- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Bencede isterseniz görüşelim kafa dağıtırız hep beraber. Haber verin yeter.I ikizcan2016melina_monnarosa Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzülldüm . Kızlar ankaradayız görüşmek isterseniz . Görüşelim en azından destek oluruz her türlü
Kv yi arayıp bence duydugunu söyle içine atma ben olsam öyle yapardım ikiyüzlü insanlar ya bilsin en azından utanmaz ama belki utanası tutar. Annen içinde geçmiş olsun.Kızlar bugünüm kötü başlamıştı kp aramıştı pislik tlf U acık unuttu
Taksıcıye benım dedıkodumu yapmaya başladı hakaret beddua iftıra herseyı duydum
Cok agırıma gıttı saatlerce nefes alamadım sandım
Üstüne annem ufak bı operasyon gecırıp benden saklamış
Bunun üstünemelina_monnarosa ve I ikizcan2016 sızlerı duydum
Tabıkı sızlerın yanında benımkının Lafı edılmez sıradan olay benımkıler
Inanın çok çok üzüldüm
Melıha suan kı üzüntün sıkıntın cok büyüktür
Ama Allah ne yaşatıyorsa bı sebebı vardır umarım bu sana cok cok güzel huzurlu bı gelecek olarak gerı döner
Ikizcim yaşadığın sok hamıle olman ve bu kadar adice davranılması...
Dıyıcek lafım yok
Rabbım sana ve kızlarına cok güzel mutlu bı gelecek versın
Allah yardıncın olsunOha diyorum I ikizcan2016 daha neler!!! konunun devamini okuyamadim daha ama msja yuh yazmadan gecemedim. Eşgal belirleyip dalalim yeminle
Bence de hatta direk kayınbabana da söyleyebilirsin içinde kalmasın ama sinirliysen sakinleşince konuş düşüncelerinizden haberim var demiş olursun.Kv yi arayıp bence duydugunu söyle içine atma ben olsam öyle yapardım ikiyüzlü insanlar ya bilsin en azından utanmaz ama belki utanası tutar. Annen içinde geçmiş olsun.
Günaydın arkadaşlar,
neler olmuş böyle.melina_monnarosa canım çok üzüldüm. size birşey olmamış ya mal mülk yerine gelir. eşimle yeni evlendiğimizde bir kaza yapmıştık. eve gelince şunu demiştim. şimdi burada beraber yatabiliyoruz ya gerisi boş. hastanede de olabilirdik. çok kötü yaralanabilirdik. sana oğluna bir şey olmamış ya buna dua et. çok zor bir durum hele hamile iken, ama cana gelmesin.
Canım bizde öyle diyoruz.Şayet bu yangın gece çıksaydı kurtulamaz ölürdük kesin.Ya dumandan etkilenirdik hissetmezdik ya da farkına varsakta çıkamazdık.13.kattan kim kurtaracaktı bizi.
I ikizcan2016 canım nasılsın ,melina_monnarosa canım sen nasıl oldun bebisin hareketlimi, zaman canım zaman herseyin ilacı. her serrin arkasinda bin Hayır vardir ..
Canım her şerde var bir hayır ben de diyorum. Çocuk olana kadar evi toparlamaya çalışacağız inşallah allah nasip ederse.Bu sayede annemle eşim arasındaki o kalın duvar kırıldı gibi,annem eskisi kadar katı davranmadı en azından.
Önceden aynı ortama asla girmem derdi,şimdi bu biraz kırılacak gibi aynı masaya oturdu en azından.
Oğlumda şükür iyi.Yangından önce hiç hissetmez olmuştum ikigündür, ama dün akşam çok tekmeledi bu sabahta ara ara tekmeledi,şuan bile tekmeliyor teyzesi :)o yüzden bir sorun yok şimdilik.
Yangın sonrası ambulans beni Numune hastanesine götürdüğü için rapor olarak bugünde kontrol amaçlı orası çağırdı ama hemşireler falan çok kötüydü resmen hepsi öğrenci gibiydi kimse ne yapacağını bilmiyor. Onun için hareketlerinde sorun hissetmezsek bugün,yarın kendi doktoruma gideceğiz.
Cok Sagol canımKv yi arayıp bence duydugunu söyle içine atma ben olsam öyle yapardım ikiyüzlü insanlar ya bilsin en azından utanmaz ama belki utanası tutar. Annen içinde geçmiş olsun.
ayy resmen saatler geçmiyor doktor randevusu için. doğum olayını napıcaz ben korkmaya başladım. Normal doğum istiyorum ama yırtılmadan korkuyorum offf
Canım okadar kavgacı ınsanlar kıBence de hatta direk kayınbabana da söyleyebilirsin içinde kalmasın ama sinirliysen sakinleşince konuş düşüncelerinizden haberim var demiş olursun.
senin bi de onların yanında kalma durumun var bi kaç ay.ninocin
Sorunlu insanlarla uğraşmak gerçekten zor. Allah yardımcın olsun takmamak gerekiyor ama hamilelikte insan daha fazla takılıyor ne yazık ki...Canım okadar kavgacı ınsanlar kı
Normal konuşmaları bıle kavga gıbı
Ne laftan ne halden anlamazlar
Kv kp de kendı aılelerı ve akrabaları ıle küs
Konukomşu ne varsa hepsıyle kavgalı
Sorsan herkes bunların Hakkını yemiş
Herkes bunlara kötülük yapmış
Dune göre sakınleştım
Ama umarım bu hafta turkıyedeyken gelıp burda kalmaz
Düşününce bıle ellerım tıtrıyo :/
Bıle bıle hamıle ınsanı üzüp huzursuz eden kim varsa Allah hepsınden hesapsorsun dılerım kıSorunlu insanlarla uğraşmak gerçekten zor. Allah yardımcın olsun takmamak gerekiyor ama hamilelikte insan daha fazla takılıyor ne yazık ki...
Çok teşekkürler Can'ımKızlar aklınızda bulunması acısından bebegı olan yakın çevremden yaşanan ıkı olayı anlatıcam
Ilkı ist un en popüler özel hastanesınde oluyo
Dogum sonrası bebeğe yapılan kontrollerde sarılık teşhisi konuyo ve bebegın hastanede Yatıp bakıma alınması sağlanıyor
Aılenın zıyaretıne gelen Dr bı tanıdıkları sarılığın hastanede yatıcak boyutta Olmadığını söylüyor ve bebegı hastaneden çıkartıp baska bı yerde test yaptırdıklarında test sonucununda farklı oldugunu görüyorlar
Durumu takıp ettıklerınde aynı gun baska bı aıleyede aynı şeyın yapıldığını ogrenıyolar
Hastane suan yasal süreç başlamasın dıye ıkna gırışımındeymış
Bır dıger konu bu Da Arkadaşımın basına geldı
Bebegının ağlamalarını saatlerce durduramadıklarından en sonunda hastaneye gıdıyolar muayenede hıç bişey cıkmıyo gaz dahı yok
En sonunda Dr bebegı tamamen soydugunda
Çorabın nakış gıbı suslemelerının iç kısmında kalan ipler bebegın parmağına dolanıp nerdeyse morartmış
Dr bu gıbı durumlarla karşılaştıklarını ve bazen böyle hafıf anlatılmadığını anlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?