Ben branşım okul öncesi olmasına rağmen devam ediyorum canım iznimi sonrasında kullanmak daha mantıklı geliyorHerkese merhaba.gruba pek giremiyorum o yüzden de pek takip edemiyorum. Gruptaki öğretmen arkadaşlara bi sorum olacaktı.izne ne zaman ayrılmayı düşünüyosunuz? 32 den sonra ayrılmak mı iyidir devam etmek mi ?Ben çok kararsızım
İkiz ciddi misin ya valla şok oldumimtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
Rabbim sabrımızı arttirsin...
aslında ben söylemeyecektim ama burda insan paylaştıkça derdi hafifliyor..
dün akşam mahkeme kağıtları geldi eczaneye, eşim boşanma davası açmış bana.
annem babam herkes şok...
konustuk kavga kıyamet koptu, ben kabul etmedim tabiki..
isin rengi ortaya çıktı, bunun görüstüğü bi kız varmis bayadır, ben ayakta uyuyormusum..
kız bugun beni aramasın mı, emrahın peşini bırak diye..
ne dicemi ne yapicami sasirdim, kaldim ortada 2 cocukla hala şoktayim...
oyle canim ilgilenmedi serefsz herif.
derdi baskaymis onun.
gidemem mahkemeye fln bu halde..
aslında ben şüpheleniyordum da, whatsapp ina fln bakiyordum, ama gormemistim bisey..
meger sadece QR kodla çalisan bi uygulama varmis, telefonu cift isletim sistemliymis,
bi yazilimla saklamis, adam muhendis..
hersey planli yani...
bi de efendi gorunur ki tipine baksan adam sanirsin.
benim kocam yapmaz dememek lazim ozellikle bu hamilelik doneminde aldatma oranlari patliyormus
I ikizcan2016 canım hakikaten sen niye canını sıkıyorsun deymecek insanlar için. ne demek mahkemeye bile gitmem bilakis donuna kadar al alçak herifin. Bak Melina var hem, ikinizde Ankara da değil misiniz sonuçta? Git melinanın ofise oturun güzelce konuşun bakın evraklara. Daire arsa dükkan ne varsa üzerinde çıkartır sana, savunmanı da yapar. Pes edip kenara çekilmek yok, sonuna kadar arkandayız biz, değil mi Melinacığım?
I ikizcan2016 ay boşanma davası açmış kısımını atladım son dediğim şeyleri geri alıyorum haberi ve isteği olmasa nasıl böyle birşey yapsın. Ama inan çok şaşırdm. Hiç aramadımı seni?
malesef canimİkiz ciddi misin ya valla şok oldum
aaaaaaaaa canı cehenneme kocanın.elin pisliğiyle hem görüşsün hemde kızın seni aramasına müsade etsin.rezil.hiç mi hissetmedin kuzum ya Allah kahretsin onu.ben sana bişey sorucam sen daha önce aldatılmış bir kadın olduğunu söylemiştin yine kocan mı yapmıştı aynı şeyiimtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
isin rengi ortaya çıktı, bunun görüstüğü bi kız varmis bayadır, ben ayakta uyuyormusum..
Yıllardır uğraşıyoruz çocuğumuz olsun diye. 5 defa tüp bebek yaptım. Sizin doğal olmuş ne güzel insanlar nasıl bu kadar nankör oluyor anlamıyorum. Yani hamile eşini böylesi bırakmak nasıl bir vicdan? Ama üzülme canım ahın kalmaz onda. Allah bebeklerin ile sana sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsinevet canim davayi acmis bile daha ne dicek ki..
yok aramadi. kiza aratti iste guya, peslerini birakicakmisim :) guler misin aglar misin
İnanamıyorum gerçekten kulübün en uğursuz topiği olacağız bu gidişle vay anam ne ararsan var çok üzüldüm canım ama en azından 2 çocuğun var boşver o kaybetti Allah belki de seni kurtardı öyle bir pislikten şükretmelisin bence...
Bak yaa. insan dogumu bekler ondan sonra usulu ile bosanalim der. hakkinda hayirlisi olsun.imtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
aaaaaaaaa canı cehenneme kocanın.elin pisliğiyle hem görüşsün hemde kızın seni aramasına müsade etsin.rezil.hiç mi hissetmedin kuzum ya Allah kahretsin onu.ben sana bişey sorucam sen daha önce aldatılmış bir kadın olduğunu söylemiştin yine kocan mı yapmıştı aynı şeyi
Bunun hamilelikle değil karakterle alakası var çok üzüldüm olayların sonucuna değilde senin üzülmene üzüldüm 3 canlı halinle. İte kaka zaten ilişki gitmezdi de karaktersizliği diz boyu. mahkemeye gitmesende süründür kadınıda o herifide bu kadar kolay değil huzura ermek.oyle canim ilgilenmedi serefsz herif.
derdi baskaymis onun.
gidemem mahkemeye fln bu halde..
aslında ben şüpheleniyordum da, whatsapp ina fln bakiyordum, ama gormemistim bisey..
meger sadece QR kodla çalisan bi uygulama varmis, telefonu cift isletim sistemliymis,
bi yazilimla saklamis, adam muhendis..
hersey planli yani...
bi de efendi gorunur ki tipine baksan adam sanirsin.
benim kocam yapmaz dememek lazim ozellikle bu hamilelik doneminde aldatma oranlari patliyormus
Ayy sinir oldum yamalesef canim
Yoooooook canımimtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
Yıllardır uğraşıyoruz çocuğumuz olsun diye. 5 defa tüp bebek yaptım. Sizin doğal olmuş ne güzel insanlar nasıl bu kadar nankör oluyor anlamıyorum. Yani hamile eşini böylesi bırakmak nasıl bir vicdan? Ama üzülme canım ahın kalmaz onda. Allah bebeklerin ile sana sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?