2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar
bu sabah Dr Banu çiftçinin Doğum-Doğuma hazırlık videosunu izledim YouTubedan siz de izleyin çok güzel anlatıyor bence faydalı olmuş ve daha bu tarz eğitici videoları var tavsiye ediyorum
Bende onun app storedan uygulamasını indirdim. Baya detaylı bir uygulama yapmış gibi, elimdeki kitabı bitirirsem hayırlısıyla onun yazı ve videolarına geçicem :)

Bende onun app storedan uygulamasını indirdim. Baya detaylı bir uygulama yapmış gibi, elimdeki kitabı bitirirsem hayırlısıyla onun yazı ve videolarına geçicem :)
Uygulaması mı varmış hiç dikkat etmedim ben de indireyim canım instagramda bazen takip ediyorum onun paylaşımlarını hem çok tatlı güzel bi doktor hem de tam istediğimiz gibi açık net bilgiler veriyor

Bu kadar sürede nasıl bu kadar iş yaptın :))) maşallah sana

Ben de! Ayynen. En rahatı sırt üstü.... : ((((

Serum verdiler çıkarmıyorlar erken doğum belirtisiymiş
Çok geçmiş olsun canım. Yatış yapmaları iyi olmuş, inşallah serumlarda işe yarar durumunu kontrol altına alırlar. Senin için de bebeğin içinde en hayırlısı ve sağlıklısı ne ise o olur inşallah. Haberdar et arada bizi, dualarım seninle.

Evet uygulaması var, indirdim bakabildiğim kadarıyla baya güzel. App Store "Banu Çiftçi" yaz çıkıyor. Uygulamanın fotosunu da ekte gönderiyorum

Sağol canım ama ben Android kullanıyorum ya :)) sony benim tel :) app store yazdığına dikkat etmemişim

Yetenek :) Calisirken daha cok is yapiyordum. Evde resmen aptala bagladim. Hic isim bitmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…