2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Teşekkürler

ben ütüyü ayakta yapıyorum haftasonu 1-2 saat ayırıyorum , masa başı çalıştıgım için bari ütü yaparken hareket olsun diyorum , iyice yorulana kadar ütülerim herşeyi , sonra biraz dinlenirim , biraz toz alırım lavobo wc temizliği , bir gün de alışveriş ve gezme hafta sonu da pert oluyorum . her günüm saatim işim planlı :) bu yogun tempodan ev kadını moduna geçince nasıl olacak bilemiyorum :)

Can'ım ben almadım ama Buğza aldı.oda kullanmadan birşey diyemez sanırım.şansa kaldık desene

Oh mis desene el kadar olacak tabi ne bekliyordun :) ben 3 hafta önce hallettim ütü işini ondan sonra alınanlarıda yıkadım hafta sonu halası gelecek ona ütületeceğim hala olmak kolay değil :)
aayy bende öbür çocuğumun kini halasına ütületmiştim.şimdi bunu teyzesine ütületicem

merak etme ev kadını moduna girdiğinde de çok yoğun oluyorsun.hatta ev işlerini yetiştiremiyorsun.garip ama böyle çalışırken daha sistemli oluyor

I ikizcan2016 sen nereye kayboldun zaten @cordeliac olmadan sıkıcılaştı buralar sende kaybolma sakın.

yok canim kaybolmam buralardayim, ay degisirken isler yogun oluyor baya.. pek bakamiyorum..
sizler nasilsiniz? reflu yatagi alan oldu mu? alisveris nasil gidiyor :))

ninocin
canim bu sophie nin rengi kacmis gibi baksana, biz de alip boyasini soysak mi? gıda boyası diyor uretici firma ama gida boyasi masum bisey degil ki boya sonucta..

Eklentiler

• IMG_0758.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 79
valla ben hala herseyı yapıyorum zorda olsa eve gelıyorum yemek sonrası bulask mutfak toplamca temızlıgıde böluyorum=)bı gun supurge bı gun toz bı gun yer sılme=)))) temızlıge gelen kadın belını kırdı sansımdan kaldım ortada yenısını bulmakta cok zor malesef

Kolay gelsin canım işlerinde aman bi yere kaybolma şurda ne kaldı Doğuma :)
Alırsam sırf şirinliği için alıcam bu sophieyi yoksa çok mühim bi şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası
nmine nin de sesi çıkmıyor sanki ne zamandır
Kızlar kaybolmayın birlikte Doğum hikayelerimizi okuyacağız daha lohusayken kaynanamın görümcemin söylediklerini paylaşacağım :))) hiç iç açıcı bi çağrı olmadı bu ama :))

Kızlar
bu sabah Dr Banu çiftçinin Doğum-Doğuma hazırlık videosunu izledim YouTubedan siz de izleyin çok güzel anlatıyor bence faydalı olmuş ve daha bu tarz eğitici videoları var tavsiye ediyorum

Bi de ben Doğum çantamı hazırlamadım
Bebek eşyalarını yıkamadım bile henüz
Benim bebik de önden gitmeye başladı bugün en sonki doktor kontorülümze göre 32+4 üz
Başlasam mı artık çanta hazırlığına ?

yok canim ne muhim biseyi, gayet gereksiz hatta..
ama iste eksik kalmayalim :))
dis kasiyici almadim henuz, ilk basta gerekli olmadigi icin.. sophie tamamen boyasiz olsa hic dusunmem de, boyali biseyi niye emsin ki..

ben o renkli pastalari, makaronileri fln hiç yemiyorum, cocugum niye emsin..

gorumcemle gorusmuyoruz da kaynana sikinti bizde de :))
sirf laf.. o kadar hazirlik yaptim, tek bisey almadi, örmedi.. yaparim ederim konusurken ustune yok, bi para vercek guya onu da aylardir oyalayip duruyor..
simdiden uyuzum yani, dogumdan sonra nolur bilmiyorum :) bi ceyrek takar gecer bu gidisle :))
hos parasinda pulunda degilim de konusuyor atliyor, yapmaya gelince yok..
cok sukur biz herseyi hallettik :)

ya sorma bu ara bende de aynı dert var temizliğe gelen kadın belini incitmiş uzunca bi süre çıkamıycam diyo bende yenisini bulayım derken 2 ay geçti hala bulamadım.bütün işler bana kaldı

greenpepper
canim lansinoh aldim gogus pedlerimi, bi de aventin bi gogus pedi var, silikon gibi, ici boş, damlayan sutu biriktiriyor icinde, ziyan olmuyor boylece.. ondan da aldim..göğüs kalkanı diye geçiyor.
suyun sıcaklığını elimle ölçebilecegime inaniyorum :))
oda sıcaklığını ve nemini ölçmek icin
"beurer hm 16" termometre aldim..

C candy1907
canim ates olceri biz burda kizlarla indirim yakalayip
"braun irt 6520 thermoscan 7" almistik..
e bebekteydi yanlis hatirlamiyorsam..

Can'ım o kaynana görevi konuşur ama yapmaya gelince vvvııııınnnnnn;:) dur daha delirtecekler bizi doğumdan sonra bıdı bıdı bıdı çok bilmişler topluluğu

Tesekkur ediyorum.kimin.aldigini hatirlayamamistim kaydettim resmi ben de bundan aliciiim =)

Ben artık kolumun bacağımın ağrısına alıştım da sırtım çok fena yapıyor ya. Hep aynı nokta. Sağ tarafımda acı gibi sancı gibi yel giriyor gibi değişik bi ağrı
Ben de ayniyim ya bu aylarda normal.demek ki son.ayda nasil.olcam.diye.düşünüyorum

lacrimosa ben de haftaya baslayacagim yikamaya 30.hafta olmus olacak sanirim,park yatak ve anakucagini da yikicam ben anca olur 33den sonra da yetişir senin

Cordeilac neden gitti kizlar ben kacirdim o kısmı

Ben de sizdenim. Malzeme eksigim yok gibi ama yikama utuleme yerlestirme sifir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…