2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Selam kızlar , derincim konuyu gayet açık bi şekilde ifade etmiş. Kendi işlerimi toparlayıp da yazamadım bir türlü. Eklemek istediğim bir şeyler daha olacak.

Maalesef arkadaşın tutarsız mesajlarından çok fazla kuşkulandık. Ne amaçla yaptığını bilemiyorum, ilgiyi mi seviyordu yoksa ruhsal problemleri mi vardı ama bu kadar hamile insanı sürekli üzmeyi başarıyordu.
Yangın olayına kadar görmemezlikten geliyordum mesajları, bir çoğumuz gibi ama yangın var, ev yandı bitti yalanlarına dayanamadık. Oturup gerçekten kendi evi yanmış gibi üzülen iyi kalpli insanlar var sonuçta burada. Hikayesini bir adım öteye gitmesini müsaade etmek istemedik.

Yalanını ortaya çıkartmak için ikizcan dayanamayıp boşanıyorum dedi. Evet üzgünüm sizi daha fazla üzmemek için yalan söylemek zorunda kaldı. Çünkü yalan hikayeler anlatan arkadaşın dramına dram eklemesini istemedi. Kocasına bu kadar laf sayılmasına da razı oldu. Lütfen kızmayın İkizcanım'a, o olmasaydı daha çoook dinlerdik hikayelerini.

Tartışma yaratmak ya da konuyu uzatmak istemiyorum, açıklık getirmek istedim. Umarım bu tarz olaylar bir daha yaşanmaz, güzel güzel birbirimize destek olmaya devam ederiz. :) <3

Bugünden beriyazacaktım @ikizcan2016 umarım açık yakalamak için bunu yazmıssındır diye ama konuda hassas olunca üzmek istemedim herşeyin düzmece olmasına sevindim açıkcası. Ancak sabahta bahsettiğim gibi gece yastığa başımı koyduğumda üzüldüğüm bir konuda sendin eşimle paylaştım üzüntümü ne diyeyim başka bilmiyorum.

Son düzenleme:
hayır melinanın yaptığı ne kadar yanlışsa ikizcanın yaptığıda o kadar yanlış ben melina ya artık üzülmüyordum ama ikizcanın durumuna daha çok üzüldüm.kendi adıma söylüyorum sabah kızımı okula göndermek için uyandığımda aklıma ilk gelen ikizcan oldu ve direk nasılsın diye yazdım.bunu çözmenin daha farklı yolları olabilirdi daha farklı bir konuda melinadan yardım istenenilirdi.söz konusu hamile bir kadının kocasının ona habersizce gönderdiği boşanma celbi olmak zorunda değildi.hepimiz hamileyiz ve geçmişte bir sürü kötü yaşanmışlıklarınız var bi yalancının yalanını ortaya çıkarmak için böyle bir yalan söylenmemeliydi.

bende sana katılıyorum başka konu mu kalmamıştı hamile bir kadının aldatılması yalanı söylendi.bende uzunca bir süre yazmam

Oyyy kızlar ben çokgerilerde kalmışım calisinca malesef zor oluyor girmek

Bence kızlar bi de şöyle düşünün
evet ikizcan a çok üzüldük
Ama bu tarz hikayelere sürekli maruz kalıp sürekli üzülmektense böyle bir kere üzülüp en azından olay çözülmüş oldu
Yoksa hepimiz gene Melinanın başına kötü bi şey geldi tüh yazık bu kıza diyip yalan bi şeye dua edecektik belki de sürekli.
En azından tek bir yalanla ortaya çıkarılmış oldu fevri davranmayalım bence
biz de ikizcanın kocasına saydırdık mesela kim ister kocasına sayılsın sövülsün o yalancı şahsiyet bile ağır laflar etmiş oldu adamcagıza hiç hak etmediği halde..burda herkesin içinden geçeni ama bi türlü dile getirilemeyeni o bu tarz bi yöntemle çözmek istemiş ve çözmüş
artık duygularımızla oynanmaması için yapmış bunu yani burdaki anneleri düşünerek yapmış kendi egosu kendi tatmini için degil.

Ayyyy ikizcanın söyledikleri boşanacagı gercek olmasın da valla dünden beri çok üzülüyodum yemin ederim rahatladım kocasının bu adiligi yapmadıgına da çok sevindimm ohhh yaaa

Teşekkürler Ayselcim.

bende sana katılıyorum başka konu mu kalmamıştı hamile bir kadının aldatılması yalanı söylendi.bende uzunca bir süre yazmam

Kızlar kızmakta haklısınız zaten yalanı her türlüsü kötü. Ama yangın olayının üstünden prim yapılıyordu, konuyu hızlıca çözmek için böyle yazmak zorunda kaldı. Senin ev yandı ama bana icra geldi bak mı deseydi yoksa ev yandı senin ama paylaşamadığımız miras mi var deseydi.

Arkadasın bir sonraki prim yapmak için yazacağı tahminim senaryoyu istersen özelden yazabilirim sana. Senaryo olmasına rağmen ne tahmin ettiğim şeyi burada yazmak istemem, kimseyi daha fazla üzmemek için. Bunu engellemek için artık beklemek istemedi.

Ayrıca ikiz de yazarken fazlasıyla üzüldü. Ki okursanız zaten öyle kurgulanmış, planlı da değildi. hızlıca alınan bir karardı. İnsanların kandırılmasına dayanamadı, ilgiyi üstüne çekmek için değil herkesi düşünerek yazdı.

Yalan olduğu kanıtlanınca, her şey ortaya çıkınca açıklama yapmak istedim. Sonuçta ikizin amacı kimseyi üzmek değil tam tersiydi. Çektiği vicdan azabını, sabaha kadar uyuyamamasını ben biliyorum.

Tartışma yaratmak için açıklama yapmıyorum. Gerçek şekli ile olaylar bilinsin istediğimiz için yazıyorum. Haksız bulanlar da olabilir, anlayış gösterenler de. Konu umarım daha da uzayıp gitmez.

Benim için önemli olan açıkcası ikizcanın böyle bi derdinin olmaması duyduğumda ilk buna sevindim
Hatta yüzümde bi gülümseme oldu :)
Kandırıldım diye düşünen arkadaşlar siz haklısınız çünkü samimi bi şekilde üzüldünüz gerçekten ben de üzüldüm ama buna ikizcanı sevdiğimiz için üzüldük.onu samimi bulduk
Ee o da gerçekten samimiymiş ki anneler daha fazla kandırılmasın üzülmesin diye bi kerelik böyle yapmış bence bu çok haklı bi yalan olmuş.

Ben de o kişinin bi sonraki yalanını tahmin edebiliyorum aslında

ama zaten ikizcan hesabını dondurdu sanırım

Kızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.

Cnm bende kullaniyorum annem banada kiziyor ama arabasiz nasil yaparim :) sonucta kaza bu sofor koltugunda bile olmasan yan koltukta olsan ayni zarar o bu arada istanbulda isen kullanma :)

Vay be buralar eskiden hep bağ bahçeydi dermişim,şimdi hep entrika olmuş,neler olmuş ya öyle ikizcan ve diğer arkadaşın durumuna bende üzülmüştüm allahım şurda yazan hiçbirşeye üzülmicem artık

Bu olaydan en cok ben etkilendim canim gercekten cok uzuldim ayni sey basima geldi
Seneler once evim yandi insan boyle bi olayi nasil
Ilgi cekmek icin kullanir bende tv lerden izlerken
Normal geliyordu insan basina gelince anliyor
Simdi tv deki evi yananlari o kadar iyi anliyorum ki ben hakkimi helal etmiyorum gerçek ten cok uzuldum devamli da yazdim yalanlari falan ben
Anlamadim gercekten sizler nasil anladiniz bravo
Ikizcan olayinin o kisinin yalanini çıkarmak icin oldugunu ogrenince inanin rahatladım
Peki bu kisi hamile mi ? Oda mi yalan

Arkadaşlar bence kimse biyere gitmesin ikizcan helal olsun sana herşeyi ortaya çıkardıgın için teşekkür ederim kimse kocasına küfür edilmesine izin vermez sen çok iyi bi arkadaşsın herseyi forum için yaptın çok teşekkür ederim canım ..

Ikizcan da mi gitti ya ne oluyor son dogumlar yaklaşmış gercekten kk da en kotu ocak anneleri siralamasina giricez diğer anneleri okuyorum ne guzel sonuna kadar destek veriyorlar ikizcan cordi yi al ve gel lutfen

Canim cok sevindim iyi olmaniza. Insallah hersey daha da iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…