- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Cis ve kaka tahliline göre mama baslatacagini söyledi canım fakat oglum haftada bir kez kaka yaptigi icin veremedik onlarida.enfeksiyon falan olabilirmiş ağlama nedeni olarak bunu söyledi.zaten gaz problemimiz var.uyku düzeni gece 1de 2 de uyur sabah 5te 6da kalkariz.gündüz düzenli değil çok uyumaz.hafif grip gibi olmuştuk ikimizde.bir de ben mastit olmuştum sağ göğsümde kitle vardı antibiyotik kullandım bir kutu.o mu etkiledi bilmiyorum pek sevmiyor emmek istemiyor bir aydir sag tarafi.3840 dogmustu zaten 3 aylık periyot 500 500 200 oldu toplam 5kg oldu iste öyle fazla kilo almadı.babasıda çok zayifmis küçükken ona mı çekti ne yaptı.mrs_aysel
Kizlar saclariniz dokulmeye basladi mi?
1haftadir benim felaket dökülüyor. Elimi sacima dokunamiyorum resmen.
Kizimda 6.aya kadar boyle surmustu kel olmaktan korkuyordum artik.
Sizde durumlar nasil?
Çok sık neredeyse saat başı emiyor. Vermeyince de kendini yırtıyor kız çocukları gibi çığlık atmayı öğrenmiş zil gibi bağırıyor birisi duysa işkence ediyorum sanacak. Ayakları tek kat şirin donlarindan çıldırıyorum üstüne bir katta patiksizlerden giydirıyorum partiklilere şirin donu diyorum ben :) çorap giydirmelimiyim ki terliyor sürekli. Üstüde bi kat kolsuz citcitli üstünede uzun kollu citcitli giydiriyorum her yerinden ter akıyor tek kat giydirsem Daha çok üşüyecek çifte de terliyor arasını bulamadım
Banada aynısı olduCanım sen söyleyince farkettim bnm normalde de çok saçım dökülür ama bu sabah banyodan sonra her zamankinden fazlaydı bahardan kaynaklı diye düşündüm ama demekki bu yüzdenmiş
Canim hic sorun cikmadi bizim. Dogum raporu falan da duzenlenmedi. Aile istegi dogrultusunda yapilabiliyor dediler esim oyle kaydettirdi.2 Ocak nasıl yazdırabildiniz Esra? Bizimde 27 Aralık. Beklenen doğum tarihi 2 ocaktı. Beklemedi doktor :)) yazdiramazsiniz 2017 dediler.
Bakimla falan olmuyor canim. Yerine yenisi geliyor ama etraf berbat oluyor iste.Aynı konuyu paylaşacaktim. Saç toplamaktan helak oldum. Avuç avuç. Hamileliğin en özlediğim yani bir tel saçın dökülmemesi :) vitamin ampul falan kullanmıştım daha önceden. Ama çok kar etmiyor . Devamlı bakım yapabileceğimi de hiç sanmıyorum banyoya zor giriyorum. ama bir yol bulmak lazım.
Senin yedigin içtiğin de etkilermis Asli. Gecenlerde Baris da yemyeşil yapti hastalaniyor sandim ama bir daha olmadi.kızlar kerem bugün yemyeşil yaptı kakasını aşıdan dokayı mı acaba bileniniz var mı
Evet doğum yerini değiştircektik bizde nüfustaki memur yapcaktı. Ama memurum doğum raporunu izinlerde kullanınca sorun olmasın diye vazgectikCanim hic sorun cikmadi bizim. Dogum raporu falan da duzenlenmedi. Aile istegi dogrultusunda yapilabiliyor dediler esim oyle kaydettirdi.
Canım bebeğin erkek miydi senin? Kız ve erkek bebek farkı oluyor sanirim yeğenim erkek o benim kız gibi giyinse sıcaklıyor. Ben iki kat giydiriyorsam o tek kat giyiyor.Teşekkürler arkadaslar Insallah atessiz atlatirz ben kalin giydiryrm galiba ya yazilanlaro okuyunca kombiyi24dereceye ayayrz tayt corap orgu patik giyiyor, uzun kol citcitli,uzun kol bluz uykudan kalktıysa yelek
Benım Dr arkadasım evrakları vermemış nüfusa2 Ocak nasıl yazdırabildiniz Esra? Bizimde 27 Aralık. Beklenen doğum tarihi 2 ocaktı. Beklemedi doktor :)) yazdiramazsiniz 2017 dediler.
Buaralar mamayı normalden cok verdıgın oldumu canımkızlar kerem bugün yemyeşil yaptı kakasını aşıdan dokayı mı acaba bileniniz var mı
Benım saclar yatarken bıle topuzdur ona rağmen bızımde bezden çıktı sacımBakimla falan olmuyor canim. Yerine yenisi geliyor ama etraf berbat oluyor iste.
Oğlanın bezinden bile sac cikti benim dün))
olabilir canım ya geçtiğimiz 3-4 gündür canım sıkkındı doğru düzgün beslenmedim sütümde az oldu mamaya ağırlık vermiş olabilirim farkında olmadanBuaralar mamayı normalden cok verdıgın oldumu canım
Mama olunca yeşılleşıyo
Dr soylemıştı
Gerçekten sütüm arttığı zamanlar kakada sarımsı oluyo
Benimkiler de aşırı dökülüyo her gün odayı süpürüyorum çok uzadı bakımsız kaldı diye düşünüp kestirdim üç gün önceKizlar saclariniz dokulmeye basladi mi?
Sizde durumlar nasil?
Cok tesekkur ederim canim simdilik 37lerde takipe devam:)Biz hic dikkat etmedik aslinda esim etmeye calisti eve geldigimizde kiyafetini degisirken sol kolunu itinayla cikartti korkma acitmayacagim yavasca cikarticam kizim falan diue konustu cokarttim sag kolunu cekistirerek cekti aldi uzerinden :) kizim tepki vermedi babamizin safligina. Oysa asinin sola degil saga yapildigini gormustu oda oradaydi :)) agrisi olsa anlarsin tepkilerinden merak etme. Birde atesi cikmadigi surece sakin birsey verme asinin anlami kalmaz. Bizde asilar ates yapmadi sen icini ferah tut. Ilk etapta ates olursada uzerini incelt 38 ve uzerini gorursen ates dusurucuyu vermeyi dusun.
Bebegim kiz kizlar daha sicagi seviyor yani :)bi fe biz usuyen bir ciftiz galiba o da bizim gibi olacakCanım bebeğin erkek miydi senin? Kız ve erkek bebek farkı oluyor sanirim yeğenim erkek o benim kız gibi giyinse sıcaklıyor. Ben iki kat giydiriyorsam o tek kat giyiyor.
Evet benim de bu hafta acayip dökülmeye başladıKizlar saclariniz dokulmeye basladi mi?
Sizde durumlar nasil?
Biizmki hep yapmıyor yana dönmeyi yüzüstü yatarken sırt üstü dönüyor da tam tersini yapmadı henüz kendini baya kaldırmaya çalışıyor gerçi yana değilde yukarı doğru :)) ama artık ana kucağında kendini yere atacak kadar zıplatıyor popoyu :)) bağlıyorum koyarken artık güvenemiyorum :)Kizlar kuzular yan donmeye basladimi bizimki 2 gundur oyun halisinda omzunun uzerinde duruyor saga yada sola donup biraz daha gayret etse yuzustu dusecek pat diye :)
Benim de azalmış çok mutluyum umarım hepsinden kurtuluruz :))Senin yorumu okurken aklıma geldi göbek cevresi kıllarıda dökülür belkişimdi baktıma azalmıs gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?