2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Belkıde bıkac aydır hareketlerını hıssettıgımız için alıştık ve bışeyle uğraşırken olan küçük hareketlere bıraz duyarsızlaştık mı acaba
Bencede öyle sonucta uzandık diye tekmelemiyor aslında sürtünme tekme oluyorda biz gün içinde kosturmacadan eskisi gibi dikkat etmiyoruz :)

İşin ilginci tatli yemiyorum, hamurişi yok, pirinç, makarna yok, abur cubur yok ama toplamda aldığım 11 kilonun 9 u son 9 haftada olunca dr istiyorum yuklemeyi kesinlikle dedi sabah yaptırdık bakalım 1 saate alırız herhalde. bana soğuk suyla verdiler tadında sorun yokta tatlıyla aram olmayınca şükür çıkartmadan 1 saati doldurdum :)

Oğlanın kıyafetlerini ütüledim sonunda el kadar el kadar :)
Oh mis desene el kadar olacak tabi ne bekliyordun :) ben 3 hafta önce hallettim ütü işini ondan sonra alınanlarıda yıkadım hafta sonu halası gelecek ona ütületeceğim hala olmak kolay değil :)

kargasa benim de kızım gidip gidip dolabı açılıyor anne bunları kardeşim giyecek demi diye :)
Sabirsiz61 tabi kolay değil :) benim küçük görümce var üniversitede kızım doğduğunda bana o kadar çok yardımcı oldu ki onun çocuğu olunca mecbur ben bakıcam :))

Tabi ki haklısın canım bebeğin durumuna göre illaki gerekli olan maddeler olacaktır. Sadece bazen bebek sahibi olacak olmanın heyecanına çok fazla kaptırıyoruz kendimizi, doğallıktan biraz uzaklaşıyoruz. Gereksiz bir sürü esya alıyoruz ya da davranışta bulunuyoruz. Anne karnındaki ortamdan dış dünya yeni çıkmış bir bebeğin belki de en çok ihtiyaç duyduğu şey annesinin kokusu, kucağı. Annesiyle ve babasıyla sukunet içinde kalması. Birçok yerde görüyorum bebek ilk doğduğunda abartılı organizasyonlr yapılıyor, geri gelmeyecek o ilk anların tadı çıkarılamıyor gibi geliyor. Açıkcası ben biraz kendimi sorguladım ve belki sizler için de faydalı olur diye düşündüm.

kızını kandırsaydın geri yatsaydın.ben olsam öyle yapardım

Akşamdan beri yatıyorum benim bu oğlan hiç kıpraşmıyor eskisi gibi.
Dün sadece gece 12 gibi hissettim o da hıçkırık gibi,tekme değildi.
Bugün hala tık yok.Harekette etmiyorum 2gün olacak uyuyor mu hala
Yarın hastaneye gidicem şeker yüklemesi için o yüzden umursamadım açıkçası niye kıpırdamıyor diye ama canım sıkılmaya başladı

ben ilk 3 ay tatlı yiyemedim hiç ama sonrasında tatlıya devam ettim. Hatta arada abartıyorum hamur işinden bahsetmiyorum bile, hamur candır
Ben başından beri kilo almadım gibi bişey, 22 haftaya kadar 1 kilo almıştım, 22-27 arası 2 kilo almışım. totalde 3 olmasına rağmen beğendiremiyorum dr a. 2 kilo aldığımı duyunca suratı buruştu adamın. ne bekliyosa artık

İnşallah sonucun güzel çıkar, hayırlı haberle gel

Oh mis desene el kadar olacak tabi ne bekliyordun :) ben 3 hafta önce hallettim ütü işini ondan sonra alınanlarıda yıkadım hafta sonu halası gelecek ona ütületeceğim hala olmak kolay değil :)

kızlar ,
ben daha ne yıkadım ne ütüledim , ne beşiği kurduk 33. hafta izne ayrılacagım .
20 kasımdan sonra hazırlıklara başlamayı düşünüyorum . inşallah acele etmemizi gerektiren bir durum olmaz :)
Doğuma kadar ev almak istedik olmadı gönlümüze göre bir türlü denk gelmiyor içimize sinmiyor ,
bu yıl da bu evde olacagız sanırım , bari duvarları boyatıp renk değişikliği yapayım diyorum . hepsini kasım ve aralığa sıgdırmaya çalışacagım , hem o işlerle mesgul olurken vakit evde çabuk gecer . yoksa evde sıkılırım

gebelikten önce kilon fazla mıydı canım , benim normaldi , dikkat etmeme ragmen 10 kilo aldım suanda ( daha 8-9 hafta var

Bende senin gibi geniş davranıyorum. 1 ay sonra izine çıkıcam ozaman yaparım diyorum aldığım herşey poşetiyle bir dolap içinde duruyor, ne onları hallettim ne beşiği falan hazırladım. yumurta kapıya sıkışınca koştururuz artık

Altından kalkabilecek misin zorlanmaz mısın o haftada ben 3hafta önce yaptım ama şuan gözüm kesmiyor açıkcası en azından aksamdan akşama az az yapsan daha kolay olmaz mı senin için.

gebelikten önce kilon fazla mıydı canım , benim normaldi , dikkat etmeme ragmen 10 kilo aldım suanda ( daha 8-9 hafta var

56 ile başladım, şuan 59. Çokta fazla sayılmaz yani.

Aynı durumdayım çok dikkat etmeme rağmen son 2 ayda 9 kilo aldım kafayı yiyeceğim hani yesem sorun değil yedimde aldım diyeceğim ama yok sanırım yediğim yarıyor hamilelikte. normalde hamilelikten önce dikkat etmezdim kilo almıyordum şimdi tam tersi oldu dr her seferinde tonla laf ediyor sanki elimde :) 2 kız kardeşi3 3 doğumda 30-32 kilo arası aldı yine bunada şükür diyorum ne yapayım :)

Altından kalkabilecek misin zorlanmaz mısın o haftada ben 3hafta önce yaptım ama şuan gözüm kesmiyor açıkcası en azından aksamdan akşama az az yapsan daha kolay olmaz mı senin için.

aksamları eve gelip yemeği hazırlıyorum , masayı zar zor topluyorum , bulaşık ve mutfagın toplanması eşime ait .
işten gelince anca bunları yapabiliyorum belki bir makine çamasır yıkayabiliyorum , eşim asıyor .sonra koltukta uyuyakalıyorum . zar zor banyo yapıyorum ya da sabah kalkıp yapıyorum son 2 aydır böyleyim

çalışınca zor tabi sende haklısın ben evde olduğum için sanırım gözüme kolay geliyor ütüyü oturarak yaptım zaten minik oldukları için zorlamıyor bir şekilde yavas yavas halledersin o zaman stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…