Ya onlar ıkı saat eglenıp keyif yapıcak dıye tuhaf tuhaf seylere alıştırıyorlar cocuklarıTv yi görünce bizimki kitliyor bakışlarını ağlıyorsa bile susuyor ama çok zararlı ya millet bebeğiyle tv karşısında keyif yapıyor
Ben de eşim ekrana dogru tutuyorsa yada cep telefonundan gel beraber video izleyelim diyor bazen gıcık hemen engelliyorum önüne geçiyorum
Senin kp oldugu için söylenemezsin belki ama altını degiştircem emzircem fln bahanesiyle al
Ben sallamıyorum bebeğimi mesela her geldiklerinde görümcem sallamaya kalkıyor ve son geldiklerinde artık sert bi şekilde uyardım bozuldu alındı ama banane. insana bi kere söylenir.
Ozaman guvenılır bıyer bulup alalım hep beraberBen de düşündüm bunu ama bi sürü Bebek fotoğrafı var gayet iyi görünüyorlar
Gündüz Zaten kafaları dik tutuyorlar artık bi de hep yanındayız
Yatarken de çıkarırım diye düşündüm
Bıde dışarı çıkmaya başladıkça işler zorlaşıyorBizimki de tok olsa bile agzina memeyi almadan uyuyamiyor.
Agliyor,huysuzlaniyor, elleriyle yüzünü gözünü ovusturuyor. Memeye dokundugu anda gozler gidiyor:))
Ama bu da dedigin gibi uyku devamliligi açısından cok zor oluyor. Dun gunduz uykusunda bile 3 kere emzirdim. Emzirmek derken iste emzik gibi ayni, agzinda tutuyor öyle. Su an kolay ama ileriyi dusununce en zorlayacak uyuma aliskanligi emzirerek uyutmak gibi geliyor bana.
Hep boyle kalmayacaklar , soyle bir 8-9 ay sonrasında gece uyanip memeeeee diye cigliklar atma ihtimalleri cok yuksek :))
Bu sendeki misafirlerden bana daral geldi valla bi bitmediler bari bikaç kişi toplu gelseler de çabuk kurtulsan bi tanesi yetiyo bana bide sende 2 tane çocukUykusuzluktan olmek uzereyim.
Bir de misafir geliyor bunlarin ustune.
Biktim yeminle...kendimi birakip cocuklarimla ilgilenmek, oglum uyudugunda ben de yatip uyumak istiyorum. Evimi b.k götürsün istiyorum ama yok.her an kim gelecek endisesiyle surekli evde bir seylerle mesgulum.
Bir de arayip misait olunca bizi çağırın diyenler var. En illet oldugum grup.
Bunun anlami hazirlanin guzelce sonra da bizi agirlayin olmuyor mu?
Yahu al yarim kilo kuru pasta, iki saate gelip bir çayınizi icecegiz de, olsun bitsin.
Musait oluncaymis, ben hic musait olmuyorum ki.
Birazdan cocuk uyur, ben de gozlerim kapana kapana bugunku misafire hazirlanirim
Bana gelen misafirler bir tuhaf.Bu sendeki misafirlerden bana daral geldi valla bi bitmediler bari bikaç kişi toplu gelseler de çabuk kurtulsan bi tanesi yetiyo bana bide sende 2 tane çocuk
Nasıl bir düşüncesizliktir anlamadım yemek yapmak istemiyolar herhalde geleyim karnım doysun diyolar bencede en iyisi akşam çayın yanına bi kek yaparsın olur biterBana gelen misafirler bir tuhaf.
Once biri geliyor, sonra ayni kisi yaninda baskalariyla tekrsr geliyor.
Esim samimi olmak istediklerindendir diyor.
Yahu benim mahallede konu komsuyla samimi olmak istedigim nerden cikti? Apartmandakiker yeter zsten.
Bugun icin Haber verenlerden biri ise baslamis gelemeyecekmis.
Bu ne demek biliyor musun? Firsati olunca tekrar haber verecek, sonra yanina yine baskalarini ekleyip gelecek.
Daral geldi yemin ederim. Bundan sonra gündüz gelelim diyene gelmeyin aksam gelin diyecegim. Islerine gelirse.
Aksam bir cay bir kekle gidecek adama gunduz sofra duzuyoruz adeta.
Eşim tv konusunda nekadar hassasım bılıyo
Sonunda ona soylettım
Buarada dun yazdıgım cvp lar ulaşmadı sanırım
Hoşbulduk canım
Bursa'yı sevıyorum aslında ama gelış nedenımden dolayı pek zevk alamıyorum
Bugun güne bıle gıttım
Uykusuzluktan olmek uzereyim.
Biktim yeminle...kendimi birakip cocuklarimla ilgilenmek, oglum uyudugunda ben de yatip uyumak istiyorum. Evimi b.k götürsün istiyorum ama yok.her an kim gelecek endisesiyle surekli evde bir seylerle mesgulum.
Yahu al yarim kilo kuru pasta, iki saate gelip bir çayınizi icecegiz de, olsun bitsin.
Birazdan cocuk uyur, ben de gozlerim kapana kapana bugunku misafire hazirlanirim
Evt ben de alistirmaya calisicam uyku arkadasi falan deneyecgim. Gaz sorunlarimiz biraz azalsa daha rahat olacak canim.evet haklısın bazen bebekler ne derlerse onu yaptırıyorlar ama sen mümkün olduğunca sallamaya alıştırmamaya çalış ara ara şansını dene ümidini kesme.amaaann alıştı bir kere diye düşünüp öyle devam etme.tecrübelerle sabit bende 3 çocuk var 3 ünüde kendi kendine uyumaya alıştırdım.2.çıcuğum bu konuda beni çok zorladı.ilk zamanlar suyuna gittim salladım ama sonrasından yine ben galip geldimonuda kendi kendine uyumaya alıştırdım.yanlış hatırlamıyorsam 5 aylık cikanda sallamayı bıraktım
Masallah pek tatlilar allah uzunn omur versinBenim prensim ve prensesim teyzeleri
Benimkinde gaz problemi cok fazlaydi ve saatlerce agliyordu mecburdym. Hani oyle birak sakinlessin fln durumu da yok yatirinca katila katila aglayip kendinden geciyordu. Hep dik tutarak salladik hoplattik ziplattik daha neler neler maymun etti biziEvet çocuklar tüm kurallarını bozduruyor insana katılıyorum ama ben anne karnındaki sallanmayla dışardaki sallamayı aynı göremiyorum
Benimki memede uyumayı alışkanlık haline getirdi mesela benim de buna çözüm bulmam lazım o da yorucu çünkü daha doğrusu bi şeye bagımlı olması kötü
Ben bebeklere bizim alışkanlıklar kazandırdığımızı düşünüyorum
Mutlaka seninkine de sallamak dışında bi yöntem bulunabilir eğer şimdi bulmazsan ilerde daha çok zorlar seni benim arkadaşımın çocuğu 3 yaşında Yeni bıraktı sallanmayı
Yani tabi bebegin kolik değilse bu böyle ama kolik bebekler için sallamak mecbur gibi
İnşallah seni yormayacak uykuları olsun bebeğinin
Benimkinin de emzikle isi yok sekerim.Esra nın dediği gibi her çocuk farklı şey bekler benimki emzikçi mesela emzik diye ağlıyor. Sallanmaktan hoşlanmıyor.
Evt ben de istiyorum bu kolyelerden. Benimkinin eller hep agizda kasinmalar basladi. Salayalar desen şelala masallah onluk dayanmiyor. Iyi bir yerden almak lazimOzaman guvenılır bıyer bulup alalım hep beraber
Kolyemızde eksık olmasın
Benimki de babaannesi halası kucaktan indiremeyince biraz afalladı galiba hem de büyüme atağı geldi çattı :))Emzik malesef kabul etmedi. Soothie başta biraz benim parmağım varken emdi gibi. Sonra direk attı. Biraz oyalamaya çalışıyorum ama sabırsız davranıyorum sanırım. En baştan beri birazda doysun kucağa zaten ihtiyacı olmasa istemez mantığı ile gittim ama ben de suyunu çıkardım oğlum da galiba :)) önceden birşeyle oyalanacak gibi de değildi. Şimdi oyuncak ilgisini çekiyor onlarla bir müddet oyaliyorum.
Canım o senin dediğin bazen sütün azalma durumu bende de oluyor yaşlı bi teyze sütün yaylamaya gitti gelecek diyordu banaBunu ben de okuyorum. Donup dönüp okuyorum hatta. Ama oğlana bir haller oldu onu napacagiz:/ aksam resmen 10 kere cekip bir kere yuttu. Agladi kizdi...yoruldu uyudu en sonunda.
Elimde cisli bezle mutfaga giriyorum, bir yumurta alip iki elime tartiyorum:)) hangisi daha agir kestiremezsem amaaaan salla deyip cikiyorum. Iki gun iyice doymazsa da bir sey olmaz herhalde.
Napiyim o da geceleri zirt pirt kalkip uykusuz birakmasin anneyi . ust üste gelince boyle oluyor iste :))
Anneyle babanın farkı işte :))Bizi maymun etti bu sıpalar valla bugünde memede ağlayınca eşim hemen ver biberonu geç valla nasıl dayanıyon anlayamadım diyor.
Evet ya sanki biz normalde hep kalabalıkla mı büyütüyoruz senin kayınbaba gene iyiymiş benim görümce açık açık 2 günlüğüne geldik kucağımıza mı almıcaz diyor pat diye :)Ya onlar ıkı saat eglenıp keyif yapıcak dıye tuhaf tuhaf seylere alıştırıyorlar cocukları
Eşimin işinden dolayı ben gunlerce bebekle evde tek kalıyorum ve belim problemli saatlerce kucağımda evde dolaştıramıyorum hele ki kilo aldıkça dahada zorlaşıyor
Bugun umut U almış kucağına yok oğlum yok gezdıremem annen kızıyo dıyo kp
Canım ben aldım bakalım bi faydası olursa yazcam size :)Ozaman guvenılır bıyer bulup alalım hep beraber
Kolyemızde eksık olmasın
Süperr :) bence de kafaya takmamak işe yarıyorMemeleri yumuşadı diye sütüm az mı diyen annelere gelsin :)Eki Görüntüle 1977950
Eki Görüntüle 1977949
Aksam yemeğe misafirim gelicek bebiş uyurken 1saatte duş alıp tuvalet banyo yıkayıp salonla koridoru süpürdümUykusuzluktan olmek uzereyim.
Yutkunma saymayın yaw, bezi tartmak ne oluyorBunu ben de okuyorum. Donup dönüp okuyorum hatta. Ama oğlana bir haller oldu onu napacagiz:/ aksam resmen 10 kere cekip bir kere yuttu. Agladi kizdi...yoruldu uyudu en sonunda.
Elimde cisli bezle mutfaga giriyorum, bir yumurta alip iki elime tartiyorum:)) hangisi daha agir kestiremezsem amaaaan salla deyip cikiyorum. Iki gun iyice doymazsa da bir sey olmaz herhalde.
Napiyim o da geceleri zirt pirt kalkip uykusuz birakmasin anneyi . ust üste gelince boyle oluyor iste :))
Gündüz cok zor oluyor hakikaten. Kalkıp bebeği hazırlayıp bide hazırlık yapmakBana gelen misafirler bir tuhaf.
Once biri geliyor, sonra ayni kisi yaninda baskalariyla tekrsr geliyor.
Esim samimi olmak istediklerindendir diyor.
Yahu benim mahallede konu komsuyla samimi olmak istedigim nerden cikti? Apartmandakiker yeter zsten.
Bugun icin Haber verenlerden biri ise baslamis gelemeyecekmis.
Bu ne demek biliyor musun? Firsati olunca tekrar haber verecek, sonra yanina yine baskalarini ekleyip gelecek.
Daral geldi yemin ederim. Bundan sonra gündüz gelelim diyene gelmeyin aksam gelin diyecegim. Islerine gelirse.
Aksam bir cay bir kekle gidecek adama gunduz sofra duzuyoruz adeta.
Ayy canım ya valla sürekli misafir gerçekten çıldırtıyor insanı...Uykusuzluktan olmek uzereyim.
Aynen canım çocuk memede azıcık bağırdı mı? Başlıyor emmiyor işte neden zorluyorsun diyeAnneyle babanın farkı işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?