- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Bende ck merak ettim... Yiğenim her diştr acillik oluyor cok korkuyorum dişten gerçekten. Güvenli siteyse denemek isterimEvet canım hiç anlamadan ateşi bile çıkmadan diş çıkarıyor diyen anneler var %95 diyorlar faydasına.göreceğiz ben aldım bakalım kullanıp size yorum yazarım
Gaz için ayak bileklerinde diş için boynunda kullanıyorlarmış
bende bu ara o hallerdeyim sanırım salak salak kullanıyorum arabayı
Ay bende alayım bari bizde de başladı salyalarYa sen kullanıp memnun kalmışsın
ben de aldım kullanacağım bakalım salya akıtmıyor bunu takınca demişler hep benimki çok salyalı bakalım kesecek mi salyasını
Uykusuzluk yorgunluk kolay mı 3 çocukla canımbende bu ara o hallerdeyim sanırım salak salak kullanıyorum arabayıneye bağlı anlayamadım ama merak ediyorum.
Allah korusun bizimkiler rahat atlatsın inşallahBende ck merak ettim... Yiğenim her diştr acillik oluyor cok korkuyorum dişten gerçekten. Güvenli siteyse denemek isterim
Ah canımBenim misafir furyası da geliyor. Mayısta kaynim eltim ( bu ifadeler de hiç dilime yakışmaz:) ) ve eşimin anannesi geliyorlar. Sorun şu ki biz büyük ihtimalle o dönemde annemde olacağız. Evi taşırken geçici yerimiz annemler. Biraz karışık bir durum var. Bildikleri halde ve eşim kaynimi
Sonra gelseniz burda üst üste biraz zor olur dediği halde kayinvalidecigim ne yapıp edip bugün bana tekrar davet ettirdi. Eşim taşınma telaşıyla demismis onlar da bilet almış İstanbulda da otel rezervasyonları varmış o değişmemiş. Annane bebeğin resimlerini görünce ağlıyormuş. İyi tamam hakkınız torun sevilir gelinir ama ben zaten bebekle gelmişim bi kalabalıkla annemin evine mecbur değil ki hepimizle uğraşmaya. Çok büyütülecek birşey değil gelir geçer ama telefonla eşim böyle bişey benden habersiz demezki. Dediyse de demek durum bu maddenin manen psikolojik olarak rahat hazır değil demekki bu insanlar diye düşünseler ahhh ahhh gerildim. Ama tabi eşime de yansıtmak istemiyorum ailesi sonuçta. Bebe atakta ev yok insanlar hücumda ben boyle
:))) :))) ayy hiç gülesim yoktu elti görümceden iyidır.. iyiler ya çok sıkı fıkı bir ilişkimiz yok uzaklıktan ötürü.saygı sevgi çerçevesini koruyoruz genelde. Zamanlaması ve bu konudaki ısrar beni gerdi. Sonraki fasil kayinvalidemle kayibabam bir sonraki esimin teyzesi ve enistesi.. Hani normal düzeninde keyfindeyken en büyük meseleler bile asılırken böyle gerginken ufak birşey batar. Insallah yansıtmamayi başarabilirim. İnsanın elinde olmuyor bazen ama .. bir de benim aman dwyip gececegim birseyi annem gecemeyebiliyor. Bir zaman sonra diyor icerlemis sekilde daha kotu oluyor. Üç günlük dünya sonuçta atlatırız inş. Hadi bakalım:))Ah canım
Ben daha çok yeni bu durumu yaşadım
Ben eşimin işleri nedeniyle annemlerde kalıyorum Zaten bizim yaşadığımız yer eşimin ailesine çok uzak ama annemler uzak sayılmaz
O yüzden biz annemlerdeyken onlar da gelip görmek istiyorlar
Bizimki çok sorunlu geçti ama malesef benimkiler biraz tuhaflar o yüzden annem de ben de üzüldük gerildik
senin eşinin ailesi normalse ve çok uzun kalmayacaklarsa sorun olmaz heralde
Elti görümceden iyidir ya bence :))
Emzirirken su icme istegiyle bağlantısı ne acaba?Kızlar
Ayşe Öner'in uyku ile ilgili videosunu izledim sizlerle de paylaşmak istedim
Bebeklerin gündüz uykuları 45 dakika kadar sürermiş ve derin degil de rüya gördükleri rem uykusu dedikleri uyku beyin gelişimi için önemliymiş
Gece uykuları da 4.aydan itibaren eğer bölünüyorsa mesela benim Bebek gibi olanlar :)
Diyelim ki gece 2de uyandı o uyanma zamanını emzik vererek piş pişleyerek geçirin ama gerekirse annesi degil Babasi yada bakıcısı yapsın diyor sanırm anneden gelen süt kokusu emme istegi bastırılsın diye
Gece uykusu için uyuduktan sonra sabaha karşı 4buçuk 5 gibi uyanması normalmiş yani bebimki biraz anormal bu durumda :) 2 hafta sonra bu durma el atıp çözmek istiyorum artık çok sık uyanıyor çünkü her şey normalken bile gaz yokken karnı tokken yine de uyanıp 2dk da olsa emmek istiyor
6.aydan sonra da sabaha kadar hiç uyanmasa da olurmuş
Uyku eğitimi için 6.aydan önce hiç bi yöntemi önermiyor
Sütümüzün yetip yetmediğini de şöyle anlayabilirmişiz
Emzirirken su içme ihtiyacı hissediyorsak
Bebegimizin ağzı kuru değilse ve karın derisi gerginse
Bebeğimize su teklif ettiğimizde içmek istemiyorsa yüzünü buruşturuyorsa
Korkulacak bi şey Yok sütünüz yetiyordur diyor
Nasil yaBenim misafir furyası da geliyor. Mayısta kaynim eltim ( bu ifadeler de hiç dilime yakışmaz:) ) ve eşimin anannesi geliyorlar. Sorun şu ki biz büyük ihtimalle o dönemde annemde olacağız. Evi taşırken geçici yerimiz annemler. Biraz karışık bir durum var. Bildikleri halde ve eşim kaynimi
Sonra gelseniz burda üst üste biraz zor olur dediği halde kayinvalidecigim ne yapıp edip bugün bana tekrar davet ettirdi. Eşim taşınma telaşıyla demismis onlar da bilet almış İstanbulda da otel rezervasyonları varmış o değişmemiş. Annane bebeğin resimlerini görünce ağlıyormuş. İyi tamam hakkınız torun sevilir gelinir ama ben zaten bebekle gelmişim bi kalabalıkla annemin evine mecbur değil ki hepimizle uğraşmaya. Çok büyütülecek birşey değil gelir geçer ama telefonla eşim böyle bişey benden habersiz demezki. Dediyse de demek durum bu maddenin manen psikolojik olarak rahat hazır değil demekki bu insanlar diye düşünseler ahhh ahhh gerildim. Ama tabi eşime de yansıtmak istemiyorum ailesi sonuçta. Bebe atakta ev yok insanlar hücumda ben boyle
Aferin yangina korukle gitNasil ya
Sizin ev yok ortada
Siz annende kaliyorsunuz
O kadar misafir de gelip orda mi kalacak?
Annenlerin malikanesi mi var :)))))
Oyle mi olduAferin yangina korukle git
Nasil ya
Sizin ev yok ortada
Siz annende kaliyorsunuz
O kadar misafir de gelip orda mi kalacak?
Annenlerin malikanesi mi var :)))))
Biraz kendimce yorumlayayım dedim ama olmadı çok saçmaladım Esra :))) onları da burda yazmasam daha iyi :))Emzirirken su icme istegiyle bağlantısı ne acaba?
Benim oğlan iki damla yutsun benim icim yanmaya başliyor su ariyorum hemen.
Buna çok güldüm .. neden olmasınOyle mi oldu
Ama belki gercekten malikaneleri vardir
Bizimkilerin malikane Yok ama nedense sürekli gelme hakkını hatta istedikleri gibi takılma hakkını kendilerinde görüyorlar :))Oyle mi oldu
Ama belki gercekten malikaneleri vardir
Aynısını yaşıyorum ben de, içime ateş düşüyor sanki. Ben de bir yerde okumuştum, bu durum bebeğin süt çektiğini gösteriyormuş. Emzirenlerin 4 litreye yakın su tüketmesi öneriliyor, vücut ne kadar su kaybediyorsa demek ki. Susamak da vücudun su ihtiyacı olduğunun göstergesiymiş, muhtemelen bu sebepten içimiz yanıyor.Emzirirken su icme istegiyle bağlantısı ne acaba?
Benim oğlan iki damla yutsun benim icim yanmaya başliyor su ariyorum hemen.
cok sağol canım orjınal bulurum inşallah:/çok eski yıllarda daha tıp ilerlememişken guatrı kehribar ile tedavi ederlermiş.troidin varsa kehribar kolye tak cidden faydasını görürsün canım
kimya bende bursadayım suanAtak haftasını geçmiş miydiniz? Onun eseri mi acaba? Biz 98 günlük olduk senin daha büyük diye hatırlıyorum. Gerçi beklenen doğum tarihine göre hesaplaniyormus. Oğlusum da iki gündür iyice sapıttı diyebilirim . Gece ufak çaplı bir buhran yaşadım resmen. Dk başı emiyor ağlıyor bağırıyor gaz da cabası haliyle. Eller ağızda, kulakta ..vücut büklüm büklüm. Herhalde ataktır dedim. Dişi düşünmemiştim. Bir karşıyayım bakalım tepkisi ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?