Canım destek olun birbirinize sonuçta ikiniz için de kötü oldu bu olaySigortadan geldiler.
Kiradaydık biz,kendi evimizde eşimin kızı oturuyor diye.
Haliyle kirada olduğumuz ev yandı gitti.
Eşya sigortası yoktu ama evin vardı.
Bİz nasılsa karşılar derken sigortacı kiracıdan sebep olmalı evin sorunu yok bizce ama itfaiye raporunu istedi.Yarın alıcaz raporu.
Büyük ihtimalle size kalır buranın ödemesi dedi eşime sigortacılar.
Evin masrafı 20-30 bin. oraya eşya al dersek hiç kalkamayız altından şu süreçte.
Dün eşimi suçladı herkes,acaba eşi evdeyken o mu yaktı çıktı diye polis üsteledi.Sigprta bile ima edince dünkü o her şeyi yapmaya çalışıcam diyen adam yıkıldı ben eşimi mi yakacaktım diye delirdi.Şu süreçte eve çıkmamızda imkansız.Ben ayrı o ayrı mutsuz.Sinir üzüntü derken birbirimize sarmamak için konuşmuyoruz bile.Kaldıramıyorum ya şuan hiç bişey. Çokağır hissediyorum
Çok çok geçmiş olsun tekrardan Allah beterinden korusun evet malesef hastaneler ne hastalarla dolu her halimize şükürselam kızlar
öncelikler herkese tek tek teşekkür ederim merak etmişsiniz 2 güne yakın gazı üniversitesinde yattık ishal ve ateş anca kesildi şu anda bı hareketlilik yok bağırsaklarda umarım olmaz diyorum ama ne kanda ne idrada ne gaitada bir şey bulamadılar buna şükür dedim çok korktum enfeksıyon varsa bebeğe geçer dıye salı gunu ılk yatırırken baktılar sorun yoktu umarım ıyıdır kızım
baya sayfa bırıkmıs hiç halim yok serumlar bu kadar toplayabildi umarım herkes ve bebıslerı ıyıdır hastanede özel oda vermedikleri için 3 kişilik odada kaldım ama diğer annelerle hemen bag kurduk sürekli birbirimize dua ettik inşallah bu sayfayı takip eden tüm anneler sağ salim bebeklerını kucaklarına alır neler yaşanıyor o hastanelerde ben yine en son halime şükrettim bu kadar ilerledik güzel Allahım bize onların acısını vermesin
tekrar hepinize tek tek teşekkür ederim herkesin iyi olmasını diliyorum
Canım destek olun birbirinize sonuçta ikiniz için de kötü oldu bu olay
Zaten sigortacılar öyle genelde üstüne yıkmaya çalışıyorlar inşallah sizin üstünüze kalmaz
Ne demek eşin yakmıştır saçmalamışlar bence iyice ama polis soruşturması öyle bi şey demekki iyice irdeliyorlar
Sigortadan geldiler.
Kiradaydık biz,kendi evimizde eşimin kızı oturuyor diye.
Haliyle kirada olduğumuz ev yandı gitti.
Eşya sigortası yoktu ama evin vardı.
Bİz nasılsa karşılar derken sigortacı kiracıdan sebep olmalı evin sorunu yok bizce ama itfaiye raporunu istedi.Yarın alıcaz raporu.
Büyük ihtimalle size kalır buranın ödemesi dedi eşime sigortacılar.
Evin masrafı 20-30 bin. oraya eşya al dersek hiç kalkamayız altından şu süreçte.
Dün eşimi suçladı herkes,acaba eşi evdeyken o mu yaktı çıktı diye polis üsteledi.Sigprta bile ima edince dünkü o her şeyi yapmaya çalışıcam diyen adam yıkıldı ben eşimi mi yakacaktım diye delirdi.Şu süreçte eve çıkmamızda imkansız.Ben ayrı o ayrı mutsuz.Sinir üzüntü derken birbirimize sarmamak için konuşmuyoruz bile.Kaldıramıyorum ya şuan hiç bişey. Çokağır hissediyorum
Yanginin neden ciktigi belli degik mi yoksa ben kacirdim mi yaziyi sonucta itfayiye onu buluyor
Benim ev yandiginda ambulansta oturuyorum birileri gelip evde mum yakiyormusunuz sigara iciyormusunuz soruyo hayir diyorum kucuk bebeğim var mum yok evde meger sigorta odemiyormus sigara ve mum gibi yaniklari
Bizim evde onceden kayinpederim oturuyordu sonra esim tek yasamis ama sigortasi kayinpederin hesabindan otomatik kesiliykrmus devam biz sigorta bile odemiyorduk haberimiz yoktu millet bize bile dedi evi kendileri yakmistir diye bi kadar adilesiyor insanlar sonra cikti ortaya hersey itfayiye bi hafta geldi gitti hep
Ben ambulanstayken itfaiye gelmiş.Eşim işteydi zaten.İtfaiye neden tahmin etti bilmiyorum yarın raporu almaya gideceğiz.Bana en azından kimse yakmışsın demedi,hamile kadın evde kendini yakacak değil diye dedikodusunu duymadım.Polis,olay yeri sigorta hepsi eşin yapmış mı diye sordu tabi. Sigara içiyor musun diye sordular bana ama ben kullanmıyorum sigara falan. o zaman oklar iyice eşimedöndü.İtfaiyede saçma sapan ya elektrik sobası da olabilir,bilgisayar da demiş sanırım ya da prizden.Ama imkanı yok bilgisayardan ısıtıcadan çıkamaz. Kapalı ve fişleri takılı değildi. prizden falan desek priz erimemişte tam.Anlamadık cidden. Her yönden yıkıldık.
Her ikisinden de rapor alınca ne işinize yarayacak ki?arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun, zor günler geçiren arkadaşlarımız var, ben bişe soracaktım bu doğum izni için doktor rapor veriyor ya , ya da izni ertelemek için,ben iki doktora birden gidiyorum her ikisi de 32 de çağırdı, rapor için doğum izninin bi kısmını aktarmak için , işte şimdi napacağımı şaşırdım bu raporu biri yazınca diğeri yazamıyor mu acaba? Çaktırmadan her ikisinden de alsam olmuyor mu ki ????
çok geçmiş olsunBen ambulanstayken itfaiye gelmiş.Eşim işteydi zaten.İtfaiye neden tahmin etti bilmiyorum yarın raporu almaya gideceğiz.Bana en azından kimse yakmışsın demedi,hamile kadın evde kendini yakacak değil diye dedikodusunu duymadım.Polis,olay yeri sigorta hepsi eşin yapmış mı diye sordu tabi. Sigara içiyor musun diye sordular bana ama ben kullanmıyorum sigara falan. o zaman oklar iyice eşimedöndü.İtfaiyede saçma sapan ya elektrik sobası da olabilir,bilgisayar da demiş sanırım ya da prizden.Ama imkanı yok bilgisayardan ısıtıcadan çıkamaz. Kapalı ve fişleri takılı değildi. prizden falan desek priz erimemişte tam.Anlamadık cidden. Her yönden yıkıldık.
Kuzum öyle düşünme tabi ki insanlar seni önemsiyor. Sen Zaten herşeyden önce iki canlısın. Şimdi bu sigorta işlerinin halledilmesi için bellini zaman var ya ondan herkes buna odaklanmıştır. Tekrar doktora gittin mi sen Yok sa bebeğin hareketleri iyi miBir saattir ağlama krizinden çıkamadım resmen. Kendimi hiç iyi hissetmiyorumsanki mal maddiyat daha önemliymiş gibi herkes bu konuda kafa yoruyor kimsenin beni etkilendiğimi düşündüğümü yok.
Sıkıldım ya yanmaktan son anda kurtulan benim psikolojisi bozulan eşim.Çok yoruldum
Aslında daha benim bebek yokken arkadaşa bebek şeklinde keçeden şeker yapmıştım o zaman bu balonlar hoşuma gitmişti benim bebeğim olursa balonları yaparım demiştim kapı süsüde güzel oluyor balonlardan. Hem onun malzemeside var elimde ve o bez bebeklerden daha zahmetsiz. Ama işte kararsızlık oldu bende değişikleri gördükçe.
hamile taytı çook rahat bıseymıs ben gebe nin taytını almıştım çok rahat.İnşallah yoktur Can'ım iyidir
Gerçekten soğudu ve hasta olmaktan korkuyorum
Hamile taytı alıcam bende
Herkese merhaba.gruba pek giremiyorum o yüzden de pek takip edemiyorum. Gruptaki öğretmen arkadaşlara bi sorum olacaktı.izne ne zaman ayrılmayı düşünüyosunuz? 32 den sonra ayrılmak mı iyidir devam etmek mi ?Ben çok kararsızım
bızde de kan uyusmazlıgı var bır doktor bu ıgneden bahsetmıstı ama ıstege baglı mecbur degıl ddemıstı, diğer doktprum hıc soylemedı bıle..Ilk gebelıgınızse dogumdan sonra ıgne yapılıyor mecburı olan ıgne o dıye bılıyorum ben stersenız baska bır doktora da danısınArkadaşlar eşimle aramda kan uyuşmazlığımız var. doktor bir ilaç yapılması gerektiğini söyledi. ilacı mor reçeteye yazdılar. teeee kızılaya gidip eczacılar odasından almam gerektiğini söylediler. heryerde bu kadar çetrefilli mi bu iş. hamile kadını bir iğne için mi oralara gönderiyorlar. acaba özel olduğu için böyle sıkıntı devlet hastanesinde olsamda aynı olcak mıydı.
Cnm kulaklarini kapa gecin odankza yatin nerde kaliyorsunuz bilmiyorum ama iyi hissetmedigini soyle gec odanaBir saattir ağlama krizinden çıkamadım resmen. Kendimi hiç iyi hissetmiyorumsanki mal maddiyat daha önemliymiş gibi herkes bu konuda kafa yoruyor kimsenin beni etkilendiğimi düşündüğümü yok.
Sıkıldım ya yanmaktan son anda kurtulan benim psikolojisi bozulan eşim.Çok yoruldum
Benım kuzenın komşunun basına geldı bu olayAllah Allah çok enteresan, Yeşilköy zaten artık Acıbadem'in grubunda. Normal doğumu bile 16 binlerden başlıyor ayrıca standart odaları çok küçük diye çoğu kişi süit oda tutup geceliğine bi dünya para bayılıyor. Zaten paranın dibine koyuyorlar üçbeş kuruş fazladan para alıyım diye böyle oyunlarla küvezde bebek tutmaya ihtiyaçları yok ki.. Ocak ayında arkadaşım orda yaptı doğumunu tüm gebelik takibi de orda olmuştu, doktorundan da hastaneden de çok memnun kaldı. Şaşırdım şimdi bunu okuyunca.
İşime yaraması için değil, her ikisine de takipli gidiyorum her ikisi de raporverebilmekiçin aynı hafta çağırdı, doğum gündüze gelirse birine,gece yada haftasonuna gelirse diğerine gideceğim ama tabi onlar bunu bilmiyorHer ikisinden de rapor alınca ne işinize yarayacak ki?
Cok gecmiş olsun canımsagol canım ıyıyız şimdilik çok şükür dr tekrar baslarsa acile uğramadan direkt yukarıya çık dedi umarım baslamaz
Eşim eskıden onlara cok ınanıp etkılerınde kalıyoduZor insanlarmış ya Allah sana sabır versin ama eşin de bildikten sonra sorun olmaz heralde sen de alışmışsan ve onları tanımışsan herkesle kavga ettiklerine göre onları takmadan yaşayacaksın işte inşallah gelmez ama başka kalacak yeri yoksa oğlumun evi diyip size gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?