2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Arkadaşlar merhaba benim oğlumun yanaklarında bebek egzaması çıktı.dr kortizonlu ilaç da vermiyo küçük diye...çok kaşınıyo.doğal olarakda çok rahatsız oluyo..başına böyle bişey gelen varmı.bununla nasıl başa çıkılır acaba..

Dun butun gun hastanelerde surundugumuzden Barış cok az emebildi.
Ondan midir acaba gece 2 saati bile beklemedi uyanmak icin. Zaten gece 1 de yatip sabah 7 de kalkiyoruz.5 kere mi ne uyandik:/ ya da belki annesinin mastitini cozmeye niyet etti :)
Ondandır bence
Hadi seninki ondan da :)
Benim oğlan da bugün çok sık uyandı 45 dakika 1 saat gibi sürelerle
Allah tan uyku sersemi emiyor çok zorlamıyor

Arkadaşlar merhaba benim oğlumun yanaklarında bebek egzaması çıktı.dr kortizonlu ilaç da vermiyo küçük diye...çok kaşınıyo.doğal olarakda çok rahatsız oluyo..başına böyle bişey gelen varmı.bununla nasıl başa çıkılır acaba..
Bizimkinde de kuruluk ve hafif kızarıklkık vardı. Ama kaçıntıyıntam bilemiyorum. Dktora sorduk bebek egzaması baslangıcı gibi dedi. Kortizonsuz linola krem verdi. Ama biz tam içerik bilmeyince mustela hydra yüz kremini aldık daha doğal içerikli diye. (tüm ürünleri mustela memnunuz) ve gecti canım. Az az yüzünde farklı yerlerde kuruma oluyor hemen sürüyoruz.

Güzel haberlerle gel inşallah

Inşallah gönül rahatlığıyla dönersin

Merak etme cnm hiçbişey çıkmayacak Allahın izniyle
kizlar muayene olduk titreme hala var dedi dr da...4. ay sonunu bekleyelim gecmezse MR cekilecek ve cocuk nörolojisine sevk dedi yasadigim sehirde de yok Eskisehir e götürecegiz..insallah gecer de gerek kalmaz...diger butun gelisimleri refleksleri normal dedi...

kizlar muayene olduk titreme hala var dedi dr da...4. ay sonunu bekleyelim gecmezse MR cekilecek ve cocuk nörolojisine sevk dedi yasadigim sehirde de yok Eskisehir e götürecegiz..insallah gecer de gerek kalmaz...diger butun gelisimleri refleksleri normal dedi...
Kendiliğinden gecer inşallah canım. Bak gelişimi normalmiş maşallah

Anneler günü indirimini yüzde kaç dolaylarında oluyor biliyor musun? Ben de bir an evvel almak istiyorum. Lakin hazirandaki yeni desenleri de merak etmiyor değilim. Retro yu sevdim. Herhalde ondan alırım. Şimdi hem mevsim olarak en uygun zaman hem de baby size bir daha ne zaman olacak. Umarım hepimiz umduğumuzu bulur ve bebek giyinmenin hakkını veririz. :KK66:

Hülyaanıma sordum henüz belli değil dedi Kimya'cım. Bi' %10 bekliyorum ben açıkçası. Normalde kadınlar günü indirimi de olurdu bu sene o da olmamış. Dolardaki artıştan mütevellit herhalde. Fazla olmasın zaten ya. Olursa çok üzülürüm. :KK70: Tükenecek korkusuyla Boba'nın limited edition'larından birini aldım. Bi' de 100 lira indirim gelip tükenmezmiş. :KK70: Şakası bi' yana %20 civarı indirim gelirse Boba'lar neredeyse Retro fiyatına iner. Satarken sıfır zararı olur. E anneler günü kampanyaları falan da cabası kredi kartlarının. Retro'yu ben de aşırı beğeniyorum. Diş pedlerini o seçenekten aldım. Toddler Size seçeneklerimden biri o da bizim bey giyilmeyi severse. Yeni desenler de haziran sonuna ancak yetişirmiş. Dokunuyormuş şu an. O zamana kadaaar. Onları da toddler'da düşünürüz. Bi' de Fidella Fusion'lar var dokuma, rocknrolla serisini accaaip beğeniyorum ama azıcık tuzlular baby size gibi kısa zamana. Nekoyla, Boba makul o yüzden.

Hülyaanıma sordum henüz belli değil dedi Kimya'cım. Bi' %10 bekliyorum ben açıkçası. Normalde kadınlar günü indirimi de olurdu bu sene o da olmamış. Dolardaki artıştan mütevellit herhalde. Fazla olmasın zaten ya. Olursa çok üzülürüm. :KK70: Tükenecek korkusuyla Boba'nın limited edition'larından birini aldım. Bi' de 100 lira indirim gelip tükenmezmiş. :KK70: Şakası bi' yana %20 civarı indirim gelirse Boba'lar neredeyse Retro fiyatına iner. Satarken sıfır zararı olur. E anneler günü kampanyaları falan da cabası kredi kartlarının. Retro'yu ben de aşırı beğeniyorum. Diş pedlerini o seçenekten aldım. Toddler Size seçeneklerimden biri o da bizim bey giyilmeyi severse. Yeni desenler de haziran sonuna ancak yetişirmiş. Dokunuyormuş şu an. O zamana kadaaar. Onları da toddler'da düşünürüz. Bi' de Fidella Fusion'lar var dokuma, rocknrolla serisini accaaip beğeniyorum ama azıcık tuzlular baby size gibi kısa zamana. Nekoyla, Boba makul o yüzden.
Kanguruda master degree masallah:rolleyes:

Esra Esra çok geçmiş olsun canım. Umarım bugün daha iyisindir.

xkardelenx xkardelenx içini rahat tut canım. Bir şey çıkacağını sanmıyorum ben de. Diğer refleksleri normalmiş, geliştikçe bu da kaybolur muhtemelen.

Ondandır bence
Hadi seninki ondan da :)
Benim oğlan da bugün çok sık uyandı 45 dakika 1 saat gibi sürelerle
Allah tan uyku sersemi emiyor çok zorlamıyor
Bizimki de uyku arasi reddetmiyor.
Reddetmedigi bir sey degil meme agzimdan cikmasin diyor. Tam olarak emme bile degil agzinda tipa gibi tutuyor oyle:)

Korkma cikmaz Allahin izniyle bir sey.

Esra Esra çok geçmiş olsun canım. Umarım bugün daha iyisindir.

xkardelenx xkardelenx içini rahat tut canım. Bir şey çıkacağını sanmıyorum ben de. Diğer refleksleri normalmiş, geliştikçe bu da kaybolur muhtemelen.
tesekkur ederim kizlar eskisehir osmangazi uni. e randevu aldim 14 temmuz a randevu verdiler ya cocuk 6 aylik olacak olmazsa özele götüreyim diyorum İstanbul ya da Ankara ya...

Dun butun gun hastanelerde surundugumuzden Barış cok az emebildi.
Ondan midir acaba gece 2 saati bile beklemedi uyanmak icin. Zaten gece 1 de yatip sabah 7 de kalkiyoruz.5 kere mi ne uyandik:/ ya da belki annesinin mastitini cozmeye niyet etti :)
Insallah Baris cozecek bu durumu az daha sık disini :) dunden bugune degisiklik oldu mu bari birazda olsa.

Kizlar bu arada Mirayin saclari deli gibi dokuluyor bebeginin sacini kestiren var mi aramizda ne dusunuyorsunuz bu konuda.

Back
X