2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım ıshal ılk günkü gıbı su gıbı degıl afedersın bıraz toplanma var unıversıte hastanesındekı asısıtan zamanla düzelecek dedı 3 gun serumlarla beslendim bana bu dönemde süt yumurta yağlı yıyecekler kesınlıkle yasak demır hapı gynoferol kullanıyodum oda yasak oda ishal yapabilirmiş s yada gebelığın sonunda çıkan doğal ishal diyorlar söyleki artık süt üretimine başladığımız için dışardannda extra süt alınca ishal olabılıyormus bıde gynoferaol tuzu bıberı oldu tabı
bence ıshalını ıhmal etme ıshal erken doğum habercısıymıs benı o yüzden yatırdılar nst de sureklı sancıma baktılar bana da nasıl kontrol etmem gerektııgı anlatıldı şöyle kı ıkı göğsünün altına elinle bastır eger sertlık varsa kasılman vardır rahmın kasılması yukardan baslar dedıler o bölgeyı sureklı kontrol edıyorum
ihmal etmeyın kızlar etraınızdakı ınsanlar sıze pimpirikli olduğunuz söyleseler bıle ıhmal etmeyın güzel ALLAH ım bu kadar içimizde hissettirdi yokluklarını göstermesin

Canım doğumu orda yapacağın anlamına gelmez, tek söyleyebileceğim bu , o yüzden kendini karar vermek sanki doğuma karar vermek zorundaymışsın gibi hissetme , ama sgk sistemine işlenmesi ile ilgili bir durum bu dünden beri araştırıyorum, tabi aklım hala çok karışık

oncelikle gecmis olsun, sag salim kucagina alalim hepimiz insallah cocuklarimizi..
ama hayatimda bu kadar sacma bi aciklama duymadim.
sut urettigimiz icin extra sut alinca ishal olmak??
ishal erken dogum belirtisi??
belki sana yanlis aciklamislardir
kimseyi suclamak degil amacim, ama burda sağlıkla ilgili boyle yanlis seyler paylasilmamali..

Tam bilgi sahibi olmayarak sadece tahminlerimden yola çıkarak cevaplıyorum. Bence raporla doğum yaptığın hastane aynı olması gerekmez, şöyle ki uzak hastanelere kontrollere gidenler, bazen doğuma yetişemeyip en yakınındaki yere gitmek zorunda kalabiliyor.Yada o an farklı şehirde bulunabiliyor. Öyle bir şart olsaydı onların izin hakkı yanacakmıydı. Bu yüzden bence raporunu istediğin yerden alırsın. Ama dediğim gibi sadece tahmin.

Diğer arkadaş içinde şöyle bir durum olabilir. ( kim sormuştu unuttum.)
Madem iki yere gidiyorsun, 32, haftadaki ilk randevun hangisindeyse ona yazdırırsın raporu, ikinci dr a gittiğinde de sabah kendimi iyi hissetmedim. Sizin randevu geç olduğu için başka yere gittim oda bana raporumu yazdı. Siz yazmayın dersin.

Soruyu sen mi sormuştun? Bir önceki mesajımda fikir verdim onu uygulayabilirsin. Birde hastane sisteme işlemese bile sen muhasebeye yollayacaksın sonuçta evraklarını onlar işler. Benim tüp bebek tedavisi sırasında raporum vardı 2 sefer ayrı ayrı birini hastane işlemiş diğerini muhasebe işlemişti.

mesaj tekrarı

Ben bugün doktorumu arayacağım canım sorarım artık ona
ilaç değişikliği yapmadım çünkü beslenmem de değişmedi bakalım ne dicek
Benim Bebek zaten çok yukarda durduğu için göğüs altında hep sertlik var ordan anlayamam muhtemelen hep bi sertleşme oluyor o bölgede kafası orda çünkü

Melina yanlış anlamasın ama senin yazdıklarına olduğu gibi katılıyorum.şu hayatta neler var daha yeni ikizcanın yaşadığı olay.hangisi daha ağır.lütfen artık melinada eşine tutun.hayat hep pembe değil

Kızlar bu rapor alma işini çok kafanıza takmayın doktorlar içn hiç bi problem olmaz kimden isterseniz o yazsın ben başka bi doktordan yazdırdım diyince aa sen benim üstüme gül mü kokladın demezler :))
hatta ben kendime yakın olan hastaneden alayım 40dakikalık yolu gitmemiş olurum diye düşünüyordum ki benim Bebek bir hafta önde gözüktü ve gidince aldım raporu. Olmasa da ben hallederim diyecektim doktoruma.

canım o üstüme gül mü kokladın olayını ben ılk ılk düşüğümde yaşadım gayette isim vereyim ankarada bilenler bilir hrs dıye bı hastane var tamamen doğum ve tup bebkle ılgılı ılk gebelıgımde tavsıye uzerıne oraya gittim gazı unıversıtesı dışında ılk gıttıgım muayenede kalp atışını göremedı almamız lazım dedı tabı bız sok ağlaya ağlaya önce koru hastanesine gıttık ordan da aynı cevabı aldık cumartesı olduğu ıcın ben pazartesıyı beklıcem unıversıte hastanesınde prof du dr um oda görsün sonra krtaj olcam dedım pazartesı oda aynı seyı söyleyince salı operasyona aldılar benı gazı hasanesınde . 3 . günde atesım çıkınca haftasınuna denk gelınce bızde hrs den randevu aldık oraya gıtme gaflatınde bulundum ordakı dr benı görünce operasyonu nerde yaptırdıysan orda muayene ol dedı zaten psıkolıjım mahvolmuş durumda o durumda bıde benı alttan muayene ettı zaten kürtaj olmuşum kanamam var canım nasıl acıdı anlatamam yanı kısaca hrs kürtajı bende olmadın bana para kazandırmadım nıye bana kontrole geliyorsun dedı
o yüzden bende sımdı bırınden alırım dıgerınden böyle tepkıler görurum dıye çık korkuyorum

Benimde iznime tam 1 ay var ama şimdiden tatil moduna girdim:)) işyerinde hiç bişey yapmak istemiyorum. sabah geliyorum off akşam olsa derken günü tamamlıyorum:)

aynen ben de cok zorlayarak çalışıyorum , diger arkadaşlara iş aktarıyorum , hergun e bebek alışveriş siteleri forumlar vs..
vakıt geçiriyorum .7,5 saatten fazla calışma saatim , erken cıkma hakkım var ama minibüsle in- bin çok zor oluyor, yer veren oluyo vermeyen oluyo , mecbur mesai bitişine kadar bekliyorum (

ee yuh yani ne merhametsiz bi insanmış

Her ihtimale karşın yapılıyor bu iğne. zararı olan bir şey değil ben bu sabah yaptırdım. birazcık yakıyor sadece

evet ilk kez anam doğum yakın dedim. birde gittiğimde birinin sancısı gelmişti yatış verdiler bööööleeee önümden geçince iyice etkilendim sanırım.

hadi ya. ben bu sabah yaptırdım. eşim kızılaydan aldı. 3 tl vermiş sadece çok yaktı yapılırken ama hızlı geçti ağrısı. eczacı demedi bize birşey sadece buradan alamazsın dedi kızılaya gideceksin dedi. eşim kızıyordu hatta 3 tl ilaç parası verdim 6 tl otopark diye

kızlaaar randevum haftaya pazartesi yani 32+4 olacağım çalışabilir raporu için geç mi? bi dezavantajı olur mu izin aktarma konusunda kafam karıştı

çookk geçmiş olsun. şuan daha iyisinzdir inşallah

bunu söyleyen unıversıte hastanesınde kı doçent dr benı usg ıle muayene etıkten sonra benle ılgılenen prof dr u cepten arıyorlar durumumu anlatıyorlar prof da yatışını yaptırın hemen dıyor ertesı sabah gelıp kontrol edıyor gece bıyunca serum verdıler ve nst ye bağladılar bu prof dedıgım kısıde perınatolojı başkanı olur aynı zamanda yanlış bır tedavı uygulandığını yada yanlış bılgı verıldıgını sanmıyorum
paylaştım burda çünkü burda belkı başka bırılerı de aynı sıkıntıyı yaşamışlardır belkı bır fıkır olur ısteyen alır ısteyen almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…