2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
dencek bisey yokki canim ne diceksin..
turk filmi gibi
Üzme hiç kendini boşanmış bir kadınım çocuk yoktu ama belkide senin için hayırlısıdır. Bu derece çirkinleşmiş, iğrençleşmiş biriyle istesede devam etme zaten bu saatten sonra. Ne var dışarıdaki kadınlarda aklım almıyor.

Yok artik diyecek tek kelime soz bulamiyorum suanda...

ikiz cocuk fln ne biliym sorumluluk agir geldi demekki..
karakter zayif olunca..
benim sinirlendigim ve anlayamadigim nokta, benim o kizi arayip kocamin pesini birak demem gerekirken onun beni arayip pesimizi biraz demesi..
dusundukce deli oluyorum.

İnanmiyorum nasil olur ya
Tuylerim diken diken oldu
Ben sezdim birseyler kac gundur sessizliginden
Canim ne yapmayı düşünüyorsun kiz hakkinda bi bilgin varmi kimmis ne zamandir görüşüyorlar

İnanmiyorum nasil olur ya
Tuylerim diken diken oldu
Ben sezdim birseyler kac gundur sessizliginden
Canim ne yapmayı düşünüyorsun kiz hakkinda bi bilgin varmi kimmis ne zamandir görüşüyorlar

evet boyle olacagi belliydi de ne biliym dogumdan sonra bosaniriz diyordum..
ne yapiym elin kizina..
bizimki serefsizmis.
suan kizla muhattap olamam, sinirlerim kaldirmaz.. hazirandan beri suruyormus..

evet boyle olacagi belliydi de ne biliym dogumdan sonra bosaniriz diyordum..
ne yapiym elin kizina..
bizimki serefsizmis.
suan kizla muhattap olamam, sinirlerim kaldirmaz.. hazirandan beri suruyormus..
Ikiz cocuk sorumluluk agir gelmis olabilir ama
Bebislerin herseyi ile sen ilglendin siparis verdin arastirdin sen ayakalri ustunde durabilen guclu birisin meslegin kendi isin var esin olacak kisiyede zaten muhtac degilsin cok sinir bozucucu bi durum ama en azından dogumunu bekleyebilirlerdi benim sana tavsiyem suan mahkeme ile falan ugrasma hic ikiz bebis taşıyorsun zaten erken dogma riskleri oluyor bebislerin dogumdan sonra bakarsin caresine
Allahta onlaei bildigi gibi yapsin

İnanamıyorum gerçekten kulübün en uğursuz topiği olacağız bu gidişle vay anam ne ararsan var çok üzüldüm canım ama en azından 2 çocuğun var boşver o kaybetti Allah belki de seni kurtardı öyle bir pislikten şükretmelisin bence...

Ay yok artık yaaaa ne diyorsun ikizim
Senin durum kadar kötüsü yok şuan yani bu haber hepimizin acısını unutturur cinsten.. ne olacak şimdi karnında iki çocuğunla boşayacak mı bu vicdansız adam seni??

Sağol canım. Hamileliğim harika başladı aslında ama şu 2 ay yıpranmaktan öldüm artık. 17.haftadan beri yüzüm gülmedi.Eşim şokta,annem şokta herkes allah korumuş dedi. o dumanda nasıl uyandım bilmiyorum.Normalde uykum ağırdır ve polis bile zehirlenmeden dışarı atlaman mucize dedi.oğlumui uyandırdı sanki annesini,tekmesini hissettim durmadan.
Bakalım yarın sigortacı gelecek eşim bir aya her şeyi hallederiz sıkma canını diyor ama çöktüm şoktayım. Tek iyi yanı annem ve kardeşim ilk defa eşimle aynı masaya oturdu,kavga etmediler tatlı tatlı konuştular. Her şerde var bir hayır der oldum.Napayım oğluma bişey olmadı allahtan. sağol tekrardan inşallah her şey güzel olur artık.

İkiz günün ikinci şokunu yaşattın bana.
Eşinle aynı evde yaşamıyor muydunuz?dün iyiyken birden kağıt yollayıp evimi terketti.?
Vay ş*refsiz demek istiyorum hatta bir sürü şey demek istiyorum! madem aldatıyorsun çocuk niye yapıyorsun. kadında ayrı yüzsüz.aldattığı ortada üstüne hamilesinde git boşa valla süründür pisliği

Inanamiyorum. Cok uzuldum. Rabbim sizi korusun. Cok cok gecmis olsun. Önemli olan sizsiniz, mal mulk yerine gelir sakin sakin uzulme..

İnşallah canım başım ağrıdan çatlıyor bugünün şokuyla

Senin durum kadar kötüsü yok şuan yani bu haber hepimizin acısını unutturur cinsten.. ne olacak şimdi karnında iki çocuğunla boşayacak mı bu vicdansız adam seni??

canim ben bu halde gitmem mahkemeye fln ne halleri varsa gorsunler..
doguruveririm orda ya da duser bayilirim..
zamaninda halletcektim ben bu isi

I ikizcan2016 insan gerçekten paylaştıkça rahatlıyor canım. sen ne zaman sıkılsan, hemen yaz canım biz burdayız. kadınlar kulubu iyi ki var. ne güzel dertleşiyoruz, paylayıp rahatlıyoruz. arada feyk hesap acıp bambaska kişilerin hayatlarından alıntlılar yapanlar/erkekler de olsa iyiki bulmuşuz birbirimizi. sıkma sen o tatlı canını.

melina_monnarosa gerçekten verilmiş sadakanız varmış canım yaa, düşündükçe diyorum. o doğalgaz patlasaydı maaaazallah tüm haberlerde izlerdik. Allah korumuş.

Ne biçim bi gün oldu ya, üstü üste kötü haberler

ikiz cocuk fln ne biliym sorumluluk agir geldi demekki..
karakter zayif olunca..
benim sinirlendigim ve anlayamadigim nokta, benim o kizi arayip kocamin pesini birak demem gerekirken onun beni arayip pesimizi biraz demesi..
dusundukce deli oluyorum.
Valla dayanamayacağım izninle OHA ve ÇÜŞ demek istiyorum o adam bile denmez adam müsveddesi tam dayaklıkmış nesi var nesi yok al hepsini davada böyle şey olur mu ya

nmine bahtsız olduğumu düşünüyorum artık. canımıza bir şey olmadı diye sevinirken içim acıyor resmen.

Annemin o sarılışını,ağlamamak için kendini tutuşunu,eşimin o koşarak gelişini düşündükçe şanslıyım dedim seven yakınlarım var ama cidden çok ağır şeyler yaşadım hissediyorum.

Site yönetimi desen sorumsuz elektriği,herşeyi son anda kesmişler.Bina da uçacak.Toptan yanardık artık

oyle canim ilgilenmedi serefsz herif.
derdi baskaymis onun.
gidemem mahkemeye fln bu halde..
aslında ben şüpheleniyordum da, whatsapp ina fln bakiyordum, ama gormemistim bisey..
meger sadece QR kodla çalisan bi uygulama varmis, telefonu cift isletim sistemliymis,
bi yazilimla saklamis, adam muhendis..
hersey planli yani...
bi de efendi gorunur ki tipine baksan adam sanirsin.
benim kocam yapmaz dememek lazim ozellikle bu hamilelik doneminde aldatma oranlari patliyormus

I ikizcan2016 canım hakikaten sen niye canını sıkıyorsun deymecek insanlar için. ne demek mahkemeye bile gitmem bilakis donuna kadar al alçak herifin. Bak Melina var hem, ikinizde Ankara da değil misiniz sonuçta? Git melinanın ofise oturun güzelce konuşun bakın evraklara. Daire arsa dükkan ne varsa üzerinde çıkartır sana, savunmanı da yapar. Pes edip kenara çekilmek yok, sonuna kadar arkandayız biz, değil mi Melinacığım?

melina_monnarosa canım gerçekten çok üzüldüm benimde başıma gelmişti ama asla seninkiyle kıyaslancak birşey bile değil hele hamile halinle oyuzden o şoku korkuyu çok ii anlıyorum. Hemen değil ama zamanla geçecek inş bu arada elek.malzemelere karşı daha hssas bir dönem olacak benim öyle olmuştu ama ii oldu tedbiri elden bırakmamak lazım her an ne olacağı belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…