- 22 Temmuz 2016
- 392
- 229
- 103
Merhaba Kocaeli'nde hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
Konak hastanesi Erkan beye gidiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Kocaeli'nde hangi hastanede hangi doktora gidiyorsunuz acaba?
Uçmuşlar resmen tamam yerı güzel ama düz apartman daıresı işte sıte degıl bışey degılGönder gelsin canım :)
Yalnız Bakırköy'de kentsel dönüşüm sonrası dairenin fiyatı acayipp değerleniyor. Sen annene bak torunun kısmetiyle geliyor de eksik listeni ver ufaktan eline![]()
Tamam o zaman o iş sende canım :)Kuzum onun ithalatını çocuğu kolik olmuş bir anne yapıyormuş bizzat. O da artık yapmıyor onu ben de duydum. O satan siteyi de gördüm. Tek bir yerde var. Normalde yurtdışından getirenler 80-90 lira istiyor ona. O satan sitede 35 civarı olması lazım. 6 euro zaten. Tl'ye çevirip kâr koyduğun zaman bu sebeplerden bana da şaibeli gelmişti fiyatı. Sahte değildir ama muhtemelen elinde kalmıştır ya da satış güncel değildir. Alırsın, ürün gelmez vs.
Benim beyin ailesi getirecekti gelirken sözde ama onlar gelene kadar çocuğun kolik dönemi geçer herhalde. Kargoya vermek gibi bir opsiyonu yok bunların. Biraz çağdışılar maalesef. :/
Sen bi' alma ben beye söyleyeyim, bakayım bi' yeğenini sıkıştırsın. Gönderirse sana da sipariş veririm.
Olmadı bulana kadar bulabildiğimiz Nurse Harveys'le, kiraz çekirdeği torbasıyla idare ederiz doğal yoldan. Aktardan kimyon yağı falan alırız masaj için.
Ben tavsiye üzerine bunu aldım canımTeşekkürler kızlar kaç emzik almak kazım bu gün bir tane A101'den nuk aldım bir de bu natursutten kelebek s beden alacağım aventler içinde iyidiyorlardı almışken bir de ondan da alsam avent alanlar varsa onlardan da model alabilir miyim
Biberonda bunu aldım cam diyeKızlar e bebekte Philips aventte biberonda yüzde 20 indirim varmış bildirim geldi hangisinden alsam acaba
kiiiiz aklima ne geldi ben yillardir mikili corap pijama filan giyerim
benimkinin is arkadaslarinin esleri dogum gunumdemi ne hediye gecelik takim almislar
saten sabahlik tulden askili gecelik
benimkine gostermek icin giydim
bak kizlar bunu almislar diye
bende hic gormemis ya o tülden geceligi pareo sandi plajda giymeye iyi olur dedi![]()
avent soothie emzik diye geciyorfid bu hangi marka canım
kizlar bu di mi simdi bizim biberon?
aliyorum buysa..
Ablam almanyada annemde yanına gidiyor bende ona ısmarladım. 20 euro imiş ordakizlar bu di mi simdi bizim biberon?
aliyorum buysa..
Teşekküre canımavent soothie emzik diye geciyor![]()
2 tane alcam daa ne koyimTa kendisi canım. 10 liralık bir şey daha koy üzerine saat 11'i geçmeden. 20 tl hediye çeki veriyorlar.
2 tane alcam daa ne koyim
ayri ayri mi alsam kupon icin :))
Kuzum onun ithalatını çocuğu kolik olmuş bir anne yapıyormuş bizzat. O da artık yapmıyor onu ben de duydum. O satan siteyi de gördüm. Tek bir yerde var. Normalde yurtdışından getirenler 80-90 lira istiyor ona. O satan sitede 35 civarı olması lazım. 6 euro zaten. Tl'ye çevirip kâr koyduğun zaman bu sebeplerden bana da şaibeli gelmişti fiyatı. Sahte değildir ama muhtemelen elinde kalmıştır ya da satış güncel değildir. Alırsın, ürün gelmez vs.
Benim beyin ailesi getirecekti gelirken sözde ama onlar gelene kadar çocuğun kolik dönemi geçer herhalde. Kargoya vermek gibi bir opsiyonu yok bunların. Biraz çağdışılar maalesef. :/
Sen bi' alma ben beye söyleyeyim, bakayım bi' yeğenini sıkıştırsın. Gönderirse sana da sipariş veririm.
Olmadı bulana kadar bulabildiğimiz Nurse Harveys'le, kiraz çekirdeği torbasıyla idare ederiz doğal yoldan. Aktardan kimyon yağı falan alırız masaj için.
Ya bende bunu niye kayit etmissim diye dusunuyordum sizin tavsiyleerden biriymis![]()
Ya bende bunu niye kayit etmissim diye dusunuyordum sizin tavsiyleerden biriymis![]()