2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ben de bonprix den aldım.o da iki haftaya gelirmiş.sen hiç bonprix den bişeyler aldın mı
Ben de zaten iki hamile pantolonu var dönüp dolaşıp onları giyiyorum.

Ben de şok oldum. Bu ne ya.nasıl bşey ikizlere hamilesin o kadın nasıl arar seni bu durumda ne cesaret
Ne diyeceğimi bilemedim ama sen güçlü bir kadınsın ne güzel ki işin gücün var.inanası gelmiyor insanın sen de şoktasın tabi şimdi
Malesef hayat herşey insanlar için.bebişlerini düşün .Allah sana be benişlerimi sağlık versin güzel günler sizin olsun.zor günler seni bekliyor ama her zorluğun arkasında da bir kolaylık vardır.

“Derdim var” diyorsun;
Dert insanı Hak’ka götüren Burak’tır; sen bunu bilmiyorsun.
Sanma ki dert sadece sende var.
Şunu bil ki;
Sendeki derdi nimet sayanlar da var.
Umudunu yıkma; Yusuf’u hatırla.
Dert nerede ise deva oraya gider.
Yoksulluk nerede ise nimet oraya gider.
Soru nerede ise cevap oraya verilir.
Gemi nerede ise su oradadır.
Kuyu dibinde kaldın diye üzülme!
Yusuf kuyudan çıktı da Mısır’a sultan oldu, unutma!

İstediğin Bir şey; Olursa Bir Hayır,
Olmazsa Bin Hayır Ara…

Geçmiş ve gelecek insana göredir.
Yoksa hakikat âlemi birdir. Bu âlem bir rüyadır.
Zanna kapılma ey can! Rüyada elin kesilse de korkma, elin yerindedir.
Dünya bir rüya ise, başına gelen felaketler de geçicidir.
I ikizcan2016 melina_monnarosa
xkardelenx Vasfiyeteyzeniz
Bu benim telefonumda kayıtlı dahada uzun ama ..sıkıldıkça okuyorum rahatlatıyor insanı ben de paylaşmak istedim Mevlana....

Kızlar bugünüm kötü başlamıştı kp aramıştı pislik tlf U acık unuttu
Taksıcıye benım dedıkodumu yapmaya başladı hakaret beddua iftıra herseyı duydum
Cok agırıma gıttı saatlerce nefes alamadım sandım
Üstüne annem ufak bı operasyon gecırıp benden saklamış
Bunun üstüne melina_monnarosa ve I ikizcan2016 sızlerı duydum
Tabıkı sızlerın yanında benımkının Lafı edılmez sıradan olay benımkıler
Inanın çok çok üzüldüm
Melıha suan kı üzüntün sıkıntın cok büyüktür
Ama Allah ne yaşatıyorsa bı sebebı vardır umarım bu sana cok cok güzel huzurlu bı gelecek olarak gerı döner
Ikizcim yaşadığın sok hamıle olman ve bu kadar adice davranılması...
Dıyıcek lafım yok
Rabbım sana ve kızlarına cok güzel mutlu bı gelecek versın

kızlar hayatta neler yaşıyoruz neler..bunu Nasıl atlatıcam ben bunun altından kalkamam dediğimiz o kadar çok şey yaşıyoruz ki ama inanın derdi veren Allah öylesine bir güç veriyor ki gün geliyor ne kadar güçlüymüşüm diyorsunuz.insan hayatta herşeye dayanıyor.bende haksızlığa uğradığım Zaman hep derim ki;neyse ki bu dünyanın bir de öbür dünyası var herşeyin hesabının sorulacağı bir yer var

Bir de yaş ilerledikçe insan daha da başka bakıyor hayata yaşadığı üzüntüler acılar insanlara hep Yen'i bişeyler öğretiyor

Merhaba. Ben doktorum artık yeter çalışma diyene dek çalışma taraftarıyım. Sonrasına kalsın istiyorum iznim. Ama aynı zamanda riskli gebelik grubundayım plesanta previa dan dolayı. Rabbim aksi bir durum vermezse dualarım 1 hafta kala ayrılmak Yönünde :) İnşallah yani.

masmaviyim sekercim Busunge karyolanin beyazinin stoğu gelmiş ikea'ya. sen istiyordun sanırım.

Sağol canım bu yatağı beğendim ama bir yandan da önce bi sitelere bakayım aklımda kalmasın diyorum hayırlısı bakalım inşallah hemen almadığıma pişman olmam.

Okuduğumda bende şok oldum seni düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun inşallah. Ne diyeceğimi bilemedim. Allah haklının yanındadır. Bencede esin çok pişman olacak dönmek isteyecek. Herkes hakkettiği yaşar bırak ne halleri varsa görsünler.

Topiğe toptan nazar duası mı okutsak bende bugün can sıkıcı şeyler yaşadım. Kızların ki kadar olmasada. Hadi hayırlısı.

Yok canım o sıteden bışey almadım hatta yenı duydum desem
Nasıl olduysa kaçmış benden
Sımdı baktım güzel seylerde varmış
Waıkıkının Internet sıtesınde mağazada olmayan seyler oluyo
Kargoda ucretsız
Hemen gelıyo
Ben ev ıçın bı Eşofman aldım
Başka rengını bulsam yıne alıcam
Ömrümde uzerıme bukadar ıyı oturan bı esofmanım olmamıştı

Benim de çok kötü geçiyor bu aralar ama sizinkilerin yanında anlatmaya değmez
Hastanede yatan arkadaş naptı acaba ya ?

melina_monnarosa ilk senin haberini gördüm ardından I ikizcan2016 nınkini. İkiniz içinde çok üzüldüm gerçekten. Allah kolaylık versin. Melina şükret sana bir şey olmadan uyanabilmişsin. Hamilelik döneminde biraz polyanna olmak gerekiyor. İnsanın canına gelmeyince gözü malda oluyor genelde. Ama emin ol eşyayı alırsın. Daha güzellerini alırsın hem de. Sdece maddi olarak bisüre zorlanırsınız. Ya sana veya oğluna bir şey olsaydı. Allahım korumuş sizi. Şükürler olsun. İkiz; eğer kendinde o gücü bulabilirsen git mahkemeye donuna kadar al. Şu an ekstra avantajlısın. Sana vereceği nafakadandiğer kadınla yiyecek parası kalmasın. Zaten yiyecek bol derin parası olmazsa napsın evli adama gelen kadın sıradan adamı. Bir de ikizleri olacak. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Pişman olur mu diye düşünme bile kocan için. Beddua da etme sakın. Rabbim senin yanında emin ol. Allaha emanet olun

evet boyle olacagi belliydi de ne biliym dogumdan sonra bosaniriz diyordum..
ne yapiym elin kizina..
bizimki serefsizmis.
suan kizla muhattap olamam, sinirlerim kaldirmaz.. hazirandan beri suruyormus..

Bu adam o çocukları görmeyi onların babası sıfatını taşımayı bile haketmiyormus . Kiminle ne halt yerse ctesi şu saatten sonra. O aradaki parazit kadın da yuva yiktigi için hayatta mutlu olamaz. Hamile nin duasi kabul olur canım .şu son zamanlarını dua etmekle geçir . Allah yolunu açık etsin bebeklerinle

Günaydın kızlar. Artık güzel umutlu günlerimiz bizimle olsun. Bizim bilmediğimiz kazalardan belalardan şerden korusun rabbim bizi.
melina_monnarosa herşeyin en güzeli evinde olsun. I ikizcan2016 hep kaliteli be değerini bilen insanlar olsun hayatında dgulkts canım senin durumun ne merak ediyorum sıkıntılı durum geçti mi casamaa Canım senin ve bebeğin durumu nasıl. B bugza canım arada ses ver bari

Günaydın kızlar.
Herkese tekrar teşekkürler,inşallah hepimiz sıkıntılı dönemlerimizi atlatırız.

İnsanın evi gibisi yokmuş bunu anladım iyice.Hiç uyuyamadım

Oha diyorum I ikizcan2016 daha neler!!! konunun devamini okuyamadim daha ama msja yuh yazmadan gecemedim. Eşgal belirleyip dalalim yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…