Çok teşekkürler Can'ım
Gerçekten faydalı bir bilgi oldu aklımızda bulunsun
Hangi hastane bunu yapan canım?Kızlar aklınızda bulunması acısından bebegı olan yakın çevremden yaşanan ıkı olayı anlatıcam
Ilkı ist un en popüler özel hastanesınde oluyo
Dogum sonrası bebeğe yapılan kontrollerde sarılık teşhisi konuyo ve bebegın hastanede Yatıp bakıma alınması sağlanıyor
Aılenın zıyaretıne gelen Dr bı tanıdıkları sarılığın hastanede yatıcak boyutta Olmadığını söylüyor ve bebegı hastaneden çıkartıp baska bı yerde test yaptırdıklarında test sonucununda farklı oldugunu görüyorlar
Durumu takıp ettıklerınde aynı gun baska bı aıleyede aynı şeyın yapıldığını ogrenıyolar
Hastane suan yasal süreç başlamasın dıye ıkna gırışımındeymış
Bır dıger konu bu Da Arkadaşımın basına geldı
Bebegının ağlamalarını saatlerce durduramadıklarından en sonunda hastaneye gıdıyolar muayenede hıç bişey cıkmıyo gaz dahı yok
En sonunda Dr bebegı tamamen soydugunda
Çorabın nakış gıbı suslemelerının iç kısmında kalan ipler bebegın parmağına dolanıp nerdeyse morartmış
Dr bu gıbı durumlarla karşılaştıklarını ve bazen böyle hafıf anlatılmadığını anlatmış
Yesılkoy int. Da 1-2 ay önce oldu canımHangi hastane bunu yapan canım?
Adını bilmekte fayda var bence, belki de içimizden biri orda doğum yapmayı planlıyordur.
Merhaba. Ben doktorum artık yeter çalışma diyene dek çalışma taraftarıyım. Sonrasına kalsın istiyorum iznim. Ama aynı zamanda riskli gebelik grubundayım plesanta previa dan dolayı. Rabbim aksi bir durum vermezse dualarım 1 hafta kala ayrılmak Yönünde :) İnşallah yani.
melina_monnarosa çok sevindim bebeğinin iyi olmasına. güzel güzel tekmelesin annesini. çok kötü bir olay başınıza gelen ama iyi taraflarını görmek gerek. sen iyisin eşin bebeğin iyi. annenle aranız iyi. şimdi allah korusun biriniz hastanede olsaydınız o evin eşyanın ne anlamı kalırdı gözünde.
Herkese günaydın kızlar
melina_monnarosa I ikizcan2016 kızlar nasılsınız her zaman burdayız İstanbuldayım ama özelden her zaman sizi dinlerim elimden geldiğince aizlere yardımcı olmaya çalışırım. İnsanız başımıza her şey gelebiliyor ne yazık ki...
melina_monnarosa çok büyük geçmiş olsun. cana gelmediğine çok sevindim ama açıkçası yaşadığın hiç kolay birşey değil. yazmışsında zaten belki bu olay annenlerle eşinin yakınlaşmasını sağlar.
Eh mecburen aynı ortamda duruyorlar amaçakışıyorlar. teşekkür ederim bu arada
I ikizcan2016 ne diyeceğimi bilemiyorum. kızlar eşinle ilgili söylenmesi gerekenleri söylemişler. gerçi daha da çoğunu hakediyor ama neyse. sen hamileliğinin geri kalanını mümkün olduğu kadarıyla sakin gerçirmeye çalış. kızların sana iyi gelecek. tek başına çocuk büyütmek eminim ki kolay olmaz ama en azından seni hayatının en zor dönemleirnden birinde kandırmış birine güvenerek hayata devam etmekten iyidir.
melina_monnarosa canım çok geçmiş olsun, bebeğinle iyi olmanıza çok sevindim, bu korkuyla annen de anlamıştır ne kadar boş şeyler için seni üzdüğünü, üzülme desek de kolay değil tabii ki ama oğluna odaklan.
Bilemiyorum çok bunaldım.Eşimden işimden herşeyden sıkıldım. oğluma odaklanamıyorum. Şokta gibiyim sanki beynim yerinde yok.Her şeye bağırıp çağırıp kırıp dökmek istiyorum. Bu kız o dumandan o şoktan etkilenmiştir diyen yok evi şöyle sigortayı böyle yaparız mantığı sürekli. SÜrekli konuşulan bu.Biri de çıkıp iyi misin demiyor.Ya da dök içini rahatla demiyor.Etkilendiğimin kimse farkında bile değil,sıkıldım ya
I ikizcan2016 ne söylesek yetmez ve acını da azaltmaz elbette ama ne hali varsa görsün de deme. İlk duruşmaya gitmesen de bi Dr raporu al yolla mahkemeye duruşma öncesinde, çünkü ilkine mazeretsiz katılmazsan sonrakine zorla getirme çıkarır mahkeme. Tabi bu dediğim ilk duruşmaya kadar bir avukata vekalet vermediğin durumda. vekaleti verirsen avukat takip eder, seni de yine dinlemek ister hakim ama dediğim gibi Dr raporu yollarsın iyi olana kadar. melina da var tabii ama şimdi onun da sıkıntısı çok, ne zaman istersen bana da sorabilirsin aklına takılanları
Selam kızlar doğum iznine ayrıldım ben de bugün rapor aldım doğum izni raporumu I ikizcan2016 Allah herşeyin hayırlısını versin canım çok üzüldüm inşAllah senin için bundan sonra herşey yolunda gider de başka sıkıntı verme Allahmelina_monnarosa çok geçmiş olsun canım cana gelen mala gelsin
Bugün doktora gittim kızlar tam 30 haftalığız ve bebiş 1.900 gramherşey yolunda çok şükür baş aşağı da dönmüşüz ayaklar yukarda baş aşağıdaydı oğlum normal doğmuştu bu da öyle olacak inşAllah doktor bundan sonra geri baş yukarı dönmesi biraz zor dedi çok mutlu oldum :)
Merhaba kızlar grubu sessiz takip edenlerdenim. okuduklarıma cok üzüldüm.melina_monnarosa geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
I ikizcan2016 Allah yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlısını versin. Yuva yıkanın yuvası olmaz Allaha havale et
Allah Allah çok enteresan, Yeşilköy zaten artık Acıbadem'in grubunda. Normal doğumu bile 16 binlerden başlıyor ayrıca standart odaları çok küçük diye çoğu kişi süit oda tutup geceliğine bi dünya para bayılıyor. Zaten paranın dibine koyuyorlar üçbeş kuruş fazladan para alıyım diye böyle oyunlarla küvezde bebek tutmaya ihtiyaçları yok ki.. Ocak ayında arkadaşım orda yaptı doğumunu tüm gebelik takibi de orda olmuştu, doktorundan da hastaneden de çok memnun kaldı. Şaşırdım şimdi bunu okuyunca.Yesılkoy int. Da 1-2 ay önce oldu canım
Bılıyosun orasıda artık meşhur hastane grubuna dahıl oldu
Selam kızlar doğum iznine ayrıldım ben de bugün rapor aldım doğum izni raporumu I ikizcan2016 Allah herşeyin hayırlısını versin canım çok üzüldüm inşAllah senin için bundan sonra herşey yolunda gider de başka sıkıntı verme Allahmelina_monnarosa çok geçmiş olsun canım cana gelen mala gelsin
Bugün doktora gittim kızlar tam 30 haftalığız ve bebiş 1.900 gramherşey yolunda çok şükür baş aşağı da dönmüşüz ayaklar yukarda baş aşağıdaydı oğlum normal doğmuştu bu da öyle olacak inşAllah doktor bundan sonra geri baş yukarı dönmesi biraz zor dedi çok mutlu oldum :)
Haftaya gittiğinde benim bebiş kadar olmuş olur bence kilosu canım bugün 30+0 benim de çabuk büyüyorlar ve kilo alıyorlar son üç ayda canım döndüğünü sanmıyorum canım aynı şekildedir bence ama doktor söyler tabi yine de bu arada evet canım o düzenli aralıklarla olan pıt pıt atması hıçkırmasıdır ben de baya net hissediyorum hemen hemen her gün :) ciğerlerini doğuma hazırlıyorlar ve yutkunmayı öğreniyorlar bu yüzden hep hıçkırık tutuyor minnoşları :)BRBM mrb cnm , ben de 31+0 oldum haftaya 32. hafta kontrolüm var , en son 28. hafta 1230 kg haftası ile uyumluydu ,baş aşağı dönmüştü , acaba halen baş aşağı pozisyonda mı , kilosu senın kadar olmuş mu cok merak ediyorum , özledim bebişimi ♥♥♥ , bir de bazen karnımda pıt pıt pıt seyirme kalp atışı gibi bir hakerket oluyor ,
o hıçkırık mı oluyor ?
sagol canım ıyıyız şimdilik çok şükür dr tekrar baslarsa acile uğramadan direkt yukarıya çık dedi umarım baslamazBenim de çok kötü geçiyor bu aralar ama sizinkilerin yanında anlatmaya değmez
Hastanede yatan arkadaş naptı acaba ya ?
Canım tekrar geçmiş olsun inşallah itfaiye raporu olumlu gelir de üstünüze kalmaz Allah yardımcın olsun inşallah...Sigortadan geldiler.
Kiradaydık biz,kendi evimizde eşimin kızı oturuyor diye.
Haliyle kirada olduğumuz ev yandı gitti.
Eşya sigortası yoktu ama evin vardı.
Bİz nasılsa karşılar derken sigortacı kiracıdan sebep olmalı evin sorunu yok bizce ama itfaiye raporunu istedi.Yarın alıcaz raporu.
Büyük ihtimalle size kalır buranın ödemesi dedi eşime sigortacılar.
Evin masrafı 20-30 bin. oraya eşya al dersek hiç kalkamayız altından şu süreçte.
Dün eşimi suçladı herkes,acaba eşi evdeyken o mu yaktı çıktı diye polis üsteledi.Sigprta bile ima edince dünkü o her şeyi yapmaya çalışıcam diyen adam yıkıldı ben eşimi mi yakacaktım diye delirdi.Şu süreçte eve çıkmamızda imkansız.Ben ayrı o ayrı mutsuz.Sinir üzüntü derken birbirimize sarmamak için konuşmuyoruz bile.Kaldıramıyorum ya şuan hiç bişey. Çokağır hissediyorum
Zor insanlarmış ya Allah sana sabır versin ama eşin de bildikten sonra sorun olmaz heralde sen de alışmışsan ve onları tanımışsan herkesle kavga ettiklerine göre onları takmadan yaşayacaksın işte inşallah gelmez ama başka kalacak yeri yoksa oğlumun evi diyip size gelecektir.Canım okadar kavgacı ınsanlar kı
Normal konuşmaları bıle kavga gıbı
Ne laftan ne halden anlamazlar
Kv kp de kendı aılelerı ve akrabaları ıle küs
Konukomşu ne varsa hepsıyle kavgalı
Sorsan herkes bunların Hakkını yemiş
Herkes bunlara kötülük yapmış
Dune göre sakınleştım
Ama umarım bu hafta turkıyedeyken gelıp burda kalmaz
Düşününce bıle ellerım tıtrıyo :/
aklimizda olsun oyle durmayan bi aglama olursa herseyi soymakta lazim demek canimninocin ay aynısı bizim temizliğe yardıma gelen ablanın başına geldi. Oğlunun çorabının içinde saç varmış artık makineden mi geldi neyse o kadar sıkmış ki kangren olmak üzereyken farkedildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?