- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Gecmis olsun canim en kisa zamanda toparlar insallah uzme sen kendinibenim de 4 yaş 9 aylık bir kızım var ve bebeğim şuan 21 günlük.gözünü korkutmak istemem ama seni biraz zorlayabilir.biz 3 gündür Bebek'le hastanedeyiz ablamız biraz fazla yakınlaşıyor sürekli kucağına almak istiyor ağzını yüzünü elliyor (bunlar da aslında birer kıskançlık göstergesidir)fazla elleme de diyilmiyor.onun için Ateş'imiz çıktı ve daha 20 günlük oğluma antibiyotik tedavisi başlandı.
çok sağol Can'ım.çok şükür az önce dr taburcu verdi saat 17.30 da çıkıyoruz.bu kışı bi atlatsaydık hepimiz sıkıntısızGecmis olsun canim en kisa zamanda toparlar insallah uzme sen kendini
Vall
valla canım amelıyat ısın en kolay kısmı ben en cok sondada sorun yasadım uyusturmadan taktilat bana idtar yolum yandı uyuştırana kadar sananennbuyuk tavsıyem konuş sondayı uyuşturup taksınlar
Canım internet alışverişi için sanal kart oluşturun, ben öyle yapıyorum, mesela 50 TL lık alışveriş mi yapıcam ,internet bankacılığını açıp 50 TL sanal karta aktarıyorum, sonra alışveriş yapacağım sitede sanal kart bilgisini girip öyle alışveriş yapıyorum,hırsızlar sanal kart bilgimi alabilse bile içinde para olmuyor ,ben istediğimde para yükleyip öyle kullanıyorum
Canım Allah yardımcın olsun.
Epidural veya spinal ile ilgili ne gibi kötü şeyler okudun ki acaba ?
İlk doğumum spinal sezeryan oldu ve çok memnun kaldım.
Masaya oturuyorsun ,belden spinal uygulanıyor. Sonra uzanıyorsun ve başından aşağısı perdeli. Baticon filan sürülüyor ,hissediyorsun ama acı yok.
Arka planda ankara havası filan çalıyor. Doktor geliyor ,güle oynaya ,sorular filan sorarak 10 dk içinde bebeği çıkarıyor.
Bebeği görünce biraz heyecan yapmıştım ben ,dr istersen biraz uyutayım seni dedi ama kabul etmedim. Sen bu aşamada kabul edebilirsin uyutulmayı ama sakin kalmaya devam edersen odana gülerek girer bebişini hemen koklayabilirsin..
Hiç kendini diğer doğumlara göre şartlandırma. Her doktor her doğum farklıdır...
Hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum şimdiden..
Merhabalar hanımlar nasılsınız istanbullular kar nasıl Beylikdüzünde yarım metreyi geçti sanırım artık kızım doğsun diye dua ederken şimdi biraz daha bekleyebilirsin diye pazarlık yapıyorum kızımla :)
Ayyyy masallah sana tava cigeri mi :)))Hayir canim cok rahat kalktim bende kulaktan dolma cok agri oluyor zor oluyor dendigu icin endiseliydim ama ne kadar cabuk kalkip yurunurse o kadar rahat ve cabuk iyilesme oluyor diyenlerde oturudu kalkmaya cik hevesliydim :) cok rahat kalktim yurudum kendini her iyi hissettigimdede kalkip dolandim koridorda. Bana anestezi dr u bol su tuket 2.5-3 litre sakin ihmal etme hicbir agrin olmayacak dedi ve ciddende olmadi. 2 saat sonra sivi almaya 4 saat sonrada birseyler yemeye baslayabilirsin yavastan dediler. Ben safta tuttum 4 saat sonra tava cigeri yedim ilk once edirnede baska ne yenir :)) hemsire soka girdi birseyler ye derken bunu kastetmedim dedi ama sonucta bana detayli aciklamada yapmadi :))))
Anladim canim, sen yazdiktan sonra cok korkmustum bas agrisindan ama şükür olmadi benim.Can'ım biliyorsun benim sezeryandan sonra başım çok ağrımıştı.bende çok araştırdım bu baş Ağrı'sının erken yürümekle filan alakası yokmuş.tamamen anestezi uzmanının doğru uygulaması ile alakalıymış.ben epidural istemiştim bana anestezi uzmanı epiduralsiz iğnesiyle giriş yaptı ama epidural anestezi alanını tutturamadı ve epidural iğne ile spinal yapmak zorunda kaldı başımda o yüzden bu kadar çok ağrımış
Lensi çıkardılar bende gözlerimi kısıp gördüm bebeğimi bu dogumda da çıkartırlar belkideKızlar merhaba aklıma birşey takıldı hastanede sormayı unuttum. Ameliyata girerken lensi cikarttirirlarmi acaba. Ben numaralı kullanıyorum.
Niye cikarttiriyolar peki canım ya. Ben hiç görmüyorum lenssiz yapamam ki. Söylemesem mi acaba lensi sorun olur mu.Lensi çıkardılar bende gözlerimi kısıp gördüm bebeğimi bu dogumda da çıkartırlar belkide
Bende görmüyorum 10 numsra hipermetrof o an acil doğuma girdiğim için soramadım benNiye cikarttiriyolar peki canım ya. Ben hiç görmüyorum lenssiz yapamam ki. Söylemesem mi acaba lensi sorun olur mu.
Ben ben benBiz pazartesi hayırlısı ile doğuma giriyoruz varmı pazartesj doğuracak olan
sağol Can'ım benim çıktık şimdi evdeyiz çok şükür.bu kışı atlatırsak Allah'ın izniyleAnladim canim, sen yazdiktan sonra cok korkmustum bas agrisindan ama şükür olmadi benim.
Belimden 3 kere yaptı benim dr da igneyi ve dedigine gore ben cok kasmisim kendimi. Belin agriyacak dedi ama su an icin ciddi bir bel agrim yok insallah olmaz ds.
Bebegine de cok gecmis olsun kuzum benim kiyamam simdiden ateslendi miAllah sifs versin tez zamanda
Ya kızlar benim oğlanın hala gelmeye niyeti yok ne ağrı ne sancı bu gidişle 40 ı geçicek bi an önce doğsa keşke hep normal doğum istedim bazen diyorum keşke sezaryen deseydim şimdiye kucağımdaydı offf zaman geçmiyor
Korkma canım mutlaka yaptır çünkü şeker varsa bebeğe de ona göre ilk saatlerde şeker kontrolü yapılması gerekiyor bebeğin şekeri düşmesin diye daha sık falan beslemek gerekiyor.İnşaAllah canım çünkü banada çok saçma geldi 1 Haftada 220 gr nasıl aldı bu çocuk. Hiç şeker testi yaptirmadim aslında şekerde olabilir çok doğru söylüyorsun, onu bi ölçtureyim inşaAllah
Korkuyorum çünkü kan vermekten bile korkan ben doğum artı sezaryen :)) ama yorumları okudukça biraz daha rahatlıyorum Rabbim razı olsun senden de diğer arkadaslardan da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?