2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kv yi arayıp bence duydugunu söyle içine atma ben olsam öyle yapardım ikiyüzlü insanlar ya bilsin en azından utanmaz ama belki utanası tutar. Annen içinde geçmiş olsun.

Günaydın arkadaşlar,
neler olmuş böyle. melina_monnarosa canım çok üzüldüm. size birşey olmamış ya mal mülk yerine gelir. eşimle yeni evlendiğimizde bir kaza yapmıştık. eve gelince şunu demiştim. şimdi burada beraber yatabiliyoruz ya gerisi boş. hastanede de olabilirdik. çok kötü yaralanabilirdik. sana oğluna bir şey olmamış ya buna dua et. çok zor bir durum hele hamile iken, ama cana gelmesin.
I ikizcan2016 eşine diyecek bir şey bulamıyorum. seni çocuklarını bu duruma sokması çok kötü. şimdi hiç mahkemeyle falan uğraşma kızlarını kucağına alacağın günleri düşün. doğumdan sonra sen yapman gerekeni biliyorsun zaten. bu insanları da anlamıyorum. evli barklı hamile karısı olan adamların peşine neden düşerler. dünyada erkeklere kıran girdi de bizim mi haberimiz yok. hiç mi korkmuyorlar yuva yıkmaktan aynı şeyleri yaşamaktan.

Arkadaşlar eşimle aramda kan uyuşmazlığımız var. doktor bir ilaç yapılması gerektiğini söyledi. ilacı mor reçeteye yazdılar. teeee kızılaya gidip eczacılar odasından almam gerektiğini söylediler. heryerde bu kadar çetrefilli mi bu iş. hamile kadını bir iğne için mi oralara gönderiyorlar. acaba özel olduğu için böyle sıkıntı devlet hastanesinde olsamda aynı olcak mıydı.

Kv yi arayıp bence duydugunu söyle içine atma ben olsam öyle yapardım ikiyüzlü insanlar ya bilsin en azından utanmaz ama belki utanası tutar. Annen içinde geçmiş olsun.
Bence de hatta direk kayınbabana da söyleyebilirsin içinde kalmasın ama sinirliysen sakinleşince konuş düşüncelerinizden haberim var demiş olursun.
senin bi de onların yanında kalma durumun var bi kaç ay. ninocin

Aklımız sende kaldı I ikizcan2016
Burda sanal ortamda görüşüyor olabiliriz ama çok şey paylaştık gerçekten dertleniyoruz birbirimizin derdiyle
Aslında Doğumdan önce öğrenip artık onu her şeyden uzak tutman onun haketmediği duyguları yaşamasına engel olmuş oluyor bu açıdan şimdi öğrenmek iyi gibi
yoksa senin yanında gibi gözükecekti çocuklarını doğarken görüp iyi baba olmuş mu olacaktı ilgilenecek vicdanını mı rahatlatacaktı.
gerçi her şeyi göze almış o kağıdı göndererek ya insan erken Doğum riskini bile düşünür.
Aklıma da her şey geliyor ablası bi şeyler yapmışsa diye bilmiyorum iyi bi insan diyordun.
Şimdi ne desek boş kalıyor.

melina_monnarosa çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. güzel güzel tekmelesin annesini. çok kötü bir olay başınıza gelen ama iyi taraflarını görmek gerek. sen iyisin eşin bebeğin iyi. annenle aranız iyi. şimdi allah korusun biriniz hastanede olsaydınız o evin eşyanın ne anlamı kalırdı gözünde.

Cok Sagol canım
Kv öyle bişey desem ortalığı öyle bı karıştırırki hepsi bırleşip eşimi bana karşı kışkırtılar
En büyük mezıyetlerı ınsanlara pıslık yapıp sonra aglayarak madur ayağına yatmak
Eşim bugun evde bırazdan ona anlatıcam durumu

ayy resmen saatler geçmiyor doktor randevusu için. doğum olayını napıcaz ben korkmaya başladım. Normal doğum istiyorum ama yırtılmadan korkuyorum offf

merhaba,

ben 2017 şubat anneleri konusunu takip ediyorum fakat burayada göz atma ihtiyacı duydum.. 25. haftayı bitirdik bizde:) yazdıklarınızdan gördüğüm kadarıyla sizde ankaradansınız ve sanırım ardahana çıkmış göreviniz.. benimde ailem ankarada bir ay öncesine kadar orada takip oldum.. erzurumda yaşıyoruz eşimin görevi nedeniyle bizde.. bulabildinizmi bi doktor istediğiniz gibi.. ankarada kime gittiniz ya da varmı aklınızda biri acaba.. ben normal doğum istiyorum.. onu destekleyecek bir doktor olsun istiyorum kısmetse.. çok uzun yazdım sanırım..

Canım okadar kavgacı ınsanlar kı
Normal konuşmaları bıle kavga gıbı
Ne laftan ne halden anlamazlar
Kv kp de kendı aılelerı ve akrabaları ıle küs
Konukomşu ne varsa hepsıyle kavgalı
Sorsan herkes bunların Hakkını yemiş
Herkes bunlara kötülük yapmış
Dune göre sakınleştım
Ama umarım bu hafta turkıyedeyken gelıp burda kalmaz
Düşününce bıle ellerım tıtrıyo :/

Sorunlu insanlarla uğraşmak gerçekten zor. Allah yardımcın olsun takmamak gerekiyor ama hamilelikte insan daha fazla takılıyor ne yazık ki...

Herkese günaydın kızlar
melina_monnarosa I ikizcan2016 kızlar nasılsınız her zaman burdayız İstanbuldayım ama özelden her zaman sizi dinlerim elimden geldiğince aizlere yardımcı olmaya çalışırım. İnsanız başımıza her şey gelebiliyor ne yazık ki...

I ikizcan2016 canım hakkında hayırlısı olsun cok zor bı surectır tabıkı allah sana guc versın madem esının önceden böle dusunces varmıs ne dıye tup bebek ıcın ugrasmıs anlamadım

melina_monnarosa çok büyük geçmiş olsun. cana gelmediğine çok sevindim ama açıkçası yaşadığın hiç kolay birşey değil. yazmışsında zaten belki bu olay annenlerle eşinin yakınlaşmasını sağlar.

I ikizcan2016 ne diyeceğimi bilemiyorum. kızlar eşinle ilgili söylenmesi gerekenleri söylemişler. gerçi daha da çoğunu hakediyor ama neyse. sen hamileliğinin geri kalanını mümkün olduğu kadarıyla sakin gerçirmeye çalış. kızların sana iyi gelecek. tek başına çocuk büyütmek eminim ki kolay olmaz ama en azından seni hayatının en zor dönemleirnden birinde kandırmış birine güvenerek hayata devam etmekten iyidir.

Kızlar aklınızda bulunması acısından bebegı olan yakın çevremden yaşanan ıkı olayı anlatıcam
Ilkı ist un en popüler özel hastanesınde oluyo
Dogum sonrası bebeğe yapılan kontrollerde sarılık teşhisi konuyo ve bebegın hastanede Yatıp bakıma alınması sağlanıyor
Aılenın zıyaretıne gelen Dr bı tanıdıkları sarılığın hastanede yatıcak boyutta Olmadığını söylüyor ve bebegı hastaneden çıkartıp baska bı yerde test yaptırdıklarında test sonucununda farklı oldugunu görüyorlar
Durumu takıp ettıklerınde aynı gun baska bı aıleyede aynı şeyın yapıldığını ogrenıyolar
Hastane suan yasal süreç başlamasın dıye ıkna gırışımındeymış
Bır dıger konu bu Da Arkadaşımın basına geldı
Bebegının ağlamalarını saatlerce durduramadıklarından en sonunda hastaneye gıdıyolar muayenede hıç bişey cıkmıyo gaz dahı yok
En sonunda Dr bebegı tamamen soydugunda
Çorabın nakış gıbı suslemelerının iç kısmında kalan ipler bebegın parmağına dolanıp nerdeyse morartmış
Dr bu gıbı durumlarla karşılaştıklarını ve bazen böyle hafıf anlatılmadığını anlatmış

Sorunlu insanlarla uğraşmak gerçekten zor. Allah yardımcın olsun takmamak gerekiyor ama hamilelikte insan daha fazla takılıyor ne yazık ki...
Bıle bıle hamıle ınsanı üzüp huzursuz eden kim varsa Allah hepsınden hesapsorsun dılerım kı
Bız aman bıseymı olucak dıye adım atmaya korkarken ınsanlarda vıcdan kalmamış :/

Çok teşekkürler Can'ım
Gerçekten faydalı bir bilgi oldu aklımızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…