2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya onlar ıkı saat eglenıp keyif yapıcak dıye tuhaf tuhaf seylere alıştırıyorlar cocukları
Eşimin işinden dolayı ben gunlerce bebekle evde tek kalıyorum ve belim problemli saatlerce kucağımda evde dolaştıramıyorum hele ki kilo aldıkça dahada zorlaşıyor
Bugun umut U almış kucağına yok oğlum yok gezdıremem annen kızıyo dıyo kp

Ben de düşündüm bunu ama bi sürü Bebek fotoğrafı var gayet iyi görünüyorlar
Gündüz Zaten kafaları dik tutuyorlar artık bi de hep yanındayız
Yatarken de çıkarırım diye düşündüm
Ozaman guvenılır bıyer bulup alalım hep beraber
Kolyemızde eksık olmasın

Bıde dışarı çıkmaya başladıkça işler zorlaşıyor
Bugun 10 dakıka pazar dolaşalım dedık
Emzırmek için arabaya nasıl gerı koştuğumu bılmıyorum
Ağzına deydıgı an gıdıyo

Aylar sonrası ilk kez giriyorum KK ya be tabiiki önce buraya bakdım
Bebişler kocaman olmuştur hepinize gözünüz aydın Allah sağlıklıca büyütmryi nasip etsin

Bizim fıstık 30 aralıkda doğdu planlı sezeryandan bir gece evvelsi suyum geldi sancılar 2 dakka arayla geldi ama yinede sezeryan oldum makat gelisli oldugu icin.
şimdi 4. ayımıza giriyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin bugünlerimize hamdolsun çok şükür binlerce şükür

Klasik bizde meme reddiyle boğuşuyoruz ayakda emziriyorum dans ederek şarkı söyleyerek ağlıyo uğraştırıyor ama sonunda alıyor memeyi anneyi çok yoruyor o ayrı. sürekli etrafi seyretmek istiyoe derdi o ondan emmiyor birde damağı kaşınmaya başladı ondanda istemiyor olabilir hanımlar aklımızda olsun.
neyse normale dönecek yine insallah
öpüyorum hwpinizi

Uykusuzluktan olmek uzereyim.
Bir de misafir geliyor bunlarin ustune.
Biktim yeminle...kendimi birakip cocuklarimla ilgilenmek, oglum uyudugunda ben de yatip uyumak istiyorum. Evimi b.k götürsün istiyorum ama yok.her an kim gelecek endisesiyle surekli evde bir seylerle mesgulum.
Bir de arayip misait olunca bizi çağırın diyenler var. En illet oldugum grup.
Bunun anlami hazirlanin guzelce sonra da bizi agirlayin olmuyor mu?
Yahu al yarim kilo kuru pasta, iki saate gelip bir çayınizi icecegiz de, olsun bitsin.
Musait oluncaymis, ben hic musait olmuyorum ki.
Birazdan cocuk uyur, ben de gozlerim kapana kapana bugunku misafire hazirlanirim

Bu sendeki misafirlerden bana daral geldi valla bi bitmediler bari bikaç kişi toplu gelseler de çabuk kurtulsan bi tanesi yetiyo bana bide sende 2 tane çocuk

Bu sendeki misafirlerden bana daral geldi valla bi bitmediler bari bikaç kişi toplu gelseler de çabuk kurtulsan bi tanesi yetiyo bana bide sende 2 tane çocuk
Bana gelen misafirler bir tuhaf.
Once biri geliyor, sonra ayni kisi yaninda baskalariyla tekrsr geliyor.
Esim samimi olmak istediklerindendir diyor.
Yahu benim mahallede konu komsuyla samimi olmak istedigim nerden cikti? Apartmandakiker yeter zsten.
Bugun icin Haber verenlerden biri ise baslamis gelemeyecekmis.
Bu ne demek biliyor musun? Firsati olunca tekrar haber verecek, sonra yanina yine baskalarini ekleyip gelecek.
Daral geldi yemin ederim. Bundan sonra gündüz gelelim diyene gelmeyin aksam gelin diyecegim. Islerine gelirse.
Aksam bir cay bir kekle gidecek adama gunduz sofra duzuyoruz adeta.

Nasıl bir düşüncesizliktir anlamadım yemek yapmak istemiyolar herhalde geleyim karnım doysun diyolar bencede en iyisi akşam çayın yanına bi kek yaparsın olur biter

Hızlı bir giriş yapmışsın bursa alemlerine Hava da güzel olsaydı keşke kendinizi dışarı atardınız biraz.

Eşin böyle durumlarda desteklemesi ilaç gibi geliyor. Benim kuzen de anneme kızımı tv nin karsisina bırakıp tum işimi hallediyordum ama zekası gayet iyi abartmayın demiş bak bak kanıtla gelıyor

Ya içim parçalandı okurken yeminle. Hatır gönül saymak misafirperver olmak çok güzel de bu da can ya hu. Her gelen sadece kendisi geldi sanıyor herhalde. Öncesini sonrasını düşünen yok. Kendilerince seni uygunsuz bir zamanda basmak istemerikleri için haber veriyorlar ama dediğin gibi kısa süre önce söyleseler sadece bir kahveni içeceğiz deseler canına minnet olur

Evt ben de alistirmaya calisicam uyku arkadasi falan deneyecgim. Gaz sorunlarimiz biraz azalsa daha rahat olacak canim.

Benim prensim ve prensesim teyzeleri
Masallah pek tatlilar allah uzunn omur versin
Benimkinde gaz problemi cok fazlaydi ve saatlerce agliyordu mecburdym. Hani oyle birak sakinlessin fln durumu da yok yatirinca katila katila aglayip kendinden geciyordu. Hep dik tutarak salladik hoplattik ziplattik daha neler neler maymun etti bizi
Esra nın dediği gibi her çocuk farklı şey bekler benimki emzikçi mesela emzik diye ağlıyor. Sallanmaktan hoşlanmıyor.
Benimkinin de emzikle isi yok sekerim.
Ozaman guvenılır bıyer bulup alalım hep beraber
Kolyemızde eksık olmasın
Evt ben de istiyorum bu kolyelerden. Benimkinin eller hep agizda kasinmalar basladi. Salayalar desen şelala masallah onluk dayanmiyor. Iyi bir yerden almak lazim

Benimki de babaannesi halası kucaktan indiremeyince biraz afalladı galiba hem de büyüme atağı geldi çattı :))
Allah tan oyalanıyorlar artık evet hem gezerken de iyi oluyor etrafa merakla bakmaktan unutuyor ağlamayı :))

Canım o senin dediğin bazen sütün azalma durumu bende de oluyor yaşlı bi teyze sütün yaylamaya gitti gelecek diyordu bana
Aynen senin gibi yutkunma sesi saymaktan bi hal oluyorum :))

Evet ya sanki biz normalde hep kalabalıkla mı büyütüyoruz senin kayınbaba gene iyiymiş benim görümce açık açık 2 günlüğüne geldik kucağımıza mı almıcaz diyor pat diye :)
Bi de kayınvalidem kendi çocuklarına emzik tutsun diye neler neler yapmış uğraşmış benimkini güç bela bi emziğe alıştırdım onu da çocuğun ağzında gördükçe çekip alıyor eg pis bu diyor ee sen niye kendi çocuklarını alıştırmaya çalıştın o zaman diyorum e ben tek başımaydım yardım eden yoktu bana diyor benim de sözde annemle kalıyorum ama hep dışarda ya çalışıyor ya geziyor :))

Aksam yemeğe misafirim gelicek bebiş uyurken 1saatte duş alıp tuvalet banyo yıkayıp salonla koridoru süpürdüm turboya bağladım artık

Yutkunma saymayın yaw, bezi tartmak ne oluyor huzurlu mu bakın tamam :) uyumaz doymasa canını sıkma bence vardır elbet sütün. Sütüm ole fosur fosur olmuyor tabi ki benimde o zman daha erken emmek istiyor acıkınca. Artık büyüdüler aç olduğunu belli eder sana. Sakin ollllll sütün varrr demek istiyorum

Gündüz cok zor oluyor hakikaten. Kalkıp bebeği hazırlayıp bide hazırlık yapmak akşam cagır bencede esin bakarken ortalıgı toplar dediğin gibi kekle salatayla gönderirsin

Ayy canım ya valla sürekli misafir gerçekten çıldırtıyor insanı...
Allah kolaylık versin. Benimkilerde sürekli haber verip erteliyor

Anneyle babanın farkı işte :))
Aynen canım çocuk memede azıcık bağırdı mı? Başlıyor emmiyor işte neden zorluyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…