2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hangi hastane bunu yapan canım?
Adını bilmekte fayda var bence, belki de içimizden biri orda doğum yapmayı planlıyordur.

Hangi hastane bunu yapan canım?
Adını bilmekte fayda var bence, belki de içimizden biri orda doğum yapmayı planlıyordur.
Yesılkoy int. Da 1-2 ay önce oldu canım
Bılıyosun orasıda artık meşhur hastane grubuna dahıl oldu

melina_monnarosa canım çok geçmiş olsun, bebeğinle iyi olmanıza çok sevindim, bu korkuyla annen de anlamıştır ne kadar boş şeyler için seni üzdüğünü, üzülme desek de kolay değil tabii ki ama oğluna odaklan.

I ikizcan2016 ne söylesek yetmez ve acını da azaltmaz elbette ama ne hali varsa görsün de deme. İlk duruşmaya gitmesen de bi Dr raporu al yolla mahkemeye duruşma öncesinde, çünkü ilkine mazeretsiz katılmazsan sonrakine zorla getirme çıkarır mahkeme. Tabi bu dediğim ilk duruşmaya kadar bir avukata vekalet vermediğin durumda. vekaleti verirsen avukat takip eder, seni de yine dinlemek ister hakim ama dediğim gibi Dr raporu yollarsın iyi olana kadar. melina da var tabii ama şimdi onun da sıkıntısı çok, ne zaman istersen bana da sorabilirsin aklına takılanları

Doğum öncesi iznin yalnızca 5 haftası doğum sonrasına aktarılabiliyor yasal olarak. Yani doğumdan önceki son 3 hafta çalışsanız bile doğum sonrasına aktarılamıyor.

Selam kızlar doğum iznine ayrıldım ben de bugün rapor aldım doğum izni raporumu I ikizcan2016 Allah herşeyin hayırlısını versin canım çok üzüldüm inşAllah senin için bundan sonra herşey yolunda gider de başka sıkıntı verme Allah melina_monnarosa çok geçmiş olsun canım cana gelen mala gelsin
Bugün doktora gittim kızlar tam 30 haftalığız ve bebiş 1.900 gram herşey yolunda çok şükür baş aşağı da dönmüşüz ayaklar yukarda baş aşağıdaydı oğlum normal doğmuştu bu da öyle olacak inşAllah doktor bundan sonra geri baş yukarı dönmesi biraz zor dedi çok mutlu oldum :)

ninocin ay aynısı bizim temizliğe yardıma gelen ablanın başına geldi. Oğlunun çorabının içinde saç varmış artık makineden mi geldi neyse o kadar sıkmış ki kangren olmak üzereyken farkedildi

Dün doktor kontrolumuz vardı. oğlum büyümüş 1300 gr olmuş. pozisyonu çok enteresan başı sol tarafımda sırtı altta ayakları sağ tarafımda. tam kucağımda gibi yatıyormuş gibi. doktor baş aşağı da dönebilir terste dönebilir bu pozisyondan dedi. birde kanama sancı olursa hemen gel dedi artık son aylara girdin dedi. doğumu ensemde hissettim resmen.

Merhaba kızlar grubu sessiz takip edenlerdenim. okuduklarıma cok üzüldüm. melina_monnarosa geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
I ikizcan2016 Allah yar ve yardımcın olsun hakkında hayırlısını versin. Yuva yıkanın yuvası olmaz Allaha havale et

Annem gene mecburen yanımda duruyor kadında şokta ama bilmiyorum çok bunaldım. hele bugün herkesten herşeyden yılmış gibiyim.

Sağol canım

Teşekkür ederim inşallah atlatırız

Teşekkür ederim evle birlikte psikolojim de gitti.

Yesılkoy int. Da 1-2 ay önce oldu canım
Bılıyosun orasıda artık meşhur hastane grubuna dahıl oldu
Allah Allah çok enteresan, Yeşilköy zaten artık Acıbadem'in grubunda. Normal doğumu bile 16 binlerden başlıyor ayrıca standart odaları çok küçük diye çoğu kişi süit oda tutup geceliğine bi dünya para bayılıyor. Zaten paranın dibine koyuyorlar üçbeş kuruş fazladan para alıyım diye böyle oyunlarla küvezde bebek tutmaya ihtiyaçları yok ki.. Ocak ayında arkadaşım orda yaptı doğumunu tüm gebelik takibi de orda olmuştu, doktorundan da hastaneden de çok memnun kaldı. Şaşırdım şimdi bunu okuyunca.

BRBM mrb cnm , ben de 31+0 oldum haftaya 32. hafta kontrolüm var , en son 28. hafta 1230 kg haftası ile uyumluydu ,baş aşağı dönmüştü , acaba halen baş aşağı pozisyonda mı , kilosu senın kadar olmuş mu cok merak ediyorum , özledim bebişimi ♥♥♥ , bir de bazen karnımda pıt pıt pıt seyirme kalp atışı gibi bir hakerket oluyor ,
o hıçkırık mı oluyor ?

Haftaya gittiğinde benim bebiş kadar olmuş olur bence kilosu canım bugün 30+0 benim de çabuk büyüyorlar ve kilo alıyorlar son üç ayda canım döndüğünü sanmıyorum canım aynı şekildedir bence ama doktor söyler tabi yine de bu arada evet canım o düzenli aralıklarla olan pıt pıt atması hıçkırmasıdır ben de baya net hissediyorum hemen hemen her gün :) ciğerlerini doğuma hazırlıyorlar ve yutkunmayı öğreniyorlar bu yüzden hep hıçkırık tutuyor minnoşları :)

Sigortadan geldiler.
Kiradaydık biz,kendi evimizde eşimin kızı oturuyor diye.
Haliyle kirada olduğumuz ev yandı gitti.
Eşya sigortası yoktu ama evin vardı.
Bİz nasılsa karşılar derken sigortacı kiracıdan sebep olmalı evin sorunu yok bizce ama itfaiye raporunu istedi.Yarın alıcaz raporu.
Büyük ihtimalle size kalır buranın ödemesi dedi eşime sigortacılar.
Evin masrafı 20-30 bin. oraya eşya al dersek hiç kalkamayız altından şu süreçte.
Dün eşimi suçladı herkes,acaba eşi evdeyken o mu yaktı çıktı diye polis üsteledi.Sigprta bile ima edince dünkü o her şeyi yapmaya çalışıcam diyen adam yıkıldı ben eşimi mi yakacaktım diye delirdi.Şu süreçte eve çıkmamızda imkansız.Ben ayrı o ayrı mutsuz.Sinir üzüntü derken birbirimize sarmamak için konuşmuyoruz bile.Kaldıramıyorum ya şuan hiç bişey. Çokağır hissediyorum

selam kızlar
öncelikler herkese tek tek teşekkür ederim merak etmişsiniz 2 güne yakın gazı üniversitesinde yattık ishal ve ateş anca kesildi şu anda bı hareketlilik yok bağırsaklarda umarım olmaz diyorum ama ne kanda ne idrada ne gaitada bir şey bulamadılar buna şükür dedim çok korktum enfeksıyon varsa bebeğe geçer dıye salı gunu ılk yatırırken baktılar sorun yoktu umarım ıyıdır kızım
baya sayfa bırıkmıs hiç halim yok serumlar bu kadar toplayabildi umarım herkes ve bebıslerı ıyıdır hastanede özel oda vermedikleri için 3 kişilik odada kaldım ama diğer annelerle hemen bag kurduk sürekli birbirimize dua ettik inşallah bu sayfayı takip eden tüm anneler sağ salim bebeklerını kucaklarına alır neler yaşanıyor o hastanelerde ben yine en son halime şükrettim bu kadar ilerledik güzel Allahım bize onların acısını vermesin
tekrar hepinize tek tek teşekkür ederim herkesin iyi olmasını diliyorum

Benim de çok kötü geçiyor bu aralar ama sizinkilerin yanında anlatmaya değmez
Hastanede yatan arkadaş naptı acaba ya ?
sagol canım ıyıyız şimdilik çok şükür dr tekrar baslarsa acile uğramadan direkt yukarıya çık dedi umarım baslamaz

Canım tekrar geçmiş olsun inşallah itfaiye raporu olumlu gelir de üstünüze kalmaz Allah yardımcın olsun inşallah...

Zor insanlarmış ya Allah sana sabır versin ama eşin de bildikten sonra sorun olmaz heralde sen de alışmışsan ve onları tanımışsan herkesle kavga ettiklerine göre onları takmadan yaşayacaksın işte inşallah gelmez ama başka kalacak yeri yoksa oğlumun evi diyip size gelecektir.

aklimizda olsun oyle durmayan bi aglama olursa herseyi soymakta lazim demek canim
insanin aklina gelmez hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…