- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Benimkide kusuyor fena. Hele yeni emdiyse tehlike. Artık ballanarak emiyorsa alıyorum memeden. İnternetten baktım başka bulgu yoksa genel olarak normal yazıyordu. İnşallah oledir. Haftaya kontrolde sorucam bole devam ederse
Biz daha bugun verem asisi olduk cok sukur fazla aglamadi surekli ates takibindeyim.simdi ince.giydirdim insallah ates olmadan atlatirz koluna degmeyin dedi banyo yok sol tarafna yatirmayayim djye dusundum buhafta sizler nasil dikkat ettnz asi olan koluna
Cocuk kusmasinda ne yapsin saat basi cok oluyor ama madem emmek istiyor ikinci emmesinde bir once emdigini verki bos olani almis olsun. Benim ev sicakligi artik normal yanmiyor petekler sukur. Miraya yarim kol citcitli badi uzerine uzun kol citcitli badi giydiriyorum hicte terlemiyor. Eger gunes varsa evim gunes aliyor o zamanda uzun kol citcitliyi cikartip yarim kolla birakiyorum. Altina tayt yada pijama ve tek kat corap var. Alttan 2 kat giydirmiyorum. Corabida 2 giydirmeye gerek yok ayakli pijamalarini kullanmiyorum artik zaten boy uzun olunca olmuyorlar. 2 kat olunca ayagi terleyip soguk oluyor tek kat en guzeli. Aksam yatirirkende kesinlikle coraplarini cikartiyorum.Çok sık neredeyse saat başı emiyor. Vermeyince de kendini yırtıyor kız çocukları gibi çığlık atmayı öğrenmiş zil gibi bağırıyor birisi duysa işkence ediyorum sanacak. Ayakları tek kat şirin donlarindan çıldırıyorum üstüne bir katta patiksizlerden giydirıyorum partiklilere şirin donu diyorum ben :) çorap giydirmelimiyim ki terliyor sürekli. Üstüde bi kat kolsuz citcitli üstünede uzun kollu citcitli giydiriyorum her yerinden ter akıyor tek kat giydirsem Daha çok üşüyecek çifte de terliyor arasını bulamadım
Ya simdi dokulmuyor diyecegim sabaha baslayacak dökülmeye boyle sorularda cevap vermeyesim geliyor :) en doruk noktasi 3-6 ay arasi imis dogum sonrasi. Bende henuz yok ama beklemedeyim. Normalmis ve yerine geliyormus ama normal bile olsa yerinede gelse insanin canini sıkan bir durum.Kizlar saclariniz dokulmeye basladi mi?
1haftadir benim felaket dökülüyor. Elimi sacima dokunamiyorum resmen.
Kizimda 6.aya kadar boyle surmustu kel olmaktan korkuyordum artik.
Sizde durumlar nasil?
Aman insallah oyle olsun.
2 mayista bizim asilar daha var. 29 aralik dogumlu da 2 ocak yazdirdik biz :)
Asli yaptiracakti asilari bu ara sanki.
Rotanın 2. Dozunu 5.ay yaptiriyoruz degil mi?
Ebe bize israrla 1 ay arayla yapılacak 4.ay getirin gelirken dedi yanlis biliyor muhtemelen.
Aynı konuyu paylaşacaktim. Saç toplamaktan helak oldum. Avuç avuç. Hamileliğin en özlediğim yani bir tel saçın dökülmemesi :) vitamin ampul falan kullanmıştım daha önceden. Ama çok kar etmiyor . Devamlı bakım yapabileceğimi de hiç sanmıyorum banyoya zor giriyorum. ama bir yol bulmak lazım.Kizlar saclariniz dokulmeye basladi mi?
Sizde durumlar nasil?
Keske arastirsaydiniz hastane dogum raporunu ona gore hazirliyor. Burada dr cok onemli. Birde en kotu durumda nufustan tanıdık bulmak gerekiyor yapiliyor yani yapan cok :)2 Ocak nasıl yazdırabildiniz Esra? Bizimde 27 Aralık. Beklenen doğum tarihi 2 ocaktı. Beklemedi doktor :)) yazdiramazsiniz 2017 dediler.
Bakim yapman cozmez canim dokulecek ve yenisi cikacak. Hamilelikte duragan doneme giriyor guzelce uzuyor guzellesiyor kalinlasiyor dogumla birlikte hormonlar rayina girmeye baslayinca dokuluyor ama bu dökülme kalici degil. Sürecin bitmesini beklemekten baska bir sansimiz yok.Aynı konuyu paylaşacaktim. Saç toplamaktan helak oldum. Avuç avuç. Hamileliğin en özlediğim yani bir tel saçın dökülmemesi :) vitamin ampul falan kullanmıştım daha önceden. Ama çok kar etmiyor . Devamlı bakım yapabileceğimi de hiç sanmıyorum banyoya zor giriyorum. ama bir yol bulmak lazım.
Kizlar saclariniz dokulmeye basladi mi?
Sizde durumlar nasil?
Biz hic dikkat etmedik aslinda esim etmeye calisti eve geldigimizde kiyafetini degisirken sol kolunu itinayla cikartti korkma acitmayacagim yavasca cikarticam kizim falan diue konustu cokarttim sag kolunu cekistirerek cekti aldi uzerinden :) kizim tepki vermedi babamizin safligina. Oysa asinin sola degil saga yapildigini gormustu oda oradaydi :)) agrisi olsa anlarsin tepkilerinden merak etme. Birde atesi cikmadigi surece sakin birsey verme asinin anlami kalmaz. Bizde asilar ates yapmadi sen icini ferah tut. Ilk etapta ates olursada uzerini incelt 38 ve uzerini gorursen ates dusurucuyu vermeyi dusun.Biz daha bugun verem asisi olduk cok sukur fazla aglamadi surekli ates takibindeyim.simdi ince.giydirdim insallah ates olmadan atlatirz koluna degmeyin dedi banyo yok sol tarafna yatirmayayim djye dusundum buhafta sizler nasil dikkat ettnz asi olan koluna
Ben kolsuz çıtçıtlı yerine uzun kollu zıbın giydiriyorım. Ayagına da corap oluyor. Gayet normal bizim ev için. Ama sizin ev daha sıcak olabilir. Kendinden bir kat fazla giydir canımÇok sık neredeyse saat başı emiyor. Vermeyince de kendini yırtıyor kız çocukları gibi çığlık atmayı öğrenmiş zil gibi bağırıyor birisi duysa işkence ediyorum sanacak. Ayakları tek kat şirin donlarindan çıldırıyorum üstüne bir katta patiksizlerden giydirıyorum partiklilere şirin donu diyorum ben :) çorap giydirmelimiyim ki terliyor sürekli. Üstüde bi kat kolsuz citcitli üstünede uzun kollu citcitli giydiriyorum her yerinden ter akıyor tek kat giydirsem Daha çok üşüyecek çifte de terliyor arasını bulamadım
Senin yorumu okurken aklıma geldi göbek cevresi kıllarıda dökülür belkiKizlar kuzular yan donmeye basladimi bizimki 2 gundur oyun halisinda omzunun uzerinde duruyor saga yada sola donup biraz daha gayret etse yuzustu dusecek pat diye :)
Daha önce yazdığındada kopmustum şimdide hayal ettim koptumBiz hic dikkat etmedik aslinda esim etmeye calisti eve geldigimizde kiyafetini degisirken sol kolunu itinayla cikartti korkma acitmayacagim yavasca cikarticam kizim falan diue konustu cokarttim sag kolunu cekistirerek cekti aldi uzerinden :) kizim tepki vermedi babamizin safligina. Oysa asinin sola degil saga yapildigini gormustu oda oradaydi :)) agrisi olsa anlarsin tepkilerinden merak etme. Birde atesi cikmadigi surece sakin birsey verme asinin anlami kalmaz. Bizde asilar ates yapmadi sen icini ferah tut. Ilk etapta ates olursada uzerini incelt 38 ve uzerini gorursen ates dusurucuyu vermeyi dusun.
Keske arastirsaydiniz hastane dogum raporunu ona gore hazirliyor. Burada dr cok onemli. Birde en kotu durumda nufustan tanıdık bulmak gerekiyor yapiliyor yani yapan cok :)
Mete nin de ayak parmakları soğuk oluyor genelde. Ben de acaba kansizlik var mıdır diye düşünüyordum. Gün içinde iki tane ayaklı pijama ve çorap giydiriyordum. Şimdi birini ayaksız giydiriyorum ev sıcaksa tek alt giydiriyorum ama nadir. Şimdi seni okuyunca çok mu giydiriyorum dedim. Havalar da düzeliyor. Üstünü senin gibi giydiriyorum. Bu arada dönmeler bizde de başladı. Bir de popoyu kaldırıp yön değiştiriyor. Besiginde 90 derece dönerek büzüşüp kalmıştı geçen gün.Cocuk kusmasinda ne yapsin saat basi cok oluyor ama madem emmek istiyor ikinci emmesinde bir once emdigini verki bos olani almis olsun. Benim ev sicakligi artik normal yanmiyor petekler sukur. Miraya yarim kol citcitli badi uzerine uzun kol citcitli badi giydiriyorum hicte terlemiyor. Eger gunes varsa evim gunes aliyor o zamanda uzun kol citcitliyi cikartip yarim kolla birakiyorum. Altina tayt yada pijama ve tek kat corap var. Alttan 2 kat giydirmiyorum. Corabida 2 giydirmeye gerek yok ayakli pijamalarini kullanmiyorum artik zaten boy uzun olunca olmuyorlar. 2 kat olunca ayagi terleyip soguk oluyor tek kat en guzeli. Aksam yatirirkende kesinlikle coraplarini cikartiyorum.
Soguktan ziyade terdir o yuzden sana oyle geliyordur bence corabi teke dusurMete nin de ayak parmakları soğuk oluyor genelde. Ben de acaba kansizlik var mıdır diye düşünüyordum. Gün içinde iki tane ayaklı pijama ve çorap giydiriyordum. Şimdi birini ayaksız giydiriyorum ev sıcaksa tek alt giydiriyorum ama nadir. Şimdi seni okuyunca çok mu giydiriyorum dedim. Havalar da düzeliyor. Üstünü senin gibi giydiriyorum. Bu arada dönmeler bizde de başladı. Bir de popoyu kaldırıp yön değiştiriyor. Besiginde 90 derece dönerek büzüşüp kalmıştı geçen gün.
bugün yaptırdım canım aşılarını sadece birinde çok ağladı birinde de sesi dahi çıkmadı.rotanın ikinci dozunu 5. ayda yaptırıyoruzAman insallah oyle olsun.
2 mayista bizim asilar daha var. 29 aralik dogumlu da 2 ocak yazdirdik biz :)
Asli yaptiracakti asilari bu ara sanki.
Rotanın 2. Dozunu 5.ay yaptiriyoruz degil mi?
Ebe bize israrla 1 ay arayla yapılacak 4.ay getirin gelirken dedi yanlis biliyor muhtemelen.
Canım sen söyleyince farkettim bnm normalde de çok saçım dökülür ama bu sabah banyodan sonra her zamankinden fazlaydı bahardan kaynaklı diye düşündüm ama demekki bu yüzdenmişKizlar saclariniz dokulmeye basladi mi?
Sizde durumlar nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?