- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
15 dakika çalışmasında zarar yokmuş ama uzun uzun izletmek zararlıymış.Ben almıycam ama 2 yasına kadar 10 dk dan fazla aynı yere Sabıt bakmamaları gerekıyor denıyor yanı alsanızda uzun surelı kullanmamakta fayda var
Link aşağıda, foto da ekte canım. Küçük boy, kelebek modeli diye geçiyor.Can'ım Nuttursuttenin fotosunu atman mümkünmü yada link falan
Emzik iki boy, küçük ve orta boy şeklinde. Yenidoğan için küçük boyu kullanılıyor. Elimde duruşundan anlarsın az çok zaten. Ağzına giren meme kısmı çok kibar rahatlıkla kullanabilir. Emzik kutusuna da gayet rahat sığıyor.@matematikci resim yok malesef :/ ama natursutten de cok buyuk duruyor resımlerde bılemedım nuk alıp koyacagım kenara, ben de de acayıp sırt agrısı var uzun sure oturursam ozellıkle boynum tutuluyor,
30.haftada çantayı hazırlamayı dusunuyorum ben de yavastan yıkayacagım aldıklarımı
bu arada yatagı tekrar soruyorum sızler ne aldınız?
Acaba reklam amaçlıdı mı deniliyor bunlar gumdrop içinde öyle diyorlarAmerıkada hastaneden cıkışta Dr ların verdıgı bebek paketınde avent soothie emzık var dıye duydum
Ben aldım canım
Evet gumdropta duydum ıkısı de verılıyomuş hastaneden canımAcaba reklam amaçlıdı mı deniliyor bunlar gumdrop içinde öyle diyorlar
Sagol canım 1-2 saattır kafama taktım markaları
Gunaydin arkadaslar,
Bugun cok zor olacak yataktan cikmasi
Kolay gecen bir gun olsun insallah.
kullanıyorum . Ama bi acayip benim agrılarım kramp gibi değillerMagnezyum kullanıyor Musun canım
Ben artık kolumun bacağımın ağrısına alıştım da sırtım çok fena yapıyor ya. Hep aynı nokta. Sağ tarafımda acı gibi sancı gibi yel giriyor gibi değişik bi ağrıkullanıyorum . Ama bi acayip benim agrılarım kramp gibi değiller
evett aynı şeklide . Gece ağlıcaktım artıkBen artık kolumun bacağımın ağrısına alıştım da sırtım çok fena yapıyor ya. Hep aynı nokta. Sağ tarafımda acı gibi sancı gibi yel giriyor gibi değişik bi ağrı
Valla ben hafifletemedim şöyle yapıyorum yatıyorum eşime diyorum ki ben uyuyana kadar masaj yap :) o ova ova uyutuyor :) geceyi öyle kurtarıyorum da gündüz de oluyor yere sırt üstü yatıyorum bendeevett aynı şeklide . Gece ağlıcaktım artıkhafifletmenin bi yolu olmalı yoksa sonuna kadar uykusuz falan zor yani :)
Bugün dr kontrolumuz vardı 1 hafta ileride gidiyor kızımız 29+2 günlük olmuş 1400gr ve 40cm. Malesef yüzünü yine göstermedi eli yüzündeydi yine dr göstersin diye karnıma falan vurdu ama bu sefer keçi inadıyla ayagınıda elinin yanına çekip el mi yaman bey mi dedi bize resmen:) 5 haftada 5 kilo alınca şeker yüklemesini yaptırmamı kesinlikle istediğini söyledi yaptırmamıştım ama kaçış yok sanırım yarın sabah yaptıracağım 50 lik.
Ya Sunny bebek arabasına bayıldım ben, e bebek te gidip incik cincik inceledik. Bütün kriterlerimize sahip. Sarsmıyo tekerleri, harika. Sonra eve geldik, internetten ısmarlıycaktık tam, şikayet var'da biraz fazla şikayet olduğunu fark ettim. İçime sinmedi. Şimdi dön başa, yine favori markam yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?