) bu da normalmiş. Eşimle aramızda geyik oldu artık, 'bu da mı gol diil yaa. Yine normalmişş' :)
Şaka bi yana, şükür tabi, tüm şikayetlerimiz normal çıksın inşallah.
Eşimin uyuz yorumundan sonra sevındım bunu duydugum içinEvet gazete çok iyi fikirmiş
Sen öyle diyince aklıma takvim yaprağı geldi panoya/kutuya konulabilir
Belkıde bıkac aydır hareketlerını hıssettıgımız için alıştık ve bışeyle uğraşırken olan küçük hareketlere bıraz duyarsızlaştık mı acabaBende hareket hissetmediğimde sırt üstü uzanıyorum hemen tepki veriyor :) suyunun durumu ve pozisyonuyla alakalı tamamen ultrason sırasında hiç hareket hissetmesem de ekranda eli kolu ayağı durmuyor demek ki her hareketini hissedemiyoruz o yüzden sakin karşılıyorum artık bir uyku rutinleride var uyuyordur deyip kendimi rahatlatıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?