2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım destek olun birbirinize sonuçta ikiniz için de kötü oldu bu olay
Zaten sigortacılar öyle genelde üstüne yıkmaya çalışıyorlar inşallah sizin üstünüze kalmaz
Ne demek eşin yakmıştır saçmalamışlar bence iyice ama polis soruşturması öyle bi şey demekki iyice irdeliyorlar

Çok çok geçmiş olsun tekrardan Allah beterinden korusun evet malesef hastaneler ne hastalarla dolu her halimize şükür

Çok gerginim bir o kadar üzgün.eşim çok etkilendi o da gergin.O evi yaptırsam bana kalsa da o evde yaşamam ben artık dedi e haklı da.Düzen falan kalmadı ya cidden her şeyi bırakıp gitmek istiyorum yalnız kalmak istiyorum

Yanginin neden ciktigi belli degik mi yoksa ben kacirdim mi yaziyi sonucta itfayiye onu buluyor
Benim ev yandiginda ambulansta oturuyorum birileri gelip evde mum yakiyormusunuz sigara iciyormusunuz soruyo hayir diyorum kucuk bebeğim var mum yok evde meger sigorta odemiyormus sigara ve mum gibi yaniklari
Bizim evde onceden kayinpederim oturuyordu sonra esim tek yasamis ama sigortasi kayinpederin hesabindan otomatik kesiliykrmus devam biz sigorta bile odemiyorduk haberimiz yoktu millet bize bile dedi evi kendileri yakmistir diye bi kadar adilesiyor insanlar sonra cikti ortaya hersey itfayiye bi hafta geldi gitti hep

Ben ambulanstayken itfaiye gelmiş.Eşim işteydi zaten.İtfaiye neden tahmin etti bilmiyorum yarın raporu almaya gideceğiz.Bana en azından kimse yakmışsın demedi,hamile kadın evde kendini yakacak değil diye dedikodusunu duymadım.Polis,olay yeri sigorta hepsi eşin yapmış mı diye sordu tabi. Sigara içiyor musun diye sordular bana ama ben kullanmıyorum sigara falan. o zaman oklar iyice eşimedöndü.İtfaiyede saçma sapan ya elektrik sobası da olabilir,bilgisayar da demiş sanırım ya da prizden.Ama imkanı yok bilgisayardan ısıtıcadan çıkamaz. Kapalı ve fişleri takılı değildi. prizden falan desek priz erimemişte tam.Anlamadık cidden. Her yönden yıkıldık.

arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun, zor günler geçiren arkadaşlarımız var, ben bişe soracaktım bu doğum izni için doktor rapor veriyor ya , ya da izni ertelemek için,ben iki doktora birden gidiyorum her ikisi de 32 de çağırdı, rapor için doğum izninin bi kısmını aktarmak için , işte şimdi napacağımı şaşırdım bu raporu biri yazınca diğeri yazamıyor mu acaba? Çaktırmadan her ikisinden de alsam olmuyor mu ki ????

Mesela bizimki itfayicelerin sucu birazda ev duman doluydu ama cok kotu kokusu vardi itfayieci cami ac dedi telde sorna aparttmandakileri uyarij cikin dedi esim kapıdan zar zor cami acti cunku biz asagiyi indik ev patladi zaten oturma odasinin camlari falan oksijen alinca patlama olmus hemen ambulans falan geldi 5 dk icinde itfayiye haber vermis polisler fln doldu sokak ve o duman sokaktan 5 10 dk kaybolmadi annemin bagirisini duydum en son bizi ariyordu dumandan gorunmuyordu allah kimsenin başına vermesin

Iki gun giremedim neler neler olmus böyle inanamiyorum.
I ikizcan2016 , Allah sana sabir, dayanma gucu versin. Inan ne diyecegimi bilemiyorum. Cok üzüldüm, Allah islah etsin o kocan olacak adami
melina , cok gecmis olsun canim
Allah beterinden korusun. Etiketleyemedim adını sanirim niye anlamadim :/

Her ikisinden de rapor alınca ne işinize yarayacak ki?

Bir saattir ağlama krizinden çıkamadım resmen. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanki mal maddiyat daha önemliymiş gibi herkes bu konuda kafa yoruyor kimsenin beni etkilendiğimi düşündüğümü yok.

Sıkıldım ya yanmaktan son anda kurtulan benim psikolojisi bozulan eşim.Çok yoruldum

Çok gecmi
çok geçmiş olsun

Kuzum öyle düşünme tabi ki insanlar seni önemsiyor. Sen Zaten herşeyden önce iki canlısın. Şimdi bu sigorta işlerinin halledilmesi için bellini zaman var ya ondan herkes buna odaklanmıştır. Tekrar doktora gittin mi sen Yok sa bebeğin hareketleri iyi mi

geçmişi yeni okudum neler olmus yaa melina_monnarosa buyuk geçmiş olsun etkilenmekte tabi ki çok haklısın ama şükür ki uyuyakalmadan ,dumandan etkılenmeden cıkabılmıssın ,sebebii belli olmayısı da çok acayıp yaa ,biz de telefonları gece sarja takıyoruz oyle bısey mı kı :/
I ikizcan2016 çok şaşırdım, hele bir de senı arayıp peşini bırak demesı falan sen eşisin kimin peşinde olmak acaba :/ Allah sabır versın , karsındakı ınsanlara da vıcdan versın bısey dıyemıyorum gercekten..çocukların senın yoldasın olacak ınsallah Allah sana guzel gunler gostersın

balonlar nasıl yapılıyor yazar mısınız =)

İnşallah yoktur Can'ım iyidir
Gerçekten soğudu ve hasta olmaktan korkuyorum
Hamile taytı alıcam bende
hamile taytı çook rahat bıseymıs ben gebe nin taytını almıştım çok rahat.

ders programınız cok yogun degılse ,iyi hissediyorsanız bence devam edin sonraya aktarın ben çalışabilir raporu alıp yılbasına kadar calısmayı dusunuyorum ınsallah bır aksılık olmazsa, bu sekılde aktarabılırsenız ikinci donemı mayısa kadar kurtarmıs oluyorsnz sonrasında da bır aylık ucretsız ızın ya da raporla tum donemı bıtırır bebegınızle daha uzun zaman gecırrsnz

bızde de kan uyusmazlıgı var bır doktor bu ıgneden bahsetmıstı ama ıstege baglı mecbur degıl ddemıstı, diğer doktprum hıc soylemedı bıle..Ilk gebelıgınızse dogumdan sonra ıgne yapılıyor mecburı olan ıgne o dıye bılıyorum ben stersenız baska bır doktora da danısın

Cnm kulaklarini kapa gecin odankza yatin nerde kaliyorsunuz bilmiyorum ama iyi hissetmedigini soyle gec odana

Benım kuzenın komşunun basına geldı bu olay
Artık tamamen tıcarete dökülmüş
Tedbîrlı ve tetıkte olmak gerek demek ki canım
Benım arkadasta orda dogum yaptı gerçekten memnundu
Zaten otelcılık hızmetlerı ıyı
Ama demekkı arada böyle seylerde yasanıyo

Her ikisinden de rapor alınca ne işinize yarayacak ki?
İşime yaraması için değil, her ikisine de takipli gidiyorum her ikisi de raporverebilmekiçin aynı hafta çağırdı, doğum gündüze gelirse birine,gece yada haftasonuna gelirse diğerine gideceğim ama tabi onlar bunu bilmiyor

sagol canım ıyıyız şimdilik çok şükür dr tekrar baslarsa acile uğramadan direkt yukarıya çık dedi umarım baslamaz
Cok gecmiş olsun canım
Dıkkat et kendıne neysekı atlattın gectı

Eşim eskıden onlara cok ınanıp etkılerınde kalıyodu
Neysekı artık daha farklı gözle bakabılıyo
Ama problemlı ınsanlarla gerçekten zor canım
Şaşırıyorum benım eşım o aıleden nasıl çıkmış dıye
Ama ayrı sehırde okuduğundan fılan 25 Yıldır ayrı yasıyo onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…