- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Üzme hiç kendini boşanmış bir kadınım çocuk yoktu ama belkide senin için hayırlısıdır. Bu derece çirkinleşmiş, iğrençleşmiş biriyle istesede devam etme zaten bu saatten sonra. Ne var dışarıdaki kadınlarda aklım almıyor.dencek bisey yokki canim ne diceksin..
turk filmi gibi
Çok kötüyüm kızlar,evimiz yandı her şey gittizor attım kendimi dışarıya.uzun zaman giremem,iyi bakın kendinize
aa cok guzelmis, nerden aldin canim bunu?
seyahat boyu gibi :)
soldan sayiyorum,
vucut losyonu
duş jeli-banyo köpüğü
pişik kremi
şampuan
imtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
Rabbim sabrımızı arttirsin...
aslında ben söylemeyecektim ama burda insan paylaştıkça derdi hafifliyor..
dün akşam mahkeme kağıtları geldi eczaneye, eşim boşanma davası açmış bana.
annem babam herkes şok...
konustuk kavga kıyamet koptu, ben kabul etmedim tabiki..
isin rengi ortaya çıktı, bunun görüstüğü bi kız varmis bayadır, ben ayakta uyuyormusum..
kız bugun beni aramasın mı, emrahın peşini bırak diye..
ne dicemi ne yapicami sasirdim, kaldim ortada 2 cocukla hala şoktayim...
Üzme hiç kendini boşanmış bir kadınım çocuk yoktu ama belkide senin için hayırlısıdır. Bu derece çirkinleşmiş, iğrençleşmiş biriyle istesede devam etme zaten bu saatten sonra. Ne var dışarıdaki kadınlarda aklım almıyor.
İnanmiyorum nasil olur yaimtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
isin rengi ortaya çıktı, bunun görüstüğü bi kız varmis bayadır, ben ayakta uyuyormusum..
İnanmiyorum nasil olur ya
Tuylerim diken diken oldu
Ben sezdim birseyler kac gundur sessizliginden
Canim ne yapmayı düşünüyorsun kiz hakkinda bi bilgin varmi kimmis ne zamandir görüşüyorlar
Ikiz cocuk sorumluluk agir gelmis olabilir amaevet boyle olacagi belliydi de ne biliym dogumdan sonra bosaniriz diyordum..
ne yapiym elin kizina..
bizimki serefsizmis.
suan kizla muhattap olamam, sinirlerim kaldirmaz.. hazirandan beri suruyormus..
İnanamıyorum gerçekten kulübün en uğursuz topiği olacağız bu gidişle vay anam ne ararsan var çok üzüldüm canım ama en azından 2 çocuğun var boşver o kaybetti Allah belki de seni kurtardı öyle bir pislikten şükretmelisin bence...imtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
Ay yok artık yaaaa ne diyorsun ikizimimtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
melina_monnarosa Melinacığım şimdi gördüm yazdıklarını şaşkınlıklar içerisindeyim. Dünyanın en güzel şeyi hamile kalmak ama senin bu süreçte yüzün bir türlü gülmedi.. Eşinle boşanmanın eşiğine geldin, annenle yol ayrımından döndün, böbrekler genişledi hastanelerde yattın şimdi de evin yanıyor.. gerçekten çok şaşkın ve üzgünüm.. Bu kadar kötü olay bu kadar peş peşe ancak filmlerde olur sanırsın ama sen gerçekten yaşıyorsun. Allah yardımcın olsun diyecek birşey bulamıyorum..
imtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
Inanamiyorum. Cok uzuldum. Rabbim sizi korusun. Cok cok gecmis olsun. Önemli olan sizsiniz, mal mulk yerine gelir sakin sakin uzulme..
Ay yok artık yaaaa ne diyorsun ikizim
Senin durum kadar kötüsü yok şuan yani bu haber hepimizin acısını unutturur cinsten.. ne olacak şimdi karnında iki çocuğunla boşayacak mı bu vicdansız adam seni??
Ay yok artık yaaaa ne diyorsun ikizim
Senin durum kadar kötüsü yok şuan yani bu haber hepimizin acısını unutturur cinsten.. ne olacak şimdi karnında iki çocuğunla boşayacak mı bu vicdansız adam seni??
Valla dayanamayacağım izninle OHA ve ÇÜŞ demek istiyorum o adam bile denmez adam müsveddesi tam dayaklıkmış nesi var nesi yok al hepsini davada böyle şey olur mu yaikiz cocuk fln ne biliym sorumluluk agir geldi demekki..
karakter zayif olunca..
benim sinirlendigim ve anlayamadigim nokta, benim o kizi arayip kocamin pesini birak demem gerekirken onun beni arayip pesimizi biraz demesi..
dusundukce deli oluyorum.
Ikiz cocuk sorumluluk agir gelmis olabilir ama
Bebislerin herseyi ile sen ilglendin siparis verdin arastirdin sen ayakalri ustunde durabilen guclu birisin meslegin kendi isin var esin olacak kisiyede zaten muhtac degilsin cok sinir bozucucu bi durum ama en azından dogumunu bekleyebilirlerdi benim sana tavsiyem suan mahkeme ile falan ugrasma hic ikiz bebis taşıyorsun zaten erken dogma riskleri oluyor bebislerin dogumdan sonra bakarsin caresine
Allahta onlaei bildigi gibi yapsin
I ikizcan2016 canım hakikaten sen niye canını sıkıyorsun deymecek insanlar için. ne demek mahkemeye bile gitmem bilakis donuna kadar al alçak herifin. Bak Melina var hem, ikinizde Ankara da değil misiniz sonuçta? Git melinanın ofise oturun güzelce konuşun bakın evraklara. Daire arsa dükkan ne varsa üzerinde çıkartır sana, savunmanı da yapar. Pes edip kenara çekilmek yok, sonuna kadar arkandayız biz, değil mi Melinacığım?I ikizcan2016 ya tüm hıncımı,öfkemi üzüntümü yemin ediyorum kocandan ve o kızdan çıkarmak istiyorum.
Üzme kendini hiç o adamın benkendi derdimi unuttum elimden bir şey gelirse her zaman biz buradayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?