2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Can'ım benım anestezi uzm risk istemedi yanaşmadı nedense epidurale ama evet 1 hafta önce kesilse sorun olmuyormus sanırım ben genel olacağım son güne kadar hatta sanırım sonrasında da yapacağım

Benim biraz sorunlu bir ameliyatti , yatip kalkmam ilk dogums gore daha zor oldu.2 gece hastanede kaldik annem ilgilendi.
Eve geldigimiz gece de annemle yattik sonraki geceler esimle baktik.
Daha doğrusu cogunlukla ben baktim :)
Ama evde anne cok iyi oluyor:)
Cunku olay sadece bebek degil.
Yemek , temizlik, camasir vs vs...bunlari yapacaksa süper.
Annem yapiyor ve birkac gune gidecek, kayinvalidem ben gelirim diyor ama bana tasasi simdiden çoktu cunku o bu islerle ilgilenmez sadece gelip kafami utuleyecek.

Gunduz her turlu tek yaparsinda gece zor oluyor cidden birinin destek olup 1 saat uyuyabilmen bile nimet ben sezeryan oldum bu aksam 1 hafta olacak yemegimi bile yapiyorum ama gece 1 uyanisinda dahi annemin alip onceden sagdigim sutu vermesi inanilmaz rahatlatiyor beni. Annem carsamba gidecek biz 10 gunlukken yorgunlugumu falan atmis duzenimi oturtmus olurum bence sende hemen kestirip atma eger aranizda bir problem yoksa.

Canim benim esimde her konuda bana yardimci anlayisli bir adamdir ama ilk gece sabaha kadar uykusuz kalinca saskina dondu bu kadarini beklemiyordu. Benim annemde birlikte salonda yatarız demisti ben esimle hic yatak ayirmadim bu saatten sonrada ayirmam odaya gelir gidersin dedim. Ama 3.gece esimin uykusuz kalmasina gonlum elvermedi çalışıyor zaten butun gun. iceride yat istersen dedigimde yastigini pikeyi alip odadan kacti resmen :)))) annemide almadim ama odama kizimla birlikteyiz. Benim ilk bebegim ama yegenlerimden deneyimim cok fazla. Bebek bakiminda kendine guveniyorsan uykunu duzene oturtup yorgunlugunu atana kadar anneni reddetme elinin gozunun uzerinde olmasinin sana zarari olmaz. Sonrasında uygun bir dille gonderirsin.

Mrb cnm nasil baglayacagiz ben korse filan hic almadim nasil yapsam ki
Ben salla bagladim yazismalarinizi gorunce 5.gunden. Dunde göbekten dize kadar bir korsem vardi pentinin onu giyme cesaretinde bulundum yuruyusum bile değişti cok rahatladim ama 5 saat tuttum uzerimde sonra şalı sardım yine. Bugun yni şekilde ama saati biraz arttırarak takicam.

Ben de 40+3 oldum . Gece karnimda kasiklarimda agri ve batmalar basladi 2 gundur acaba bunlar sanci mi kizlar ? Ama toplanma sertlesme olmuyor henuz . Zaten yarin yatis yapilacak suni sanci icin . Yoksa bu sancinin gelecegi yok.Ben en cok telefonlardan msjlardan sıkıldım . Hergun 10 kisi soruyo . Dogdu mu noldu dr ne dedi . Ben kimseye sormamistim acikcasi . Yarin telefonumu kapatacagim zaten . Belki arada kadinlarkulubune girerim o kadar .

Bizde varıııııız heycan tavan :) pazartesi çok Doğum var sanırım bu karda kışta :/

Ben de p.tesi normal dogum icin yatis yapacam allahin izniyle . Suni sanci ile baslatacak . Dr um ilk dogum 8-12 saat arasi surebilir dedi . belki sali bile dogabilir . Sezaryane bile donebilir herseye hazirlikli olmali

Son düzenleme:
Sancılar düzenli 7 dakikada bir geliyor ve ben hastaneye gitmeye üşeniyorum.
Ayy cok heyecanli,hadi hayirlisi insallah.
Normalde 7dk da bir seyrek sanci evde bekle derdim ama hava felaket, hastane uzaksa hafiften hazirlansan iyi olur sanki.
Allah yardimcin olsun.

Hayrolsun insallah
Bol kismetli gunleriniz olsun kuzunla birlikte

Ayy cok heyecanli,hadi hayirlisi insallah.
Normalde 7dk da bir seyrek sanci evde bekle derdim ama hava felaket, hastane uzaksa hafiften hazirlansan iyi olur sanki.
Allah yardimcin olsun.
Kaç dakikada bir geldiğinde hastaneye gitmek öneriliyor normalde?

Kaç dakikada bir geldiğinde hastaneye gitmek öneriliyor normalde?
5 dakikadan dusmeye baslayinca diye biliyorum.
Cunku birden duzensizlesebiliyor.
Benim ilk doğumumda 5 dakikada birdi evdeyken, hastanede doktoru gorunce sanci manci kalmamisti :))

5 dakikadan dusmeye baslayinca diye biliyorum.
Cunku birden duzensizlesebiliyor.
Benim ilk doğumumda 5 dakikada birdi evdeyken, hastanede doktoru gorunce sanci manci kalmamisti :))
Sonrası noldu? Ara mı verdi sancı?

Hayrolsun inşaAllah canım benim. Hayırlısı ile kazasız belasız sağlıklı sıhhatli en kolay şekilde al evladını kucagina InşaAllah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…