2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Sagol canım bebegimin saglıgı için katlancam çarşamba çıkaracaklarmış şimdi eve dönüyoruz

pisik kremi ne kullaniyorsunuz?

Cnm nasılsın kizlar nasıllar kediciklerin kiskaniyormu siizn ev tam bir cumbus olmustur
Bizim aldigimiz burst baby pisik kremi iyi gelmedi benim kizimda pis8k oldu devamli değiştirdiğin halde pamukla sildim kuruladim 3 tn degisik krem denedim olmadi en son kizimda kullandigim vi krem vardi onu surdum 4 saat sonra gecti

sevgili taze ve tecrubeli anneler. Bez okarak prima premium care kullaniyoruz. Altini Sık sık degismeye ozen gosteriyorum. Buna ragmen pisigimiz oldu hemen. Bez yaramamis olabilir mi? Farkli bir marka mi denesem?

Bildiğim kadarıyla her bez her bebeğe yaramıyor değiştirip başka bez deneyin bence. Ama pişik kremi veya ıslak mendilde sebep olabiliyor onlarıda gözden geçirebilirsiniz.

Kızlar saat 3 te suyum geldi doğumu bekliyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin
Beni solladın ayy heyecanlı şaşırdım daha beklemiyordum seninkinin geleceğinide.

Bide benn
Ama benim dana az beklesin bu hafta doktorum raporlu . başıma is acmasin

Bende sona kalanlardan olacak gibiyim nurla günümüz aynıydı ama bende tık yok henüz.

Hayırlı uğurlu olsun dinlen canım kendine gelince detaylı anlatmanı bekliyorum. Doğum nasıl geçti bebek kaç kilo doğdu maşallah emre ye.

@matmazel_matmazel Kostebekpasta @adoniss34 bide beeenn biz mi kaldik simdi. Ay gecmiyi vakit yaaa. Squata yukleneyim bari. Merdiven inip cikcaktm apartmani yikadilar bu kadsa kışta herkes dogurmiyim die elinden geleni yapio
Bende varım daha...
Ben de varımm B bugza ve cordeliac da var daha :)
bende bende.....

Gözün aydın nur_84 kavuştunuz sonunda sizde
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla inş

Ben phılıps avent aldım 0-3 aylık anne memesine benzeyenlerden ilk haftadan tuttu da ben çok erken diye vermiyorum anne memesini reddedebiliyormuş.

nur_84 allah anali babali buyutsun cnm . Sancin varmiydi . Ben de yatis yaptim serum yarilandi henuz hafif bi kac sancim oldu bekliyorum . Umudum azaliyir kizlar . Bu arada cati muayenesi de acitmiyor suni sanci da . Bizleri bosu bosuna korkutmuslar .
Gelismeleri yazarim. Ilk dogum oldugu icin 12 saat kadar sürebilir dedi dr

hAyrılı olsun kuzum.gözün aydın çok sevindim.uzun sürmemiş doğumun ne güzel.Allah uzun ömürlü etsin yavrunu

Ben de varımm B bugza ve cordeliac da var daha :)
Ben yokum artık kardelen'cim. :) Bebemin suyu sınırın altına inmiş epey. Suniyle doğumu başlattılar bu öğlen. 4 cm'deyim şu an. Suniyi çektiler şimdi. Kendi sancimi cekiyorum. Bakalim minik ne zaman gelecek. :)

Kakasini duzenli yapiyorsa sut icin endiselenme canim neden yetmesin minicik mideleri var zaten meme istekleri sadece acliktan degil guvende olmak istiyorlar cok zeki onlar o cusseye ragmen :)

Evet.. ah o guven istegi :) cok guzel bir bag. Okuduklarim ucup gidiyor aklimdan o huzursuz sekilde aglayinca. cok cok zekiler kesinlikle.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Hayırlı ömür nasip etsin inşallah

@matmazel_matmazel Kostebekpasta @adoniss34 bide beeenn biz mi kaldik simdi. Ay gecmiyi vakit yaaa. Squata yukleneyim bari. Merdiven inip cikcaktm apartmani yikadilar bu kadsa kışta herkes dogurmiyim die elinden geleni yapio
Ben de bekleyenlerdenim. Nişan geleli çok oldu ama bişi olmadı daha. Yürüyüşe başladım, parklardaki spor aletlerini kullanıyorum, her fırsatta plates topunun üstümde zıplıyorum bakalım ne zaman gelecek. ..

Hadi gözün aydin aramiza hosgeldin:) Rabbim uzun, saglikli, bahti guzel evlat etsin insallah.
Amin canım çok sağol

Hayırlı olsun cnm ilk bebisin miydi :)
Yok canım ikinci kızım 8 yaşında

Valla seni beklemedim...
doğumum zor değildi suni sancı epidural hiçbir şey olmadım. 3.5 saat sancıyla geldi kuzum...
37+6 da 3460 gram 51 cmle dünyaya geldi.
Ben de iyiyim şükür kendim kalkıp oturuyorum zaten sadece oturma pozisyonunda batmalarım oluyor.

Canım Rabbim bir avazda kurtarsın darda bırakma

hAyrılı olsun kuzum.gözün aydın çok sevindim.uzun sürmemiş doğumun ne güzel.Allah uzun ömürlü etsin yavrunu
Aminnn canım benim
Siz nasıl oldunuz

Canım benim sağlıkla gelsin kuzun kendi sancınla daha çabuk açılman oluyor

Benim serum yariyi gecti acilma 1 cm . Silinme de var . Sanci mancida gityi sanki . Sizce umut var mi . Dr bu serum bitsin biraz da kendi sancini bekler olmazsa sezaryan dedi . Cok moralim bozuldi.
Acaba serum bitince etkisi olur mu . Ooooof offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…