Ben lc Waikiki den ıkı tane aldım canım
Bırını evde kullanıyorum cok kalın kışlık Penye
Dıgerı kot görünümünde tayt ama ınanılmaz rahat pıjama gıbı :))
Onu yıkayıp yıkayıp sokakta gıyıyorum
Benı gören 1-2 aydır aynı şeyle dolaşıyorum dıye düşünür akşamdan yıkayıp yıkayıp kalorifer ın üstünde kurutuyorum başka seyler gıymıyım dıye :))
imtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
Rabbim sabrımızı arttirsin...
aslında ben söylemeyecektim ama burda insan paylaştıkça derdi hafifliyor..
dün akşam mahkeme kağıtları geldi eczaneye, eşim boşanma davası açmış bana.
annem babam herkes şok...
konustuk kavga kıyamet koptu, ben kabul etmedim tabiki..
isin rengi ortaya çıktı, bunun görüstüğü bi kız varmis bayadır, ben ayakta uyuyormusum..
kız bugun beni aramasın mı, emrahın peşini bırak diye..
ne dicemi ne yapicami sasirdim, kaldim ortada 2 cocukla hala şoktayim...
Bir de yaş ilerledikçe insan daha da başka bakıyor hayata yaşadığı üzüntüler acılar insanlara hep Yen'i bişeyler öğretiyorkızlar hayatta neler yaşıyoruz neler..bunu Nasıl atlatıcam ben bunun altından kalkamam dediğimiz o kadar çok şey yaşıyoruz ki ama inanın derdi veren Allah öylesine bir güç veriyor ki gün geliyor ne kadar güçlüymüşüm diyorsunuz.insan hayatta herşeye dayanıyor.bende haksızlığa uğradığım Zaman hep derim ki;neyse ki bu dünyanın bir de öbür dünyası var herşeyin hesabının sorulacağı bir yer var
Merhaba. Ben doktorum artık yeter çalışma diyene dek çalışma taraftarıyım. Sonrasına kalsın istiyorum iznim. Ama aynı zamanda riskli gebelik grubundayım plesanta previa dan dolayı. Rabbim aksi bir durum vermezse dualarım 1 hafta kala ayrılmak Yönünde :) İnşallah yani.Herkese merhaba.gruba pek giremiyorum o yüzden de pek takip edemiyorum. Gruptaki öğretmen arkadaşlara bi sorum olacaktı.izne ne zaman ayrılmayı düşünüyosunuz? 32 den sonra ayrılmak mı iyidir devam etmek mi ?Ben çok kararsızım
masmaviyim sekercim Busunge karyolanin beyazinin stoğu gelmiş ikea'ya. sen istiyordun sanırım.
imtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
isin rengi ortaya çıktı, bunun görüstüğü bi kız varmis bayadır, ben ayakta uyuyormusum..
Topiğe toptan nazar duası mı okutsak bende bugün can sıkıcı şeyler yaşadım. Kızların ki kadar olmasada. Hadi hayırlısı.İnanamıyorum gerçekten kulübün en uğursuz topiği olacağız bu gidişle vay anam ne ararsan var çok üzüldüm canım ama en azından 2 çocuğun var boşver o kaybetti Allah belki de seni kurtardı öyle bir pislikten şükretmelisin bence...
Yok canım o sıteden bışey almadım hatta yenı duydum desemBen de bonprix den aldım.o da iki haftaya gelirmiş.sen hiç bonprix den bişeyler aldın mı
Ben de zaten iki hamile pantolonu var dönüp dolaşıp onları giyiyorum.
Ben de şok oldum. Bu ne ya.nasıl bşey ikizlere hamilesin o kadın nasıl arar seni bu durumda ne cesaret
Ne diyeceğimi bilemedim ama sen güçlü bir kadınsın ne güzel ki işin gücün var.inanası gelmiyor insanın sen de şoktasın tabi şimdi
Malesef hayat herşey insanlar için.bebişlerini düşün .Allah sana be benişlerimi sağlık versin güzel günler sizin olsun.zor günler seni bekliyor ama her zorluğun arkasında da bir kolaylık vardır.
evet boyle olacagi belliydi de ne biliym dogumdan sonra bosaniriz diyordum..
ne yapiym elin kizina..
bizimki serefsizmis.
suan kizla muhattap olamam, sinirlerim kaldirmaz.. hazirandan beri suruyormus..
Oha diyorum I ikizcan2016 daha neler!!! konunun devamini okuyamadim daha ama msja yuh yazmadan gecemedim. Eşgal belirleyip dalalim yeminleimtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?