kızlar merhaba dün benim kad.klübü bi garipti kimseye cevap yazamadım.dün doktordaydık kızımı çocuk cerrahına götürdüm elini gösterdim iki tane krem verdi iz kalacağını sanmıyorum çok yüksek ihtimalle 3-4 seneye tamamen kaybolur dedi.çocuk cerrahına gitmişken keremide gösterdim keremin pipisinin altında fazladan bir deri var gibi geliyordu bana dr a gösterdim keremin pipisine gömük pipi dedi fazladan deri iöinde pipi gömük olduğu için öyşe duruyor aslında deri normal dedi.kilolu erkek bebeklerinde görebiliyoruz gömük pipiyi yağ dokusunın fazla olmasından dolayı pipinin ucu içeride kalıyor dedi.çocuk hareketlenip yağ yakmaya başladığı zaman çoğu vaka düzeliyor dedi.çok nasiren ikinci bir cerrahi girişime gerek kalıyor dedi.cerrahi girişim içinde ergenlik döneminin geçmiş ve hala pipinin düzelmemiş olmasını bekliyoruz geçmezse yapıyoruz dedi.sünnet yaptıran anneler bebeğinizin pipisini hafif hareketlerle geriye doğru ittirin ucunu çıkartın alt değiştiriken benim size tavsiyem.dr masajın çoğu zaman bunu engellediğini söyledi.
Esra
canım ek gıdayı sormuşsun biz şuan sabah ile öğle arası bir elmanın 4/1 i yada yarısını cam rendede rendeleyip suyunu içiriyorum.öğle ile akşam arası ise 2 yemek kaşığı çok dolu olmamakla birlikte yoğurt yediriyorum yoğurdu bazen sade bazen ise pekmezle karıştırıp veriyorum aslında sade vermekten yanayım ama kan ilacını az vermek için pekmez katıyorum arada