2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

burdayım canım, okuyorum yazılanları da pek yazasım gelmşyo ne zamandır. nerden gireyim konuya tekrar onu da bilemedim. :)

dgulkts geçmiş olsun, doktor kontrol altında tutmak için yatış vermiştir. serumla toparlarsı en kısa sürede umarım.

Atla gitsin bi yerden :))
Naptın hazırlıklarını süsleme hediyelik falan yapıyordun bitti mi ??

Sahi kızlar yaa.. ben kararsız kaldım bebek şekeri için. Önceden keçeden yaparım diyordum ama şimdi çeşitleri görünce kararsız kaldım.

Atla gitsin bi yerden :))
Naptın hazırlıklarını süsleme hediyelik falan yapıyordun bitti mi ??

yok bitmedi yawf, hatta bi haftadır hiç ellemedim sanırım, bi üşengeçlik oldu. kasıma da girdik, artık bi hızlanmam gerekicek sanırım :)

bu arada Göğüs Pompası almayı düşünen varsa jokerde indirim var, 240 tlye düşmüş Philips Avent SCF332/01 Natural Elektronik Göğüs Pompası .

aynı durumdayım, çok zor hareket ediyorum, yatakta dönemiyorum bile..
malesef guvenli bi ilac yok, ozellikle son dönemde oldugumuz icin, en basit ısıtıcı kremler dahi kullanılamiyor..
ben tavsiye etmiyorum, kullanmasan daha iyi olur.. sıcak uygulaması önerilmiyor..
çok zordaysan dayanamiyorsan bi doktora gitmeni tavsiye ederim canim, agizdan alinan bi gevsetici fln verir belki..

bence çok güzel bir isim senin ve eşinin içine işlediyse sindiyse kimin ne dediğine bakma

Ay az önce 4 yıldır ilk kez eşimi kıskandım :) eşimin işi erkek işi büyük mobilya makinelerini yurt içi yurt dışı satıyor sitelerde erkeklerin içinde şirket. Anca bir iki tane firmanın satış temsilcisi kadın denk gelirse geliyor. Neyse geçen hafta İstanbul'da fuara gitti 3 gün. Bende az önce öyle eşimin whatsappıana bakıyordum,bi baktım bi kadın resmî açtım baktım konuşmalara yine bi şirketin satış temsilcisi . Eşim acayip resmî konuşmuş bi malzemede sıkıntı çıkmış e malzemeyide Tırla alıyorlar sonuçta önemli de bişey. Eşim gayet resmî sıkıntıları yazmış falan kadın da gevşek gevşek konuşmuş emojiler sırıtan suratlar falan. 3 gün boyunca fuarda yazmışlar ama hep aynı tarz seyler işte şuraya sevkiyat yapılacak iskonto ne olur falan filan yazmış eşim kız yine gevşek gevşek cevaplar yazmış. Neyse son mesajda da işte biz kendimizi affettiririz hediye promosyonlar göndeririz falan demiş. Eşimde "aman siz işinizi doğru yapın hatasız mal gönderin de promosyon hediye falan istemeyiz :) "yazmış
Amaaaaaaan sen misin o gülücüğü oraya koyan burnundan getirdim :) adam bak mesajlarıma hepsi ne kadar resmî hem biliyor kadın evli olduğumu senin kızımın resimlerini gösterdim dedi. Ona da kızdım sen elalemim kadınına bizi gösterecek kadar niye samimi oluyorsun die :) şimdi geziyor peşimde hem kıskanılmak hoşuna gitti ilk kez kıskanıyorum :) hem de aşkı depreşti romantiğe bağladı :)

Çok teşekkür ederim cevabın için canım. boşuna aldım o zaman :) en iyisi bi fizik tedavi ye gitmek sanırım.

Ben de başlamadım ama benimki hep arkadaşım yüzünden :) yapacaklarımın fotoğraflarını göndermiştim nasıl diye sonra o ben malzemeleri aldım sakın sen alma başladım yapmaya demiş :) sağolsun yapacak ama ben nasıl olduğunu bilmiyorum görmüyorum bakalım beklemedeyim o yüzden :))

Canım içine kurt düşürmek istemem ama fuarlarda ki o tipler çok fena oluyor eşine güveniyorsan sorun yok elbette ama ben şahit oldum bizzat tövbe yarabbim inanmamıştım o zamanda baya genç ve tecrübesizdim ağzım açık kalmıştı.

Sahi kızlar yaa.. ben kararsız kaldım bebek şekeri için. Önceden keçeden yaparım diyordum ama şimdi çeşitleri görünce kararsız kaldım.
Ben de Bebek şekeri için bundan rengarenk yapabilrim diye düşündüm hem çok kolay
ismini de etiket hazırlayıp yapıştırırım kavanoza

Eklentiler

• 1478033576223.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 76
Erkekler sever kıskanılmayı hatta kadınlar da sever tabi ayarsız olanı degil :)) benimki hemen havalara giriyor kıskandığımda anlattıkça anlatası geliyor :))
İyi olmuş 4 yıldır hiç kıskanmadıysan adam sevinmiştir :)))

Balonlar çok güzelmiş ya bu da kolay yapılır çok şirin olmuşlar
Aslında daha benim bebek yokken arkadaşa bebek şeklinde keçeden şeker yapmıştım o zaman bu balonlar hoşuma gitmişti benim bebeğim olursa balonları yaparım demiştim kapı süsüde güzel oluyor balonlardan. Hem onun malzemeside var elimde ve o bez bebeklerden daha zahmetsiz. Ama işte kararsızlık oldu bende değişikleri gördükçe.

Çok güzel bir isim canım benim ismim ve cok seviyorum herkes çok beğeniyor çok nadir duyulan hele ki bu dönemde yok gibi bence kesin koymalisin

Kızlar Merhaba Nasılsıniz bişey sormak istiyorum şimdi kafama takıldı geçen hafta Dr kontrolüm vardı adete göre tam 29 hafta çıkıyordum o gün ölçüde tam 28 hafta çıktı ve kg olarak 1095 kg dedi normal mi sizce bana zayıf geldi kendisi biraz küçük dedi 1 hafta geri olmasına takılmadi önemli olan tüm gelişiminin eşit olması dedi hepsini 28 hafta gösteriyor dedi aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…