2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
yok canim, o universitedeki erkek arkadasimdi, 5 yil surmustu, evlenicektik fln guya..
o ayri bi yikimdi..
aslinda asil yikim oydu, ondan sonra kimseye guvenmedim zaten..
iyi de yapmisim
nolur üzülme böyle bi ş.refsizden kurtulmuşsun şükret pislik herif.adam olsaydı seni karşısına alır yüzünü kızartır söylerdi.git herşeye şerh koydur Can'ım elin o.sula mı yiyecek

Seni hamileyken aldatıp üstüne boşamaya kalkan ve üstüne üstlük o o....yla muhatap eden kişiden kurtulacağın için şükretmelisin diye düşündüm ben olsam elimden geleni ardına koymam ikisini de süründürürdüm üstüne tazminat talep ederdim...

haklısın aslında ben de hareket olur diye düşünüyorum ama bazen okulda bunalıyorum. imam hatip ortaokulu erkek sınıfları mahvediyo bazen. bebek de stresten etkilenir diye korkuyorum.

İkizin şu süreçte duygusal olarak boşanabileceğini düşünmüyorum. Aslında hamileyken aldatılmış çocuklu ortada kalmış kadın her zaman daha artıda.Ama tabi ki ikiz kendini nasıl rahat hissedecekse yanındayız bizde

Yemin ediyorum baş ağrısından ölüyorum hala.çamaşır makinesi çalışıyor duşa girmem diye kavga ettim annemle daha 1 saat önce.Duman kokusu alıyorum sanki durmadan

Ne kadar karektersiz bir adammis. I ikizcan2016 hani hakaret etmek istemiyorum ama bir insan aksam yanina gittigi karisina sabh bosanma evrakimi yollar. varsa niyetin madem tup bebege kalkisma. bende tup bebek ile hamile kaldim. ne kadar stresli donemler biliyorum. o donemleri yasatma bari serefsiz. erkek olupta karsina alip konusamamis elin kizina aratmis. sen bebeklerinle mutlu ol. o zaten mutlu olamiycak emin ol

Hepimizin imtihanı farklı işte canım sabredip şükredeceğiz Allah dermansız dert vermesin bebişlerimize bize sağlık versin hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...

biz zaten kac senedir ayri yatiyorduk, burda bahsetmistim daha once..
ailesiyle sorunlarimiz vardi..
son zamanlarda iyice kopmustuk mesai fln var deyip gec geliyordu eve, yarim saat tv izliyorduk, sonra herkes kendi odasina..
iki laf etmiyordu, meger ben ayrilalim diym diye ayak yapiyormus..

Simdi hemen yok biz ayri yatiyorduk vs vs baskasi olmayacakti da ne olacakti muhabettine girebilir sende ayri yattiyordun ama baskasinu bulmadin
Senin ona hic ihtiyacin yok cnm maddi acidan iyisin kendi isin var ve bu adami ailesini cekmek icin hic sebebin yok bebislerim dogduktan sonra zaten aklina bile gelmez cunku onlar butun dunyan olacak

Hepimizin imtihanı farklı işte canım sabredip şükredeceğiz Allah dermansız dert vermesin bebişlerimize bize sağlık versin hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...
Öyle canım öyle de bu kadar üst üste gelince insan bi bunalıyor ya. Allah bize ve evlatlarımıza ailelerimize sağlık versin.

Onceki sorunlarini okumustum. ozamanda uzulmustum. her ailede sorun olabilir. insanlar gecinmek anlasmak zorunda degil. ama boyle alcakca olmamali. bosanilacaksada insanin yuzu olmali ilerde karsilasirsan medeni iki insan gibi konusabilmeli. ama bu adi insanla nasil olacak. o bebekleri hicmi gormek istemeyecek. hangi yuzle karsina cikacak.
Su dogumu atlat Allahin izniylede. sonra surundur onu.

İkizcanım bugün ikinci kez şoka girdim resmen. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah bin pişman etsin onu. Gün gelsin imrenerek baksın senin hayatına. Allahım sana yardım etsin.

Çok garip bi dünyada Yaşar olduk gerçekten çok mutsuzum şu an
İnsan bunu da mı yaşayacaktım diyor her yaşadığı olayda ve mutlaka bi süre sonra onu unutunca Yeni bi dert çıkıyor

Geçen sene çok kötü olaylar yaşamıştık aile olarak o zaman bi tanıdık teyze demişti Allah bunu unutturacak dert vermesin size diye

Gerçekten şu an bundan daha kötü ne olabilir ki diyebiliriz ama emin olun daha kötüsü var ve inş bu en kötü yaşadığınız olay olarak kalır ve bunları unutturacak daha büyük dertleriniz olmaz hiç bi zaman.
çok güzel günler getirsin hayat size ve buradaki tüm annelere.
I ikizcan2016 melina_monnarosa

I ikizcan2016 Diyecek bişey bulamıyorum.. hepsini geçtim de, Allah a nası vericek bu zamanlamanın hesabını??
Herşey insanlar için, ne desek yada sen ne kadar üzülsen boşa. Konuşması kolay bize şu anda ama, dik durman lazım.. ben senin yerinde olsam bi destek alırdım hemen. Tarafsız, profesyonel bi göz, bi ağız ile dertleşmek, iyi gelebilir.
Allah sağlık versin, beterinden korusun, gerçekten bunlar insani ve hayatsal olaylar, biliyosun..
Allah yardımcın olsun, doğru kararı vermende ve sağlığını korumanda.

I ikizcan2016 sakin böyle bi şerefsiz için gözünden tek damla yaş akitma. bebeklerini üzülüpte strese sokma .onu da allaha havale et rabbim onu bildiği gibi yapsin. 3 ayda tanıştığı biri için seni bi kenara bırak canından parçasının 2 evladinin en güzel en özel anlarından vazgecmis , babaligindan vazgeçmiş ..oyüzden sakin uykusuz kalma sende ona hakettiği şekilde muamele yap o gormesede onun için nefret bile besleme. Rabbim yyardimcin olsun çok çok Üzgünüm

Neler olmuş böyle. Çok üzüldüm. melina_monnarosa büyük geçmiş olsun neyse ki cana bir şey gelmemiş zamanla her şeyi yerine koyarsınız Allah sağlık versin de. I ikizcan2016 olayın ne kadar çirkin ve yaralayıcı olduğu ortada zaten ama sen çok güçlü bir kadınsın ve burdaki herkes senin harika bir anne olacağını biliyor. Hiç beni iki çocukla bıraktı gibi bir düşünceye girme sen ve kızların çok güzel bir aile olacaksınız hayatı akışına bırakmaya bebeklerine odaklanmaya çalış. Tüm iyi dileklerim seninle umarım dualarımız burdan yayılan enerji sana daha iyi hissettirir

Ayy Allah ım ya ne dıyıcegımı şaşırdım
Allah hepımızın yardımcısı olsun
Hamıle ınsana böyle vıcdansızlık yapılırmı
Ne derdın varsa bekleyemedın mı dogum Sonrasını
Ya da madem baskAsı var ne gırdın tüp bebek işlerıne
Ikiz bebeklerının de senınde hakkınızda hayırlısını versın Allah ım
Cok zor bı süreç ama gelecegın için en ıyısı ne ıse onlar olsun sen ve kızların için
Yuva yıkıp hamıle kadının ahını Alanında Allah yanına bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…