• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
cordeliac cordeliac canım bu Yoomi buzluktan çıkan sütü de ısıtıyor ya hani, sütün içinde olduğu kap yine Yoomi nin kendi süt saklama kabı falan mı oluyor? Ben Aventin süt saklama kablarından aldım, sütü bu kablarla buzluğa atıp sonra da yoominin ısıtıcısında ısıtabiliyor muyum?

Yok kuzum. Yani tam emin değilim. O kapların alt kısmı yoomi'nin kafa kısmına oturursa ısıtır. Aksinde biberona boşaltman gerekir sütü yoomi'nin. Poşet alsaydın keşke ya. Daha kullanışlı sanki onlar. :/

Yeap. Kargo bedava zaten. Ayrı ayrı al şimdi alacaksan hemen 11'i geçmeden. 40 tl kupon gelir. Chicco basic line yaz arama kısmına. 5'li ağız bezleri var 10 tl'ye.

oyyyy resmen terledim yaaa :)))
niye 11 sinir?
arka arkaya 2 kez kart no gir, saat 22.58 :))) ne gerildim :)) bezi kabul etmedi, 125 tl uzerine veriyomus kupon,
pempe suavinex aradim bi de :))
neyse aldim 40tl kardayiz, bakalim onunla ne alcaz :)

Kızlar bu arada su sıcaklığını ölçmek için termometre ararken aklıma geldi yıllaar yıllaar sonra. Ben milattan önce mutfakçıyken gıda ısılarını ölçmek için şu saplama termometrelerden kullanırdık. Cıvalı mantığıyla çalıştığı için pek yanılmaz saplayabildiğiniz her yeri (mama/süt sıcaklığı, mayalama, fırın içi ısı, banyo suyu) ölçer bunlar.

Cicili bicili bir banyo termometresi almayı düşünmüyorsanız bunu tavsiye ederim kullanma alanı fazlalığından ötürü. Yanılma payları 0'a yakın oluyor genelde.
Phmetre'li olanları falan da var bunların ama onunla karıştırmayın alırken. O işinize yaramaz.
Listeme eklemistik bunu da :)

Amazon'da pahalıymış kuzum ya. 5 küsür euro'ya satan Alman ilaç siteleri var.
Onu tek amazona kayit ettim cnm eczaneye sorarim diye unutmussum siz yazınca aklima geldi 6.49 buldim birde bunun surubu var mamamin icine falan katiliyormus

Eklentiler

• Screenshot_20161020-220557.webp
    Screenshot_20161020-220557.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 66
oyyyy resmen terledim yaaa :)))
niye 11 sinir?
arka arkaya 2 kez kart no gir, saat 22.58 :))) ne gerildim :)) bezi kabul etmedi, 125 tl uzerine veriyomus kupon,
pempe suavinex aradim bi de :))
neyse aldim 40tl kardayiz, bakalim onunla ne alcaz :)

11.11 kampanyası ya kuzum. N11'in isminden ötürü.

Ben mamajoo pompada kullancam benimkini. Sen pompa aldın, şansını da kaybettin. Kız bak orada doomoo battaniye varsa almadiysan onda kullan fiyatı uygunsa. Kargonu onayladıktan sonra çekin gelecek. Mis gibi kâr ettin işte. Sana tasarrufu öğretiyoruz. Terle biraz tabii! :)

Onu tek amazona kayit ettim cnm eczaneye sorarim diye unutmussum siz yazınca aklima geldi 6.49 buldim birde bunun surubu var mamamin icine falan katiliyormus

Tr'de yok canım onun şurubu ama onu sende içebiliyorsun. Sütün bebeğe gaz yapmasın diye. Hem senin hem onun sindirim için faydalı oluyor. Kremi daha başarılı olduğu için... Onun yerine rezene, anason, kimyon çayları falan da iş görür.

Tr'de yok canım onun şurubu ama onu sende içebiliyorsun. Sütün bebeğe gaz yapmasın diye. Hem senin hem onun sindirim için faydalı oluyor. Kremi daha başarılı olduğu için... Onun yerine rezene, anason, kimyon çayları falan da iş görür.
Ikisinide siparis vericem cnm yorumlarda guzel :)

adam unutmus, yazik :))
bizim kocanin cok hevesi var, ama gariban kocacim, karisinda is yok :)
boyle topuklu giyiym fln bayilir, ama nerdee :)
dantelli ic camasiri fln da giyemem ben, kasiniyorum..
penye hep..
6 aydır kardeşiz zaten :)) artık bana oğlum dıye hıtap edıyo :KK70::KK70:

Ben gelirken tr getirileyim satayim izin harçligim cikar :) sen ankara daydin dimi

Hakikaten sen gelecek olan biriyle falan tr'ye yollasana kuzum. Biz ondan falan alalim parasiyla. Sen de bizimle ayni zamanda doguracaksin zaten, sen gelene kadar bizim cocuklar emeklemeye baslar. :KK70:
Kars'tayim canim ben.

Hakikaten sen gelecek olan biriyle falan tr'ye yollasana kuzum. Biz ondan falan alalim parasiyla. Sen de bizimle ayni zamanda doguracaksin zaten, sen gelene kadar bizim cocuklar emeklemeye baslar. :KK70:
Kars'tayim canim ben.

Amannn kars mi kiz krem oraya gelene kadar ne hale gelir :) turkiyeden arkadasim posta ile bana şampuan yollamisti sorun olmadi bi deneriz posta ile :)

Amannn kars mi kiz krem oraya gelene kadar ne hale gelir :) turkiyeden arkadasim posta ile bana şampuan yollamisti sorun olmadi bi deneriz posta ile :)

90 teleye satmayacaksin degil mi? 90 tl, yurtdisi havale ucreti, kargo derken o krem bize krem kolisi fiyatina gelir herhalde.:KK70:
Sen gelecek olan olursa gonder yavrum ya.
Yurtici daha kolay oluyor bu isler. :KK70:

11.11 kampanyası ya kuzum. N11'in isminden ötürü.

Ben mamajoo pompada kullancam benimkini. Sen pompa aldın, şansını da kaybettin. Kız bak orada doomoo battaniye varsa almadiysan onda kullan fiyatı uygunsa. Kargonu onayladıktan sonra çekin gelecek. Mis gibi kâr ettin işte. Sana tasarrufu öğretiyoruz. Terle biraz tabii! :)

her gun mu varmis bu kupon isi?
belesi cok severim, tasarruf ayri beles ayri :)))
battaniyede kullanabilirim ya da oda termometresinde :)
dur bakalim :)

saklama kabini isitmayi soruyordu biri, derin miydi..
ben de onlardan aldim, poset almadim, sterilize makinelerinde isitiyorsun onlari canim, hem sterilize eden hem isitici olanlar var, ben mamajoo aldim..

her gun mu varmis bu kupon isi?
belesi cok severim, tasarruf ayri beles ayri :)))
battaniyede kullanabilirim ya da oda termometresinde :)
dur bakalim :)

saklama kabini isitmayi soruyordu biri, derin miydi..
ben de onlardan aldim, poset almadim, sterilize makinelerinde isitiyorsun onlari canim, hem sterilize eden hem isitici olanlar var, ben mamajoo aldim..
11 kasima kadar her gun var. Hattâ uygulama varsa avantajlarim sekmesinden mobil11 yazip kupon tanimliyorsun. 11 kasimda 100 tl'lik alisveriste 11 tl indirim yapiyor. Bugun son bunun icin 23:59'da bitiyor.
O makine cok uygundu bugun n11'de ya. Hepsiburada'da 359'a n11'de 250'ye satiliyor. Makarna tenceresi almaktan vazgectim. :)

Back
X