2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Güzel canım ikisi de Nisa isim demek sanırım başka anlamı var mı
Elif Nisa uymuş bence kolay söyleniyor
Elifler de genelde güzel oluyor :))
Nisa kadin demek canim baska anlami yok. o yuzden esim elifi olsun dedi. Bende nisa olsun dedim diye ozaman basina elif koyalim dedi.

Kızlar yatış yapıldı bana dua edın
Canim gecmis olsun. Allah yar ve yardimcin olsun. insallah bir serumla falan giderirler sikintilarini bebegin biraz bekler. gerci cok sukur tehlikeli donemi atlatmissin. icini ferah tut.

Kizlar kizimizin adini feyza koymayi düşünüyoruz ,bebegi ogrendigimizde ceylin ,ezgi ve feyza zaten aklimdaydi,digerlerini.eledik.eşim de sevdi feyza dedik.oyle de kaldi bir daha konusmadik isim bulsak da begenmedik.yine feyzaya döndük falan simdi çoğu kisi feyza cok.agir ,teyze.adi gibi diyorlar ... kaba bir isim mi feyza.bana naif.geliyor.aslinda ama bilemedim kafam.karisti arastirsam mi.biraz daha

Bence gayet hoş bir isim.
Ne alaka teyze adi ya hic öyle teyze gormedim ben, hepsi Emıne, Ayse falan:)))

I ikizcan2016 canım birşey soracaktım sana. Bende bel fıtığı var hamilelik ilerledikçe çok zorlamaya başladı beni.

ısı bandı aldım bende eklem ağrıları içinmis hamilelikte kullanılır mi acaba

Bence insanlarin dedigine cok aldirma canim. Senin icine siniyorsa, kulagina ve yuregine hos geliyorsa koy. Sonucta senin evladin. Biz hala bir isim bulamadik

dgulkts canım çok gecmiş olsun olabıldıgınce sakin ol
Inşallah hersey yoluna gırıcek
Iyi haberlerını beklıyoruz

dgulkts geçmiş olsun canım hayırlısı ile atlatirsin bebeğin biraz daha bekler biraz daha büyür inşallah. Allah yardımcınız olsun..

Ben yürüyemiyorum bile artık agridan çok fenayım. işin kötüsü alışverişi de yapmadım nasıl olacak bilmiyorum. allah yardımcımız olsun.
Bugün dr yürüyüş yap dedi önce bende bel fıtığını söyledim. Dedim ben 3 adım atayım mahvoluyorum. Ona yapacak bir şey yok çok kötüleşirsen fizik tedaviye yönlendiririm dedi.

Bugün dr yürüyüş yap dedi önce bende bel fıtığını söyledim. Dedim ben 3 adım atayım mahvoluyorum. Ona yapacak bir şey yok çok kötüleşirsen fizik tedaviye yönlendiririm dedi.
Bende bugün ciddi ciddi fizik tedaviye gitmeyi düşündüm ama ne yapabilirler ki. krem falan verecek en fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…