2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben branşım okul öncesi olmasına rağmen devam ediyorum canım iznimi sonrasında kullanmak daha mantıklı geliyor
tabi kendini iyi hissediyorsan devam et bence.
ben iyiyim şimdilik bide hareket oluyor evde olsam çok hareketsiz kalırdım heralde sürekli yatış modundayım :)
zaten çalışabilir raporu aldıktan sonra ille beş hafta daha gideceksin diye bi şey yok bırakabilirsin iyi hissetmezsen.

İkiz ciddi misin ya valla şok oldum

I ikizcan2016 canım hele senin yazını okuyunca yokk artık dedimm döndüm acaba doğrumu okuyorum diye bidaha baktım.ne desem bilemiyorum bende bile şok etkisi oldu Eşin hiç birşey dedimi yani saddece kız arayıp bizi rahatsız eetme mi dedin eşininde ağzından duydunmu okeyledimi. yanlış anlama şu sebeble soruyorum tamam yine böyle bir kalleşlik yaptı fakat sonra vazgeçtide kız seni o gazlamı aradı. Ne bileym ne düşüneceğimi şaşırdım çünkü son zmanlarda daha iyi diyordun sanırım

I ikizcan2016 ay boşanma davası açmış kısımını atladım son dediğim şeyleri geri alıyorum haberi ve isteği olmasa nasıl böyle birşey yapsın. Ama inan çok şaşırdm. Hiç aramadımı seni?

Canim muhendis olup programla seni kandirri bizi kandirir ama biraz vicdanli olsaydi keske
Inan sen cok iyi bi anne olacaksin bebisleribi cok iyi yetistireceksin hemde tek basina suanda sadece hamile bi insana bunlar yasatilmamaliydi sunu da bil cook cok pisman olacak bu kesin geri donecek donmek isteyecek ..birde o karaktersiz kizla ne kadar devam edebilirki gerizekali sanki kocasinin pesinden kosan sensin gibi seni arayip pesini bırak diyebiliyor kus beyinli biriyle ne kadar devam eder esin bilemem ama cok cok pisman olacak

I ikizcan2016
Ayy şoklardayım bugün aldığımız ikinci kötü haber ama bu daha da kötü ya
sen o kadar anasını ablasını çek her sacmalıklarına katlan bi de haziranda başlamış diyorsun ki sen hamileyken yani bulantılarınla boğuşurken artık gerçekten eş diyip güvenemiyorsun kimseye Daha neler duyacağız biz neler yaşayacağız
Sen kızlarınla çok güzel bi hayat yaşarsın eminim ilerisini düşünmüyorum çok güzel bi hayat hazırlayacağına Eminim kızların içn..
Ama dava açması bunu senin dükkanda öğrenmen fln çok garip degil mi zaten aynı evde degil miydiniz bu kadar zaman neden karşısına alıp konuşmamış hiç yada ne bilim o kadar iyi davranıyordu o kadar beklemiş de Doğuma bu kadar az kala derdine nolmuş ?
Çok şaşırdım ne diyeceğimi bilemiyorum şu an mahkemeyle tabiki uğraşma zaten seni bile bile evli bi erkekle birlikte olmuşsa ve çocuğunuz olacağını da bile bile..şu an hadsizce seni araması da çok normal öyle bi kadın için.
Ama kendine geldikten sonra kesinlikle hakkını al hesabını sor.

canim dogru diyorsun da su halde gidemem mahkemeye, ilk durusmaya gitmezsem heralde ertelenir, sonra yani dogumdan sonra ugrasirim diyorum.
evet melina canim ya benim avukatim olur musun cidden, ben geleyim ofise, sen orda oldugunda.. sık bogaz da etmiym senin de basinda bissuru dert..
ozelden adresini verirsen ben evraklarimi getireyim

evet canim davayi acmis bile daha ne dicek ki..
yok aramadi. kiza aratti iste guya, peslerini birakicakmisim :) guler misin aglar misin

aaaaaaaaa canı cehenneme kocanın.elin pisliğiyle hem görüşsün hemde kızın seni aramasına müsade etsin.rezil.hiç mi hissetmedin kuzum ya Allah kahretsin onu.ben sana bişey sorucam sen daha önce aldatılmış bir kadın olduğunu söylemiştin yine kocan mı yapmıştı aynı şeyi

evet canim davayi acmis bile daha ne dicek ki..
yok aramadi. kiza aratti iste guya, peslerini birakicakmisim :) guler misin aglar misin
Yıllardır uğraşıyoruz çocuğumuz olsun diye. 5 defa tüp bebek yaptım. Sizin doğal olmuş ne güzel insanlar nasıl bu kadar nankör oluyor anlamıyorum. Yani hamile eşini böylesi bırakmak nasıl bir vicdan? Ama üzülme canım ahın kalmaz onda. Allah bebeklerin ile sana sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin

canim su durumun neyine sukredeyim..
isyan da etmem tabiki, hepsi kader ama..
zamanlama o kadar kotu ki.
ayni evdeyiz bari bi al karsina konus di mi..
boyle bisey nasil olabilir?
nasil bir aşağılama bu?
eczaneye mahkeme celbi yollamak nedir, nasil bi yuzsuzluktur..
daha cok yeni ben tam algilayamiyorum bazi seyleri..

Bak yaa. insan dogumu bekler ondan sonra usulu ile bosanalim der. hakkinda hayirlisi olsun.

yok canim, o universitedeki erkek arkadasimdi, 5 yil surmustu, evlenicektik fln guya..
o ayri bi yikimdi..
aslinda asil yikim oydu, ondan sonra kimseye guvenmedim zaten..
iyi de yapmisim

Bunun hamilelikle değil karakterle alakası var çok üzüldüm olayların sonucuna değilde senin üzülmene üzüldüm 3 canlı halinle. İte kaka zaten ilişki gitmezdi de karaktersizliği diz boyu. mahkemeye gitmesende süründür kadınıda o herifide bu kadar kolay değil huzura ermek.

Yoooooook canım şaka yapıyor ol lütfen. O kocan olacak ..... nın madem görüştüğü varmış ne diye çocuk istemiş adi herif. İnsan hamile karısına bunu yapar mı Allah'ından bulsun. Hem o hemde o pislik kadın. Ya Melinanın üstüne bunu duyunca yemin ediyorım su an mideme ağrı girdi

bizim de dogal degil ki, tup bebek,
3 kez denedik biz de..
amin ne diym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…