iyiyim canim, cok tesekkur ederim :)
yatiyorum annemde..
yattigim yerde alisveris yapiyorum, aynen devam :)
Senin gittiğin doktor çok vicdansızmış ama başına ne gelip de başka bi yere gittiğini nerden bilebilir kicanım o üstüme gül mü kokladın olayını ben ılk ılk düşüğümde yaşadım gayette isim vereyim ankarada bilenler bilir hrs dıye bı hastane var tamamen doğum ve tup bebkle ılgılı ılk gebelıgımde tavsıye uzerıne oraya gittim gazı unıversıtesı dışında ılk gıttıgım muayenede kalp atışını göremedı almamız lazım dedı tabı bız sok ağlaya ağlaya önce koru hastanesine gıttık ordan da aynı cevabı aldık cumartesı olduğu ıcın ben pazartesıyı beklıcem unıversıte hastanesınde prof du dr um oda görsün sonra krtaj olcam dedım pazartesı oda aynı seyı söyleyince salı operasyona aldılar benı gazı hasanesınde . 3 . günde atesım çıkınca haftasınuna denk gelınce bızde hrs den randevu aldık oraya gıtme gaflatınde bulundum ordakı dr benı görünce operasyonu nerde yaptırdıysan orda muayene ol dedı zaten psıkolıjım mahvolmuş durumda o durumda bıde benı alttan muayene ettı zaten kürtaj olmuşum kanamam var canım nasıl acıdı anlatamam yanı kısaca hrs kürtajı bende olmadın bana para kazandırmadım nıye bana kontrole geliyorsun dedı
o yüzden bende sımdı bırınden alırım dıgerınden böyle tepkıler görurum dıye çık korkuyorum
bunu söyleyen unıversıte hastanesınde kı doçent dr benı usg ıle muayene etıkten sonra benle ılgılenen prof dr u cepten arıyorlar durumumu anlatıyorlar prof da yatışını yaptırın hemen dıyor ertesı sabah gelıp kontrol edıyor gece bıyunca serum verdıler ve nst ye bağladılar bu prof dedıgım kısıde perınatolojı başkanı olur aynı zamanda yanlış bır tedavı uygulandığını yada yanlış bılgı verıldıgını sanmıyorum
paylaştım burda çünkü burda belkı başka bırılerı de aynı sıkıntıyı yaşamışlardır belkı bır fıkır olur ısteyen alır ısteyen almaz
Cnm cok sevindik iyi olmana ohhh annende keyfine bak bol bol aliaveris yap ne guzel rahatliyor insan eeee neler aldim bizede soyle :)
Geç degil raporu alabilirsin canım gittiğindekızlaaar randevum haftaya pazartesi yani 32+4 olacağım çalışabilir raporu için geç mi? bi dezavantajı olur mu izin aktarma konusunda kafam karıştı
Geç degil raporu alabilirsin canım gittiğinde
Dezavantaj olmaz
muhtemel Doğum tarihini yazıp o tarihten üç hafta öncesine kadar çalışabilir yazıyor o raporda
çok geçmiş olsun size bebeğe bişey olmamısya buna şükür mal gider yerine daha iyisi gelir can gelmez tekrar gecmış olsun verılmıs sadakanız varmıs
benimde çantam hazır değil sabun tozu alınacak. eltim kasım annesi çarşamba doğum yapacak aramızda 6 hafta vardı.çok heycanlıyım bende.özellikle o doğurunca sıra gelmiş hissedeceğimKızlar kasım anneleri Doğum yapmaya başlamışlar hep
Benimde kafamda deli sorular
Sizinde öylemi eşim çok düşünüyorsun diyor ama elimde değil daha hastane çantası hazır değil beşik alınmadı Doğum nasıl olucak korku var heyecan var nasıl yenicem bunu sonu güzel biter inşallah hepimizinde
iyi bari çünkü sonraya ne kadar çok doğum iznim kaldı o kadar iyi.hatta bana kalsa doğuruncaya kadar çalışırım.öğretmenim eylüle kadar başlamak istemiyorum.muhtemelen iki ay ücretsiz almam gerekecekGeç degil raporu alabilirsin canım gittiğinde
Dezavantaj olmaz
muhtemel Doğum tarihini yazıp o tarihten üç hafta öncesine kadar çalışabilir yazıyor o raporda
kızlaaar randevum haftaya pazartesi yani 32+4 olacağım çalışabilir raporu için geç mi? bi dezavantajı olur mu izin aktarma konusunda kafam karıştı
Can'ım bende henüz hastane çantasını hazırlamadım yıkamadım bile daha hiç birşeyi.stres yapma.bende bu hafta içi yapmayı düşünüyorum hepsini.beşiği aldık ama bizde kurmadık henüz.yaparsın panik yapmaKızlar kasım anneleri Doğum yapmaya başlamışlar hep
Benimde kafamda deli sorular
Sizinde öylemi eşim çok düşünüyorsun diyor ama elimde değil daha hastane çantası hazır değil beşik alınmadı Doğum nasıl olucak korku var heyecan var nasıl yenicem bunu sonu güzel biter inşallah hepimizinde
Can'ım bende henüz hastane çantasını hazırlamadım yıkamadım bile daha hiç birşeyi.stres yapma.bende bu hafta içi yapmayı düşünüyorum hepsini.beşiği aldık ama bizde kurmadık henüz.yaparsın panik yapma
kızlar yazmadan edemedim bende 2016 ocak annesiyim,bizde sizler gibi yazıyorduk çok güzel duygular, Rabbim sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin, şimdi 10 aylık olduk bile çok şükür :)
vakit daraldıkca merak ve heyecan artıyor ♥ , bizi neler bekliyor , sütüm gelecek mi ? normal dogum yapabilecek miyim ?
son anda bir aksilik cıkar mı ? erken doğar mı ? gününde mi dogacak geç mi gelecek
canım bende 32. haftadayım.4 ocak tahmini doğum ama benim kesin sezeryan beklemiycez 4 ocağı.nst ye 32. haftadan sonra alıcaklar artık sancı takibi içinben de 2 hafta sonra yapıcam cnm 33 -34 . hafta 1 haftada hallolur hepsi diye düşünüyorum , kacıncı haftadasın cnm ?
kızlar hiç nst ye giren oldu mu ? kacıncı hafta nst ile bakılıyor. sancımız ne zaman nst de cıkmaya başlamalı ? sadece dogum zamanı mı?
32. haftada dr muayeneye cagırdı hem raporu verecek hemde nst ye girmeye başlayacak mısım :)ben de 2 hafta sonra yapıcam cnm 33 -34 . hafta 1 haftada hallolur hepsi diye düşünüyorum , kacıncı haftadasın cnm ?
kızlar hiç nst ye giren oldu mu ? kacıncı hafta nst ile bakılıyor. sancımız ne zaman nst de cıkmaya başlamalı ? sadece dogum zamanı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?