Aynen öyleyiz biz de bi kapatıyoruz bi açıyoruz ne yapacağımızı şaşırdık :) ama soğuklar için son haftadır diye tahmin ediyorm artık mayıs girince daha güzel olur umarımTeşekkürler canım. Evet ankaradayız havalar gerćekten dengesiz. Şimdi evlerde ısındı kombiyi iyice kıstım kapatmak istemedim erken diye ama dereceye bakıyorum 24 25 oluyor öncesind 22 23te tutuyorduk sıcaklığı ama şmdi ayarlayamıyorum. Çok kalında giydirmiyorum ama bazen kafası terliyor sanırim o yüzden oldu.
Kızzz ben de söylemiştim sana bana da dua et :)))asli2434 duyuyorsun degil mi :) aslidan Allah razi olsun bende ona cok dua etmistim. Bu sekilde devam et bir kac gun sonra sorunsuzca normal pozisyonda almaya basladigimi goreceksin iyice alissin ama once.
Hafizam cok zayif o donem kim dediyse fazlasiyla ettim dua rahat ol :) ama yinede soyleyeyim Allah razi olsun sendende:)Kızzz ben de söylemiştim sana bana da dua et :)))
Benimki ilk doğduğunda yapmıştı bir hafta ancak sürmüştür ters emzirince kandırdık :) ilk sağı verdiğim için solu almamıştı benimki iki büklüm oluyorduk alıştırcaz diye :))
Cok cok gecmis olsun nedir bu cektigin seninde keske elimden birsey gelse ama hicbir fikrim yokSag meme ucumdaki korkunc yaradan mastit oldum en sonunda. Isin garibi cok da az sut oluyor zaten sag memede.
Iki gundur asiri aciyordu cok artmisti yara. Aksam ustu balon gibi sismis.
ninocin sen miydin canim bu durumu yasayan sanki?
Sabaha zaten hastaneye gidecektik insallah idare edebilirim ates falan olmaz. Cok fena sisti gogsum sagiyorum bir sey cikmiyor. Dus aldim uzun uzun, uyuyan bebeyi acilar icinde emzirmeye calisiyorum biraz acilirsa diye
Allahim ne zormus emzirmek böyle
Sagol canim Allah razi olsun.Cok cok gecmis olsun nedir bu cektigin seninde keske elimden birsey gelse ama hicbir fikrim yok
Iyiyim canim sagol. Deniz'i buyutmeye calisiyorum hepimizin yaptigi gibi. Sagligi iyi gelisimi yerinde cok sukur. Arada bakiyorum ama bebekle zor oluyor takip etmek.
Aklımızda bulunsun canım cok saolkızlar doktorla görüştüm bu ay yapılan aşılardan biri ağrı yapabilirmiş.o yüzden yarım fitil verdim rahatladı sakinleşti.bilginiz olsun 4. aydaki aşılardan biri ağrı yapıyor.zaten dünde yazmıştım ya aşının birinde çok ağladı diye
Bende soguktan değilde sıcaktan korkuyorum. Hafta sonu dışarı cıkcaz diye sardıkca sardık terledi. Üstünde kurudu resmen bidahakine ince giydircem. Sizede cok cok cook geçmiş olsunBu arada kızim hasta oldu bugün dünde biraz hırıltısı vardı ama arada oluyor geciyordu bu sefer burnu baya tıkalı ve fena ağlıyor sürekli mızlanıyor şimdi uyuttum inşallah uyur. Burnu tıkandıkça boğuluyor ve uyuyamıyor gündüz öyle oldu dün gecede uyumadık inşallah bu gece uyur. İlk hastalığımız bu baya zormuş Allah beterinden korusun. Bazen terliyordu ondan oldu sanırım havalar ısınınca evin ısısı arttı.
Hayir canim anne sutunde olmayan ve sutle gecmeyen tek vitamin d vitamini. Havalar acinca gunese cikin. Cam arkasindan olmuyor direkt almaniz lazim. Gunde 5 10dk da olsa gerekirse giydir sar battaniyeye yuzu kollari acikta kalsin cama cik yada balkona. Cok faydasini gorursunuz. Ben saglik ocaginin verdiginde paraben oldugu icin kullanmiyorum. Wellcare aldim gunde bir fis onu kullaniyorum.Arkadaşlar, D vitamini değerim düşük çıktı. Doktor Devit 3 ampul verdi, kırıp içecekmişim. 300.000 IU yazıyo üzerinde.
Hiç mamasız, sırf emziriyorum 3 aylık Mügemi. Sağlık ocağının verdiği bebek D vitamini damlasını da Mügeye damlatıyorum düzenli.
Sorum şu: ben kendime D vitamini yüklersem bu kadar yüksek miktarda, emzirince çocuğa geçmez mi? Fikri ya da bilgisi olan varsa, sevinirim.
duyuyorum canım Allah hepinizden razı olsun.inşallah hepimiz sağlıkla huzurlu yuvalarımızda ağzımızın tadıyla büyütelim yavrularımızıasli2434 duyuyorsun degil mi :) aslidan Allah razi olsun bende ona cok dua etmistim. Bu sekilde devam et bir kac gun sonra sorunsuzca normal pozisyonda almaya basladigimi goreceksin iyice alissin ama once.
Sag meme ucumdaki korkunc yaradan mastit oldum en sonunda. Isin garibi cok da az sut oluyor zaten sag memede.
Sabaha zaten hastaneye gidecektik insallah idare edebilirim ates falan olmaz. Cok fena sisti gogsum sagiyorum bir sey cikmiyor. Dus aldim uzun uzun, uyuyan bebeyi acilar icinde emzirmeye calisiyorum biraz acilirsa diye
Allah yardımcın olsun canım ya bi düzelemedi gitti senin şu memelerin.neymiş ki bu böyle gümüş tedaviside mi işe yaramadı şimdi.dualarımdasın tez zamanda iyileşir inş ağzının tasıyla emzirirsinSag meme ucumdaki korkunc yaradan mastit oldum en sonunda. Isin garibi cok da az sut oluyor zaten sag memede.
Geçmiş olsun canımSag meme ucumdaki korkunc yaradan mastit oldum en sonunda. Isin garibi cok da az sut oluyor zaten sag memede.
Benim eczacı içindeki parabenin çok az olduğunu söylemişti. oyuncaklarını kemirirken aldığı parabenden daha az hatta demişti.Hayir canim anne sutunde olmayan ve sutle gecmeyen tek vitamin d vitamini. Havalar acinca gunese cikin. Cam arkasindan olmuyor direkt almaniz lazim. Gunde 5 10dk da olsa gerekirse giydir sar battaniyeye yuzu kollari acikta kalsin cama cik yada balkona. Cok faydasini gorursunuz. Ben saglik ocaginin verdiginde paraben oldugu icin kullanmiyorum. Wellcare aldim gunde bir fis onu kullaniyorum.
Evet uyuyamıyor şuan uyuyor ama uyanması yakındır nefes almaya ćalısiyor hırıl hırıl sesler geliyor. Serum fizyolojik damlatıyorum arada bugün bir iki defada çektim çekmek işkence cok ağlıyor.Burnu tikaliysa uyuyamazda serum fizyolojik sık ama burnunda bakinca görünen de pislik yoksa cekme genzinden akip gitsin rahatlar kuzucuk. Miray dogdu dogali burnu tikali bunda evimizin cok sicak olmasida etkili malesef merkezi sistem olmasinin zararini bu anlamda yasadik ama 15 gundur yakmiyorlar sabahlari burnu tikali diye aglamasi kesildi sukur nefes alamiyordu nerdeyse.
Bizede doktorumuz wellcare verdi bizde onu kullanıyoruz. Bildiğim kadarıyla anne sütünde varmıs ama çok azmıs yetersizmiş d vitamini ondan kullanmak gerekiyormuş.Hayir canim anne sutunde olmayan ve sutle gecmeyen tek vitamin d vitamini. Havalar acinca gunese cikin. Cam arkasindan olmuyor direkt almaniz lazim. Gunde 5 10dk da olsa gerekirse giydir sar battaniyeye yuzu kollari acikta kalsin cama cik yada balkona. Cok faydasini gorursunuz. Ben saglik ocaginin verdiginde paraben oldugu icin kullanmiyorum. Wellcare aldim gunde bir fis onu kullaniyorum.
Damlatma sık ben bir tanenin yarisini iki tarafa sikiyorum yani 2 kerede kullanmis oluyorum genzinden aksin nefes alamıyor diye çekmeye calisirsan odem olur kanar falan gerek yok aksin balgamla yada diskiyla atar. Yada yumusayinca hapsiripta atiyorlar ben cekmiyorum ucunda gormedigim surece.Evet uyuyamıyor şuan uyuyor ama uyanması yakındır nefes almaya ćalısiyor hırıl hırıl sesler geliyor. Serum fizyolojik damlatıyorum arada bugün bir iki defada çektim çekmek işkence cok ağlıyor.
Bizede doktorumuz wellcare verdi bizde onu kullanıyoruz. Bildiğim kadarıyla anne sütünde varmıs ama çok azmıs yetersizmiş d vitamini ondan kullanmak gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?