Bebekler nasil sallanmayi bilmez anneler yapmayin bu bebek anne karninda da sallaniyor
Benim sallamamla ogrenilen bisi degil ki
Anne karninda da hareket var gurultu var koku var izole bir dunyadan gelmiyor
Ha dogduktan sonra belki sallanmadan uykuya gecebilir şanslisiniz. Benimkisi delirerek agliyor ama kendi kendine kumkun degil uyumuyor. Dogdugundan beri bu sekilde. Inanin ben de sallamayi istemem yani bence her anne kendi kendine uyuyan cocuk ister diye dusunuyorum ama bu cocugun bir huyu suyu var. Ne kadar inat edersen et bir gun saygiyla onunde egiliyorsub
evet haklısın bazen bebekler ne derlerse onu yaptırıyorlar ama sen mümkün olduğunca sallamaya alıştırmamaya çalış ara ara şansını dene ümidini kesme.amaaann alıştı bir kere diye düşünüp öyle devam etme.tecrübelerle sabit bende 3 çocuk var 3 ünüde kendi kendine uyumaya alıştırdım.2.çıcuğum bu konuda beni çok zorladı.ilk zamanlar suyuna gittim salladım ama sonrasından yine ben galip geldim onuda kendi kendine uyumaya alıştırdım.yanlış hatırlamıyorsam 5 aylık cikanda sallamayı bıraktım
Su an gece prolaktin salgilamama ihtimalim yok 2 saati bulmuyoruz uyanmakta.
Ama ben kafayi yiyorum sanirim,hani bazen cok kani kaynarya insanin bebegine.
Gel bakalim bir kucak dokusu prolaktiiiin diye aliyorum kucagima
Kokluyorum,ohhh deli gibi oksitosin salgiladim su an falan diyorum
Gece emzirirken de oyle, ohhh cossun prolaktinim diyerek basliyorum emzirmeye
Allah sonumu hayir etsin
Insallah benimkiler de oyle olmustur. Yutkunma sesi bende takinti zaten surekli takip ediyorum,ama su an tam çözemedim:)
Ama emmeyi birakinca sikiyorum memeyi gayet guzel cikiyor süt.
Sut sut sut sut aaaayyyyh:))))
Benim göğsümde yumuşak belki terbiye olmuştur ama ben terbiyesizinden istiyorum.:)
Kızlar fecilerdeyim kızıma okuldan bit gelmiş 3 gündür temizledim şükür ama ben paranoyak oldum. Hergün sirkeyle ev siliyorum
Su an gece prolaktin salgilamama ihtimalim yok 2 saati bulmuyoruz uyanmakta.
Ama ben kafayi yiyorum sanirim,hani bazen cok kani kaynarya insanin bebegine.
Gel bakalim bir kucak dokusu prolaktiiiin diye aliyorum kucagima
Kokluyorum,ohhh deli gibi oksitosin salgiladim su an falan diyorum
Gece emzirirken de oyle, ohhh cossun prolaktinim diyerek basliyorum emzirmeye
Allah sonumu hayir etsin
Bebekler nasil sallanmayi bilmez anneler yapmayin bu bebek anne karninda da sallaniyor
Benim sallamamla ogrenilen bisi degil ki
Anne karninda da hareket var gurultu var koku var izole bir dunyadan gelmiyor
Ha dogduktan sonra belki sallanmadan uykuya gecebilir şanslisiniz. Benimkisi delirerek agliyor ama kendi kendine kumkun degil uyumuyor. Dogdugundan beri bu sekilde. Inanin ben de sallamayi istemem yani bence her anne kendi kendine uyuyan cocuk ister diye dusunuyorum ama bu cocugun bir huyu suyu var. Ne kadar inat edersen et bir gun saygiyla onunde egiliyorsub
Evet çocuklar tüm kurallarını bozduruyor insana katılıyorum ama ben anne karnındaki sallanmayla dışardaki sallamayı aynı göremiyorum
Benimki memede uyumayı alışkanlık haline getirdi mesela benim de buna çözüm bulmam lazım o da yorucu çünkü daha doğrusu bi şeye bagımlı olması kötü
Ben bebeklere bizim alışkanlıklar kazandırdığımızı düşünüyorum
Mutlaka seninkine de sallamak dışında bi yöntem bulunabilir eğer şimdi bulmazsan ilerde daha çok zorlar seni benim arkadaşımın çocuğu 3 yaşında Yeni bıraktı sallanmayı
Yani tabi bebegin kolik değilse bu böyle ama kolik bebekler için sallamak mecbur gibi
İnşallah seni yormayacak uykuları olsun bebeğinin
evet haklısın bazen bebekler ne derlerse onu yaptırıyorlar ama sen mümkün olduğunca sallamaya alıştırmamaya çalış ara ara şansını dene ümidini kesme.amaaann alıştı bir kere diye düşünüp öyle devam etme.tecrübelerle sabit bende 3 çocuk var 3 ünüde kendi kendine uyumaya alıştırdım.2.çıcuğum bu konuda beni çok zorladı.ilk zamanlar suyuna gittim salladım ama sonrasından yine ben galip geldim onuda kendi kendine uyumaya alıştırdım.yanlış hatırlamıyorsam 5 aylık cikanda sallamayı bıraktım
Ay benimki 5-6 saat uyusa heralde oh be derim çok üşenirim kalkıp sağmaya gece de gündüz gibi devam ediyoruz emmeye :)
Sana bravo valla bebegin uyuyor ama sen uyanıyorsun :)
Benim göğsümde yumuşak belki terbiye olmuştur ama ben terbiyesizinden istiyorum.:)
Kızlar fecilerdeyim kızıma okuldan bit gelmiş 3 gündür temizledim şükür ama ben paranoyak oldum. Hergün sirkeyle ev siliyorum
Terbiyesizin takibi zor :))
Bit nerden cikmis ya cok korkutucu. Gecen sene kizimin okulunda da oldu ben gondermedim o ara. Nasil temizlenir cok yorucu :/
organik bir boya.markası inoa.her kuaförde olmuyor gitmeden ara sor bence inoa var mı diye?inoa ile boyatmanı öneririm her zaman için.ama diğer boyalara göre biraz maliyetli.atıyorum normal boya 10 lira ise inoa 15 lira oluyor
Terbiyesizin takibi zor :))
Bit nerden cikmis ya cok korkutucu. Gecen sene kizimin okulunda da oldu ben gondermedim o ara. Nasil temizlenir cok yorucu :/
3 gündür bittim valla çocuğu yıkamaktan saçını taramaktan mahvoldum kendmde yıkıyorum saçlarımı emzirince bit şampuanıda kullanmıyorum sirkeyle yıkıyorum . Ama şükür temizledim