Arkadaşlar biliyorum bir açıklama bekliyorsunuz. Balkon konuşması tadında birşey yazmak istemiyorum, site yönetimi dururken haddi mi de aşmak istemem ama dilim döndüğünce özetliyim.
Konuyu site yönetimine aktardık, kendileri de an itibari ile ilgili kişinin üyeliğini iptal etmiş gözüküyor.
Bahsi geçen arkadaş bildiğiniz üzere bize kendisini avukat olarak tanıttı ve hemen hemen her gün yeni bir psikolojik buhranla gelip burda yüzlerce mesaj yazdı. Topik gebeler ve bebekleri için açılmışken, adeta gündüz kuşağı tv programı tadına çevrilmiş ve çoğu da yalan beyan içeren yazılarla vaktimizi çaldı. Yazdığı mesajlara bakıldığında zaten bir topikte yazdığı bilgi ile başka bir topikte yazdığı bilgi bile örtüşmeyen, artık kendi yazdığı yalanları bile takip edemeyecek kadar çok yalan söyleyen bir şahısla karşı karşıyayız..
İkizcan arkadaşımıza Özel mesajdan yazarak kendisi olduğunu iddia ettiği avukat bayanı bulduk ve görüştük! Ne bu foruma üye nede şahsi cep numaram diye verdiği telefon numarası bu avukata ait. Avukat ile yaptığımız mesaj ve mail yazışmaları şahsi mail ve telefon bilgileri de içerdiği için burdan paylaşamıycam. Ama bunların hepsi site yönetimi ile görsel olarak paylaşıldı.
Yalan söylediğinden emin olduğum böyle bir üyenin varlığı artık şahsıma ve görüyorum ki birçok arkadaşımıza da rahatsızlık vermiştir.Bu sebeple konuya vakıf arkadaşlar olarak durumu yönetimle paylaştık, çok şükür ki gereken yardım ve müdahaleyi de aldık. Maalesef ki topiğin tadı bu tarz şeylerle fazlasıyla kaçırıldı ve eski tadının gelebilmesi için bu tür zihniyetlere yer verilmemesi gerekiyor. Umarım buranın gebeler ve bebekleri için açılmış bir topik olduğunu yeniden hatırlar, gerçek anlamda bize faydalı bilgiler paylaşır ve bu stresli zamanlarımızı birbirimize olumlu destek olarak geçiririz.
Bugünden beriyazacaktım @ikizcan2016 umarım açık yakalamak için bunu yazmıssındır diye ama konuda hassas olunca üzmek istemedim herşeyin düzmece olmasına sevindim açıkcası. Ancak sabahta bahsettiğim gibi gece yastığa başımı koyduğumda üzüldüğüm bir konuda sendin eşimle paylaştım üzüntümü ne diyeyim başka bilmiyorum.Selam kızlar , derincim konuyu gayet açık bi şekilde ifade etmiş. Kendi işlerimi toparlayıp da yazamadım bir türlü. Eklemek istediğim bir şeyler daha olacak.
Maalesef arkadaşın tutarsız mesajlarından çok fazla kuşkulandık. Ne amaçla yaptığını bilemiyorum, ilgiyi mi seviyordu yoksa ruhsal problemleri mi vardı ama bu kadar hamile insanı sürekli üzmeyi başarıyordu.
Yangın olayına kadar görmemezlikten geliyordum mesajları, bir çoğumuz gibi ama yangın var, ev yandı bitti yalanlarına dayanamadık. Oturup gerçekten kendi evi yanmış gibi üzülen iyi kalpli insanlar var sonuçta burada. Hikayesini bir adım öteye gitmesini müsaade etmek istemedik.
Yalanını ortaya çıkartmak için ikizcan dayanamayıp boşanıyorum dedi. Evet üzgünüm sizi daha fazla üzmemek için yalan söylemek zorunda kaldı. Çünkü yalan hikayeler anlatan arkadaşın dramına dram eklemesini istemedi. Kocasına bu kadar laf sayılmasına da razı oldu. Lütfen kızmayın İkizcanım'a, o olmasaydı daha çoook dinlerdik hikayelerini.
Tartışma yaratmak ya da konuyu uzatmak istemiyorum, açıklık getirmek istedim. Umarım bu tarz olaylar bir daha yaşanmaz, güzel güzel birbirimize destek olmaya devam ederiz. :) <3
hayır melinanın yaptığı ne kadar yanlışsa ikizcanın yaptığıda o kadar yanlış ben melina ya artık üzülmüyordum ama ikizcanın durumuna daha çok üzüldüm.kendi adıma söylüyorum sabah kızımı okula göndermek için uyandığımda aklıma ilk gelen ikizcan oldu ve direk nasılsın diye yazdım.bunu çözmenin daha farklı yolları olabilirdi daha farklı bir konuda melinadan yardım istenenilirdi.söz konusu hamile bir kadının kocasının ona habersizce gönderdiği boşanma celbi olmak zorunda değildi.hepimiz hamileyiz ve geçmişte bir sürü kötü yaşanmışlıklarınız var bi yalancının yalanını ortaya çıkarmak için böyle bir yalan söylenmemeliydi.Selam kızlar , derincim konuyu gayet açık bi şekilde ifade etmiş. Kendi işlerimi toparlayıp da yazamadım bir türlü. Eklemek istediğim bir şeyler daha olacak.
Maalesef arkadaşın tutarsız mesajlarından çok fazla kuşkulandık. Ne amaçla yaptığını bilemiyorum, ilgiyi mi seviyordu yoksa ruhsal problemleri mi vardı ama bu kadar hamile insanı sürekli üzmeyi başarıyordu.
Yangın olayına kadar görmemezlikten geliyordum mesajları, bir çoğumuz gibi ama yangın var, ev yandı bitti yalanlarına dayanamadık. Oturup gerçekten kendi evi yanmış gibi üzülen iyi kalpli insanlar var sonuçta burada. Hikayesini bir adım öteye gitmesini müsaade etmek istemedik.
Yalanını ortaya çıkartmak için ikizcan dayanamayıp boşanıyorum dedi. Evet üzgünüm sizi daha fazla üzmemek için yalan söylemek zorunda kaldı. Çünkü yalan hikayeler anlatan arkadaşın dramına dram eklemesini istemedi. Kocasına bu kadar laf sayılmasına da razı oldu. Lütfen kızmayın İkizcanım'a, o olmasaydı daha çoook dinlerdik hikayelerini.
Tartışma yaratmak ya da konuyu uzatmak istemiyorum, açıklık getirmek istedim. Umarım bu tarz olaylar bir daha yaşanmaz, güzel güzel birbirimize destek olmaya devam ederiz. :) <3
bende sana katılıyorum başka konu mu kalmamıştı hamile bir kadının aldatılması yalanı söylendi.bende uzunca bir süre yazmamVay arkadaş o yalan bu yalan. Bende oturdum herkesin derdine üzüldüm salak gibi iyi mi. Aldatılmaktan başka avukatlık konu mu yoktu yahu. Ben en iyisi bi kaç gün belki de bi kaç hafta yazmam kendimi epey salak hissediyorum su an
Ayyyy ikizcanın söyledikleri boşanacagı gercek olmasın da valla dünden beri çok üzülüyodum yemin ederim rahatladım kocasının bu adiligi yapmadıgına da çok sevindimm ohhh yaaaSelam kızlar , derincim konuyu gayet açık bi şekilde ifade etmiş. Kendi işlerimi toparlayıp da yazamadım bir türlü. Eklemek istediğim bir şeyler daha olacak.
Bence kızlar bi de şöyle düşünün
evet ikizcan a çok üzüldük
Ama bu tarz hikayelere sürekli maruz kalıp sürekli üzülmektense böyle bir kere üzülüp en azından olay çözülmüş oldu
Yoksa hepimiz gene Melinanın başına kötü bi şey geldi tüh yazık bu kıza diyip yalan bi şeye dua edecektik belki de sürekli.
En azından tek bir yalanla ortaya çıkarılmış oldu fevri davranmayalım bence
biz de ikizcanın kocasına saydırdık mesela kim ister kocasına sayılsın sövülsün o yalancı şahsiyet bile ağır laflar etmiş oldu adamcagıza hiç hak etmediği halde..burda herkesin içinden geçeni ama bi türlü dile getirilemeyeni o bu tarz bi yöntemle çözmek istemiş ve çözmüş
artık duygularımızla oynanmaması için yapmış bunu yani burdaki anneleri düşünerek yapmış kendi egosu kendi tatmini için degil.
Vay arkadaş o yalan bu yalan. Bende oturdum herkesin derdine üzüldüm salak gibi iyi mi. Aldatılmaktan başka avukatlık konu mu yoktu yahu. Ben en iyisi bi kaç gün belki de bi kaç hafta yazmam kendimi epey salak hissediyorum su an
bende sana katılıyorum başka konu mu kalmamıştı hamile bir kadının aldatılması yalanı söylendi.bende uzunca bir süre yazmam
Benim için önemli olan açıkcası ikizcanın böyle bi derdinin olmaması duyduğumda ilk buna sevindimTeşekkürler Ayselcim.
Kızlar kızmakta haklısınız zaten yalanı her türlüsü kötü. Ama yangın olayının üstünden prim yapılıyordu, konuyu hızlıca çözmek için böyle yazmak zorunda kaldı. Senin ev yandı ama bana icra geldi bak mı deseydi yoksa ev yandı senin ama paylaşamadığımız miras mi var deseydi.
Arkadasın bir sonraki prim yapmak için yazacağı tahminim senaryoyu istersen özelden yazabilirim sana. Senaryo olmasına rağmen ne tahmin ettiğim şeyi burada yazmak istemem, kimseyi daha fazla üzmemek için. Bunu engellemek için artık beklemek istemedi.
Ayrıca ikiz de yazarken fazlasıyla üzüldü. Ki okursanız zaten öyle kurgulanmış, planlı da değildi. hızlıca alınan bir karardı. İnsanların kandırılmasına dayanamadı, ilgiyi üstüne çekmek için değil herkesi düşünerek yazdı.
Yalan olduğu kanıtlanınca, her şey ortaya çıkınca açıklama yapmak istedim. Sonuçta ikizin amacı kimseyi üzmek değil tam tersiydi. Çektiği vicdan azabını, sabaha kadar uyuyamamasını ben biliyorum.
Tartışma yaratmak için açıklama yapmıyorum. Gerçek şekli ile olaylar bilinsin istediğimiz için yazıyorum. Haksız bulanlar da olabilir, anlayış gösterenler de. Konu umarım daha da uzayıp gitmez.
Kızlar bu arada hala araba kullananınız var mı ben kullanıyorum ama annem artık kullanma bırak diyip duruyor.
Ben de dün yazdıklarında çelişkiler farketmiştim. Yazılarından bir yerde yangında evden dışarı kendimi zor attım demişti. Başka bir yerde de ben hastanedeydim annem herkese haber vermiş gibi bir cümle kurmuştu. Bir düzmece olduğunu sezmiştim ama insan bu kadar da psikopat olmaz herhalde diye düşünmüştüm. Çok iyi yapmışsınız site yönetimine bildirmekle. Yazık o arkadaş gerçekte her kimse üzüldüm onun için. Sağlıklı bir insanın yapabileceği bir davranış değil çünkü.[/QUOTE
O benimde dikkatimi çekmişti ama ya yanlış yazdı yada ben anlamadım demiştim bende.
Selam kızlar , derincim konuyu gayet açık bi şekilde ifade etmiş. Kendi işlerimi toparlayıp da yazamadım bir türlü. Eklemek istediğim bir şeyler daha olacak.
Tartışma yaratmak ya da konuyu uzatmak istemiyorum, açıklık getirmek istedim. Umarım bu tarz olaylar bir daha yaşanmaz, güzel güzel birbirimize destek olmaya devam ederiz. :)
Vîyyyy oda mı yalandı aşkolsun @ikizcan bari sonradan söyleseydin. Ben hiç onunda yalan olacağını düşünmemiştim saflıkta zirve yapmışım.
Vay arkadaş o yalan bu yalan. Bende oturdum herkesin derdine üzüldüm salak gibi iyi mi. Aldatılmaktan başka avukatlık konu mu yoktu yahu. Ben en iyisi bi kaç gün belki de bi kaç hafta yazmam kendimi epey salak hissediyorum su an
Valla kimse gitmesin diyordum ama şuan birşey diyemiyorum sizde haklısınız.
Eki Görüntüle 1907422 Bu tulumu çok beğendim kızlar bunu 3-6 ay almak daha mantıklı dimi ?
lcwya güzel şeyler gelmiş bebeklerimize
Zaten genelde kopya çekiyorlar :)Ben bunun aynisini GAP gordum lcw aynisini mi yapmis hahaha
Selam kızlar , derincim konuyu gayet açık bi şekilde ifade etmiş. Kendi işlerimi toparlayıp da yazamadım bir türlü. Eklemek istediğim bir şeyler daha olacak.
Kullanisli ama canim giydirmek falan cok rahat olur bayagi inceledim kararsiz kalmistim sonra vazgectim :) tuylu birsey aldimZaten genelde kopya çekiyorlar :)
ama açıkcası iyi oluyor yapsınlar daha kolay ulaşıyoruz :))
Canim cok sevindim iyi olmaniza. Insallah hersey daha da iyi olacakTeşekkür ederim canım yavaş yavaş hareket etmeye başladım çok şükür arada hafif ağrılar ve aci hissi oluyor tabi..
Kızım HİRANUR da iyi çok şükür suan tek sikintimiz sindirim süt denediler karnı şişmiş biraz bırakmışlar anne karninda gibi göbekten besleniyor şuan.. Dualarınızı esirgemeyin Allah in izni sizin dualarınız ile sagsalim kucagimiza alıp evimize getirmek te nasip olur insAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?