Bizimkilerin malikane Yok ama nedense sürekli gelme hakkını hatta istedikleri gibi takılma hakkını kendilerinde görüyorlar :))
canım peki kolye takıcaz ya Allah korusun bı tehlıke olurmuCanım bebeklere takılıyor gaz problemlerine ve diş çıkarma dönemlerindeki problemlere huzursuzluğa uykusuzluğa iyi geldiği söyleniyor
Tabi biz de kullanabiliriz doğal taşların tene değdiğinde faydaları oluyor
Saka gibi evlendirme programlarina mi baktiriyor yoksa :)ayyyy cinnet kurtarın beni
kp almış oglanı kucagına zorla tv seyrettırıyo
annesı götürüp kendı yatagına yatırmaya calışıyo
Seninkilere dicek bişi yokayyyy cinnet kurtarın beni
Aferin yangina korukle git
Ohhhh hosgelmissin sükunetin ve zarafetin başkenti Bursa' ya demek isterdim de ikisini de yitirdik. Sen de pek sükunette değilsin sanırımkimya bende bursadayım suankv de
kimya suan bursadayım kv de
zaten dalacak insan arıyorum
gelır dagıtırım orayı
off buraya geldıgım yetmedı butun apartmanı topluyo eve
Kopup yutmasinlar diye her boncugun arasina düğüm atiyorlar.canım peki kolye takıcaz ya Allah korusun bı tehlıke olurmu
boynuna fılan sıkışırmı, dolanırmı acaba
Ilk cocukta bana da cok bilmis gelin muamelesi yapıyorlardı ama su an saygi duyuyorlar hizaya getirdim hepsini :)))((Ya çocuktan sonra koruma iç güdusüyle cadı gelin oldum sanki. Gerçi içime içime oldum. Tv konusu fena ya. Zaten veletler uyanık anında yakalayip o kafayı donduruyorlar. Bir de izletmek aman Allahım. Müdahale et. Önüne geç sen en azından. Belki anlarlar. Çok biliyon gelin sen derler
Tv yi görünce bizimki kitliyor bakışlarını ağlıyorsa bile susuyor ama çok zararlı ya millet bebeğiyle tv karşısında keyif yapıyorayyyy cinnet kurtarın beni
Ben de düşündüm bunu ama bi sürü Bebek fotoğrafı var gayet iyi görünüyorlarcanım peki kolye takıcaz ya Allah korusun bı tehlıke olurmu
boynuna fılan sıkışırmı, dolanırmı acaba
O sallama sevdasini anlamiyorum ben hic.Tv yi görünce bizimki kitliyor bakışlarını ağlıyorsa bile susuyor ama çok zararlı ya millet bebeğiyle tv karşısında keyif yapıyor
Ben de eşim ekrana dogru tutuyorsa yada cep telefonundan gel beraber video izleyelim diyor bazen gıcık hemen engelliyorum önüne geçiyorum
Senin kp oldugu için söylenemezsin belki ama altını degiştircem emzircem fln bahanesiyle al
Ben sallamıyorum bebeğimi mesela her geldiklerinde görümcem sallamaya kalkıyor ve son geldiklerinde artık sert bi şekilde uyardım bozuldu alındı ama banane. insana bi kere söylenir.
Sallama olayı filmlerde olsun komşuda akrabada olsun her bebesi olanda gözümüze sokulan bir subniminal mesaj .. bebegi kucağa alan sallıyor . Ben de sallamayacaktim ama ben toparlayıp dümeni alana kadar bi yığın insan salladı çocuğuO sallama sevdasini anlamiyorum ben hic.
Bana da her goren sallamaya alistirsana diyor.
Ayakta falan sallansa bakmasi kolay olurmus.
Daha once cocuk sallamamis olsam inanirim neresi kolaysa.
Bana sallamak çok zor geliyor ya ayakta beşikte kucakta her türlüsü zor benceO sallama sevdasini anlamiyorum ben hic.
Bana da her goren sallamaya alistirsana diyor.
Ayakta falan sallansa bakmasi kolay olurmus.
Daha once cocuk sallamamis olsam inanirim neresi kolaysa.
Sallama olayı filmlerde olsun komşuda akrabada olsun her bebesi olanda gözümüze sokulan bir subniminal mesaj .. bebegi kucağa alan sallıyor . Ben de sallamayacaktim ama ben toparlayıp dümeni alana kadar bi yığın insan salladı çocuğu
nerden bildinSaka gibi evlendirme programlarina mi baktiriyor yoksa :)
DÜŞÜncesiz insanlar topluluğuna hoşgeldiniz diyorum. Allah yardımcın olsun canımBenim misafir furyası da geliyor. Mayısta kaynim eltim ( bu ifadeler de hiç dilime yakışmaz:) ) ve eşimin anannesi geliyorlar. Sorun şu ki biz büyük ihtimalle o dönemde annemde olacağız. Evi taşırken geçici yerimiz annemler. Biraz karışık bir durum var. Bildikleri halde ve eşim kaynimi
Sonra gelseniz burda üst üste biraz zor olur dediği halde kayinvalidecigim ne yapıp edip bugün bana tekrar davet ettirdi. Eşim taşınma telaşıyla demismis onlar da bilet almış İstanbulda da otel rezervasyonları varmış o değişmemiş. Annane bebeğin resimlerini görünce ağlıyormuş. İyi tamam hakkınız torun sevilir gelinir ama ben zaten bebekle gelmişim bi kalabalıkla annemin evine mecbur değil ki hepimizle uğraşmaya. Çok büyütülecek birşey değil gelir geçer ama telefonla eşim böyle bişey benden habersiz demezki. Dediyse de demek durum bu maddenin manen psikolojik olarak rahat hazır değil demekki bu insanlar diye düşünseler ahhh ahhh gerildim. Ama tabi eşime de yansıtmak istemiyorum ailesi sonuçta. Bebe atakta ev yok insanlar hücumda ben boyle
Ay bende öyleyim yq deli gibi su içiyorum. Diyetisyene başladım 3.5 litreyi geçmemem gerektiğini söyledi fazlası böbreklere ciddi anlamda yoruyormuş. Çok su içtiğimi söyleyince şeker testi yaptırmamı istedi.Aynısını yaşıyorum ben de, içime ateş düşüyor sanki. Ben de bir yerde okumuştum, bu durum bebeğin süt çektiğini gösteriyormuş. Emzirenlerin 4 litreye yakın su tüketmesi öneriliyor, vücut ne kadar su kaybediyorsa demek ki. Susamak da vücudun su ihtiyacı olduğunun göstergesiymiş, muhtemelen bu sebepten içimiz yanıyor.
ayyyy cinnet kurtarın beni
O sallama merakını hiç anlayamadım kv geldiğinde çocuğu sallayayım diye peşimde yastıkla dolaştı resmen. İzin vermedim bir gün yatırmış sallıyor çocuk ağlıyor diye çocuğun kafasınreamen kopacak zannettim valla nasıl bağırmışım bir daha almadı ayağına... bende bazen alıyorum ayağıma ama sallamıyorum titretiyorum bacaklarımıTv yi görünce bizimki kitliyor bakışlarını ağlıyorsa bile susuyor ama çok zararlı ya millet bebeğiyle tv karşısında keyif yapıyor
Ben de eşim ekrana dogru tutuyorsa yada cep telefonundan gel beraber video izleyelim diyor bazen gıcık hemen engelliyorum önüne geçiyorum
Senin kp oldugu için söylenemezsin belki ama altını degiştircem emzircem fln bahanesiyle al
Ben sallamıyorum bebeğimi mesela her geldiklerinde görümcem sallamaya kalkıyor ve son geldiklerinde artık sert bi şekilde uyardım bozuldu alındı ama banane. insana bi kere söylenir.
Çok doğru tespit etmişsin benimkide emzik bağımlısı :) emzik vermeyince cıldırıyo garip garşp şekillere giriyo, memeyi verince o cılgın cocuk birden uyuma moduna geçiyorBenim genel olarak gördüğüm her bebek uykuya dalmak icin bir yontem buluyor kendine. Aslında farkinda olarak ya da olmayarak biz yapıyoruz bunu.
Sallanma, meme,emzik, uyku arkadasi vs vs
Ama hangi yöntem olursa olsun sonu pislige çıkıyor:))))
Ben kizimi 4.aydan sonra hafif hafif sallamaya basladim. 2 dk sallayinca uyuyordu. Ohh dedim ne kolay.
1 yasina 12 kg girdi ve biz o donemlerde battaniye arasinda sallayarak uyutabiliyorduk. Bas edemeyince duvardan duvara salincak yaptik.
Esimin bileklerinde sinir sıkışması oldu, benim omzunda lif incelemesi oldu hala cekiyoruz ikimiz de.
Yine emzikle uyutma, uyku arkadasi da bagimliliga gidiyor
Kuzenimin kizi agustos sıcağında bile pelus battaniyesinin altına tamamen girmedeb uyuyamazdi. Altinda sıcaktan bayilacak gibi olurdu ama hep o battaniyeyi isterdi, yikanmasina da izin vermiyor kokusu degisince uyuyamiyormus:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?