melina_monnarosa caım acaba prizde takılı şarj aleti mi unuttunuz acaba biz o hatayı çok yapıyoruz ya
Uff o soruşturmalar ıgrençCanım destek olun birbirinize sonuçta ikiniz için de kötü oldu bu olay
Zaten sigortacılar öyle genelde üstüne yıkmaya çalışıyorlar inşallah sizin üstünüze kalmaz
Ne demek eşin yakmıştır saçmalamışlar bence iyice ama polis soruşturması öyle bi şey demekki iyice irdeliyorlar
İşime yaraması için değil, her ikisine de takipli gidiyorum her ikisi de raporverebilmekiçin aynı hafta çağırdı, doğum gündüze gelirse birine,gece yada haftasonuna gelirse diğerine gideceğim ama tabi onlar bunu bilmiyor
Maşallah seninle herşeyimiz aynı gibi tek fark benim bebeğim kız bizimkinin pozisyonu da aynen dediğin gibiydi kilolarıda hemen hemen aynı. Doktorumuz ilk kez doğumdan bahsetti bende heyecanlandım valla.Dün doktor kontrolumuz vardı. oğlum büyümüş 1300 gr olmuş. pozisyonu çok enteresan başı sol tarafımda sırtı altta ayakları sağ tarafımda. tam kucağımda gibi yatıyormuş gibi. doktor baş aşağı da dönebilir terste dönebilir bu pozisyondan dedi. birde kanama sancı olursa hemen gel dedi artık son aylara girdin dedi. doğumu ensemde hissettim resmen.
Valla balonların pek anlatılacak birşeyi yok keçeden kesip kesip monte ediyorsunuz baya basit.geçmişi yeni okudum neler olmus yaamelina_monnarosa buyuk geçmiş olsun etkilenmekte tabi ki çok haklısın ama şükür ki uyuyakalmadan ,dumandan etkılenmeden cıkabılmıssın ,sebebii belli olmayısı da çok acayıp yaa ,biz de telefonları gece sarja takıyoruz oyle bısey mı kı :/
I ikizcan2016 çok şaşırdım, hele bir de senı arayıp peşini bırak demesı falan sen eşisin kimin peşinde olmak acaba :/ Allah sabır versın , karsındakı ınsanlara da vıcdan versın bısey dıyemıyorum gercekten..çocukların senın yoldasın olacak ınsallah Allah sana guzel gunler gostersın
balonlar nasıl yapılıyor yazar mısınız =)
hamile taytı çook rahat bıseymıs ben gebe nin taytını almıştım çok rahat.
ders programınız cok yogun degılse ,iyi hissediyorsanız bence devam edin sonraya aktarın ben çalışabilir raporu alıp yılbasına kadar calısmayı dusunuyorum ınsallah bır aksılık olmazsa, bu sekılde aktarabılırsenız ikinci donemı mayısa kadar kurtarmıs oluyorsnz sonrasında da bır aylık ucretsız ızın ya da raporla tum donemı bıtırır bebegınızle daha uzun zaman gecırrsnz
bızde de kan uyusmazlıgı var bır doktor bu ıgneden bahsetmıstı ama ıstege baglı mecbur degıl ddemıstı, diğer doktprum hıc soylemedı bıle..Ilk gebelıgınızse dogumdan sonra ıgne yapılıyor mecburı olan ıgne o dıye bılıyorum ben stersenız baska bır doktora da danısın
Günaydın kızlar. Artık güzel umutlu günlerimiz bizimle olsun. Bizim bilmediğimiz kazalardan belalardan şerden korusun rabbim bizi.
melina_monnarosa herşeyin en güzeli evinde olsun. I ikizcan2016 hep kaliteli be değerini bilen insanlar olsun hayatında dgulkts canım senin durumun ne merak ediyorum sıkıntılı durum geçti mi casamaa Canım senin ve bebeğin durumu nasıl. @bugza canım arada ses ver bari
Kuzum öyle düşünme tabi ki insanlar seni önemsiyor. Sen Zaten herşeyden önce iki canlısın. Şimdi bu sigorta işlerinin halledilmesi için bellini zaman var ya ondan herkes buna odaklanmıştır. Tekrar doktora gittin mi sen Yok sa bebeğin hareketleri iyi mi
geçmişi yeni okudum neler olmus yaamelina_monnarosa buyuk geçmiş olsun etkilenmekte tabi ki çok haklısın ama şükür ki uyuyakalmadan ,dumandan etkılenmeden cıkabılmıssın ,sebebii belli olmayısı da çok acayıp yaa ,biz de telefonları gece sarja takıyoruz oyle bısey mı kı :/
I ikizcan2016 çok şaşırdım, hele bir de senı arayıp peşini bırak demesı falan sen eşisin kimin peşinde olmak acaba :/ Allah sabır versın , karsındakı ınsanlara da vıcdan versın bısey dıyemıyorum gercekten..çocukların senın yoldasın olacak ınsallah Allah sana guzel gunler gostersın
balonlar nasıl yapılıyor yazar mısınız =)
hamile taytı çook rahat bıseymıs ben gebe nin taytını almıştım çok rahat.
ders programınız cok yogun degılse ,iyi hissediyorsanız bence devam edin sonraya aktarın ben çalışabilir raporu alıp yılbasına kadar calısmayı dusunuyorum ınsallah bır aksılık olmazsa, bu sekılde aktarabılırsenız ikinci donemı mayısa kadar kurtarmıs oluyorsnz sonrasında da bır aylık ucretsız ızın ya da raporla tum donemı bıtırır bebegınızle daha uzun zaman gecırrsnz
bızde de kan uyusmazlıgı var bır doktor bu ıgneden bahsetmıstı ama ıstege baglı mecbur degıl ddemıstı, diğer doktprum hıc soylemedı bıle..Ilk gebelıgınızse dogumdan sonra ıgne yapılıyor mecburı olan ıgne o dıye bılıyorum ben stersenız baska bır doktora da danısın
Cnm kulaklarini kapa gecin odankza yatin nerde kaliyorsunuz bilmiyorum ama iyi hissetmedigini soyle gec odana
Saçmalama canım adam da ne yapsın. Erkeklerde geçim sağlama içgüdüsü vardır. Adam şimdi sizi mağdur etmeden nasıl bu işleri halleşeyim diye beyni gitmiştir adamın. Sonuçta sen Zaten oğlunuzu taşıyarak evde ki görevini yapıyorsun adam da ev geçimini kendi görevi olarak görüyor. E bide annene mahcup olması var işin ucunda. Bence git doktora ki değişiklik olsun.Bebeğimin hareketleri iyi şükür.Bugün sigorta gelecek diye gitmedik hareket hissetmezsek azalırsa gideriz demiştik.Yarın sabaha kendi doktorumdan randevu aldık,şeker yüklemesi için çağırmıştı ama gidemedik ona da bu olaylar olunca hiç gidesim bile yok.Kendimi çok yılmış hissediyorum. Öyle bir ruh halindeyim ki çocuk olmasa keşke uyanmasaydım diyeceğim. Eşimde iyiki size bişey olmadı deyip duruyor ama sürekli dilinde evin masrafları var.cidden adam gözümde paracı birine dönüştü sanki ben hiç mühim değilmişim gibi hissediyorum
Priz bile yanmamış şarj aleti v neden değil ama bilmiyoruz yarın raporda ne yazdılar göreceğiz ama yıldım
Eşimin kızıvardı,benim kendi dairemizde oturuyordu.Tam karşımızda.Oraya geçtik ama 2+1 buraya nasıl sığacağız hele çocuk olunca düşünemiyorum
Gunaydin arkadaslar,
Haftanin son is gunu, kolayca gecip bitsin insallah :)
Resmen her gun, daha sabahin köründe aksamin hayaline basliyorum :)
İnşallah hep de iyi olur çok sevindim.hayırlısylada eve de çıkarır son inşallah sağlıklaTeşekkür ederim canım yavaş yavaş hareket etmeye başladım çok şükür arada hafif ağrılar ve aci hissi oluyor tabi..
Kızım HİRANUR da iyi çok şükür suan tek sikintimiz sindirim süt denediler karnı şişmiş biraz bırakmışlar anne karninda gibi göbekten besleniyor şuan.. Dualarınızı esirgemeyin Allah in izni sizin dualarınız ile sagsalim kucagimiza alıp evimize getirmek te nasip olur insAllah..
Kimsenin özel hayatına karışmak haddim değil ama madem hepimizin yorumuna açık bir ortamda bunları yazıyorsun bende iki çift söz söyliycem artık..Bebeğimin hareketleri iyi şükür.Bugün sigorta gelecek diye gitmedik hareket hissetmezsek azalırsa gideriz demiştik.Yarın sabaha kendi doktorumdan randevu aldık,şeker yüklemesi için çağırmıştı ama gidemedik ona da bu olaylar olunca hiç gidesim bile yok.Kendimi çok yılmış hissediyorum. Öyle bir ruh halindeyim ki çocuk olmasa keşke uyanmasaydım diyeceğim. Eşimde iyiki size bişey olmadı deyip duruyor ama sürekli dilinde evin masrafları var.cidden adam gözümde paracı birine dönüştü sanki ben hiç mühim değilmişim gibi hissediyorum
çok geçmiş olsun size bebeğe bişey olmamısya buna şükür mal gider yerine daha iyisi gelir can gelmez tekrar gecmış olsun verılmıs sadakanız varmısBen ambulanstayken itfaiye gelmiş.Eşim işteydi zaten.İtfaiye neden tahmin etti bilmiyorum yarın raporu almaya gideceğiz.Bana en azından kimse yakmışsın demedi,hamile kadın evde kendini yakacak değil diye dedikodusunu duymadım.Polis,olay yeri sigorta hepsi eşin yapmış mı diye sordu tabi. Sigara içiyor musun diye sordular bana ama ben kullanmıyorum sigara falan. o zaman oklar iyice eşimedöndü.İtfaiyede saçma sapan ya elektrik sobası da olabilir,bilgisayar da demiş sanırım ya da prizden.Ama imkanı yok bilgisayardan ısıtıcadan çıkamaz. Kapalı ve fişleri takılı değildi. prizden falan desek priz erimemişte tam.Anlamadık cidden. Her yönden yıkıldık.
bu soruyu benım ıcınde cevaplasanız bırde mesala drlardan bırınden raporu aldık bu dogumuda orda yapacağımız anlamına gelmiyor degıl mıarkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun, zor günler geçiren arkadaşlarımız var, ben bişe soracaktım bu doğum izni için doktor rapor veriyor ya , ya da izni ertelemek için,ben iki doktora birden gidiyorum her ikisi de 32 de çağırdı, rapor için doğum izninin bi kısmını aktarmak için , işte şimdi napacağımı şaşırdım bu raporu biri yazınca diğeri yazamıyor mu acaba? Çaktırmadan her ikisinden de alsam olmuyor mu ki ????
aynen , hatta 2 hafta sonra iznim başlıyor , 2 hafta sonrası yapacagım işlerin bile planını düşüyorum 7 yıl ctesi dahil
iş hayatından sonra nasıl olacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?