2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kendi kendine uyumaya nasıl alıştırdın bizimle de paylaşır mısn tecrübeli annemiz :)
canım bütün ihtiyaçlarını karşılayıp yerine yatırıyorum.ilk önce biraz mızmızlanıyorlar ama senden umudu kesince uyuyuveriyorlar.o kadar akıllılar ki biz onların şifresini çözelim derken onlar bizim şifremizi çözüyor.

Aminnn....kızlar benden tavsiye 2. cocuk dusunuyorsaniz arayi fazla acmayin 8 yas var benimkilerin acayip zorlaniyorum hem paylasimlari da daha fazla olur yakin olursa yaslari...
Herkes öyle diyor. Uzmanlarda 1. Çocuğun gelişimi psikolojisi açısından yanılmıyorsam 4 yaş civarı ve sonrasını öneriyor. Gerci Kardesimle 1 bucuk yas var aramizda hep arkadas olduk birbirimize. Bir de sezaryen sonrası ikinci doğumun yakın olmasından korkuyorum kucak müdavimi oğlumdan sanırım dikiş yerlerimde hala acı oluyor.

Son düzenleme:
Ay benimki 5-6 saat uyusa heralde oh be derim çok üşenirim kalkıp sağmaya gece de gündüz gibi devam ediyoruz emmeye :)
Sana bravo valla bebegin uyuyor ama sen uyanıyorsun :)
Canim mecburen sagiyorum ucunu tutamiyor gogsum cok dolunca Miray hala kavrayamiyor cunku cupcup ses cikartiyor memeyi dusuruyor kahve kismini almayop ucunu almaya cabaladigi icin tam dolu birakmiyorum tabancayi :)))
O degilde istanbul carpti kizimi 2 gundur gece uykusuna aksam 5 de yatiyor sabah 7 dede hortluyor resmen :)

Ben de ona alıştırmaya çalışıyorum ama bazen dediğin gibi çok fazla mızmızlanıyor uykuya bi türlü geçemiyor kucaklıyorum mecbur

Akşam 5 de iyiymiş ama :))
Benimki hemen hemen her gün 7de uyanıyor ben napayım :))

Esra nın dediği gibi her çocuk farklı şey bekler benimki emzikçi mesela emzik diye ağlıyor. Sallanmaktan hoşlanmıyor.

Maşallah maşallah
İkinci çocuğu sırf oğlumun bi kardeşi olsun diye o istediği zaman yapayım diyorm aslında ama o zaman da tam rahata ermişken sil baştan aynı şeyler çok zor gelir sanırım
Bir taraftan oyle ama isin bir de diger tarafi var :)
Simdi dusunuyorum da, 3 aylik bir bebekle hala kisisel ihtiyaçlarını karsilamak icin bana muhtac bir ablasi olsaydi cok daha yorucu olurdu sanki.
Kizimi sabahlari ben kaldiriyorum , tuvaletine kendi gidiyor, yuzunu yıkayıp ustunu kendi giyiniyor. Hatta bazen saçlarıni bile kendi tariyor. Yine yemeklerini kendi yiyor. Bugun ogleden sonra bahceye indi 2-3 saat yaninda ben olmadan arkadaslariyla oynadi.
Benim icin bu 6 yillik ara iyi olmus gibi. Diger turlu bas edemezdim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…