nolur üzülme böyle bi ş.refsizden kurtulmuşsun şükret pislik herif.adam olsaydı seni karşısına alır yüzünü kızartır söylerdi.git herşeye şerh koydur Can'ım elin o.sula mı yiyecekyok canim, o universitedeki erkek arkadasimdi, 5 yil surmustu, evlenicektik fln guya..
o ayri bi yikimdi..
aslinda asil yikim oydu, ondan sonra kimseye guvenmedim zaten..
iyi de yapmisim
Seni hamileyken aldatıp üstüne boşamaya kalkan ve üstüne üstlük o o....yla muhatap eden kişiden kurtulacağın için şükretmelisin diye düşündüm ben olsam elimden geleni ardına koymam ikisini de süründürürdüm üstüne tazminat talep ederdim...canim su durumun neyine sukredeyim..
isyan da etmem tabiki, hepsi kader ama..
zamanlama o kadar kotu ki.
ayni evdeyiz bari bi al karsina konus di mi..
boyle bisey nasil olabilir?
nasil bir aşağılama bu?
eczaneye mahkeme celbi yollamak nedir, nasil bi yuzsuzluktur..
daha cok yeni ben tam algilayamiyorum bazi seyleri..
haklısın aslında ben de hareket olur diye düşünüyorum ama bazen okulda bunalıyorum. imam hatip ortaokulu erkek sınıfları mahvediyo bazen. bebek de stresten etkilenir diye korkuyorum.Ben branşım okul öncesi olmasına rağmen devam ediyorum canım iznimi sonrasında kullanmak daha mantıklı geliyor
tabi kendini iyi hissediyorsan devam et bence.
ben iyiyim şimdilik bide hareket oluyor evde olsam çok hareketsiz kalırdım heralde sürekli yatış modundayım :)
zaten çalışabilir raporu aldıktan sonra ille beş hafta daha gideceksin diye bi şey yok bırakabilirsin iyi hissetmezsen.
I ikizcan2016 canım hakikaten sen niye canını sıkıyorsun deymecek insanlar için. ne demek mahkemeye bile gitmem bilakis donuna kadar al alçak herifin. Bak Melina var hem, ikinizde Ankara da değil misiniz sonuçta? Git melinanın ofise oturun güzelce konuşun bakın evraklara. Daire arsa dükkan ne varsa üzerinde çıkartır sana, savunmanı da yapar. Pes edip kenara çekilmek yok, sonuna kadar arkandayız biz, değil mi Melinacığım?
melina_monnarosa canım gerçekten çok üzüldüm benimde başıma gelmişti ama asla seninkiyle kıyaslancak birşey bile değil hele hamile halinle oyuzden o şoku korkuyu çok ii anlıyorum. Hemen değil ama zamanla geçecek inş bu arada elek.malzemelere karşı daha hssas bir dönem olacak benim öyle olmuştu ama ii oldu tedbiri elden bırakmamak lazım her an ne olacağı belli değil.
Hepimizin imtihanı farklı işte canım sabredip şükredeceğiz Allah dermansız dert vermesin bebişlerimize bize sağlık versin hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...Ya bu Nasıl bi dönem ya gerçekten artık herşey iyiye gitsin ne olur
Benim babam cezaevinde
xkardelenx ihraç oldu. melina_monnarosa nın evi yandı I ikizcan2016 nın kocası yüzyılım ş..sizi çıktı. Bu ne yaaaaa valla sinirlerim boşaldı
Ne kadar karektersiz bir adammis. I ikizcan2016 hani hakaret etmek istemiyorum ama bir insan aksam yanina gittigi karisina sabh bosanma evrakimi yollar. varsa niyetin madem tup bebege kalkisma. bende tup bebek ile hamile kaldim. ne kadar stresli donemler biliyorum. o donemleri yasatma bari serefsiz. erkek olupta karsina alip konusamamis elin kizina aratmis. sen bebeklerinle mutlu ol. o zaten mutlu olamiycak emin ol
Simdi hemen yok biz ayri yatiyorduk vs vs baskasi olmayacakti da ne olacakti muhabettine girebilir sende ayri yattiyordun ama baskasinu bulmadinbiz zaten kac senedir ayri yatiyorduk, burda bahsetmistim daha once..
ailesiyle sorunlarimiz vardi..
son zamanlarda iyice kopmustuk mesai fln var deyip gec geliyordu eve, yarim saat tv izliyorduk, sonra herkes kendi odasina..
iki laf etmiyordu, meger ben ayrilalim diym diye ayak yapiyormus..
Öyle canım öyle de bu kadar üst üste gelince insan bi bunalıyor ya. Allah bize ve evlatlarımıza ailelerimize sağlık versin.Hepimizin imtihanı farklı işte canım sabredip şükredeceğiz Allah dermansız dert vermesin bebişlerimize bize sağlık versin hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...
Onceki sorunlarini okumustum. ozamanda uzulmustum. her ailede sorun olabilir. insanlar gecinmek anlasmak zorunda degil. ama boyle alcakca olmamali. bosanilacaksada insanin yuzu olmali ilerde karsilasirsan medeni iki insan gibi konusabilmeli. ama bu adi insanla nasil olacak. o bebekleri hicmi gormek istemeyecek. hangi yuzle karsina cikacak.biz zaten kac senedir ayri yatiyorduk, burda bahsetmistim daha once..
son zamanlarda iyice kopmustuk mesai fln var deyip gec geliyordu eve, yarim saat tv izliyorduk, sonra herkes kendi odasina..
Ya bu Nasıl bi dönem ya gerçekten artık herşey iyiye gitsin ne olur
Benim babam cezaevinde
xkardelenx ihraç oldu. melina_monnarosa nın evi yandı I ikizcan2016 nın kocası yüzyılım ş..sizi çıktı. Bu ne yaaaaa valla sinirlerim boşaldı
İkizcanım bugün ikinci kez şoka girdim resmen. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah bin pişman etsin onu. Gün gelsin imrenerek baksın senin hayatına. Allahım sana yardım etsin.biz zaten kac senedir ayri yatiyorduk, burda bahsetmistim daha once..
Ayy Allah ım ya ne dıyıcegımı şaşırdımimtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
Rabbim sabrımızı arttirsin...
aslında ben söylemeyecektim ama burda insan paylaştıkça derdi hafifliyor..
dün akşam mahkeme kağıtları geldi eczaneye, eşim boşanma davası açmış bana.
annem babam herkes şok...
konustuk kavga kıyamet koptu, ben kabul etmedim tabiki..
isin rengi ortaya çıktı, bunun görüstüğü bi kız varmis bayadır, ben ayakta uyuyormusum..
kız bugun beni aramasın mı, emrahın peşini bırak diye..
ne dicemi ne yapicami sasirdim, kaldim ortada 2 cocukla hala şoktayim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?