2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben kol ve bacak yanlarina kullaniyorum dik bir sekilde vurirsan daha rahat olur senin icin

Valla en azından saflıkta sınır tanımayan bir ben değilmişim buna sevindim ben zaten çok fazla yazmıyorum bencede bikaç gün ara vermek fena fikir değil sonra da bence sadece bebeklerle ilgili yazışalım kişisel problemleri mümkün olduğunca yansıtmayalım sonuçta hepimiz hamileyiz duygularımız daha farklı ben o gece rüyamda evimin yandığını eşimin de yanında bi kadınla beni orda bırakıp gittiğini gördüm neden birbirimize bunu yapalım ki

Bugüne kadar bu topicte kendimle ve yaşadığım sıkıntılarla ilgili yalan olan hiçbişey yazmadım ve yazmam da çünkü Allah tan korkarım...ama görüyorum ki bu konu artık açılış amacından tamamen çıkmış başka yerlere kaymış gitmiş artık ben de yazmayı düşünmüyorum ve ayrılıyorum arasıra okurum belki ama tadı kaçtı artık...benimle yazışan dertlerime destek olan gerçek ve samimi arladaşlara çok teşekkür ediyorum umarım herkes bebeğini kucağına sağlıkla hayırlısıyla alır hakkınızı helal edin Allah a emanet olun hoşçakalın...

Gerçekten hamile olduğunu yalan olabilir mi

çok ilginç ki bunları kurgulamakta bişey :) masmaviyim bide buluşalım falan dedik :) Buırdaki insanların hakkına girildi . Hepimiz hamileyiz ve cidden çok üzüldük insanların duygularıyla oynamak bu kadar basit demekki .

Foruma çok aktif olarak yazmasam da her yazılanı okudum hamileliğimin başından beri. Özellikle son haftalardaki olay psikolojimi bozdu, akşam evde tüm prizleri kontrol ediyorum. ya uykuda yangın çıkarsa nereden kaçarım diye düşünüp duruyorum. Gece soğuk olmasına rağmen kombiyi kapatıyorum korkudan. Burada bunca insanı ne hale getirdi bu arkadaş, günah değil mi bu halimizle bize. zaten sıkıntıdayız birde böyle yaparak dahada sıkıntıya soktu.

Allah doğru yolu göstersin ona, diyecek başka söz bulamıyorum

Way arkadaş game of Thrones a dönmüş iyice , Allah iyiliginizi versin ne diyim

Zaten genelde kopya çekiyorlar :)
ama açıkcası iyi oluyor yapsınlar daha kolay ulaşıyoruz :))

Tulumu bende çok beğendim Tüysüz olması çok hoşuma gitti . Benm alerjim olduğu içn tüylü şeyler hiç gitmem bebise de giydirmek istemiyorum . En kısa zamanda bakicam

Kızlar kv bebeğe saten işlemeli yorgan diktiriyormuş, şimdi ben ona nasıl nevresim geçircem. Beyaz süslü püslü bişey mi almam lazım çeyiz yorganı gibi
zaten 2 takım uyku seti var onların yorganı ve ayrıyetten normal desenli nevresim almıştım. Şimdi hiç kullanmasam gönlü kalır, kadında kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ama bendeki nevresime geçirsem sateni hiç görünmüyor diyecek. ne yapacağımı bilemedim

Geçen akşam burada olanları eşime anlattım, orası çok uğursuz topikmiş herkesin başına bişey geliyor bizim herşeyimiz yolunda maşallah yoksa bizim bebeğimizemi bişey olacak dedi. ( Allah korusun) benide korkuttu böyle diyerek. Hakikatten hergün bir olay.
Bukadar entrika bir araya nasıl geldi diye düşünüyordum
Evet çok üzüldüm kadın 2 çocukla nasıl olacak dedim ama bunda da vardır bir hayır dedim. Ama yalan olmasına sevindim.
İKİZCAN BUNLARI OKUYORSAN EŞİNDEN HELALLİK İSTE ADIMA LÜTFEN. ADAMIN BİR SÜRÜ GÜNAHINA GİRDİK KENDİ GÜNAHLARIMIZ YETMEZMİŞ GİBİ.

Söyle büyük yaptırsın çeyizine koyarsın :) Yorgan ilk etapta kullanılmayacak zaten ve o satenlerden banada kv yapmış ama kullanılmıyorlar keşke daha makbule geçeçeck kullanışlı bir eksiğini görseydi dediğin gibi onu nevresime geçirdinmi bir anlamıda kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…