2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Çok güzel anlatmışsın canım Allah razi Olsun. Yavaş yavaş düşüncelerim değişiyor Rabbim hepimize en güzellerini nasip eylesin inşaAllah

Korkma canım mutlaka yaptır çünkü şeker varsa bebeğe de ona göre ilk saatlerde şeker kontrolü yapılması gerekiyor bebeğin şekeri düşmesin diye daha sık falan beslemek gerekiyor.

Doğru söylüyorsun canım pazartesi baktırayim ona inşaAllah

Nöbetçi Dr a gıcık oldum ,daha o nişan gelmeyecekti belki,öyle yaptı diye düzensiz sancı çekiyorsun kimbilir, sağlıkla al kucağına canım,bende inşallah gündüz başlar doğumumda kendi doktorum direk müdahale eder diye dua ediyorum

Bu tamamen sana bağlı. Hemen de kalkabilirsin bi kac gunu de bulabilir. Ben bebek bakımını kendim yapıyorum bastan beri ama bez degistirirken, emzirirken destek aliyorum birinden. Bence yasayip gormende fayda var.

Çok geçmiş olsun kötü bi gece yaşamışsınz gerçkten o doktorun yatışınızı yapmktaki amaç neydi allahtan suni sancı falan verip dogurtmamış

Hayırlısyla alırz inş bebişleri kucagımıza belli olmuyo o nişan işi benm kızmda nişandan 5 gün sonraydı zannedersem dogum oldu.

Ay insallah insallah. Bizimkiler de iki taraf da sehir dışında 2 saatlik mesafedeler. Dogumhaneye giderken haber vericem diye düşünüyorum. Ama ışte bu konularda plan yapmaktan ve büyük konusmaktan cok hoslanmiyorum. Belki o an onlar da yasamak istiyor o sevinci ama tüm surecte sadece yanimda eşim vardi, bide sevincimi tabiki eşimle paylasmak isticem. Valla zor oldu ama acik acik dogum sancisi cekersem kimse olsun istemiyorum dedim sezeryan olursa ztn saati belli olur hepiniz gelirsiniz dedim. Valla zaten dogurmak başlı başına bi tuhaflik, bide boyle seylere kafa yorduruolar insana ( elhamdulillah ailemiz sevenimiz var elbette asla simariklik deil de ne biliyim bi lohusalik tripleridiri basladi galiba

Ay cok üzüldüm suan Rabbim kolay etsin ben de bugün açıklık muaynesi oldum ve doktorumdan dogumu hangi türde bi aciklik muayenesinim tetikledigini ogrendim. Dogumu tetiklemek icin parmaklariyla farkli bi teknik uyguluyorlarmis inceltmek icin. Iste tam olarak bu tetikliyormus. Ne diye o kadar zorladi kafasina göre acaba o doktor. Aman bosver ya bebisin saglikla gelsin sen de cok iyi ol insallah. Gerisi unutulup gidecek.

Bende senin gibi düşünüyorum eşim izin alır ve o yardım eder başka kimseye gerek yok diyorum. Ailecek oluruz sonra isteyen evde ziyaret eder hastaneyede sonraki gün gelen gelir. Zaten gelebilecek durumda olanda yok Allahtan yoksa gelmeyinde diyemezdik. Kalabalık beni de sıkıyor. Bakalım hayırlısı neyse o olur inşallah.

Mrb cnm nasil baglayacagiz ben korse filan hic almadim nasil yapsam ki
Canım ben korsan kullanmadım tülbent yada çarşafı üç kat falan çevirdim dikişleri mi çok zorlamicak şekilde ama 40 çıkana kadar sürekli bağladım hastane vs gidince acyordum böyle göbeğim tahta gibi oldu

Ahanda nihayet benim gibi biri :) ya var ya kafami cocuk bakimi falan degil insanlarin evde olmasi o kadar cok mesgul ediyorki. Insanlar yalniz olunca insan istiyorlar, biz de insandan sıkılarak acaba sukursuzluk mu ediyoruz diyorum ama ben ilk aylardaki problemlerde evde yalniz oldugumda o kadar cok agladimki galiba uyuz oldum herkese, kayinvalidem de hic gelmedigi icin eşim de kendi annesine sinir oldu sanirim. Ama ben herkese gicigim. Esimi cok seviyorum o cok cok yardmci oldu gercekten. Zaten uzaktayiz herkesten, onunde sonunda yalniz kalicaz, Allah saglik sihhat verirse insallah bakariz bebisimize ya dimi

Çarşamba gece benim de nişanım geldi o gece sevinç heyecan karışık uyuyamadım. Bebiş de çok hareketlendi. Gündüz oldu tık yok. Bugün oldu hala bi belirti yok stres oldum durduk yere bişilere kızıyorum offf beklemek ne zormuş

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.ne bilim nasıl olcak etçek hep bunları düşğnüyorım. Birde o masada kendimi yatıp hayal ediyorım geriliyorım ya

Aynen ben de o taraftayim . Bir iki gun daha beklese iyi olacak

Canım benimde annem gelicek ama onunla falan yatmaya niyetim yok. Eşimin yanında yatıcam tabiki bebek ikimizin. Ben uyanınca oda uyansın. Baba olduğunu anlasın. Baktın olmazsa o zamn son care gecersin salona. Allah korusun en kötüsünü nie düşünürler ki zaten.

Deniz sat'larımız aynı. Benim maymun da gelmedi daha. Gelmeye de niyeti yok gibi. Arada yokluyor sadece yine tembelliğe vuruyor. :) Hep derlerdi etrafımdakiler asıl hamilelik 38+'den sonra başlıyor diye. Hakikaten öyleymiş. O zamana kadar sükunetle geçen hamileliğim evhama dönüşmüştü. :) Bekleyiş süreci gergin olabiliyor. Doktorlara kızıyordum ben de, 1 hafta daha durur...
Haydi 1 hafta daha diye. 40+1'den sonrasını hiç kestiremiyorum ama gerilimi kestim çünkü fizyolojik olarak vücudu çook etkiliyor kendini dinlemek. Psikoloji de doğumu başlatmakta etkili. Gerilen sadece zihnimiz olmuyor maalesef.
Bebekte bi' risk olmadığı sürece normal doğumu bekle bence de hemen karamsarlığa kapılma. Boool boool oksitosine ihtiyacımız var sadece bebelerin gelmesi için. Tabiî bunu salgılamak için de fiziksel aktivitelerden önce sağlıklı, huzurlu bi' beyne. :) Inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız minikleri de, bu süreçler tatlı birer anı olarak kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…