- 18 Kasım 2008
- 375
- 90
- 298
Link aşağıda, foto da ekte canım. Küçük boy, kelebek modeli diye geçiyor.
Kelebek model sayesinde burnu kapanmıyor bebeğin.
https://www.annedukkan.com/natursut...ontik-s-bf---kelebek-yuvarlak-kucuk-boy-emzik
Emzik iki boy, küçük ve orta boy şeklinde. Yenidoğan için küçük boyu kullanılıyor. Elimde duruşundan anlarsın az çok zaten. Ağzına giren meme kısmı çok kibar rahatlıkla kullanabilir. Emzik kutusuna da gayet rahat sığıyor.
çalışınca zor tabi sende haklısın ben evde olduğum için sanırım gözüme kolay geliyor ütüyü oturarak yaptım zaten minik oldukları için zorlamıyor bir şekilde yavas yavas halledersin o zaman stres yapma.
Can'ım ben almadım ama Buğza aldı.oda kullanmadan birşey diyemez sanırım.şansa kaldık deseneYa Sunny bebek arabasına bayıldım ben, e bebek te gidip incik cincik inceledik. Bütün kriterlerimize sahip. Sarsmıyo tekerleri, harika. Sonra eve geldik, internetten ısmarlıycaktık tam, şikayet var'da biraz fazla şikayet olduğunu fark ettim. İçime sinmedi. Şimdi dön başa, yine favori markam yokhakkaten aldınız mı sunny? İyi mi diyosunuz? asli2434 @bugza
Kızım daha şimdi kalktı :))) 5 saattir boşuna ayaktayım :) ya bende pis bi huy var sabah gözümü açtıktan sonra bida tövbe uyku uyuyamam :)kızını kandırsaydın geri yatsaydın.ben olsam öyle yapardım
Oh mis desene el kadar olacak tabi ne bekliyordun :) ben 3 hafta önce hallettim ütü işini ondan sonra alınanlarıda yıkadım hafta sonu halası gelecek ona ütületeceğim hala olmak kolay değil :)
merak etme ev kadını moduna girdiğinde de çok yoğun oluyorsun.hatta ev işlerini yetiştiremiyorsun.garip ama böyle çalışırken daha sistemli oluyorben ütüyü ayakta yapıyorum haftasonu 1-2 saat ayırıyorum , masa başı çalıştıgım için bari ütü yaparken hareket olsun diyorum , iyice yorulana kadar ütülerim herşeyi , sonra biraz dinlenirim , biraz toz alırım lavobo wc temizliği , bir gün de alışveriş ve gezme hafta sonu da pert oluyorum . her günüm saatim işim planlı :) bu yogun tempodan ev kadını moduna geçince nasıl olacak bilemiyorum :)
I ikizcan2016 sen nereye kayboldun zaten @cordeliac olmadan sıkıcılaştı buralar sende kaybolma sakın.
valla ben hala herseyı yapıyorum zorda olsa eve gelıyorum yemek sonrası bulask mutfak toplamca temızlıgıde böluyorum=)bı gun supurge bı gun toz bı gun yer sılme=)))) temızlıge gelen kadın belını kırdı sansımdan kaldım ortada yenısını bulmakta cok zor malesefaksamları eve gelip yemeği hazırlıyorum , masayı zar zor topluyorum , bulaşık ve mutfagın toplanması eşime ait .
işten gelince anca bunları yapabiliyorum belki bir makine çamasır yıkayabiliyorum , eşim asıyor .sonra koltukta uyuyakalıyorum . zar zor banyo yapıyorum ya da sabah kalkıp yapıyorum son 2 aydır böyleyim
Magnezyumu surekli mi aliyorsun?kullanıyorum . Ama bi acayip benim agrılarım kramp gibi değiller
Kolay gelsin canım işlerinde aman bi yere kaybolma şurda ne kaldı Doğuma :)yok canim kaybolmam buralardayim, ay degisirken isler yogun oluyor baya.. pek bakamiyorum..
sizler nasilsiniz? reflu yatagi alan oldu mu? alisveris nasil gidiyor :))
ninocin
canim bu sophie nin rengi kacmis gibi baksana, biz de alip boyasini soysak mi? gıda boyası diyor uretici firma ama gida boyasi masum bisey degil ki boya sonucta..
Magnezyumu surekli mi aliyorsun?
Bana doktorum yeni verdi ama ne kadar sureli kullanilacagini sormadim.
Bir de sabah aksam, ac tok fsrk ediyor mu?
Kolay gelsin canım işlerinde aman bi yere kaybolma şurda ne kaldı Doğuma :)
Alırsam sırf şirinliği için alıcam bu sophieyi yoksa çok mühim bi şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası
nmine nin de sesi çıkmıyor sanki ne zamandır
Kızlar kaybolmayın birlikte Doğum hikayelerimizi okuyacağız daha lohusayken kaynanamın görümcemin söylediklerini paylaşacağım :))) hiç iç açıcı bi çağrı olmadı bu ama :))
ya sorma bu ara bende de aynı dert var temizliğe gelen kadın belini incitmiş uzunca bi süre çıkamıycam diyo bende yenisini bulayım derken 2 ay geçti hala bulamadım.bütün işler bana kaldıvalla ben hala herseyı yapıyorum zorda olsa eve gelıyorum yemek sonrası bulask mutfak toplamca temızlıgıde böluyorum=)bı gun supurge bı gun toz bı gun yer sılme=)))) temızlıge gelen kadın belını kırdı sansımdan kaldım ortada yenısını bulmakta cok zor malesef
Can'ım o kaynana görevi konuşur ama yapmaya gelince vvvııııınnnnnn;:) dur daha delirtecekler bizi doğumdan sonra bıdı bıdı bıdı çok bilmişler topluluğuyok canim ne muhim biseyi, gayet gereksiz hatta..
ama iste eksik kalmayalim :))
dis kasiyici almadim henuz, ilk basta gerekli olmadigi icin.. sophie tamamen boyasiz olsa hic dusunmem de, boyali biseyi niye emsin ki..
ben o renkli pastalari, makaronileri fln hiç yemiyorum, cocugum niye emsin..
gorumcemle gorusmuyoruz da kaynana sikinti bizde de :))
sirf laf.. o kadar hazirlik yaptim, tek bisey almadi, örmedi.. yaparim ederim konusurken ustune yok, bi para vercek guya onu da aylardir oyalayip duruyor..
simdiden uyuzum yani, dogumdan sonra nolur bilmiyorum :) bi ceyrek takar gecer bu gidisle :))
hos parasinda pulunda degilim de konusuyor atliyor, yapmaya gelince yok..
cok sukur biz herseyi hallettik :)
Tesekkur ediyorum.kimin.aldigini hatirlayamamistim kaydettim resmi ben de bundan aliciiim =)Emzik iki boy, küçük ve orta boy şeklinde. Yenidoğan için küçük boyu kullanılıyor. Elimde duruşundan anlarsın az çok zaten. Ağzına giren meme kısmı çok kibar rahatlıkla kullanabilir. Emzik kutusuna da gayet rahat sığıyor.
Ben de ayniyim ya bu aylarda normal.demek ki son.ayda nasil.olcam.diye.düşünüyorumBen artık kolumun bacağımın ağrısına alıştım da sırtım çok fena yapıyor ya. Hep aynı nokta. Sağ tarafımda acı gibi sancı gibi yel giriyor gibi değişik bi ağrı
Ben de sizdenim. Malzeme eksigim yok gibi ama yikama utuleme yerlestirme sifir.Bende senin gibi geniş davranıyorum. 1 ay sonra izine çıkıcam ozaman yaparım diyorum aldığım herşey poşetiyle bir dolap içinde duruyor, ne onları hallettim ne beşiği falan hazırladım. yumurta kapıya sıkışınca koştururuz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?