Hareket veriyormuş canım
Kolay gelsin canım işlerinde aman bi yere kaybolma şurda ne kaldı Doğuma :)
Alırsam sırf şirinliği için alıcam bu sophieyi yoksa çok mühim bi şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası
nmine nin de sesi çıkmıyor sanki ne zamandır
Kızlar kaybolmayın birlikte Doğum hikayelerimizi okuyacağız daha lohusayken kaynanamın görümcemin söylediklerini paylaşacağım :))) hiç iç açıcı bi çağrı olmadı bu ama :))
Atla gitsin bi yerden :))burdayım canım, okuyorum yazılanları da pek yazasım gelmşyo ne zamandır. nerden gireyim konuya tekrar onu da bilemedim. :)
dgulkts geçmiş olsun, doktor kontrol altında tutmak için yatış vermiştir. serumla toparlarsı en kısa sürede umarım.
Atla gitsin bi yerden :))
Naptın hazırlıklarını süsleme hediyelik falan yapıyordun bitti mi ??
I ikizcan2016 canım birşey soracaktım sana. Bende bel fıtığı var hamilelik ilerledikçe çok zorlamaya başladı beni.
ısı bandı aldım bende eklem ağrıları içinmis hamilelikte kullanılır mi acaba
bence çok güzel bir isim senin ve eşinin içine işlediyse sindiyse kimin ne dediğine bakmaKizlar kizimizin adini feyza koymayi düşünüyoruz ,bebegi ogrendigimizde ceylin ,ezgi ve feyza zaten aklimdaydi,digerlerini.eledik.eşim de sevdi feyza dedik.oyle de kaldi bir daha konusmadik isim bulsak da begenmedik.yine feyzaya döndük falan simdi çoğu kisi feyza cok.agir ,teyze.adi gibi diyorlar ... kaba bir isim mi feyza.bana naif.geliyor.aslinda ama bilemedim kafam.karisti arastirsam mi.biraz daha
Çok teşekkür ederim cevabın için canım. boşuna aldım o zaman :) en iyisi bi fizik tedavi ye gitmek sanırım.aynı durumdayım, çok zor hareket ediyorum, yatakta dönemiyorum bile..
malesef guvenli bi ilac yok, ozellikle son dönemde oldugumuz icin, en basit ısıtıcı kremler dahi kullanılamiyor..
ben tavsiye etmiyorum, kullanmasan daha iyi olur.. sıcak uygulaması önerilmiyor..
çok zordaysan dayanamiyorsan bi doktora gitmeni tavsiye ederim canim, agizdan alinan bi gevsetici fln verir belki..
Çok teşekkür ederim cevabın için canım. boşuna aldım o zaman :) en iyisi bi fizik tedavi ye gitmek sanırım.
Ben de başlamadım ama benimki hep arkadaşım yüzünden :) yapacaklarımın fotoğraflarını göndermiştim nasıl diye sonra o ben malzemeleri aldım sakın sen alma başladım yapmaya demiş :) sağolsun yapacak ama ben nasıl olduğunu bilmiyorum görmüyorum bakalım beklemedeyim o yüzden :))yok bitmedi yawf, hatta bi haftadır hiç ellemedim sanırım, bi üşengeçlik oldu. kasıma da girdik, artık bi hızlanmam gerekicek sanırım :)
bu arada Göğüs Pompası almayı düşünen varsa jokerde indirim var, 240 tlye düşmüş Philips Avent SCF332/01 Natural Elektronik Göğüs Pompası .
Canım içine kurt düşürmek istemem ama fuarlarda ki o tipler çok fena oluyor eşine güveniyorsan sorun yok elbette ama ben şahit oldum bizzat tövbe yarabbim inanmamıştım o zamanda baya genç ve tecrübesizdim ağzım açık kalmıştı.Ay az önce 4 yıldır ilk kez eşimi kıskandım :) eşimin işi erkek işi büyük mobilya makinelerini yurt içi yurt dışı satıyor sitelerde erkeklerin içinde şirket. Anca bir iki tane firmanın satış temsilcisi kadın denk gelirse geliyor. Neyse geçen hafta İstanbul'da fuara gitti 3 gün. Bende az önce öyle eşimin whatsappıana bakıyordum,bi baktım bi kadın resmî açtım baktım konuşmalara yine bi şirketin satış temsilcisi . Eşim acayip resmî konuşmuş bi malzemede sıkıntı çıkmış e malzemeyide Tırla alıyorlar sonuçta önemli de bişey. Eşim gayet resmî sıkıntıları yazmış falan kadın da gevşek gevşek konuşmuş emojiler sırıtan suratlar falan. 3 gün boyunca fuarda yazmışlar ama hep aynı tarz seyler işte şuraya sevkiyat yapılacak iskonto ne olur falan filan yazmış eşim kız yine gevşek gevşek cevaplar yazmış. Neyse son mesajda da işte biz kendimizi affettiririz hediye promosyonlar göndeririz falan demiş. Eşimde "aman siz işinizi doğru yapın hatasız mal gönderin de promosyon hediye falan istemeyiz :) "yazmış
Amaaaaaaan sen misin o gülücüğü oraya koyan burnundan getirdim :) adam bak mesajlarıma hepsi ne kadar resmî hem biliyor kadın evli olduğumu senin kızımın resimlerini gösterdim dedi. Ona da kızdım sen elalemim kadınına bizi gösterecek kadar niye samimi oluyorsun die :) şimdi geziyor peşimde hem kıskanılmak hoşuna gitti ilk kez kıskanıyorum :) hem de aşkı depreşti romantiğe bağladı :)
Ben de Bebek şekeri için bundan rengarenk yapabilrim diye düşündüm hem çok kolaySahi kızlar yaa.. ben kararsız kaldım bebek şekeri için. Önceden keçeden yaparım diyordum ama şimdi çeşitleri görünce kararsız kaldım.
Balonlar çok güzelmiş ya bu da kolay yapılır çok şirin olmuşlar8
Şunlar beğendiklerim
Fikir verin kızlar nasıl birşey yapayım sizce. Bugün benimde herkesim ağrımaya başladı bir çok erişimine aynı anda yapıyorum bunuda aradan çıkartmam lazım.8
Şunlar beğendiklerim
Erkekler sever kıskanılmayı hatta kadınlar da sever tabi ayarsız olanı degil :)) benimki hemen havalara giriyor kıskandığımda anlattıkça anlatası geliyor :))Ay az önce 4 yıldır ilk kez eşimi kıskandım :) eşimin işi erkek işi büyük mobilya makinelerini yurt içi yurt dışı satıyor sitelerde erkeklerin içinde şirket. Anca bir iki tane firmanın satış temsilcisi kadın denk gelirse geliyor. Neyse geçen hafta İstanbul'da fuara gitti 3 gün. Bende az önce öyle eşimin whatsappıana bakıyordum,bi baktım bi kadın resmî açtım baktım konuşmalara yine bi şirketin satış temsilcisi . Eşim acayip resmî konuşmuş bi malzemede sıkıntı çıkmış e malzemeyide Tırla alıyorlar sonuçta önemli de bişey. Eşim gayet resmî sıkıntıları yazmış falan kadın da gevşek gevşek konuşmuş emojiler sırıtan suratlar falan. 3 gün boyunca fuarda yazmışlar ama hep aynı tarz seyler işte şuraya sevkiyat yapılacak iskonto ne olur falan filan yazmış eşim kız yine gevşek gevşek cevaplar yazmış. Neyse son mesajda da işte biz kendimizi affettiririz hediye promosyonlar göndeririz falan demiş. Eşimde "aman siz işinizi doğru yapın hatasız mal gönderin de promosyon hediye falan istemeyiz :) "yazmış
Amaaaaaaan sen misin o gülücüğü oraya koyan burnundan getirdim :) adam bak mesajlarıma hepsi ne kadar resmî hem biliyor kadın evli olduğumu senin kızımın resimlerini gösterdim dedi. Ona da kızdım sen elalemim kadınına bizi gösterecek kadar niye samimi oluyorsun die :) şimdi geziyor peşimde hem kıskanılmak hoşuna gitti ilk kez kıskanıyorum :) hem de aşkı depreşti romantiğe bağladı :)
Aslında daha benim bebek yokken arkadaşa bebek şeklinde keçeden şeker yapmıştım o zaman bu balonlar hoşuma gitmişti benim bebeğim olursa balonları yaparım demiştim kapı süsüde güzel oluyor balonlardan. Hem onun malzemeside var elimde ve o bez bebeklerden daha zahmetsiz. Ama işte kararsızlık oldu bende değişikleri gördükçe.Balonlar çok güzelmiş ya bu da kolay yapılır çok şirin olmuşlar
Çok güzel bir isim canım benim ismim ve cok seviyorum herkes çok beğeniyor çok nadir duyulan hele ki bu dönemde yok gibi bence kesin koymalisinKizlar kizimizin adini feyza koymayi düşünüyoruz ,bebegi ogrendigimizde ceylin ,ezgi ve feyza zaten aklimdaydi,digerlerini.eledik.eşim de sevdi feyza dedik.oyle de kaldi bir daha konusmadik isim bulsak da begenmedik.yine feyzaya döndük falan simdi çoğu kisi feyza cok.agir ,teyze.adi gibi diyorlar ... kaba bir isim mi feyza.bana naif.geliyor.aslinda ama bilemedim kafam.karisti arastirsam mi.biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?