2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gecmis olsun canim en kisa zamanda toparlar insallah uzme sen kendini

Kızlar merhaba aklıma birşey takıldı hastanede sormayı unuttum. Ameliyata girerken lensi cikarttirirlarmi acaba. Ben numaralı kullanıyorum.

Vall

valla canım amelıyat ısın en kolay kısmı ben en cok sondada sorun yasadım uyusturmadan taktilat bana idtar yolum yandı uyuştırana kadar sananennbuyuk tavsıyem konuş sondayı uyuşturup taksınlar

Sordum genel anestezide uyuşturmadan takılıyor mus

Enem cok mantikli. Bu islere pek aymiyordum ama sanal kart olayni ilk defa sen söyleyince kafamda canladirdim. Denicem

Çok sağol canım benim sizlerden gelen yazıları okuyunca biraz daha iyi oluyorum o heyecan tedirginlik birazdaha azalıyor Allah Razı olsun hepinizden. Okuduklarım duyduklarim pek iyi şeyler değil . buraya yazarsam hazirki epidural olacaklarinda kafası karışacak:) hepimiz kolay doğum yaparız inşaAllah canım benim Rabbim yardımcımız olsun

Ayyynennn doktordan geldim. Bian açıklığa bakmasak mi acaba dedi sonra ben cok istekli olunca aman ne olcak karda bos oturcagimiza dogum yapariz dedi acilmam falan yokmus,bide ben aşırı rahatim muayenede, cok memnun tebrik ediyor her seferinde, 4 kiloluk cocuk dogurcak kadar uygunsun dedi, insallah saglikla gelir Bebis, bugun comeliyim yer siliyim mi dedim yok kiz 2 gün daha dur dedi E ecrinny buarada hic acımadı, sadece parmakla girdigi icin his var, yani ben de aşırı gevsetiyorum kendimi, cok faydasını gördüm. Yari yariya incelmem var. Muhtemelen 1 hafta daha var tam incelme icin. Sonra gelsin açıklık. Bizim beyefendi biraz temkinli ilerliyor.

Ayyyy masallah sana tava cigeri mi :)))
Vur deyince öldürmüşsun sen resmen :)
Bana 24 saat hicbir sey vermediler su dahil.
Buyuk tuvalete cikana kadar da kati gida almadim sonra normal beslenmeye gectim.
Demek ki doktordan doktora fark ediyor uygulamalar,onemli olan sıkıntı yasamamis olman :)

Anladim canim, sen yazdiktan sonra cok korkmustum bas agrisindan ama şükür olmadi benim.
Belimden 3 kere yaptı benim dr da igneyi ve dedigine gore ben cok kasmisim kendimi. Belin agriyacak dedi ama su an icin ciddi bir bel agrim yok insallah olmaz ds.
Bebegine de cok gecmis olsun kuzum benim kiyamam simdiden ateslendi mi Allah sifs versin tez zamanda

Kızlar merhaba aklıma birşey takıldı hastanede sormayı unuttum. Ameliyata girerken lensi cikarttirirlarmi acaba. Ben numaralı kullanıyorum.
Lensi çıkardılar bende gözlerimi kısıp gördüm bebeğimi bu dogumda da çıkartırlar belkide

sağol Can'ım benim çıktık şimdi evdeyiz çok şükür.bu kışı atlatırsak Allah'ın izniyle

Ya kızlar benim oğlanın hala gelmeye niyeti yok ne ağrı ne sancı bu gidişle 40 ı geçicek bi an önce doğsa keşke hep normal doğum istedim bazen diyorum keşke sezaryen deseydim şimdiye kucağımdaydı offf zaman geçmiyor

Benim daha 13 gun varken sabirsizlaniyorum, seni anlayabiliyorum ama öyle deme ya, her seyin dogali guzel. Hayrlisiyla en guzel sekilde normal dogur insallah. 4 gün varmis daha hem :))) eşinle korumasiz beraber ol, çömel yer sil, muzik ac yaylana yaylana dans et. Bunlar hep dogum baslatabilir. Bi bakmissin yarin hastaneye gidiyorum yazmissin:)))

Bu normal doğum olayı gerçekten zorlu bir süreçmiş, sancısı gelip bi kaç saat içinde doğuranlara o kadar imreniyorum ki artık. İki gündür hastaneye gide gele telef oldum, ille sancı gibi belirtiler yaşamak istemeyin kızlar valla bebeğin geleceği yoksa böyle sancıların yoklaması da çok yorucu inanın.
Dün gece saat 1 gibi beş dakikada bir gelen sancılarım olduğu için hastaneye gittik, kaba bi doktora denk geldim, kadın hiç benim hazır olmamı beklemeden açıklık muayenesi yaptı. Kendi doktorumun çatı muayenesinde gram canı yanmayan beni bağırttı resmen. Hayır bide emin olamamış gibi tekrar tekrar yaptı açıklık muayenesini. Sonra elini bi çekti nişanım geldi. Aa bak nişanın geldi, 2 cm de açıklığın var doğumun başlamış, yatışını yapalım dedi. Ben de çok zorladınız canım yandı o yüzden kanamam olmuş olamaz mı dedim. Hiç üstüne alınmadı mübarek, yoo doğumun başlamış işte nişanın da burada geldi ki bi kaç saate kendi gelirdi zaten dedi.
Yatışım yapıldı, nst de de 60 larda sancım çıkıyordu ama bi düzenli geliyordu bi düzensizleşiyordu, bu şekilde sabaha kadar devam etti, ebeler ve doktorun açıklık muayenesi de cabası. Sabah benim doktor gelip baktı açıklığa 1-1 buçuk santim ama iki değil dedi. Nöbetçi doktora kızdı biraz. Uzun bi süreç olabilir diye kararı bana bıraktı, ben de eve gelmek istedim çıkışım yapıldı geldim.
Bu gece daha da şiddetli sancılarım oldu, sabah beş civarı yine hastaneye gittik ve açılma aynı, yeterli sancım da yok ve düne göre da düzensiz. Ama bebeğin kalp atışları 200 civarında çıktı, hafif grip gibi kırgınlığım da vardı o yüzden serum takıp müşahede altına aldılar, yaklaşık 3 saat bebeğimin kalp atışları düşmedi, sonra düzene girdi. Öğlede çıktım hastaneden ama hiç geçmeyen şiddetli adet ağrısı gibi ağrım var. Arada gelen sancılar da çok daha şiddetli oluyor haliyle.
Velhasıl kızlar, böyle sancılar yaşamak da çok yorucu. İlle sancıyı belirti görüp de istemeyin, en kolayını dilemek gerekiyormuş onu anladım.

Korkma canım mutlaka yaptır çünkü şeker varsa bebeğe de ona göre ilk saatlerde şeker kontrolü yapılması gerekiyor bebeğin şekeri düşmesin diye daha sık falan beslemek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…