- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Esra nın dediği gibi alıştıma meselesi canım doğduğundan beri hiç sallamadım ben o yüzden bilmiyor sallanmak nedir :) ama emzik istiyor alıştı vermeden uyumak istemiyorBenim bebek sallamada uyumuyor. Aralarda uyaniyor ve sallanip pispislanmak istiyor. Sallamadan nasil uyutuyorsunuz cok merak ettim anneler
Kucakta ev gezmece bizimki. Biraz ritim katıyor sanırım yürümek. Ahhh anacığım salladı en çok. Geçen esimle 15 dk evden çıktık bi geldik babam ve annem battaniyenin arasına koymuş sallıyorlar. Kaptigim gibi çıkardım yavrumu. En çok da o kötü geliyor bana. Gerçi benimki de bi panik ettiriyor ağlayınca.
Evet ya kucakta öyle duramaz mı bu Bebek illa sallanacak mı yani normal tutma diye bi şey Yok bazılarında
Sallamak istemiyorsan şimdi de bırakabilirsin bence ilerde daha zor olur
DÜŞÜncesiz insanlar topluluğuna hoşgeldiniz diyorum. Allah yardımcın olsun canım
Esra'nın dediği gibi aynenBenim bebek sallamada uyumuyor. Aralarda uyaniyor ve sallanip pispislanmak istiyor. Sallamadan nasil uyutuyorsunuz cok merak ettim anneler
Bizimki de tok olsa bile agzina memeyi almadan uyuyamiyor.Esra'nın dediği gibi aynen
Bi şey alışkanlık oluyor bebeklerde. o alışkanlıgı da biz kazandırıyoruz
Hiç sallamadıgım için sallanarak uyumayı bilmiyor Benim bebeğim sallasam da uyumaz şu an.
memede uyumaya alıştı illa meme gircek ağzına. onun da kötü yanları var mesela emzik tutmayan bebekler için sürekli meme vermek hem anneyi yoruyor hem Bebeği
Benimki gündüzleri emdikten sonra uyumak isteyip de uyumuyorsa huzursuzlanıyorsa emzik veriyorum yattıgı yerden kafasını okşuyorum, ana kucağına koyuyorum yada çok huzursuzsa kucağımda tutuyorum dalana kadar.bunları hep emzikli yapıyorum çünkü illa bi şeyi emme istegi olduğu için emziksiz uykuya dalamıyor gibi ama bazen o da kar etmiyor illa gerçek meme olcak :)
Gündüz böyle de gece fena oluyor. Gece uykusuna geçişte memeyle uyuduğu için uyanmasa bile her mırıltısında kaldığı yerden devam etmek istiyor memesiz dalmıyor
Evet biizmki de aynı işteBizimki de tok olsa bile agzina memeyi almadan uyuyamiyor.
Agliyor,huysuzlaniyor, elleriyle yüzünü gözünü ovusturuyor. Memeye dokundugu anda gozler gidiyor:))
Ama bu da dedigin gibi uyku devamliligi açısından cok zor oluyor. Dun gunduz uykusunda bile 3 kere emzirdim. Emzirmek derken iste emzik gibi ayni, agzinda tutuyor öyle. Su an kolay ama ileriyi dusununce en zorlayacak uyuma aliskanligi emzirerek uyutmak gibi geliyor bana.
Hep boyle kalmayacaklar , soyle bir 8-9 ay sonrasında gece uyanip memeeeee diye cigliklar atma ihtimalleri cok yuksek :))
Benimkiler aylardır çok yumuşak canımKizlar memeleri terbiye olan var mi
Bu da cok garip bir soru oldu
Benimkiler oluyor galiba, ya da sutum az bilmiyorum
Bir an once olsun istiyorum cunku meme sertligini kontrol edip sutum az sutum cok gibi dusunceler cok yoruyor beni
Doğumdan beri beni en cok strese sokan konu bu sut varligi zaten
Oglumun ihtiyacını anlasin da ona gore akillansinlar diye geceleri sut sagmayi falan biraktim. Hos bu sefer de gece 2 kere emen oglum 4-5 kere uyanmaya basladi
Bilmiyorum yani sonuc olarak memelerim asiri yumusak, ama sutum vardir herhalde. Yani bir sekilde duruyor cocuk. Ya da yine sut azaldi doymuyor zirt pirt ondan uyaniyor geceleri falan
Insallah benimkiler de oyle olmustur. Yutkunma sesi bende takinti zaten surekli takip ediyorum,ama su an tam çözemedim:)Benimkiler aylardır çok yumuşak canım
Çok nadir yatmadan önce süt yapacak bi şey yediysem ve uzun uyuduysam kalkınca hafif sertlik hissediyorum ama ilk başlardaki gibi çok sert ,sıkı , ucu bile zor tutulan memeler Yok artık
Benimki doymadıgında duracak bi Bebek degil
Ben de yumuşak oldugu içn az mı diye düşünmedim değil ama sütü görüyorum ve içerken yutkunma sesini dinliyorum
Evet o sekilde uyutmayin diyorlar da valla ben kucagimdan yataga koyarken bile nerdeyse yapisik yatiyorum onunla yavas yavas çekiliyorum. Ayrıldığımızi hissedip de uyanmasin diye :))))Evet biizmki de aynı işte
Doktor baba seni emzik yerine kullanıyor demişti o yüzden çok emzik denedim en azından gündüz emzikle uyuyor bazen
Memeyle uyuma alışkanlığını Yok etmek için emzirince uyuyorlar ya hani bi şekilde uyandırın dokunun üst değiştirin yerini değiştirin gözünü açıp kımıldasa bile yeter tekrar hemen uyusun diyorlar ama o da zor işte Zaten uyusun diye gözünün içine bakıyoruz ya uyumazsa tekrar :)))
Hahaha aynen işte emdi uyudu oley uyanmadan koyayım yatağına diyorum hep :))Evet o sekilde uyutmayin diyorlar da valla ben kucagimdan yataga koyarken bile nerdeyse yapisik yatiyorum onunla yavas yavas çekiliyorum. Ayrıldığımızi hissedip de uyanmasin diye :))))
Ben ben :) sertlik kalmadi sagdigim icin sutte degisiklik yok onu biliyorum. Sana tavsiyem gunduz sagma madem ama gece sag gece prolaktin hormonu daha cok saliniyor o yuzden sutun artar. En uzun emmeme araligi gece ve sagmazsan sutun etkilenme ihtimali olabilir.Kizlar memeleri terbiye olan var mi
Bir an once olsun istiyorum cunku meme sertligini kontrol edip sutum az sutum cok gibi dusunceler cok yoruyor beni
Oglumun ihtiyacını anlasin da ona gore akillansinlar diye geceleri sut sagmayi falan biraktim. Hos bu sefer de gece 2 kere emen oglum 4-5 kere uyanmaya basladi
Bilmiyorum yani sonuc olarak memelerim asiri yumusak, ama sutum vardir herhalde. Yani bir sekilde duruyor cocuk. Ya da yine sut azaldi doymuyor zirt pirt ondan uyaniyor geceleri falan
Sütün azalmamıştır sakin ol :) benimkide yumuşadı azaldı sandım. Ama uyuma süresi falan aynı değişmiyor. Hatta gecen yine sertleşti ooo sütüm cok dedim sağcaktım üsendim bu bizimkine iki oğün yeter dedim, benimki daha kısa sürede uyandı. Bence doluluk kıstas değil artık :))Kizlar memeleri terbiye olan var mi
Esra nın dediği gibi alıştıma meselesi canım doğduğundan beri hiç sallamadım ben o yüzden bilmiyor sallanmak nedir :) ama emzik istiyor alıştı vermeden uyumak istemiyor
Bebekler nasil sallanmayi bilmez anneler yapmayin bu bebek anne karninda da sallaniyorDün 2016 ocak annelerine baktım eyvah dedim seneye biz de mi böyle olacağız
Kafayı yemek üzereler
Hiç uyumayan sürekli koşturan bebekler
Bizi neyin beklediğini çok merak ediyorm :)))
Aslında ayni şeyden bahsediyoruz.Bebekler nasil sallanmayi bilmez anneler yapmayin bu bebek anne karninda da sallaniyor
Benim sallamamla ogrenilen bisi degil ki
Anne karninda da hareket var gurultu var koku var izole bir dunyadan gelmiyor
Ha dogduktan sonra belki sallanmadan uykuya gecebilir şanslisiniz. Benimkisi delirerek agliyor ama kendi kendine kumkun degil uyumuyor. Dogdugundan beri bu sekilde. Inanin ben de sallamayi istemem yani bence her anne kendi kendine uyuyan cocuk ister diye dusunuyorum ama bu cocugun bir huyu suyu var. Ne kadar inat edersen et bir gun saygiyla onunde egiliyorsub
Benim de sadece gece uykusundan sonra sertleşiyo iyi uyuduysam onun dışında gayet yumuşak bnm de doğumdan beri tek takıntım sütün yetip yetmemesi 3. ay kontrolünde göreceğiz bakalımKizlar memeleri terbiye olan var mi
Hadi hayirlisi o zaman:)Benim de sadece gece uykusundan sonra sertleşiyo iyi uyuduysam onun dışında gayet yumuşak bnm de doğumdan beri tek takıntım sütün yetip yetmemesi 3. ay kontrolünde göreceğiz bakalım
Su an gece prolaktin salgilamama ihtimalim yok 2 saati bulmuyoruz uyanmakta.Ben ben :) sertlik kalmadi sagdigim icin sutte degisiklik yok onu biliyorum. Sana tavsiyem gunduz sagma madem ama gece sag gece prolaktin hormonu daha cok saliniyor o yuzden sutun artar. En uzun emmeme araligi gece ve sagmazsan sutun etkilenme ihtimali olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?