- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
Bi yandan bi an önce dogursaydim diom bi yandan da kaynanam gelmeden dogurmayim diyom ne istediğimi şaşırdım@matmazel_matmazelKostebekpasta @adoniss34 bide beeenn biz mi kaldik simdi. Ay gecmiyi vakit yaaa. Squata yukleneyim bari. Merdiven inip cikcaktm apartmani yikadilar bu kadsa kışta herkes dogurmiyim die elinden geleni yapio
Ben de varımm B bugza ve@matmazel_matmazelKostebekpasta @adoniss34 bide beeenn biz mi kaldik simdi. Ay gecmiyi vakit yaaa. Squata yukleneyim bari. Merdiven inip cikcaktm apartmani yikadilar bu kadsa kışta herkes dogurmiyim die elinden geleni yapio
Canım tez zamanda kavuşursun bebişine inşallah,üzme kendini ,benim kızda sarılıktan küvezde kalmıştı anlıyorum seni,ama merak etme şimdi orda iyice güçleniyor bebiş yani herşey onun için,içini ferah tut annesi o seni hisseder
pisik kremi ne kullaniyorsunuz?
sevgili taze ve tecrubeli anneler. Bez okarak prima premium care kullaniyoruz. Altini Sık sık degismeye ozen gosteriyorum. Buna ragmen pisigimiz oldu hemen. Bez yaramamis olabilir mi? Farkli bir marka mi denesem?
Beni solladın ayy heyecanlı şaşırdım daha beklemiyordum seninkinin geleceğinide.Kızlar saat 3 te suyum geldi doğumu bekliyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin
Bide benn
Ama benim dana az beklesin bu hafta doktorum raporlu . başıma is acmasin
Ay tetikleyici bisi yapma bari. Bu hafta yan gel yat haftan olsun. Bebeginle anlasma yap
Yaa ben cok kiskandim herkes bugun doguruyor. Bucukta belime bi sanci saplandi heyecan yaptik hemencok sabirsizim ben ya. Ama tabiki hayrlisiyla ve kolaylikla gelsin bebiskolar. Ama buraya en son dogurdum yazcak kisi ben olcam gibi geliyiiii
Hayırlı uğurlu olsun dinlen canım kendine gelince detaylı anlatmanı bekliyorum. Doğum nasıl geçti bebek kaç kilo doğdu maşallah emre ye.Kızlar ayrı ayrı alıntı yapamadım kusuruma bakmayın. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Gece saat 3.5 da suyum geldi 4 te 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı oğluşum 7.36 da kucağımdaydı. Rabbim bekleyenlere de nasip etsin inş.
Hqla uyumadım gözlerim kapanıyor artık
Bende varım daha...@matmazel_matmazelKostebekpasta @adoniss34 bide beeenn biz mi kaldik simdi. Ay gecmiyi vakit yaaa. Squata yukleneyim bari. Merdiven inip cikcaktm apartmani yikadilar bu kadsa kışta herkes dogurmiyim die elinden geleni yapio
bende bende.....
Ben de varıımm beklemede :)
Biogaia yi bende soracagim. doktorumuz maflor adinda probiyotik mikroorganizma iceren takviye gida damla verdi. bir de colinox damla var. iki gundur daha rahat. benim kuzuda memeyi emzik gibi kullaniyor ozellikle gece. emzik verince almiyor biraz ben tutarsam ancak. farkli bir emzik alip deneyecegim. onerisi olan var mi?
hAyrılı olsun kuzum.gözün aydın çok sevindim.uzun sürmemiş doğumun ne güzel.Allah uzun ömürlü etsin yavrunuKızlar ayrı ayrı alıntı yapamadım kusuruma bakmayın. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Gece saat 3.5 da suyum geldi 4 te 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı oğluşum 7.36 da kucağımdaydı. Rabbim bekleyenlere de nasip etsin inş.
Ben yokum artık kardelen'cim. :) Bebemin suyu sınırın altına inmiş epey. Suniyle doğumu başlattılar bu öğlen. 4 cm'deyim şu an. Suniyi çektiler şimdi. Kendi sancimi cekiyorum. Bakalim minik ne zaman gelecek. :)
Kakasini duzenli yapiyorsa sut icin endiselenme canim neden yetmesin minicik mideleri var zaten meme istekleri sadece acliktan degil guvende olmak istiyorlar cok zeki onlar o cusseye ragmen :)
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün Hayırlı ömür nasip etsin inşallahKızlar ayrı ayrı alıntı yapamadım kusuruma bakmayın. Hepinize çok çok teşekkür ederim. Gece saat 3.5 da suyum geldi 4 te 4 cm açıklıkla yatışım yapıldı oğluşum 7.36 da kucağımdaydı. Rabbim bekleyenlere de nasip etsin inş.
Ben de bekleyenlerdenim. Nişan geleli çok oldu ama bişi olmadı daha. Yürüyüşe başladım, parklardaki spor aletlerini kullanıyorum, her fırsatta plates topunun üstümde zıplıyorum bakalım ne zaman gelecek. ..@matmazel_matmazelKostebekpasta @adoniss34 bide beeenn biz mi kaldik simdi. Ay gecmiyi vakit yaaa. Squata yukleneyim bari. Merdiven inip cikcaktm apartmani yikadilar bu kadsa kışta herkes dogurmiyim die elinden geleni yapio
Amin canım çok sağolHadi gözün aydin aramiza hosgeldin:) Rabbim uzun, saglikli, bahti guzel evlat etsin insallah.
Yok canım ikinci kızım 8 yaşındaHayırlı olsun cnm ilk bebisin miydi :)
Valla seni beklemedim...Bildiğim kadarıyla her bez her bebeğe yaramıyor değiştirip başka bez deneyin bence. Ama pişik kremi veya ıslak mendilde sebep olabiliyor onlarıda gözden geçirebilirsiniz.
Beni solladın ayy heyecanlı şaşırdım daha beklemiyordum seninkinin geleceğinide.
Bende sona kalanlardan olacak gibiyim nurla günümüz aynıydı ama bende tık yok henüz.
Hayırlı uğurlu olsun dinlen canım kendine gelince detaylı anlatmanı bekliyorum. Doğum nasıl geçti bebek kaç kilo doğdu maşallah emre ye.
Bende varım daha...
bende bende.....
Canım Rabbim bir avazda kurtarsın darda bırakmanur_84 allah anali babali buyutsun cnm . Sancin varmiydi . Ben de yatis yaptim serum yarilandi henuz hafif bi kac sancim oldu bekliyorum . Umudum azaliyir kizlar . Bu arada cati muayenesi de acitmiyor suni sanci da . Bizleri bosu bosuna korkutmuslar .
Gelismeleri yazarim. Ilk dogum oldugu icin 12 saat kadar sürebilir dedi dr
Aminnn canım benimhAyrılı olsun kuzum.gözün aydın çok sevindim.uzun sürmemiş doğumun ne güzel.Allah uzun ömürlü etsin yavrunu
Canım benim sağlıkla gelsin kuzun kendi sancınla daha çabuk açılman oluyorBen yokum artık kardelen'cim. :) Bebemin suyu sınırın altına inmiş epey. Suniyle doğumu başlattılar bu öğlen. 4 cm'deyim şu an. Suniyi çektiler şimdi. Kendi sancimi cekiyorum. Bakalim minik ne zaman gelecek. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?