- 11 Mayıs 2016
- 299
- 222
- 23
Dr görüştünüz mü benimde kafam karıştıSağol cnm cevap için bi gün vurulmamak bile korkutuyor nedense ama son gün vurmamak geewk sanırım doktoru da bir arayayım
İnşaAllah canım cesaret edebilirim ama bilmiyorum korkuyorum akadar çok kötü yorumlar okudum ki epidural doğumla alakalı , kesinlikle epidural yapamam gibi ama bilmiyorum Rabbim inşaAllah o cesareti verir bana
nur_84 gecer insallah dedigin gibi. Senin kizin kac yasindaydi?
Ben de bekliyordum elbet ama bu kadarini degil acikcasi.
Benim ilgimi kiskaniyor hakli olarak, cunku normalde kızımın uzerine cok duserdim.
Simdi ister istemez sutuydu gaziydi mamasiydi derken hep bebekleyim.
Bazen aglayarak geliyor seni cok ozledim diye icim parcalaniyor.
Teyzesi gelecek yarin, biraz gezmeye falan gitsinler belki azcik havasi degisir.
Canım nasılsın nasıl gidiyor kaç günün kaldı normal .sezeryan bellimi
Benimki 8 yaşında canım 2. Sınıfta korkum okula gitmek istemeyecek Allahtan 15 tatil geliyor. Bakalım hayırlısıyla atlatalım inş.nur_84 gecer insallah dedigin gibi. Senin kizin kac yasindaydi?
Ben de bekliyordum elbet ama bu kadarini degil acikcasi.
Benim ilgimi kiskaniyor hakli olarak, cunku normalde kızımın uzerine cok duserdim.
Simdi ister istemez sutuydu gaziydi mamasiydi derken hep bebekleyim.
Bazen aglayarak geliyor seni cok ozledim diye icim parcalaniyor.
Teyzesi gelecek yarin, biraz gezmeye falan gitsinler belki azcik havasi degisir.
Ben 19.45 kizimi dogurdum gece 2 de yuruttuler beni.Onu bende anlamadım ki hem epidural hemde genel insanla alay ediyorlar tüm bayıltma ve uyuşturma tekniklerini hamileler üstünde deniyorlar gibi geldi :)
Sezaryenden çıktıktan ne kadar sonra yürütüyorlar canım hiç bilmiyorum sezaryen prosedürü nasıl olaylar nasıl ilerliyor doktora soruyorum akışına bırak diyor , akışı na bırak tüm metodları sende deneyelim diyor resmen guleyim mi ağlayayım mi şaşırdım
Seninki daha buyukmus daha cabuk alışır insallah.Benimki 8 yaşında canım 2. Sınıfta korkum okula gitmek istemeyecek Allahtan 15 tatil geliyor. Bakalım hayırlısıyla atlatalım inş.
Psikoloğumuz birdr sakın sen ablasın diye rol yüklemeyin kendisi söylesin dedi
Başakşehrdede durum aynı bazı araçlar gözükmüyor bile :) bende ogluma diyorum bi delilik yapma ewde dogarsın yoksaMerhabalar hanımlar nasılsınız istanbullular kar nasıl Beylikdüzünde yarım metreyi geçti sanırım artık kızım doğsun diye dua ederken şimdi biraz daha bekleyebilirsin diye pazarlık yapıyorum kızımla :)
Çok erken kaldirmislar seni kalkabildin mi?Ben 19.45 kizimi dogurdum gece 2 de yuruttuler beni.
Insallah kolay alisir oglun.Uuww gözüm korkmaya başladı..
4 yaş 9 aylık oğlum var. Bütün gün benimle oynuyor ,ilgime çok alışkın.
Bakalım biz de süreç nasıl ilerleyecek
benim de 4 yaş 9 aylık bir kızım var ve bebeğim şuan 21 günlük.gözünü korkutmak istemem ama seni biraz zorlayabilir.biz 3 gündür Bebek'le hastanedeyiz ablamız biraz fazla yakınlaşıyor sürekli kucağına almak istiyor ağzını yüzünü elliyor (bunlar da aslında birer kıskançlık göstergesidir)fazla elleme de diyilmiyor.onun için Ateş'imiz çıktı ve daha 20 günlük oğluma antibiyotik tedavisi başlandı.Uuww gözüm korkmaya başladı..
4 yaş 9 aylık oğlum var. Bütün gün benimle oynuyor ,ilgime çok alışkın.
Bakalım biz de süreç nasıl ilerleyecek
Can'ım biliyorsun benim sezeryandan sonra başım çok ağrımıştı.bende çok araştırdım bu baş Ağrı'sının erken yürümekle filan alakası yokmuş.tamamen anestezi uzmanının doğru uygulaması ile alakalıymış.ben epidural istemiştim bana anestezi uzmanı epiduralsiz iğnesiyle giriş yaptı ama epidural anestezi alanını tutturamadı ve epidural iğne ile spinal yapmak zorunda kaldı başımda o yüzden bu kadar çok ağrımışÇok erken kaldirmislar seni kalkabildin mi?
Bana aameliyattan 8 saat sonra kaldiriyoruz dediler ama durumum pek iyi degildi yaklasik 12 saat sonra kaldirdilar.
Anlamadigim bir sey var, anestezi uzmani ilk gun kaldirmasinlar bas agrisi olmaz erken kaldirildigi icin baslar agriyor ilk 24 saat cok onemli dedi.
E bu insanların birbirinden haberi yok mu digeri de 8 saat sonra hadi kalk diyor.
Neyse ki olmadi benim bas agrim.
İnş. Hasarsız atlatırız hep birlikte kendim biraz toparlanınca hemen dışarı çıkarmeliyım ki bebekten dolayı hayatının kısıtlandığını düşünmesin. Bizim anneannemiz biraz sorun yarattıracak gibi çok kısıtlıyor kızımı birde benimki asi bağırınca ben zaten bebeği çok sevecem falan diyor uyarıncada surat asıyor.Seninki daha buyukmus daha cabuk alışır insallah.
Ben de duydum o sen abla oldun soyle boylr denmesin diye, ben hala minigim , prensesim falan diyorum da iste sadece benim dememle olmuyor malesef.
Anaokuluna gidiyordu kizim ve malesef evet gitmiyor su an.
37.haftada ben izne ayrildim o da o gun birakti okulu.
Cok da ustelemedim yalan yok ama iyi mi yaptim kotu mu yaptim bilmiyorum.
Ogretmeni de gelmesin bir sure dedi artik ikinci doneme kadar kalir evde herhalde.
Okulda surekli hastalaniyordu biraz isime de geldi acikcasi, mikrop tasiyip durmasin eve diye
Oyy kıyamam miniğime havalar çok sıkıntılıbenim de 4 yaş 9 aylık bir kızım var ve bebeğim şuan 21 günlük.gözünü korkutmak istemem ama seni biraz zorlayabilir.biz 3 gündür Bebek'le hastanedeyiz ablamız biraz fazla yakınlaşıyor sürekli kucağına almak istiyor ağzını yüzünü elliyor (bunlar da aslında birer kıskançlık göstergesidir)fazla elleme de diyilmiyor.onun için Ateş'imiz çıktı ve daha 20 günlük oğluma antibiyotik tedavisi başlandı.
Yasina gore zemi ve olgun olmasi simdi bu yaptığı hareketler gozumuze batiyor aynen kizlarimiz ayni yaslari farkli olsada ama ben agladiktan sonra duzeldi :) iki gun sonra okullar acilacak hem uzuluyorum hem banada iyi gelecek diyorum cunku evde elim ayagim herşeyim uyutup kardesinin yaninda yatiyor bende islerimi görüyorum :) insallah sizde atlattirsiniz cnmAşmış olmaniza cok sevindim.
Benim kizim 6 yasina girecek ve gercekten yasina gore cok olgun akilli bir cocuk.
Hic beklemiyordum bu hareketleri zivanadam çıktı resmen.
Tuvalete gitmiyor, kakasini tutuyor, soylenilen her seye karsi geliyor daha neler neler...benim de huyum batsin agir konusurum, ufacik cocuga sanki koca insan muamelesi yapıyorum sonra pisman oluyorum.
Babasi haftaya sinemaya falan goturecek belki biraz havasi degisir bilmiyorum boyle cok kotu olduk biz
ha bu arada yazmayı unutmuşum ablamızın geçen hafta ateşi çıkıyordu dr Bebek'le çok yakınlaşmasın dedi ama sen gelde ablamıza anlat bunu.sağol Can'ım benim inş geçti gibi Ateş artık çıkmıyorİnş. Hasarsız atlatırız hep birlikte kendim biraz toparlanınca hemen dışarı çıkarmeliyım ki bebekten dolayı hayatının kısıtlandığını düşünmesin. Bizim anneannemiz biraz sorun yarattıracak gibi çok kısıtlıyor kızımı birde benimki asi bağırınca ben zaten bebeği çok sevecem falan diyor uyarıncada surat asıyor.
Oyy kıyamam miniğime havalar çok sıkıntılı
Çok çok geçmiş olsun inş çabucak toparlar.
Hayir canim cok rahat kalktim bende kulaktan dolma cok agri oluyor zor oluyor dendigu icin endiseliydim ama ne kadar cabuk kalkip yurunurse o kadar rahat ve cabuk iyilesme oluyor diyenlerde oturudu kalkmaya cik hevesliydim :) cok rahat kalktim yurudum kendini her iyi hissettigimdede kalkip dolandim koridorda. Bana anestezi dr u bol su tuket 2.5-3 litre sakin ihmal etme hicbir agrin olmayacak dedi ve ciddende olmadi. 2 saat sonra sivi almaya 4 saat sonrada birseyler yemeye baslayabilirsin yavastan dediler. Ben safta tuttum 4 saat sonra tava cigeri yedim ilk once edirnede baska ne yenir :)) hemsire soka girdi birseyler ye derken bunu kastetmedim dedi ama sonucta bana detayli aciklamada yapmadi :))))Çok erken kaldirmislar seni kalkabildin mi?
Bana aameliyattan 8 saat sonra kaldiriyoruz dediler ama durumum pek iyi degildi yaklasik 12 saat sonra kaldirdilar.
Anlamadigim bir sey var, anestezi uzmani ilk gun kaldirmasinlar bas agrisi olmaz erken kaldirildigi icin baslar agriyor ilk 24 saat cok onemli dedi.
E bu insanların birbirinden haberi yok mu digeri de 8 saat sonra hadi kalk diyor.
Neyse ki olmadi benim bas agrim.
Canim bugün anestezi doktoru ile görüştüm.bana da iğne kullandığım için genel anestezi tavsiye etti. Pıhtılaşma ile ilgili bazı testler istedi. Ben epidural olmak istediğimi söyledim. Iğneyi bir hafta önce kesmek gerektiğini söyledi. Istediği testleri ameliyat sabahı yaptıracağım ve sonucuna göre genel mı epidural mı karar verelim dedi. Kendi doktorum da igneyi bir hafta önce keseceksin dedi.Ama bir hafta ignesiz nasil olacak sürekli kafaya takarım gibi geliyor.doktora iğneyi bir gün önce kesiyolarmis dedim. Hayır o büyük risk olur dedi. Iyice kafam karıştı. Burada kargasa bir gün önce kesip epidural olmustu çok şükür sorun da yaşamadı.( reflüden uyuyamayanlarr yoksa tekmiyizz son 2 günümüz ama çok zor artık ya bu yanmalar clexane kullandığım için anestezi uzm genel anestezi yapacağını söyledi zaten bende öyle istiyordum fakat pazar aksamı iğne yapsam mı bilemedim doktor Doğuma kadar demişti sormadım ama ayrıntılı:/ iğne kullanıp Doğuma girenler siz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?