2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ne yalan söyleyeyim ben korktum.
ishal olup da bi kaç gün geçmeyince fena üşüttüm fln diyordum ama üstüne burda erken Doğum belirtisi diye okuyunca bi de dün karın ağrısı eklenince eyvah dedim bana bi şeyler oluyor :)
Tabi ben buradaki arkadaşların kötü niyetle yazmadığını biliyorum yardımcı olmak isteniyor ama dediğin de doğru insanın aklına takılıyor bazen kilosu boyu bile dert oluyor içimize zaten
En hassas dönemlere girdik galiba

Kızlar merhabalar geçmişe bakamadım feci gribim akşam acile gittik nefes alamıyorum. Ama manyak dr kbb görmesi lazım yqrın gel diye yolladı kafamı kaldıramadan yatıyorum.
Sizlerde ne var ne yok
Cok gecmis olsun canim. Isten gelip evde kosturmaca benimki de.
Kendimi hic iyi hissetmiyorum ben de umarim tekrar hastalanmiyorumdur.
Strese girdim herkes hazirlik yapiyoruz dedikce, su halde iki makine camasir attim bebeginkilerden. Yavastan baslayayim bari ne olur ne olmaz Allah korusun erkenden bir sey falan olmasin.

ben de o tür yorumları atlıyorum artık , sadece bebek doğum süreci , gebelik sıkıntıları , ürün secimi , hastene bebek tecrübeleri , alışveriş tecrübeleri gibi fikirleri okuyorum . . bu anneler grubunun da bunun için oldugu durunuyorum

Genel anestezı ıle yapılıyorsa bencede yaptırmamakta haklısın
Zaten amaç genel anestezi Olmasın
Bıraz kendıne gelınce yaptırman daha ıyı sanırım :/

nur_84 geçmiş olsun inş çabuk atlatırsın ya havalar çok soğudu
bugün evde kendin destekle bari doğal yollardan bol bol c vitamini al yat dinlen
Ben de bagırsaklardan sorunluyum koşa koşa tuvalete kaçıyorum sürekli :)

Canım yolculuk hiç sıkıntı değil ben kızımda 18 günlükken memlekete gittim. Daha rahat oldu en azından ayağa kalkmış oluyorsun.

Bende acıl durumluk aldım töpferden cok olumlu yorumlar okumuştum ama sanırım sma mantıklı

Sana da geçmiş olsun canım. Eşim getiriyor gribi ben çrkiyorum ya

Ben bunu anlamadim.
Nasil yani, bunları anlatan arkadas yalan mi soyluyormus?
Yorgunluktan ya devrelerim yandi, anlayamiyorum,ya da bildigin saf miymisim? Ay bi aydinlatin beni :/

Kızımda da hemşireye sormuştuk ilk gece sütüm gelmeyince bebeğin sarılıpı yükselmesin diye mama vermişti hemşire... bu seferde ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm

Canım mama konusunda hassas davranmanı öneririm,eğer hasttanede mama verilmesi gerekir derlerse hastanelerdeki mamalardan verdirmemeni öneririm, bi arkadaşımın kötü tecrübeleri oldu, hastane mamasıyla ilgili, tabi gerekirse kendin aldırabilirsin belki de gerekmez,

ya ben de o kadar ac karınla aktivya yiyorum meyve yiyorum , 3 lt su içiyorum ,her gun rezene yine de zar zor wc gidiyorum , o da tam iş yerimde denk geliyor ve burda klozet yok

Benim eşim yanıma gelebilir diye daha rahat seçim yapabiliyorum gidersek beraber gidip doğumu bekleyeceğiz sadece orda başbaşa beklemeyeceğiz de annem babamla beklemiş olacağız ama ev büyük zaten kocaman oda. ebeveyn banyolu fln rahat ediyoruz orda.
Ama son haftalar yolculuk ve doktor değişimi yapmak düşündürüyor işte.
Bence ssvd denenmeli madem cesaretin var. beş saatte eşin yetişebilir heralde Doğuma. Ama sen her anımda yanımda olsun dersen nst de sancılar belli oluyor az çok.
izin alıp yanında kalamaz mı bir hafta on gün?

Slm topikleri dolasirken gordum yazdiklarini. 2 cocukannesiyim ..Sahsi fikrim bebekle helede yeni dogmus 40 cikmamais bebisle yolculuk zordur soguk alma ihtimali yuksek ve terlememesi lazim. .ée haliyle alt degisme acikma ve sizin yokculugunuz hem sizi hem bebisnizi yorar. .eger size bakacak kv veya annenix gelebilecekse evde kalin 2 hafta zaten 2 haftada duzeni oturtdurrsunuz. ..ama illa cikacaksaniz bence hamileyken dinlene dinlene gidin :) saglikli dogumlar

Benım kv yanına Yurtdışına doguma gıtme ıhtımalınden Yanımda bı kutu bulundurayım ıstedım gece yada yolda fılan kullanmak gerekır bellı olmaz dıye
Töpfer ıçın cok cok olumlu yorumlar okudum ama kutu gelınce Aklım karıştı sma bağımlılık yaratmıyomuş glukoz olmadıgından
Evet aptamıl için cok olumsuz seyler var canım

Ben vermedim canım vermeyide düşünmüyorum. Zaten hastanede kalacağımız en fazla 2 gün

Ayy allah kolaylık versin canım ben bu yıl çalışmıyorum. O halde yetişemiyorum

sizin imkanlar epey müsaitmiş canım bizim öyle değil yani eşim çocuğum uzun süre annemde kalmam zor. evimiz o kadar geniş değil. ama ssvd yi de çoook istiyorum. ne var sanki gittiğim doktor deneriz dese kendi yuvamda yaşadığım yerde doğum yapsam. haftaya ikna etmeye çalışcam doktorumu

Tşkr ederim cvp için inş herkes sağlıkla dogum yapıp kavuşsun bebeğine.sizin de çocuklarınızı Allah bağışlasın :)
tüm tecrübeli annelerden fikir almak istiyorum ilk olunca insan nelerle karşılaşabileceğini bilmek istiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…