2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
birde aranızda manisada oturup hakan çelik isimli dr a giden var mı? sezeryandan sonra normal doğum istiyorum ama oturduğum yerde hiiç destekleyen yok. manisada o bir deneriz demiş. ailem orada oturuyor.5 saat yolu göze alıp 39 da gitsem mi acaba???

Senin gittiğin doktor çok vicdansızmış ama başına ne gelip de başka bi yere gittiğini nerden bilebilir ki
Benim doktorum hiç öyle tavırda olmadığı için belki de öyle düşünüyorum hepsini.ben yaz tatili diye memlekette olduğum için 3 ay gidemedim mesela sonra gittiğimde nerelerdesin sen çok uzun oldu ddi gülümseyerek ve aynen devam ettik.
Hiç de hakkı yok.senin üzüntün sana yeter şikayetçi olsaydın keşke.

canim istedigi kadar prof olsun, kim olursa olsun, boyle bisey demez, sen yanlis anladin o zmn.

"sut urettigimiz icin disardan extra sut alirsak ishal oluyormusuz.."

bunu bana kimse aciklayamaz kusura bakma.
:)) okudugumdan beri guluyorum.

ishal gebeligin hicbir doneminde istenmeyen bir durum, basinda ortasinda sonunda farketmez.
annede su ve elektrolit kaybi sonucu bebegin hayatini tehlikeye atabilecek derecede onemli ve muhakkak tedavi edilmesi gereken bi olay.
ishal erken dogum belirtisi degil, olamaz, ama ishali tedavi etmezsen erken dogum olabilir.
ikisi cok farkli seyler, ben bilgi verdim isteyen alir istemeyen almaz diyemezsin cunku senin yazdiklarin bilgi degil dupeduz sacmalik.

burda bunlari okuyan bir suru anne adayi var..
ishal olan bi anne adayinin
"eyvah erken dogum yapiyorum" diye gereksiz yere strese girmesine neden oluyorsun farkinda olmadan.

Kızlar kasım anneleri Doğum yapmaya başlamışlar hep
Benimde kafamda deli sorular
Sizinde öylemi eşim çok düşünüyorsun diyor ama elimde değil daha hastane çantası hazır değil beşik alınmadı Doğum nasıl olucak korku var heyecan var nasıl yenicem bunu sonu güzel biter inşallah hepimizinde

Cnm cok sevindik iyi olmana ohhh annende keyfine bak bol bol aliaveris yap ne guzel rahatliyor insan eeee neler aldim bizede soyle :)

telsiz nevresim takimi fln aldim, simdi de mevlut kiyafeti bakiyorum :))
herkese tek tek yazamadim, sizler nasilsiniz?

Eklentiler

• IMG_0858.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 79
kızlaaar randevum haftaya pazartesi yani 32+4 olacağım çalışabilir raporu için geç mi? bi dezavantajı olur mu izin aktarma konusunda kafam karıştı
Geç degil raporu alabilirsin canım gittiğinde
Dezavantaj olmaz
muhtemel Doğum tarihini yazıp o tarihten üç hafta öncesine kadar çalışabilir yazıyor o raporda

Dezavantaj olmaz
muhtemel Doğum tarihini yazıp o tarihten üç hafta öncesine kadar çalışabilir yazıyor o raporda

sen dogumu nerde yapacagina karar verdin mi, sanki ankaraya geliym fln diyordun?
antepten niye vazgeciyorsun?
ailen burda mi, o yuzden mi?

çok geçmiş olsun size bebeğe bişey olmamısya buna şükür mal gider yerine daha iyisi gelir can gelmez tekrar gecmış olsun verılmıs sadakanız varmıs
  • Canım asıl sen nasılsın?ıshal ve ateş tamamen kesıldı dımı?

benimde çantam hazır değil sabun tozu alınacak. eltim kasım annesi çarşamba doğum yapacak aramızda 6 hafta vardı.çok heycanlıyım bende.özellikle o doğurunca sıra gelmiş hissedeceğim

Dezavantaj olmaz
iyi bari çünkü sonraya ne kadar çok doğum iznim kaldı o kadar iyi.hatta bana kalsa doğuruncaya kadar çalışırım.öğretmenim eylüle kadar başlamak istemiyorum.muhtemelen iki ay ücretsiz almam gerekecek

Kızlar merhabalar geçmişe bakamadım feci gribim akşam acile gittik nefes alamıyorum. Ama manyak dr kbb görmesi lazım yqrın gel diye yolladı kafamı kaldıramadan yatıyorum.
Sizlerde ne var ne yok

kızlaaar randevum haftaya pazartesi yani 32+4 olacağım çalışabilir raporu için geç mi? bi dezavantajı olur mu izin aktarma konusunda kafam karıştı

geç olmaz canım , kendini kötü hissedene kadar çalışabilirsin ya da çalışır raporu yazdırıp yıllık izin yazabilirsin . hem o ayın maaşını tam alırsın hem de o süre dogum sonrasına aktarılır

Can'ım bende henüz hastane çantasını hazırlamadım yıkamadım bile daha hiç birşeyi.stres yapma.bende bu hafta içi yapmayı düşünüyorum hepsini.beşiği aldık ama bizde kurmadık henüz.yaparsın panik yapma

ben de 2 hafta sonra yapıcam cnm 33 -34 . hafta 1 haftada hallolur hepsi diye düşünüyorum , kacıncı haftadasın cnm ?

kızlar hiç nst ye giren oldu mu ? kacıncı hafta nst ile bakılıyor. sancımız ne zaman nst de cıkmaya başlamalı ? sadece dogum zamanı mı?

kızlar yazmadan edemedim bende 2016 ocak annesiyim,bizde sizler gibi yazıyorduk çok güzel duygular, Rabbim sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin, şimdi 10 aylık olduk bile çok şükür :)

vakit daraldıkca merak ve heyecan artıyor ♥ , bizi neler bekliyor , sütüm gelecek mi ? normal dogum yapabilecek miyim ?
son anda bir aksilik cıkar mı , hadi acil sezaryene derler mi ? epidural mi ? tam narkoz mu ? erken doğar mı ? gününde mi dogacak geç mi gelecek ?? ....

vakit daraldıkca merak ve heyecan artıyor ♥ , bizi neler bekliyor , sütüm gelecek mi ? normal dogum yapabilecek miyim ?
son anda bir aksilik cıkar mı ? erken doğar mı ? gününde mi dogacak geç mi gelecek

biliyorum canım o heyecanları hiç kaygılanmayın her şey olması gereken gibi oluyor, ben yaptığım hatayı söyliyim ben sezeryan oldum sütüm gelmedi çok stres oldum az geldi bebeğim emmedi mama verdik mecbur, herkes baklava ye helva ye dedi durdu hiç bişeye yaramadı, şimdiki aklım olsaydı bol su içerdim normal beslenirdim ve sadece tahin yerdim çok az pekmezle, milleti dinledim kilo aldım başka bişey olmadı

canım bende 32. haftadayım.4 ocak tahmini doğum ama benim kesin sezeryan beklemiycez 4 ocağı.nst ye 32. haftadan sonra alıcaklar artık sancı takibi için

32. haftada dr muayeneye cagırdı hem raporu verecek hemde nst ye girmeye başlayacak mısım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…