2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bizimkilerin malikane Yok ama nedense sürekli gelme hakkını hatta istedikleri gibi takılma hakkını kendilerinde görüyorlar :))
ayyyy cinnet kurtarın beni
kp almış oglanı kucagına zorla tv seyrettırıyo
annesı götürüp kendı yatagına yatırmaya calışıyo

canım peki kolye takıcaz ya Allah korusun bı tehlıke olurmu
boynuna fılan sıkışırmı, dolanırmı acaba

kimya suan bursadayım kv de
zaten dalacak insan arıyorum
gelır dagıtırım orayı
off buraya geldıgım yetmedı butun apartmanı topluyo eve

Ya çocuktan sonra koruma iç güdusüyle cadı gelin oldum sanki. Gerçi içime içime oldum. Tv konusu fena ya. Zaten veletler uyanık anında yakalayip o kafayı donduruyorlar. Bir de izletmek aman Allahım. Müdahale et. Önüne geç sen en azından. Belki anlarlar. Çok biliyon gelin sen derler

Son düzenleme:
Kopup yutmasinlar diye her boncugun arasina düğüm atiyorlar.
Ama boynuna takilabilmesi icin 4 aylik falan olmalari gerekiyor. Tam kafayi tutmalari lazım. Gece cikarilmasi oneriliyor bir de.
Benim kizim buyuk oldugu icin gece de takili duruyor sadece banyo yaparken cikariyoruz.

Ilk cocukta bana da cok bilmis gelin muamelesi yapıyorlardı ama su an saygi duyuyorlar hizaya getirdim hepsini :)))((

Tv yi görünce bizimki kitliyor bakışlarını ağlıyorsa bile susuyor ama çok zararlı ya millet bebeğiyle tv karşısında keyif yapıyor
Ben de eşim ekrana dogru tutuyorsa yada cep telefonundan gel beraber video izleyelim diyor bazen gıcık hemen engelliyorum önüne geçiyorum
Senin kp oldugu için söylenemezsin belki ama altını degiştircem emzircem fln bahanesiyle al
Ben sallamıyorum bebeğimi mesela her geldiklerinde görümcem sallamaya kalkıyor ve son geldiklerinde artık sert bi şekilde uyardım bozuldu alındı ama banane. insana bi kere söylenir.

Ben de düşündüm bunu ama bi sürü Bebek fotoğrafı var gayet iyi görünüyorlar
Gündüz Zaten kafaları dik tutuyorlar artık bi de hep yanındayız
Yatarken de çıkarırım diye düşündüm

O sallama sevdasini anlamiyorum ben hic.
Bana da her goren sallamaya alistirsana diyor.
Ayakta falan sallansa bakmasi kolay olurmus.
Daha once cocuk sallamamis olsam inanirim neresi kolaysa.

Sallama olayı filmlerde olsun komşuda akrabada olsun her bebesi olanda gözümüze sokulan bir subniminal mesaj .. bebegi kucağa alan sallıyor . Ben de sallamayacaktim ama ben toparlayıp dümeni alana kadar bi yığın insan salladı çocuğu

Bana sallamak çok zor geliyor ya ayakta beşikte kucakta her türlüsü zor bence
sallamadan uyuyorsa neden zorla sallayacaksın bi de
benim görümce evli bile degil Bebek bakmaktan anlamaz ama gıcıklığına yapıyor bence çünkü hep kucağında gezdiriyor ağlayınca mızmızlanınca mecbur bana vermek zorunda kaldığı ve vermek istemediği için sallamayı deniyor
en son kucağında sallarken görünce tersledim Zaten bi baktım Bebek huzursuz ama kapıyı kapamış kucağında sallamaya çalışıyor. beşiğe koydum salladım durmadı kucağıma aldım diyor bide aferin sağol dememi bekliyor

Evet ya kucakta öyle duramaz mı bu Bebek illa sallanacak mı yani normal tutma diye bi şey Yok bazılarında
Sallamak istemiyorsan şimdi de bırakabilirsin bence ilerde daha zor olur

Benim bebek sallamada uyumuyor. Aralarda uyaniyor ve sallanip pispislanmak istiyor. Sallamadan nasil uyutuyorsunuz cok merak ettim anneler

DÜŞÜncesiz insanlar topluluğuna hoşgeldiniz diyorum. Allah yardımcın olsun canım

Ay bende öyleyim yq deli gibi su içiyorum. Diyetisyene başladım 3.5 litreyi geçmemem gerektiğini söyledi fazlası böbreklere ciddi anlamda yoruyormuş. Çok su içtiğimi söyleyince şeker testi yaptırmamı istedi.

O sallama merakını hiç anlayamadım kv geldiğinde çocuğu sallayayım diye peşimde yastıkla dolaştı resmen. İzin vermedim bir gün yatırmış sallıyor çocuk ağlıyor diye çocuğun kafasınreamen kopacak zannettim valla nasıl bağırmışım bir daha almadı ayağına... bende bazen alıyorum ayağıma ama sallamıyorum titretiyorum bacaklarımı

Benim genel olarak gördüğüm her bebek uykuya dalmak icin bir yontem buluyor kendine. Aslında farkinda olarak ya da olmayarak biz yapıyoruz bunu.
Sallanma, meme,emzik, uyku arkadasi vs vs
Ama hangi yöntem olursa olsun sonu pislige çıkıyor:))))
Ben kizimi 4.aydan sonra hafif hafif sallamaya basladim. 2 dk sallayinca uyuyordu. Ohh dedim ne kolay.
1 yasina 12 kg girdi ve biz o donemlerde battaniye arasinda sallayarak uyutabiliyorduk. Bas edemeyince duvardan duvara salincak yaptik.
Esimin bileklerinde sinir sıkışması oldu, benim omzunda lif incelemesi oldu hala cekiyoruz ikimiz de.
Yine emzikle uyutma, uyku arkadasi da bagimliliga gidiyor
Kuzenimin kizi agustos sıcağında bile pelus battaniyesinin altına tamamen girmedeb uyuyamazdi. Altinda sıcaktan bayilacak gibi olurdu ama hep o battaniyeyi isterdi, yikanmasina da izin vermiyor kokusu degisince uyuyamiyormus:)))

Çok doğru tespit etmişsin benimkide emzik bağımlısı :) emzik vermeyince cıldırıyo garip garşp şekillere giriyo, memeyi verince o cılgın cocuk birden uyuma moduna geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…