2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
melina_monnarosa caım acaba prizde takılı şarj aleti mi unuttunuz acaba biz o hatayı çok yapıyoruz ya

Eşim bu konuda çok titiz
Her zaman tedbirli olmak lazım . Biz de bukundugumux sitenin elektriginile cok guvenmiyiruz . Elfktrik dengesizkigunden kombimiz boxulmystu . Bu yuzden odalarda Kullandığımız tüm prizerin uzatma kablosu var ve uzatmalarda açma kapama düğmesine var .gece ocağın doğal gazını mutlaka kapatirim yatmadan fise takılı bişey birakmayiz .evde çıkarken d.gazı daire çıkışından kapatiriz. Mümkünse buz dolabı haric ş alter leri indiritiz . Allah kimsenin başına vermesin

Uff o soruşturmalar ıgrenç
Hep katıl ruh hastası gıbı yaklaşıp zorluyolar
Kuzenım evde su damacanasının kapağını Bıçakla açarken
Bıçak sıyrılıp koluna saplanmış evde tekmış dıkışe gıtmış
Kım yaptı dıyolarmış
Tektım dıyınce ıntıharmı etmek ıstedın demışler
Sankı ıntıhar eden kolunu 1 cm lık kesecek

Benim gittiğim hastanede sisteme girmeden veriyorlar raporu, sizinki de öyleyse fark etmez. Ama mesela araştırma hastanesinde Dr grip için iki gün rapor vermişti onu bile sistemden girmişlerdi ve kendi kurumum da sistemden almıştı raporu. Öyle olunca direkt sistemde raporlu görünüyorsunuz

Selam kızlar sabahtan beri yazılanları okudum şimdi. I ikizcan2016 hiç yazmamışsın nasılsın canım?
Bizde bugün doktora gittik 28+2 haftalığız. Şimdiye kadar hep haftasıyla uyumlu diyordu doktorumuz ilk defa bir hafta önde çıktı benim bu aralar midem bulanıyor ve iştahsızlık var beklemiyordum ileri çıkacağını şaşırdım. 39cm 1350 gr olmuş kızım. Doktorumuz 3.5 kilo civarı doğar tahminen dedi. Birde doktorumuz ilk kez doğumdan bahsetti ne istiyorsun dedi bi sıkıntı olmazsa normal doğum dedim şuan bir sıkıntı yok çatı muayenesinde de sıkıntı çıkmazsa bencede normal epiduralli dedi. Normal doğum önceliğim her zaman dedi sevindim bunu demesine. Hayırlısı bakalım. Bu arada biz beşiğimizi aldık salı günü geldi eksikler bitmek bilmesede baya azalttık gibi inşallah.

Maşallah seninle herşeyimiz aynı gibi tek fark benim bebeğim kız bizimkinin pozisyonu da aynen dediğin gibiydi kilolarıda hemen hemen aynı. Doktorumuz ilk kez doğumdan bahsetti bende heyecanlandım valla.

Valla balonların pek anlatılacak birşeyi yok keçeden kesip kesip monte ediyorsunuz baya basit.

Teşekkür ederim canım yavaş yavaş hareket etmeye başladım çok şükür arada hafif ağrılar ve aci hissi oluyor tabi..
Kızım HİRANUR da iyi çok şükür suan tek sikintimiz sindirim süt denediler karnı şişmiş biraz bırakmışlar anne karninda gibi göbekten besleniyor şuan.. Dualarınızı esirgemeyin Allah in izni sizin dualarınız ile sagsalim kucagimiza alıp evimize getirmek te nasip olur insAllah..

Bebeğimin hareketleri iyi şükür.Bugün sigorta gelecek diye gitmedik hareket hissetmezsek azalırsa gideriz demiştik.Yarın sabaha kendi doktorumdan randevu aldık,şeker yüklemesi için çağırmıştı ama gidemedik ona da bu olaylar olunca hiç gidesim bile yok.Kendimi çok yılmış hissediyorum. Öyle bir ruh halindeyim ki çocuk olmasa keşke uyanmasaydım diyeceğim. Eşimde iyiki size bişey olmadı deyip duruyor ama sürekli dilinde evin masrafları var.cidden adam gözümde paracı birine dönüştü sanki ben hiç mühim değilmişim gibi hissediyorum

Priz bile yanmamış şarj aleti v neden değil ama bilmiyoruz yarın raporda ne yazdılar göreceğiz ama yıldım

Cnm kulaklarini kapa gecin odankza yatin nerde kaliyorsunuz bilmiyorum ama iyi hissetmedigini soyle gec odana

Eşimin kızıvardı,benim kendi dairemizde oturuyordu.Tam karşımızda.Oraya geçtik ama 2+1 buraya nasıl sığacağız hele çocuk olunca düşünemiyorum

Saçmalama canım adam da ne yapsın. Erkeklerde geçim sağlama içgüdüsü vardır. Adam şimdi sizi mağdur etmeden nasıl bu işleri halleşeyim diye beyni gitmiştir adamın. Sonuçta sen Zaten oğlunuzu taşıyarak evde ki görevini yapıyorsun adam da ev geçimini kendi görevi olarak görüyor. E bide annene mahcup olması var işin ucunda. Bence git doktora ki değişiklik olsun.

M MinikPapatyacik canım bende öle ugrastım mor receteyle aldım ama eger devlet karsılamıcasa sen paranla alcaksan özellıkle belırt eczanaye o zaman her eczaneden aalabılıyosun sıraya falan gerek yok ben 185 tl ye alıp yaptrdım

Gunaydin arkadaslar,
Haftanin son is gunu, kolayca gecip bitsin insallah :)
Resmen her gun, daha sabahin köründe aksamin hayaline basliyorum :)

aynen , hatta 2 hafta sonra iznim başlıyor , 2 hafta sonrası yapacagım işlerin bile planını düşüyorum 7 yıl ctesi dahil
iş hayatından sonra nasıl olacak merak ediyorum

İnşallah hep de iyi olur çok sevindim.hayırlısylada eve de çıkarır son inşallah sağlıkla

melina_monnarosa
Canım şu an tabiki sizi düşünüyordur eşin hatta siz olduğunuz için bu kadar üstüne düşmüştür bu işin. ama biz kadınlar genelde olayın duygusal yönünü daha fazla düşnürüz onlarda sorumluluk ağır basıyor
Ee mesela hiç bu işlere koşturmadıgını hesap kitap yapmadığını düşün bu kez de geleceğinizi hiç düşünmüyor mu niye bu kadar gamsız deriz :)

I ikizcan2016
Canım benim de Ankara'da avukat tanıdıklarım var.
hatta ikiz bebekleri olan genç bir avukat dostumuz var aklında bulunsun ona da danışabiliriz.
Melina zaten çok koşturuyor diye diyorum yanlış anlaşılmasın
elimizden ne gelirse yapalım bizde

Kimsenin özel hayatına karışmak haddim değil ama madem hepimizin yorumuna açık bir ortamda bunları yazıyorsun bende iki çift söz söyliycem artık..
Çoğu zaman yazdıklarını hayret içinde okuyorum. Bir yazdıklarına bakıyorum birde 26 yaşında, avukat, 4 yıllık evli bir kadın olarak bakıyorum kusura bakma ama hiç bağdaştıramıyorum.. Bir insan eşinden bu kadar mı şikayet eder arkadaş. Seni bildim bileli bdv'de eşinden şikayet ediyorsun, burda şikayet ediyorsun. Hiç mi empati kabiliyetin yok? Hamilesin senin tek düşünmen gereken bebeğin, işin maddi kısmı için tabi ki kocan endişe duyacak. Ev yandı kül oldu diyorsun onun için çok mu kolay yerine yenilerini getirmek? Birbirimize sarmayalım diye konuşmuyoruz diyorsun. Benim evlilik müessesinden anladığım, en kötü gününde ilk başını omzuna dayayacağın insanın eşin olduğudur.
Hem avukat değil misin sen??? Bu işlerin üstesinden gelmek, yalan yanlış sizi suçlu gösterecek bir raporun itirazını yapabilmek, çatır çatır sigortadan para alabilmek senin zaten işin değil mi? Bizim gibi normal insanların başına gelse çözüm için gelecekleri kişi bir avukat olarak sen değil misin? Niye sanki bu işlerden hiç anlamıyor ya da böyle bir davaya hiç bakmamış bile olsan üstesinden gelemeyecekmiş gibi konuşuyorsun? Ayrıca asgari ücretle çocuk okutup ev geçindiren milyonlarca insan var. Avukatım diyorsun boru mu en kıçı kırık dava için bile 5 binden açıyorsunuz kapıyı, eşim subay diyorsun Allah daha çok versin tabi de sizin eve giren para ne kadar az olabilir ki ölmeyi istiyorsun?
Dur bakalım daha yaşın 26, anne oluyorsun hayat sana daha neler gösterecek? Ne demek bebek olmasaydı uyanmak istemezdim? Allah en çok sevdiklerini imtihanla sınarmış. Aç bi oku bakalım peygemberimizin hayatını, ömrü güllük gülistanlık mıymış..

Ayrılmış anne-babanın çocuğu olmak nedir bilmiyorum ama eminim ki çok zordur. Hayat şimdiye kadar seni çok zorlamış olabilir. Yaşamayı istediğin ama yaşayamadığın bir hayatın da olmuş olabilir. Ama ömür bu sebeplerin arkasına sığınarak geçmez. Acilen silkelenmeli ve kendine gelmelisin. Hayalleri bir yana bırak ve gerçek hayatı kucakla lütfen. Olduğun kişiyi, yaşadığın hayatı kabullen ve onu gerçek anlamda iyileştirmeye çalışarak yoluna devam et. Ne demek istediğimi çok iyi anladığını düşünüyorum...

çok geçmiş olsun size bebeğe bişey olmamısya buna şükür mal gider yerine daha iyisi gelir can gelmez tekrar gecmış olsun verılmıs sadakanız varmıs

Sen nasıl oldun dgulkts ?
Benim bi kaç gündür geçmeyen ishalim var dün karın ağrısı da yaptı bagırsaklarımı mı üşüttüm bilmiyorum havalar çok soğudu ve bizim hala kaloriferleri yakmıyorlar malesef
sabah hep üşüyerek kalkıyorum ondan oldu diye doktora danışmadım ama

bu soruyu benım ıcınde cevaplasanız bırde mesala drlardan bırınden raporu aldık bu dogumuda orda yapacağımız anlamına gelmiyor degıl mı
şu yüzden soruyorum en son ıshal vakamda 1 gun ozelde 2 gun unıversıte hastanesınde tedavı gördüm ozelı rahat olduğu ıcın unıversıte hastanesını drun prof+yenıdogan yogunbakımın olması+ kendı personellerı olduğum için+ gece gunduz deneyımlı bıssuru asıstanın olmasından dolayı ıstıyorum yanı doğumu nerede yapacağım konusunda kafam çok karışık
o yüzden bence güzel soru bılgııs olanlar paylaşırsa sevınırım

aynen , hatta 2 hafta sonra iznim başlıyor , 2 hafta sonrası yapacagım işlerin bile planını düşüyorum 7 yıl ctesi dahil
iş hayatından sonra nasıl olacak merak ediyorum

Benimde iznime tam 1 ay var ama şimdiden tatil moduna girdim:)) işyerinde hiç bişey yapmak istemiyorum. sabah geliyorum off akşam olsa derken günü tamamlıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…