2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Kaç aylıktan itibaren bunu basarabiliyorsun? Ya ben mi çok sabırsızım acaba. Mızildanma olsa keşke çığlık feryat yok böyle bir ağlama. O benim dayanamadığımi çözdü sanırım basıyor feryadı. :)

doğumdan itibaren canım.boşver ağlasın ciğerleri gelişir.

doğumdan itibaren canım.boşver ağlasın ciğerleri gelişir.
:))) :)) ilk haftalar benim ciğerler de gelişiyordu az kalsın. Sonradan beyefendi kendi yolunu çizdi. Ama benim bel iflas edecek o başka. Yatırımcı uyuyan bebek o kadar ütopik geliyorki . Kucağımda yeni bile uyanıyor zira.

Dogru diyorsun ben Zaten bu üşengeçlikle zor bakarım iki bebeğe :)
Ay ben adet bile olmadım daha içime kurt düştü şimdi :)

Masallah Rabbim nazarlardan korusun ikisinide.
sagol canimm cumlemizinkini insallah...

Maşallah maşallah
İkinci çocuğu sırf oğlumun bi kardeşi olsun diye o istediği zaman yapayım diyorm aslında ama o zaman da tam rahata ermişken sil baştan aynı şeyler çok zor gelir sanırım
ben aynen oyle yaptim ama kardes kardes diye aglayan oglum asiri kiskaniyor bence cok ara verme canim ayrica ben de herseyi unutmusum rahata ermistim cok cok zorluyor beni...

tesekkurler canim...

Masallah kuzulara, Allah nazardan esirgesin.
aminn cumlemizinkini esracigim...

Emzik almıyor muydu seninki ?
Ben emzikle biraz kurtarıyorum işi bide bazen müzik işe yarıyor bi şekilde alışacaklar ya çok geç olmadan el atmak lazım bu duruma
Ama yatırmadan önce de emin olmak lazım karnı tok altı temiz gazı da yoksa yada herhangi başka bi sorun yoksa sadece mızmızsa yok öyle hemen kucak :) yattığı yerden ağlasa da hemen almıyorum ben şebeklik yapıyorum biraz aklını karıştırıyorum unutuyor bazen ben neden ağlıyordum acaba diyor bence :))) her zaman yutmuyor ama bu numaraları :))

Emzik malesef kabul etmedi. Soothie başta biraz benim parmağım varken emdi gibi. Sonra direk attı. Biraz oyalamaya çalışıyorum ama sabırsız davranıyorum sanırım. En baştan beri birazda doysun kucağa zaten ihtiyacı olmasa istemez mantığı ile gittim ama ben de suyunu çıkardım oğlum da galiba :)) önceden birşeyle oyalanacak gibi de değildi. Şimdi oyuncak ilgisini çekiyor onlarla bir müddet oyaliyorum.

Memeleri yumuşadı diye sütüm az mı diyen annelere gelsin :)Eki Görüntüle 1977950
Eki Görüntüle 1977949
Bunu ben de okuyorum. Donup dönüp okuyorum hatta. Ama oğlana bir haller oldu onu napacagiz:/ aksam resmen 10 kere cekip bir kere yuttu. Agladi kizdi...yoruldu uyudu en sonunda.
Elimde cisli bezle mutfaga giriyorum, bir yumurta alip iki elime tartiyorum:)) hangisi daha agir kestiremezsem amaaaan salla deyip cikiyorum. Iki gun iyice doymazsa da bir sey olmaz herhalde.
Napiyim o da geceleri zirt pirt kalkip uykusuz birakmasin anneyi . ust üste gelince boyle oluyor iste :))

Amin canım cümlemizin inş.

Senin kızla benimki anlaştı galiba aynı gün tepki verdiler yine akşam emmek istemedi benim ahlaksız ancak gönlünü yapıp koltuk altı emzirebildim.
Bizimki doğuştan meme redli:)
Gazdan mazdan dedim ama hala yapiyor gun icinde. Ayajta hoplatarak emziriyorum ona da guc yetmiyor.
Ablasinin kocaman pelus kopegi var. Bir kolumun altina onu kistirdim dikkatini ceksin diye, bir kolumda bebek. Oyle deli deli emzirme halleri :))

Bizi maymun etti bu sıpalar valla bugünde memede ağlayınca eşim hemen ver biberonu geç valla nasıl dayanıyon anlayamadım diyor.

Eşim tv konusunda nekadar hassasım bılıyo
Sonunda ona soylettım
Buarada dun yazdıgım cvp lar ulaşmadı sanırım
Hoşbulduk canım
Bursa'yı sevıyorum aslında ama gelış nedenımden dolayı pek zevk alamıyorum
Bugun güne bıle gıttım

Esracım sagol canım bılgı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…